Heh işte ya bana bunlarla geliiin. Almak ve kullanmak en sevdiğim şeydirValla canın ne istiyorsa imkanında varsa al bencehep değişik değişik kullan fotoğrafını çek çok güzel bence , bide kullanacaksın ya hepsini çabuk kirlenir bebek kusuyor bakıyorsun bezden sızıyor yani dışarıya çıkarken bile bir tane yedek liman gerekiyor
Görmediğin bebeği olmuşOh maşallah bir kaç bebeye yetecek kadar olmuş
Bide canım ilk bebeğiniz , ikincide inşallah olucak , o zaman kullanırsın yeni kalanları ve unisex olanları , inşallah ikinci bebeleğede tekrar akıcaksın cinsiyete göre ama bunlarıda kullanırsınHeh işte ya bana bunlarla geliiin. Almak ve kullanmak en sevdiğim şeydirtabi birileri biraz para verirse de iyi olur tabi
Görmediğin bebeği olmuş
Günaydın canım geçmiş olsunGünaydın. sabah şirket tuvaletinde kilitli kalmış bir ben var karşınızda. mükemmel başladı gün
trendyola yazın mutlaka durumu belirtin. aldığınız fiyattı ve bu fiyat üzerinden elinize ulaşması gerektiğini. satıcıya sor kısmından direk iletişime de geçin.Kızlar çok sinirliyim ya trendyoldan sipariş ettiğim bebek arabası ulaşmadan geri gitti , en az 10 kere kargoyu 5 kere satıcıyı aradım düzeltsinler diye ama düzelmediii , sinir krizi geçirdim resmen bide ben 4500 almıştım 5 bin olmuş
teşekkür ederim. sabah sabah biraz gerildimGünaydın canım geçmiş olsun
Ah ah trendyola 10 kez yazdım , bana hep mail yoluyla geri dönüş yapacaklar dedi , o sırada hem satıcıyı hem kargoyu aradım kaç gün , her gün kaç kere , en son baktım geri dönüşünü onaylamışlar , ne kargo ne satıcı ne trendyol suçu üslendi , satıcı telefon arkasında gayet sakin konuştuğum halde beni dövecek gibi konuştutrendyola yazın mutlaka durumu belirtin. aldığınız fiyattı ve bu fiyat üzerinden elinize ulaşması gerektiğini. satıcıya sor kısmından direk iletişime de geçin.
Bari telefon yanındamıydıteşekkür ederim. sabah sabah biraz gerildim
offff ne fenalar ya. ama sıkmayın canınızı. herşeyde bir hayır vardır. biz gerilince bebişlerimiz de geriliyorAh ah trendyola 10 kez yazdım , bana hep mail yoluyla geri dönüş yapacaklar dedi , o sırada hem satıcıyı hem kargoyu aradım kaç gün , her gün kaç kere , en son baktım geri dönüşünü onaylamışlar , ne kargo ne satıcı ne trendyol suçu üslendi , satıcı telefon arkasında gayet sakin konuştuğum halde beni dövecek gibi konuştuhanfendi napalim kargoya biz teslim ettik elimizden başka bişey gelmiyor iadeyi onaylıyorum dedi , onaylamayın geri kargoyu arayıp gönderin dedim olmaz tekrar sipariş vermeniz gerek dedi kriz geçirdim resmen 13 gün beklemekten sonra bide karta para geri gelmesini beklicem 10 iş günü dediler şaka gibi
Resmen para farkı için yapmışlar. Bence oradan tekrar alma.Ah ah trendyola 10 kez yazdım , bana hep mail yoluyla geri dönüş yapacaklar dedi , o sırada hem satıcıyı hem kargoyu aradım kaç gün , her gün kaç kere , en son baktım geri dönüşünü onaylamışlar , ne kargo ne satıcı ne trendyol suçu üslendi , satıcı telefon arkasında gayet sakin konuştuğum halde beni dövecek gibi konuştuhanfendi napalim kargoya biz teslim ettik elimizden başka bişey gelmiyor iadeyi onaylıyorum dedi , onaylamayın geri kargoyu arayıp gönderin dedim olmaz tekrar sipariş vermeniz gerek dedi kriz geçirdim resmen 13 gün beklemekten sonra bide karta para geri gelmesini beklicem 10 iş günü dediler şaka gibi
telefonu masamda bıraktım. genelde de yanımda olur aslında. sabah wc makyaj yapanlar saç baş düzeltenlerle dolup taşar. şansıma 10 dakika yardım edin diye fayanslara bağırarak geçirdimBari telefon yanındamıydıben bazen telefonu giderken almam sonra ya kitlenip kalırsam nasıl olucak diye endişelenirim
Aynısı başıma geldi maalesef bişey yapmıyorlar iadesi onaylanıyor yeniden sipariş geçmen isteniyor .ama iadesi hemen oluyor dedikleri süre kadar beklemiyorsun .Ah ah trendyola 10 kez yazdım , bana hep mail yoluyla geri dönüş yapacaklar dedi , o sırada hem satıcıyı hem kargoyu aradım kaç gün , her gün kaç kere , en son baktım geri dönüşünü onaylamışlar , ne kargo ne satıcı ne trendyol suçu üslendi , satıcı telefon arkasında gayet sakin konuştuğum halde beni dövecek gibi konuştuhanfendi napalim kargoya biz teslim ettik elimizden başka bişey gelmiyor iadeyi onaylıyorum dedi , onaylamayın geri kargoyu arayıp gönderin dedim olmaz tekrar sipariş vermeniz gerek dedi kriz geçirdim resmen 13 gün beklemekten sonra bide karta para geri gelmesini beklicem 10 iş günü dediler şaka gibi
Aynen valla çok gerildim hemde bi kaç gün peş peşe ama yapacak bişey yok artıkoffff ne fenalar ya. ama sıkmayın canınızı. herşeyde bir hayır vardır. biz gerilince bebişlerimiz de geriliyor
Valla aslında bende öyle düşündüm , yada ellerinde yokmuş öyle oyaladılar , çünkü kargo satıcıyı firmayla alakalı dedi , onlarda biz kargoya verdik dedi , aynen artık almam ordanResmen para farkı için yapmışlar. Bence oradan tekrar alma.
Artık telefonun unutmiyim baritelefonu masamda bıraktım. genelde de yanımda olur aslında. sabah wc makyaj yapanlar saç baş düzeltenlerle dolup taşar. şansıma 10 dakika yardım edin diye fayanslara bağırarak geçirdim
Tamam canım sağol dur şimdi bakiyim , yok artık aynı satıcıdan almamAynısı başıma geldi maalesef bişey yapmıyorlar iadesi onaylanıyor yeniden sipariş geçmen isteniyor .ama iadesi hemen oluyor dedikleri süre kadar beklemiyorsun .
Ayyni ürüne hb den bak orası daha uygun aynı satıcıda bile
Aaa çok iyimiş yabir de hb dan alışveriş yaparken liste oluşturup o link üzerinden de alışveriş yapılırsan aldığınız ürüne göre %7 - %5 kazanç getirisi oluyor. aldığımız ürünlerin bakiyeleri az değil. ben Premium üyelikte aldım hem kargo bedava hem her harcamada hepsipay geliyor hem de kardeşimle linkleşiyoruz bir yandan da link getirisi geliyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?