Ama ben hiç tam yatış poşeti görmedim hepsi biraz eğimliYok yenıdogandan ıtıbaren kullanılıyor da bazı pusetlerde tam yatış yokmuş yenıdogan için tam yatış olması gerekmiyor mu
Ben takip ediyorum ama bazen 1 saat hiç hareket etmiyorSelam kızlar tekme takibi yapıyor musunuz bu sabah tam 45 dk hiç hareket yoktu uyuyırdum uyandım takip edeyim dedim ilk defa ay sinir oldum naptıysam oynamadı neredeyse acile inecektim hastanedeyiz ya zaten neyse çok şükür ki uyuyormuş aklım çıktıRabbim korusun hepsini sağlıkla kucağımıza alalım
Valla bi sağ sağlam kucağımıza alsaydık inşallah az kaldı bu zamanıda atlatsakGrupta doğum sancı vs derken sanırım herkes biraz tedirgin oldu hanımlar. Her gebelik bir degil bebislerimizi üzmeyelim kötü düşünüp kötüyü çağırmayalım. Sırtı dönük olabilir yatıyor olabilir hafta büyüdükçe hareketleri daha sert kuvvetli hissedeceğiz ama yerleri daralacağı için daha az oynayacaklar. O yüzden lütfen bebisleri rahat bırakalım
30+2 haftalık şuanŞuan yanı tam kaç havtaliksiniz ? Kaç havfa kaç gün.
Tekme takibi yapmıyorum ama dün beni de korkuttu sıpa uzun zaman hareket etmeyince. Sonrasında tekmeledi amaSelam kızlar tekme takibi yapıyor musunuz bu sabah tam 45 dk hiç hareket yoktu uyuyırdum uyandım takip edeyim dedim ilk defa ay sinir oldum naptıysam oynamadı neredeyse acile inecektim hastanedeyiz ya zaten neyse çok şükür ki uyuyormuş aklım çıktıRabbim korusun hepsini sağlıkla kucağımıza alalım
Bende merak edıyorum canım ama ilk cocuk olunca hiç bılgım yokAma ben hiç tam yatış poşeti görmedim hepsi biraz eğimliacaba bebeğe zarar verir mi ki
Dualarım seninle canım benimCanım benim her gün süt sağıp götürüyorum çok şükür sütüm var bebek için bu iyi birşeymiş, şu ana kadar Allahıma şükür hiçbir sorun olmadı bebişte ilk başta biraz kilo verdi ama bu normalmiş veriyorlarmış doğumdan sonra. Şu an için bir sorun yok dualarınıza ihtiyacımız var bir tek bi an önce bebeğimi yanıma alayım sağlıklı olsun bana yeter
Nefret ediyorum bu empati yoksunu insanlardan. İnşallah bebiş sağlıkla zamanında doğacak tüm kalbimle dua ediyorumeşim ailem herkes çok yıprandı doğumhaneye kimseyi almıyorlar üç gün boyunca eşim ailem dışarda telef olmuş ağlamışlar üstüne eşimi korkutmuşlar çocuk yaşamaz gibisinden felan hepimiz duygusal olarak çökmüş durumdayız eşim dışarda ağlamaktan üç gün helak olmuş bense doğumhanede bir başıma aynı şekilde harap oldum Allah ım kimseyi bu hallere düşürmesin ve tabi ki vicdanlı inançlı düzgün insanlarla muhatap etsin
Bende tekme saymiyorum çünkü bebek robot değil ki 2 saatte 10 kere tekme atsın , gun icinde arada sağlam tekmeliyor aa tamam gayet iyi diyorum çok dinlerseniz kendinizi stres yaparsiniz benceTekme takibi yapmıyorum ama dün beni de korkuttu sıpa uzun zaman hareket etmeyince. Sonrasında tekmeledi amaiyi yapmışsın bende biraz daha hareket hissetmesem gidecektim normal sanırım çok takılmamaya çalışalım. Hepimiz sağlıkla kavuşalım inşallah vakti zamanında
Kilosu kaç dediekr en son kontrlde.30+2 haftalık şuan
Güzelmiş benimde haberim yoktu böyle bişeyin varlığındanGünaydın kızlar,
Bebişlerimizle 7/24 kucaklı günlerimize az kaldııı. Sağlıkla kavuşalım hepimiz.
Şöyle bir ürün keşfettim. Varlığından haberim yoktu.Çok pratik geldi dışarısı için.
Babydream Kirli Bebek Bezi Çöp Torbası Pudra Kokulu 100'lü | Rossmann
Babydream Kirli Bebek Bezi Çöp Torbası Pudra Kokulu 100'lü ürünü indirimli fiyatlar ve aynı gün kargo seçeneği ile Rossmann'da!www.rossmann.com.tr
Çocuklu arkadaşlarım da hep böyle söylüyorValla ben karnımda ne kadar dursa o kadar iyi diyorum.zaten kızımda ufak ikisiyle biraz kafayı sıyırabilirimyok dişiydi yok atağıydı yok aşısıydı derdi olmadan huzurlu bir 3 ay geçirip gece rahatça uyumak istiyorum sonrası hep hareket
Aynen bendeBende merak edıyorum canım ama ilk cocuk olunca hiç bılgım yok
Ya işte internette öyle yazıyor ama banada çok mantıksız geldiBende tekme saymiyorum çünkü bebek robot değil ki 2 saatte 10 kere tekme atsın , gun icinde arada sağlam tekmeliyor aa tamam gayet iyi diyorum çok dinlerseniz kendinizi stres yaparsiniz bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?