saglik ocagini aradim sorun olmaz kullanabilirsin dedilerEczaneyle konuşma şansınız varmı gebelere veriyormuusunuz diye
kaçıncı haftalarda başladı bu durum. ben hergün 1 şişe maden suyu içiyorum. etkisi mi oldu acaba yoksa zamanı mı gelmediDoktor bana hamilelik sin haftalarinda beklenen durum ama seninki erken başlamış dedi .
Çok kötü bişey ya felç gibi oluyorsun bı kaç dakika ve damar yerinden firliyor varış gibi meydana çıkıyor şişiyor
Tabiki ne kadar yardımcı olsalar da oraya mi koyayım buraya mi o nereye derken ayakta kaldım baya yoruldum 15 gun iznim var zaten dinlerim insallah. Allahim boyle tatlı yorgunluklar versin .Cok teşekkür ediyorumYine de sana iş düşer kendine dikkat etçok sevindim tekrardan hayırli olsun
Sağolun yok hiçbir şey yapmak istemiyor başka şehirden gelip burayı tatil yeri olarak kullanıyor :)Kolay gelsin size
Rahatsızlığı falan mı var annenizin
kendi annem maalesef.milletin annesini görünce acaba ben üvey miyim diye düşünüyorumkendi anneniz mi ? kv mi
bende de isteksizlik var.kızıma hamileyken daha farklıydıKızlar hamile olduğu halde ilişkisi normal olan var mı
Yani hamile değilken nasılsa şimdide öyle diyen .
Bu sorun bı tek bende değildir umarım
Zor bir durum sizin açınızdan. Belki de bu durum sizi daha güçlü kılıyordur. Çocuklarınız için de anneliğiniz açısından yol gösterici oluyordur.Sağolun yok hiçbir şey yapmak istemiyor başka şehirden gelip burayı tatil yeri olarak kullanıyor :)
kendi annem maalesef.milletin annesini görünce acaba ben üvey miyim diye düşünüyorumherkesin bir imtihanı var galiba
bende de isteksizlik var.kızıma hamileyken daha farklıydı
prenatal life kullanıyorum canım hiç sorun yaşamadımEvet canım bulantım hala devam bide kızımın hastanede tedavileri oluyo yatış yapıyoruz hastanede hiç yiyemiyorum sadece kahvaltı tarzı demir ilacı içemiyorum multivitamin içemiyorum inanılmaz mide bulantısı yapıyor ve barsaklarımda aşırı Bi dengesizlik oluyo gaz afedersin ishal ve kabızlık şuan sadece bacak kasılmaları için magnezyum içiyorum. Varsa rahatsız etmeyen multivitamin takviyesi yazan olursa sevinirim. Cuma günü kontrolüm var doktorada tekrar sorarım. Bebek gelişimi hamdolsun iyi dedi Dr İnşaAllah sağlıkla zamanında kucağımıza alalım
her gün 1 muz ve maden suyu da içinKızlar uyurken yada sabaha karşı bacağıma kramp giriyordu doktor magnezyum yazmıştı ama hala devam ediyor bu sabah yine kramp girdi ve öğleye kadar agrisini çektim 3-4 gündür ilacı alıyorum faydası yok sanki
Başka bir doktora da sorcaz zaten çok mu erken diyeHiç duymamıştım böyle bir muhabbetbende 32 yım ama zaten sezeryan istiyorum, bebek iri falan diye dedi sandım sana hani önden gider biraz
Ben de kullanıyorum ama yine de giriyor. Allahtan ilk bastakiler kadar şiddetli girmiyor. Kalsiyumun da eksik etme demisti benim doktorum.Kızlar uyurken yada sabaha karşı bacağıma kramp giriyordu doktor magnezyum yazmıştı ama hala devam ediyor bu sabah yine kramp girdi ve öğleye kadar agrisini çektim 3-4 gündür ilacı alıyorum faydası yok sanki
Gerçekten zorluyor ama yazdıklarınıza harfiyen katılıyorum.kimseden fayda görmeyince insan daha güçlü oluyor.hem de nasıl bir anne olmak istemediğimi tecrübe etmiş oluyorum.Allah hepimize kolaylık versin hepimizin zorluğu vardır diyorumZor bir durum sizin açınızdan. Belki de bu durum sizi daha güçlü kılıyordur. Çocuklarınız için de anneliğiniz açısından yol gösterici oluyordur.
Oo süper ben beğendimAtolyerakundan da bu gün bakışlı tulum ve müslin battaniye siparişi verdimNewMamaa canım isim Alara olacak netleştirdik artık
Ben kurudum kız pozisyonu mu kaldıBence istesekte farklı oluyor kuzum afedersin farklı pozisyonlar deneyin
24.. haftalsrda başladı canımkaçıncı haftalarda başladı bu durum. ben hergün 1 şişe maden suyu içiyorum. etkisi mi oldu acaba yoksa zamanı mı gelmedi
Kalsiyum nede varkiBen de kullanıyorum ama yine de giriyor. Allahtan ilk bastakiler kadar şiddetli girmiyor. Kalsiyumun da eksik etme demisti benim doktorum.
İkisinide tüketiyorum canım ama oluyor .her gün 1 muz ve maden suyu da için
Bence de normal canımSonuç böyle çıkmış canımTeach_Mavi şeker için risk görünmüyor gibi açlık olan neden düşük çıktı yine sorucam doktora cmt randevum var zten diğer verdiğim kanlarda çıksın
Bundan sonra bendeeebundan sonra ben nereye telefon oraya. birde neyime güveniyorum ki. ya ayağım kaysa düşsem, tansiyonum düşse bağıramayacak durumda olsam. cidden çok bağırdım anca duydular.
şimdi herkese ilan ediyorum tuvalete gittiğimi, telefonu da yanıma alıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?