- 19 Mayıs 2022
- 3.175
- 5.037
- 108
- 38
Bide bunun kırkı var yazık adamlara vallaBenim ilk gebeliğimde de yasaktı bunda da yasak 9 ar ay tatile giriyoruz anlayacağın canım
Amin kuzum bide 32. Haftada mı neydi azalıyormuş amniyon sıvısı öyle duymuştum inşallah o dönemde bizimde normale ulaşırçok teşekkür ederim canım darısı sana veSonbahardagel ve bi arkadaş daha vardı nicki hatırlayamadım kusura bakmasın diyet yapmadım normal beslendim zaten demiştim dr umda hiç diyetten bahsetmedi şeker yüklemede normal çıkmıştı, sneinki yapısal demişti, inşallah sizinde düzelir bir an önce
Sağlıkla kullan canımm
Çok güzel güzel günlerde kullan
Aminn, sağolun arkadaşlarHepsi çok güzeller güzel günlerde kullansın minnoşlar
Aman asıl kadınlara yazıkBide bunun kırkı var yazık adamlara valla
Senle çoğu şeyi aynı yaşıyoruzAl bendende o kadar
Bazılarında yasak oluyor evtBenim ilk gebeliğimde de yasaktı bunda da yasak 9 ar ay tatile giriyoruz anlayacağın canım
Amin canım yoksa böyle sıcaklarda geliyor acaip darlanmaya başladım ben, Rabbim bir kolaylık verir inşallah. Dualarında bizi de eksik etmeçok teşekkür ederim canım darısı sana veSonbahardagel ve bi arkadaş daha vardı nicki hatırlayamadım kusura bakmasın diyet yapmadım normal beslendim zaten demiştim dr umda hiç diyetten bahsetmedi şeker yüklemede normal çıkmıştı, sneinki yapısal demişti, inşallah sizinde düzelir bir an önce
Valla benim lohusa kafasından çıkmam 3-4 ayı almıştı ilkinde, eşimin her şeyi gözüme batıyordu bunda da öyle olmaz inşallahBide bunun kırkı var yazık adamlara valla
Başka gruplarda okumuştum hamileliğinde eskisi gibi cinsel hayatındevam edenler varmış ama düşününce bana zor geliyor. Koca göbüşle zaten hareketlerin çoğu kısıtlanıyor. Ama tabi bütün hamilelik boyunca eşleri ilgisiz bırakmak da çok da doğru değil belki ama ne yapalımBazılarında yasak oluyor evt
Bende de yasak değil ama yasak dan farkı yok doktor yasak koymada da bedenim kendini kilitlemiş
Bugün doktor kemik yapısından kız dediBence kız gibi:)
Selam hoşgeldin bebişinde sağlıkla gelsinSelam kızlar ben de 30 eylülde doğum randevumu aldım aranıza hoş geldim
ben doğum öncesi de tedavi için yasmin kullanmaya başlamıştım,o zamandan beri libido yerlerdeeSenle çoğu şeyi aynı yaşıyoruz
Tek kuruyan ben değilmişim buna sevineyim bari
Günaydın canım aminGünaydın güzel Anneler günümüz güzel geçsin inşallah
Kız senin benden aşağı kalır yanın yokmuşOh maşallah, senin bebek büyür benim ikizler bile büyür canim senin battaniyelerle
Bugün sevdiğim bi ablam çesit çesit müslin kumaş aldi bize, bende onlardan çift katli diktireceğim, ayriyetten bugün peluş kalin olanlardan bi tane aldim, ihtiyaca göre ikileyebilirim. Bende penyeden üçer tane alayim kullanilir diyorum
Bildim sayılırBugün doktor kemik yapısından kız dedi
Günaydınlar canımGünaydın güzel Anneler günümüz güzel geçsin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?