emin ol iyiidr, iyi olmasa söylerdi ferah tut içiniBana hiç bakmıyor ya bende çok merak ediyorum sadece suyuna falan bakıyor o kadar
İnşallah öyledir yaemin ol iyiidr, iyi olmasa söylerdi ferah tut içini
Valla canın ne istiyorsa imkanında varsa al benceBen bugün fark ettim ki benim bebişin o kadar çok battaniyesi oldu ki. İlk heves nasıl buralara geldi konu anlamadım3 tane ördüm 1 tane dört katlı müslin, 2 tane penye, 1 tane isimli penye yapılıyor. 1 tane pazen deniyor babaannesi yapıyor. 1 tane de fistolu aldım çok tatlıydı dayanamadım :) Tek ince müslinleri saymıyorum bile :) 9muş çok ya :) şimdide bir tane müslinden isimli almak istiyorum beşiğe örtmeye yatak örtüsü gibi olur. Atolyerakun'da var ya onlardwn ama çok olur dimi ya durdurun beni
Doktor bize 3 aydan sonra serbest demişti ama sadece 2-3 defa oldu.. bir süredir de hiç olmadı eşim zarar gelecek bebeye diye korkuyor halbuki alakası yok ama işte. Doktor risk olsa söylerdi..Evt canım
Aynen,Annem kış günü kar yerdi sıcak basıyor diyeAnnemde diyorki anladın mı şimdi menopozun halinibir anda geliyor ya sıcak
Oh maşallah bir kaç bebeye yetecek kadar olmuşBen bugün fark ettim ki benim bebişin o kadar çok battaniyesi oldu ki. İlk heves nasıl buralara geldi konu anlamadım3 tane ördüm 1 tane dört katlı müslin, 2 tane penye, 1 tane isimli penye yapılıyor. 1 tane pazen deniyor babaannesi yapıyor. 1 tane de fistolu aldım çok tatlıydı dayanamadım :) Tek ince müslinleri saymıyorum bile :) 9muş çok ya :) şimdide bir tane müslinden isimli almak istiyorum beşiğe örtmeye yatak örtüsü gibi olur. Atolyerakun'da var ya onlardwn ama çok olur dimi ya durdurun beni
Oh maşallah, senin bebek büyür benim ikizler bile büyür canim senin battaniyelerleBen bugün fark ettim ki benim bebişin o kadar çok battaniyesi oldu ki. İlk heves nasıl buralara geldi konu anlamadım3 tane ördüm 1 tane dört katlı müslin, 2 tane penye, 1 tane isimli penye yapılıyor. 1 tane pazen deniyor babaannesi yapıyor. 1 tane de fistolu aldım çok tatlıydı dayanamadım :) Tek ince müslinleri saymıyorum bile :) 9muş çok ya :) şimdide bir tane müslinden isimli almak istiyorum beşiğe örtmeye yatak örtüsü gibi olur. Atolyerakun'da var ya onlardwn ama çok olur dimi ya durdurun beni
Bende libido falan kalmamış kürüm kaldımDoktor bize 3 aydan sonra serbest demişti ama sadece 2-3 defa oldu.. bir süredir de hiç olmadı eşim zarar gelecek bebeye diye korkuyor halbuki alakası yok ama işte. Doktor risk olsa söylerdi..
16-20 haftalar arası libido benim baya yüksekti hormonlardan galibaşuan sıcaktan hiç göresim bile gelmiyor düştü libido
Çook ama çok sevindim maşallah canımselam teyzoşlar bizim bugün kontrolümüz vardı çok şükür her şey yolunda, geçen ay suyuma biraz fazla demişti bebekte 1 hafta öndeydi ama bu ay her şey yoluna girmiş suyuma çok iyi dedi bebekte haftasıyla uyumlu ama bacak boyu uzun dedi normalde bugün 28+1 im ölçümde 29+0 çıkıyordayı ve teyzelerine çekmiş bu konuda onun dışında benimde tüp bebek doğum için ne düşünüyorsunuz dedim normalde tüp Bebek anneleri riske atmaz sezaryen isterler ama normal doğuran 5 6 hastam da oldu dedi, artık bakacağız duruma göre her şey yolundaysa bende normal istiyorum , bunun için ne yapmalıyım birşey öneriyor musunuz diye sordum şu an bir şey yapma 34 ten sonra pilates, pelvik taban egzersizlerine vs başlarsın dedi, ımm onun dışında CLEXANE ı doğuma kadar kullanacağım ha bu arada hep unutuyordum bu sefer boyunu sordum 36 37 cm dedi yaklaşık bu bebişimizin fotosu zor gösterdi yüzünü babası da ona benzemiyor diye üzgün
Benim ilk gebeliğimde de yasaktı bunda da yasak 9 ar ay tatile giriyoruz anlayacağın canımKızlar hamile olduğu halde ilişkisi normal olan var mı
Yani hamile değilken nasılsa şimdide öyle diyen .
Bu sorun bı tek bende değildir umarım
çok teşekkür ederim canım darısı sana veÇook ama çok sevindim maşallah canımsu fazlalığı için diyet yapıyor muydun?
Döner bence normale bebeden fırsat buldukçaBende libido falan kalmamış kürüm kaldımumarım böyle devam etmez .
Normalde libidosu çok yüksek biriydim
Sağlıkla kullan canımmBattaniyeden bi tane almistim aynisindan bi tane daha buldum, puset minderi olarakta umay bebekten bunu aldim.
İ.g. dan oğullarimin tulum setleri de tamam
Listeye üç tik daha attim
Al bendende o kadarBende libido falan kalmamış kürüm kaldımumarım böyle devam etmez .
Normalde libidosu çok yüksek biriydim
Çok güzel güzel günlerde kullanBattaniyeden bi tane almistim aynisindan bi tane daha buldum, puset minderi olarakta umay bebekten bunu aldim.
Bende libido mimido kalmadı unuttuk herşeyiDoktor bize 3 aydan sonra serbest demişti ama sadece 2-3 defa oldu.. bir süredir de hiç olmadı eşim zarar gelecek bebeye diye korkuyor halbuki alakası yok ama işte. Doktor risk olsa söylerdi..
16-20 haftalar arası libido benim baya yüksekti hormonlardan galibaşuan sıcaktan hiç göresim bile gelmiyor düştü libido
Hepsi çok güzeller güzel günlerde kullansın minnoşlarBattaniyeden bi tane almistim aynisindan bi tane daha buldum, puset minderi olarakta umay bebekten bunu aldim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?