bundan sonra ben nereye telefon oraya. birde neyime güveniyorum ki. ya ayağım kaysa düşsem, tansiyonum düşse bağıramayacak durumda olsam. cidden çok bağırdım anca duydular.Artık telefonun unutmiyim bari
Kolay gelsin sizeKızlar biz de yarın taşınıyoruz hala eşya topluyorum bir yandan yanıma gelen anneme hizmet ediyorum keşke insanın yardımı olmayınca ediyormuş gibi davranmasaona bir yemek yapmak bile zor geliyor.annesi babası iyi olanlar yardımcı olanlar ne kadar şanslı.kızımla oğluma inşallah çok iyi bir anne olurum
kendi anneniz mi ? kv miKızlar biz de yarın taşınıyoruz hala eşya topluyorum bir yandan yanıma gelen anneme hizmet ediyorum keşke insanın yardımı olmayınca ediyormuş gibi davranmasaona bir yemek yapmak bile zor geliyor.annesi babası iyi olanlar yardımcı olanlar ne kadar şanslı.kızımla oğluma inşallah çok iyi bir anne olurum
Kaç havta kaç günlük canmselamlar kizlar bugun doktor kontrolum vardi bebis 1380 gr.37 cm olmus bas asagi duruyordu gelisimi 1 hafta ondeydi ama benim aklima baska bisey takildi doktora mide yanmam cok oluyo gaviscon surubu icemiyorum tablet olan bi ilac falan verebilirmisiniz dedim rabiza diye bi ilac yazmis aldim ama prospektusunde gebelikte kullanilmamalidir yaziyor napim iade etsemmi kullanan varmi
Doktora yazma şansınız yok mu? tekrar teyit etseniz yani doktorunuzla birlikte.selamlar kizlar bugun doktor kontrolum vardi bebis 1380 gr.37 cm olmus bas asagi duruyordu gelisimi 1 hafta ondeydi ama benim aklima baska bisey takildi doktora mide yanmam cok oluyo gaviscon surubu icemiyorum tablet olan bi ilac falan verebilirmisiniz dedim rabiza diye bi ilac yazmis aldim ama prospektusunde gebelikte kullanilmamalidir yaziyor napim iade etsemmi kullanan varmi
malesef devlet hastanesine gidiyorum suan doktora ulasma sansim yokDoktora yazma şansınız yok mu? tekrar teyit etseniz yani doktorunuzla birlikte.
28+0 suanKaç havta kaç günlük canm
Eczaneyle konuşma şansınız varmı gebelere veriyormuusunuz diye28+0 suan
Evet canım bulantım hala devam bide kızımın hastanede tedavileri oluyo yatış yapıyoruz hastanede hiç yiyemiyorum sadece kahvaltı tarzı demir ilacı içemiyorum multivitamin içemiyorum inanılmaz mide bulantısı yapıyor ve barsaklarımda aşırı Bi dengesizlik oluyo gaz afedersin ishal ve kabızlık şuan sadece bacak kasılmaları için magnezyum içiyorum. Varsa rahatsız etmeyen multivitamin takviyesi yazan olursa sevinirim. Cuma günü kontrolüm var doktorada tekrar sorarım. Bebek gelişimi hamdolsun iyi dedi Dr İnşaAllah sağlıkla zamanında kucağımıza alalımCanım bulantıdan mı yiyemiyorsun? Kilo az almışsın ama bebeğin gelişimi iyiyse kiloya çok takılmamak lazım
Premium üye nasıl olunuyor ücretli falan mı üyelikbir de hb dan alışveriş yaparken liste oluşturup o link üzerinden de alışveriş yapılırsan aldığınız ürüne göre %7 - %5 kazanç getirisi oluyor. aldığımız ürünlerin bakiyeleri az değil. ben Premium üyelikte aldım hem kargo bedava hem her harcamada hepsipay geliyor hem de kardeşimle linkleşiyoruz bir yandan da link getirisi geliyor.
aylık 15 tl gibi bir ücreti var. hatta ilk ay 1 tl kampanyaları vardı. zaten ayda bir çok kez alışveriş yaptığım ve kargo ücretinin 20 tl olduğunu düşününce ücretmiş gibi gelmiyorPremium üye nasıl olunuyor ücretli falan mı üyelik
Kendi yaptigin listeden mi alışveriş yaparsan hepsipay kazaniyorsun
Benimde hep sabaha karşı oluyor buara sıklaştıKızlar uyurken yada sabaha karşı bacağıma kramp giriyordu doktor magnezyum yazmıştı ama hala devam ediyor bu sabah yine kramp girdi ve öğleye kadar agrisini çektim 3-4 gündür ilacı alıyorum faydası yok sanki
Yine de sana iş düşer kendine dikkat etEvet cok şükür aydındayım suan ev taşınıyor ben oturuyorum
Hiç duymamıştım böyle bir muhabbetTup bebek bizim. Hem tüp bebek hem ilk çocuk hem de 33 yaşındasın dedi kadınlar esnemiyor 25 ten sonra sezeryan en iyisi dedi.
Bence baskı oluyor kuzum , bende de var aynısı bazen alta doğru hareket ediyor özellikle rahatsız oluyorum.Kızlar Benımde yaklaşık bı haftadır vajınamda böyle agrı mı desem nasıl tarıf etsem batma tarZında bısey oluyor ozellıkle hareket edınce gece saga sola dönerken oluyor bebekler baskı mı yapıyo acaba buyudukce ıkız bu arada
Doktor bana hamilelik sin haftalarinda beklenen durum ama seninki erken başlamış dedi .Benimde hep sabaha karşı oluyor buara sıklaştı
Bence istesekte farklı oluyor kuzum afedersin farklı pozisyonlar deneyinKızlar hamile olduğu halde ilişkisi normal olan var mı
Yani hamile değilken nasılsa şimdide öyle diyen .
Bu sorun bı tek bende değildir umarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?