2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
kaçıncı haftalarda başladı bu durum. ben hergün 1 şişe maden suyu içiyorum. etkisi mi oldu acaba yoksa zamanı mı gelmedi

Yine de sana iş düşer kendine dikkat et çok sevindim tekrardan hayırli olsun
Tabiki ne kadar yardımcı olsalar da oraya mi koyayım buraya mi o nereye derken ayakta kaldım baya yoruldum 15 gun iznim var zaten dinlerim insallah. Allahim boyle tatlı yorgunluklar versin .Cok teşekkür ediyorum

Kolay gelsin size
Rahatsızlığı falan mı var annenizin
Sağolun yok hiçbir şey yapmak istemiyor başka şehirden gelip burayı tatil yeri olarak kullanıyor :)
kendi anneniz mi ? kv mi
kendi annem maalesef.milletin annesini görünce acaba ben üvey miyim diye düşünüyorum herkesin bir imtihanı var galiba
Kızlar hamile olduğu halde ilişkisi normal olan var mı
Yani hamile değilken nasılsa şimdide öyle diyen .
Bu sorun bı tek bende değildir umarım
bende de isteksizlik var.kızıma hamileyken daha farklıydı

Zor bir durum sizin açınızdan. Belki de bu durum sizi daha güçlü kılıyordur. Çocuklarınız için de anneliğiniz açısından yol gösterici oluyordur.

prenatal life kullanıyorum canım hiç sorun yaşamadım

her gün 1 muz ve maden suyu da için

Akşam olsa da eşim gelse masaj yapsa diye yolunu gözlüyorum... Eve geliyor masayi kuruyor yemek yiyoruz, o da kiyamam 6-7 saatlik uyku ile işe gidiyor yemekten sonra uyumak istiyor, bende kiyamiyorum. O uyurkende agrilarim ikiye katlaniyor
Çok acıyorum ikimize de

Ben de kullanıyorum ama yine de giriyor. Allahtan ilk bastakiler kadar şiddetli girmiyor. Kalsiyumun da eksik etme demisti benim doktorum.

Zor bir durum sizin açınızdan. Belki de bu durum sizi daha güçlü kılıyordur. Çocuklarınız için de anneliğiniz açısından yol gösterici oluyordur.
Gerçekten zorluyor ama yazdıklarınıza harfiyen katılıyorum.kimseden fayda görmeyince insan daha güçlü oluyor.hem de nasıl bir anne olmak istemediğimi tecrübe etmiş oluyorum.Allah hepimize kolaylık versin hepimizin zorluğu vardır diyorum

Bundan sonra bendeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…