2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Artık telefonun unutmiyim bari
bundan sonra ben nereye telefon oraya. birde neyime güveniyorum ki. ya ayağım kaysa düşsem, tansiyonum düşse bağıramayacak durumda olsam. cidden çok bağırdım anca duydular.
şimdi herkese ilan ediyorum tuvalete gittiğimi, telefonu da yanıma alıyorum

Kızlar biz de yarın taşınıyoruz hala eşya topluyorum bir yandan yanıma gelen anneme hizmet ediyorum keşke insanın yardımı olmayınca ediyormuş gibi davranmasa ona bir yemek yapmak bile zor geliyor.annesi babası iyi olanlar yardımcı olanlar ne kadar şanslı.kızımla oğluma inşallah çok iyi bir anne olurum

Kolay gelsin size
Rahatsızlığı falan mı var annenizin

kendi anneniz mi ? kv mi

selamlar kizlar bugun doktor kontrolum vardi bebis 1380 gr.37 cm olmus bas asagi duruyordu gelisimi 1 hafta ondeydi ama benim aklima baska bisey takildi doktora mide yanmam cok oluyo gaviscon surubu icemiyorum tablet olan bi ilac falan verebilirmisiniz dedim rabiza diye bi ilac yazmis aldim ama prospektusunde gebelikte kullanilmamalidir yaziyor napim iade etsemmi kullanan varmi

Kaç havta kaç günlük canm

Doktora yazma şansınız yok mu? tekrar teyit etseniz yani doktorunuzla birlikte.

Canım bulantıdan mı yiyemiyorsun? Kilo az almışsın ama bebeğin gelişimi iyiyse kiloya çok takılmamak lazım
Evet canım bulantım hala devam bide kızımın hastanede tedavileri oluyo yatış yapıyoruz hastanede hiç yiyemiyorum sadece kahvaltı tarzı demir ilacı içemiyorum multivitamin içemiyorum inanılmaz mide bulantısı yapıyor ve barsaklarımda aşırı Bi dengesizlik oluyo gaz afedersin ishal ve kabızlık şuan sadece bacak kasılmaları için magnezyum içiyorum. Varsa rahatsız etmeyen multivitamin takviyesi yazan olursa sevinirim. Cuma günü kontrolüm var doktorada tekrar sorarım. Bebek gelişimi hamdolsun iyi dedi Dr İnşaAllah sağlıkla zamanında kucağımıza alalım

Premium üye nasıl olunuyor ücretli falan mı üyelik
Kendi yaptigin listeden mi alışveriş yaparsan hepsipay kazaniyorsun

Kızlar uyurken yada sabaha karşı bacağıma kramp giriyordu doktor magnezyum yazmıştı ama hala devam ediyor bu sabah yine kramp girdi ve öğleye kadar agrisini çektim 3-4 gündür ilacı alıyorum faydası yok sanki

Premium üye nasıl olunuyor ücretli falan mı üyelik
Kendi yaptigin listeden mi alışveriş yaparsan hepsipay kazaniyorsun
aylık 15 tl gibi bir ücreti var. hatta ilk ay 1 tl kampanyaları vardı. zaten ayda bir çok kez alışveriş yaptığım ve kargo ücretinin 20 tl olduğunu düşününce ücretmiş gibi gelmiyor
önce her yaptığım alışveriş için hepsipay kazanıyorum zaten alışveriş yaparken örneğin bu alışverişten 10.40 TL hepsipay kazanacaksınız yazıyor. kazanç aldığım ürün tutarıyla doğru orantılı oluyor.
bir ürünü almadan önce kardeşime linklemesini söylüyorum. sonra onun listesine girip alışverişi yapıyorum. ve onun hesabında para birikmiş oluyor. siz bunu eşinizin hb hesabı ile de yapabilirsiniz.
yada ödemeyi kardeşime yaptırıp, ödeme bilgilerini verip link gelirinin kendi hesabımda birikmesini de sağlayabilirdim. aslında çevremizde de çok alışveriş yapan var. onların ihtiyaçlarını da link paylaşarak yaptırsak kendi çapımızda influencer oluyoruz

Benimde hep sabaha karşı oluyor buara sıklaştı

Tup bebek bizim. Hem tüp bebek hem ilk çocuk hem de 33 yaşındasın dedi kadınlar esnemiyor 25 ten sonra sezeryan en iyisi dedi.
Hiç duymamıştım böyle bir muhabbet bende 32 yım ama zaten sezeryan istiyorum, bebek iri falan diye dedi sandım sana hani önden gider biraz

Bence baskı oluyor kuzum , bende de var aynısı bazen alta doğru hareket ediyor özellikle rahatsız oluyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…