2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Selam kızlar tekme takibi yapıyor musunuz bu sabah tam 45 dk hiç hareket yoktu uyuyırdum uyandım takip edeyim dedim ilk defa ay sinir oldum naptıysam oynamadı neredeyse acile inecektim hastanedeyiz ya zaten neyse çok şükür ki uyuyormuş aklım çıktı Rabbim korusun hepsini sağlıkla kucağımıza alalım

Grupta doğum sancı vs derken sanırım herkes biraz tedirgin oldu hanımlar. Her gebelik bir degil bebislerimizi üzmeyelim kötü düşünüp kötüyü çağırmayalım. Sırtı dönük olabilir yatıyor olabilir hafta büyüdükçe hareketleri daha sert kuvvetli hissedeceğiz ama yerleri daralacağı için daha az oynayacaklar. O yüzden lütfen bebisleri rahat bırakalım

Ben takip ediyorum ama bazen 1 saat hiç hareket etmiyor dr bana 30 haftadan sonra önemli dedi , ama tabiki bende bazen tedirgin oluyorum

Valla bi sağ sağlam kucağımıza alsaydık inşallah az kaldı bu zamanıda atlatsak

Günaydın kızlar,
Bebişlerimizle 7/24 kucaklı günlerimize az kaldııı. Sağlıkla kavuşalım hepimiz.

Şöyle bir ürün keşfettim. Varlığından haberim yoktu. Çok pratik geldi dışarısı için.

Valla ben karnımda ne kadar dursa o kadar iyi diyorum.zaten kızımda ufak ikisiyle biraz kafayı sıyırabilirim yok dişiydi yok atağıydı yok aşısıydı derdi olmadan huzurlu bir 3 ay geçirip gece rahatça uyumak istiyorum sonrası hep hareket

Tekme takibi yapmıyorum ama dün beni de korkuttu sıpa uzun zaman hareket etmeyince. Sonrasında tekmeledi ama iyi yapmışsın bende biraz daha hareket hissetmesem gidecektim normal sanırım çok takılmamaya çalışalım. Hepimiz sağlıkla kavuşalım inşallah vakti zamanında

Dualarım seninle canım benim evet kilo veriyor bebiş ödem atıyor normal her bebekte olan durum. Süt çok çok önemli bu bebişin daha hızlı toparlanmasını sağlayacak emin ol

Nefret ediyorum bu empati yoksunu insanlardan. İnşallah bebiş sağlıkla zamanında doğacak tüm kalbimle dua ediyorum

Günaydın kızlar benimde üç gündür belimin alt kısmında gün boyu süren bir ağrı var karnımız büyüdüğü için mi bu ağrı bilemedim ama insanı huzursuz ediyor yinede. Sizdede varmı bu tarz ağrılar

Bende tekme saymiyorum çünkü bebek robot değil ki 2 saatte 10 kere tekme atsın , gun icinde arada sağlam tekmeliyor aa tamam gayet iyi diyorum çok dinlerseniz kendinizi stres yaparsiniz bence

Güzelmiş benimde haberim yoktu böyle bişeyin varlığından

Çocuklu arkadaşlarım da hep böyle söylüyor

Bende tekme saymiyorum çünkü bebek robot değil ki 2 saatte 10 kere tekme atsın , gun icinde arada sağlam tekmeliyor aa tamam gayet iyi diyorum çok dinlerseniz kendinizi stres yaparsiniz bence
Ya işte internette öyle yazıyor ama banada çok mantıksız geldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…