2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Amin kuzum bide 32. Haftada mı neydi azalıyormuş amniyon sıvısı öyle duymuştum inşallah o dönemde bizimde normale ulaşır

Amin canım yoksa böyle sıcaklarda geliyor acaip darlanmaya başladım ben, Rabbim bir kolaylık verir inşallah. Dualarında bizi de eksik etme

Bazılarında yasak oluyor evt
Bende de yasak değil ama yasak dan farkı yok doktor yasak koymada da bedenim kendini kilitlemiş
Başka gruplarda okumuştum hamileliğinde eskisi gibi cinsel hayatındevam edenler varmış ama düşününce bana zor geliyor. Koca göbüşle zaten hareketlerin çoğu kısıtlanıyor. Ama tabi bütün hamilelik boyunca eşleri ilgisiz bırakmak da çok da doğru değil belki ama ne yapalım

Sonuç böyle çıkmış canım Teach_Mavi şeker için risk görünmüyor gibi açlık olan neden düşük çıktı yine sorucam doktora cmt randevum var zten diğer verdiğim kanlarda çıksın

Eklentiler

• IMG_3015.webp
    16,3 KB · Görüntüleme: 47
Kız senin benden aşağı kalır yanın yokmuş ya bizim sorunumuz hem yaz hem kış bebesi olacaklar. Ağustos sonuna doğru doğsalar sıcak mecbur muslin yada ince penye battaniye. Ee aralıkta ocakta da mimik olacaklar mecbur kalında lazım. Ben ördüklerimin birini kışın Yorgan diye kullancam şu puffy hava alan iplerden.. yprgan önermiyorlar ya boğulmaya karşı . Diğer ördüğüm zaten puset yada bebek arabasında üstünü örtmeye diye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…