2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Kızlar iyi bayramlar bir şey soracaktım size bi kaç gündür karnım aşırı derecede sert ve sağ kaburgamda aşırı baskı var sanki uyuşuk gibi oturamıyorum. Bebeğin hareketlerini de hep kasıklarımda hissediyorum böyle bir durum yaşayanınız oldu mu. Çok kaygılanıyorum doktorlar da bayram izninde

Uyku pozisyonu için gayet güzel anlatılmış bir video
Aynısını kuzenim de bana anlatmıştı , sola yatmak daha iyi demişti ama tabiki sağa’da yata bilirsin demişti , sırt üstünde bebeğe giden kan akışı çok azalıyormuş damarların üstüne denk geldiği için , hep sol tarafa uyumak zor

Pusetlerin hepsi doğduktan itibaren kullanılır sanıyordum

Merhaba kızlar, bende joie nin bebek arabasını temiz aldım bir yakınımdan bir tek beşiğimiz kaldı. Ve tabi işte biberon mama daha birşeyler birşeyler
Bende herşeyi aldım bi bebek bezi kaldı ve oda için halı ve avize alıcam , kendim içinde depend külotu ve gümüş kalkan , inşallah gelecek aya onlarına yaparım

Ya benimde iki gün önce karnım sürekli sertleşiyordu ama dr gitmedim şuan daha iyim , ama ara dr’unu eğer sertleşme devam ediyorsa yani dr’un bayram iznimi olur ya hele kadın doğum dr’u

Çok geçmiş olsun ciğer geliştirici iğneler yapıldı mı ? İnşallah dayanır , 1 hafta bile bi sürü bebeğin gelişiminde etkili , sağlıkla kavuş yavruna inşallah
İki tane ciğer geliştirici iğne vuruldu bir de değişik özel bir serum taktılar 24 saat takılı kaldı taburcu edildim ama sancılar çoğalırsa yine gelmemi söylediler fakat sonda ve çatı muayeneleri yüzünden kanamalarım var karnım sürekli kasılmaya devam ediyor sabretmeye çalışıyorum pazartesi kendi doktoruma gözükmek istiyorum umarım üç gün daha dayanabilirim

İnşallah sürekli ayetel kürsi okuyorum karnıma dokunarak Rabbim yardım etsin bize

İnşallah bebeğin beklicem endişelenme sitres yapma ciğer geliştirici yapmışlarsa çok iyi , dualarım sizinle bol bol elini karnına koyarak dua et , instagramda bi kız vardı 24 haftada ikiz hamileydi sancıları başlamıştı ama 34’e kadar dayandı , eminim senin bebeğinde beklicek kaç hafta daha

Ah canım benim, şuan durdu demişsin umarım bekler biraz daha büyür miniğin sağlıkla kavuşun kuzum
İnşallah sağolun Allah razı olsun
sheismaya canım benim nasılsın? aklım sende hastanedemisin hala umarım herşey yolundadır
İki tane ciğer geliştirici iğne vuruldu bir de değişik özel bir serum taktılar 24 saat takılı kaldı taburcu edildim ama sancılar çoğalırsa yine gelmemi söylediler fakat sonda ve çatı muayeneleri yüzünden kanamalarım var karnım sürekli kasılmaya devam ediyor sabretmeye çalışıyorum pazartesi kendi doktoruma gözükmek istiyorum umarım üç gün daha dayanabilirim

Tek istediğim biraz daha beklemesi dört gündür yaşadıklarım beni o kadar yordu ki psikolojik olarak berbat durumdayım moral yok stres hat Safada çok zormuş ya Allah herkesin yardımcısı olsun tam bayrama da denk geldiği için çok zorlandık yaşadıklarım şahit olduklarım psikolojimi çok etkiledi

eşim ailem herkes çok yıprandı doğumhaneye kimseyi almıyorlar üç gün boyunca eşim ailem dışarda telef olmuş ağlamışlar üstüne eşimi korkutmuşlar çocuk yaşamaz gibisinden felan hepimiz duygusal olarak çökmüş durumdayız eşim dışarda ağlamaktan üç gün helak olmuş bense doğumhanede bir başıma aynı şekilde harap oldum Allah ım kimseyi bu hallere düşürmesin ve tabi ki vicdanlı inançlı düzgün insanlarla muhatap etsin

Hiç sitres yapma herşey güzel olucak bebeğin bi kaç hafta daha beklicek sakin kalmaya çalış çok zor ama sakin kal bol bol dinlen güzel şeyler izle , internette olumsuz şeylere’de asla bakma , güzel düşün , bak göreceksin bebeğini inşallah sağ sağlam kucağına alıcaksın

Amin canım , kim böyle saçma şeyler söylemiş ya , bebeğin büyük Allah’ın izniyle tabikide sağ sağlam kucağına alıcaksın , ama kimseyi içeriye sokmamaları birazda yıpratmış , eşinle yan yana olsaydınız birbirinize güç verirdiniz , ama çok şükür bebeğin seninle ve seninle kalacak kaç hafta daha , aklından çıkarmaya çalış erken doğum falan olmicak artık herşey normale döndü inşallah sadece dinlen güzelce

İnşallah güzel düşünmeye çalışıyorum ve gerçekten o herşeyi hissediyor bunu biliyorum ve anlıyorum şimdi sürekli uzanıyorum ailem etrafımda pervane gibiler çok şükür

Rabbım korusun sizi canim stres yapmamaya çalış bebek etkilenmesin bol bol dua saglikla gününde kavuşun insallah

R Rabia coskun canım senin ve bebişin durumu nasıl arada bizi de bilgilendir bizde sizinle aynı duygular içindeyiz bizi habersiz bırakmayın dualarımız sizinle
Canım benim her gün süt sağıp götürüyorum çok şükür sütüm var bebek için bu iyi birşeymiş, şu ana kadar Allahıma şükür hiçbir sorun olmadı bebişte ilk başta biraz kilo verdi ama bu normalmiş veriyorlarmış doğumdan sonra. Şu an için bir sorun yok dualarınıza ihtiyacımız var bir tek bi an önce bebeğimi yanıma alayım sağlıklı olsun bana yeter

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…