2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Ben bugün fark ettim ki benim bebişin o kadar çok battaniyesi oldu ki. İlk heves nasıl buralara geldi konu anlamadım 3 tane ördüm 1 tane dört katlı müslin, 2 tane penye, 1 tane isimli penye yapılıyor. 1 tane pazen deniyor babaannesi yapıyor. 1 tane de fistolu aldım çok tatlıydı dayanamadım :) Tek ince müslinleri saymıyorum bile :) 9muş çok ya :) şimdide bir tane müslinden isimli almak istiyorum beşiğe örtmeye yatak örtüsü gibi olur. Atolyerakun'da var ya onlardwn ama çok olur dimi ya durdurun beni

Valla canın ne istiyorsa imkanında varsa al bence hep değişik değişik kullan fotoğrafını çek çok güzel bence , bide kullanacaksın ya hepsini çabuk kirlenir bebek kusuyor bakıyorsun bezden sızıyor yani dışarıya çıkarken bile bir tane yedek liman gerekiyor

Benim doktorum da sezeryan için 24 Ağustos dedi ama ben onu eğer bir problem olmazsa 27 yapmak istiyorum çünkü eşimle çocuğun doğum günü aynı olsun istiyorum umarım olur ikisini aynı anda aradan çıkartırım

Doktor bize 3 aydan sonra serbest demişti ama sadece 2-3 defa oldu.. bir süredir de hiç olmadı eşim zarar gelecek bebeye diye korkuyor halbuki alakası yok ama işte. Doktor risk olsa söylerdi..
16-20 haftalar arası libido benim baya yüksekti hormonlardan galiba şuan sıcaktan hiç göresim bile gelmiyor düştü libido

Oh maşallah bir kaç bebeye yetecek kadar olmuş

Oh maşallah, senin bebek büyür benim ikizler bile büyür canim senin battaniyelerle
Bugün sevdiğim bi ablam çesit çesit müslin kumaş aldi bize, bende onlardan çift katli diktireceğim, ayriyetten bugün peluş kalin olanlardan bi tane aldim, ihtiyaca göre ikileyebilirim. Bende penyeden üçer tane alayim kullanilir diyorum

Bende libido falan kalmamış kürüm kaldım umarım böyle devam etmez .
Normalde libidosu çok yüksek biriydim

Battaniyeden bi tane almistim aynisindan bi tane daha buldum, puset minderi olarakta umay bebekten bunu aldim.
İ.g. dan oğullarimin tulum setleri de tamam
Listeye üç tik daha attim

Eklentiler

• Screenshot_2023-06-20-21-30-49-536_trendyol.com.webp
    18,6 KB · Görüntüleme: 56
  • Screenshot_2023-06-20-21-30-02-553_com.pozitron.hepsiburada.webp
    16,6 KB · Görüntüleme: 56
  • IMG_20230620_153307_452.webp
    16,2 KB · Görüntüleme: 55
  • IMG_20230620_153252_244.webp
    15,2 KB · Görüntüleme: 59
Çook ama çok sevindim maşallah canım su fazlalığı için diyet yapıyor muydun?

Çook ama çok sevindim maşallah canım su fazlalığı için diyet yapıyor muydun?
çok teşekkür ederim canım darısı sana ve Sonbahardagel ve bi arkadaş daha vardı nicki hatırlayamadım kusura bakmasın diyet yapmadım normal beslendim zaten demiştim dr umda hiç diyetten bahsetmedi şeker yüklemede normal çıkmıştı, sneinki yapısal demişti, inşallah sizinde düzelir bir an önce

Bende libido mimido kalmadı unuttuk herşeyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…