2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Heh işte ya bana bunlarla geliiin. Almak ve kullanmak en sevdiğim şeydir tabi birileri biraz para verirse de iyi olur tabi

Oh maşallah bir kaç bebeye yetecek kadar olmuş
Görmediğin bebeği olmuş

Heh işte ya bana bunlarla geliiin. Almak ve kullanmak en sevdiğim şeydir tabi birileri biraz para verirse de iyi olur tabi

Görmediğin bebeği olmuş
Bide canım ilk bebeğiniz , ikincide inşallah olucak , o zaman kullanırsın yeni kalanları ve unisex olanları , inşallah ikinci bebeleğede tekrar akıcaksın cinsiyete göre ama bunlarıda kullanırsın

trendyola yazın mutlaka durumu belirtin. aldığınız fiyattı ve bu fiyat üzerinden elinize ulaşması gerektiğini. satıcıya sor kısmından direk iletişime de geçin.

trendyola yazın mutlaka durumu belirtin. aldığınız fiyattı ve bu fiyat üzerinden elinize ulaşması gerektiğini. satıcıya sor kısmından direk iletişime de geçin.
Ah ah trendyola 10 kez yazdım , bana hep mail yoluyla geri dönüş yapacaklar dedi , o sırada hem satıcıyı hem kargoyu aradım kaç gün , her gün kaç kere , en son baktım geri dönüşünü onaylamışlar , ne kargo ne satıcı ne trendyol suçu üslendi , satıcı telefon arkasında gayet sakin konuştuğum halde beni dövecek gibi konuştu hanfendi napalim kargoya biz teslim ettik elimizden başka bişey gelmiyor iadeyi onaylıyorum dedi , onaylamayın geri kargoyu arayıp gönderin dedim olmaz tekrar sipariş vermeniz gerek dedi kriz geçirdim resmen 13 gün beklemekten sonra bide karta para geri gelmesini beklicem 10 iş günü dediler şaka gibi

offff ne fenalar ya. ama sıkmayın canınızı. herşeyde bir hayır vardır. biz gerilince bebişlerimiz de geriliyor

Resmen para farkı için yapmışlar. Bence oradan tekrar alma.

Bari telefon yanındamıydı ben bazen telefonu giderken almam sonra ya kitlenip kalırsam nasıl olucak diye endişelenirim
telefonu masamda bıraktım. genelde de yanımda olur aslında. sabah wc makyaj yapanlar saç baş düzeltenlerle dolup taşar. şansıma 10 dakika yardım edin diye fayanslara bağırarak geçirdim

Aynısı başıma geldi maalesef bişey yapmıyorlar iadesi onaylanıyor yeniden sipariş geçmen isteniyor .ama iadesi hemen oluyor dedikleri süre kadar beklemiyorsun .
Ayyni ürüne hb den bak orası daha uygun aynı satıcıda bile

bir de hb dan alışveriş yaparken liste oluşturup o link üzerinden de alışveriş yapılırsan aldığınız ürüne göre %7 - %5 kazanç getirisi oluyor. aldığımız ürünlerin bakiyeleri az değil. ben Premium üyelikte aldım hem kargo bedava hem her harcamada hepsipay geliyor hem de kardeşimle linkleşiyoruz bir yandan da link getirisi geliyor.

Tamam canım sağol dur şimdi bakiyim , yok artık aynı satıcıdan almam

Aaa çok iyimiş ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…