- 9 Nisan 2021
- 4.956
- 7.049
- 108
- 33
Gün içinde hissetmemiz yeterli benceBende tekme saymiyorum çünkü bebek robot değil ki 2 saatte 10 kere tekme atsın , gun icinde arada sağlam tekmeliyor aa tamam gayet iyi diyorum çok dinlerseniz kendinizi stres yaparsiniz bence
Evet benimki gececi aksamlari partiliyoGün içinde hissetmemiz yeterli bencebazen öyle güçlü vuruyor ki parti yapıyor galiba içerde
İnternete kalsa benim akintim geldiği gün beni dogurtturuyoduYa işte internette öyle yazıyor ama banada çok mantıksız geldi
Benım sol ve sağ kasıgımın altı agrıyo sanırım çatı agrısı oluyomus yaklaşık 10 gundur falan .özellikle gece yattığımda sağıma soluma dönerken çok ağrı oluyo zor dönüyorum ayaktayken çok hıssetmıyorum ıkız oldugu ıcın ben daha çok hıssedıyorum sanırımGünaydın kızlar benimde üç gündür belimin alt kısmında gün boyu süren bir ağrı var karnımız büyüdüğü için mi bu ağrı bilemedim ama insanı huzursuz ediyor yinede. Sizdede varmı bu tarz ağrılar
Benim doktor da son kontorlde şey demişti yemekten sonra sola yat 2 saat içinde 10 hareket hissetmezsen haber ver dedi.Tatlıdan sonra bebe hareketlendi şükür
İnternette 2 saatte 10 tekme hissetmelisiniz diyor ama ben okdr hissetmiyorum.. doktor randevumda soracağım bu durumu
Ya üslup çok önemli. Babaya böyle bir şey söylenir mi? Sağlık çalışanları sürekli bu durumları gördükleri için onlara sıradan geliyor birçok şey ama bizler için öyle değil bununla ilgili empati yapabilenler çok yardımcı oluyor. Allah iyileriyle karsilastirsineşim ailem herkes çok yıprandı doğumhaneye kimseyi almıyorlar üç gün boyunca eşim ailem dışarda telef olmuş ağlamışlar üstüne eşimi korkutmuşlar çocuk yaşamaz gibisinden felan hepimiz duygusal olarak çökmüş durumdayız eşim dışarda ağlamaktan üç gün helak olmuş bense doğumhanede bir başıma aynı şekilde harap oldum Allah ım kimseyi bu hallere düşürmesin ve tabi ki vicdanlı inançlı düzgün insanlarla muhatap etsin
Gelinimiz de hamile 32 haftalık benim ağrılar 30 dan sonra başladı dedi sanırım öyle oluyorBenım sol ve sağ kasıgımın altı agrıyo sanırım çatı agrısı oluyomus yaklaşık 10 gundur falan .özellikle gece yattığımda sağıma soluma dönerken çok ağrı oluyo zor dönüyorum ayaktayken çok hıssetmıyorum ıkız oldugu ıcın ben daha çok hıssedıyorum sanırım
Ben de oyle düşünüyorum.Grupta doğum sancı vs derken sanırım herkes biraz tedirgin oldu hanımlar. Her gebelik bir degil bebislerimizi üzmeyelim kötü düşünüp kötüyü çağırmayalım. Sırtı dönük olabilir yatıyor olabilir hafta büyüdükçe hareketleri daha sert kuvvetli hissedeceğiz ama yerleri daralacağı için daha az oynayacaklar. O yüzden lütfen bebisleri rahat bırakalım
tam 1500 gram dendiKilosu kaç dediekr en son kontrlde.
Ya ben hüzünleniyorum uzun sürüyor ya bazen kıyamıyorumKızlar bebeğin hıçkırıkları beni çok duygulandırıyor yerim ben bunu ya
Canım benim şu an senin halinden en iyi ben anlıyorum, bende 7 gün boyunca hastanede yatarken hep bebeğin bi anda kalbi durabilir, bi anda enfeksiyon değerlerin yükselir bebek yine yaşamaz ya da kordonu sarkar yine yaşamaz diyip durdular, ben hatta doktor ile görüştüm bu riskler varsa niye doğum yapmıyorum ben küvezde yaşama şansı daha yüksek bile dedim. Ama doktorlar hep sen kendini en kötüsüne hazırla diye en kötüsünü söylüyorlar canım benim içini ferah tut bebiş son ana kadar dayanacaktır zaten inşallaheşim ailem herkes çok yıprandı doğumhaneye kimseyi almıyorlar üç gün boyunca eşim ailem dışarda telef olmuş ağlamışlar üstüne eşimi korkutmuşlar çocuk yaşamaz gibisinden felan hepimiz duygusal olarak çökmüş durumdayız eşim dışarda ağlamaktan üç gün helak olmuş bense doğumhanede bir başıma aynı şekilde harap oldum Allah ım kimseyi bu hallere düşürmesin ve tabi ki vicdanlı inançlı düzgün insanlarla muhatap etsin
Yanlış anlamazsanız dikkatimi cekti bir sey soracağım siz neden her çocuğun kilosunu soruyorsunuz ? Normalde dikkat etmem ben isimlere falan ama ortada bir kilo durumu varsa mutlaka sizin adınızı görüyorumKilosu kaç dediekr en son kontrlde.
Bu arkadaşa dgm rski icin sordum. Çünkü erken dgmlarda 1500 pounddur . Yani 1500 snrni aşarsa çok şükür iyidr. Nornlde sorma sebebm de benim bilyrsnz suyum bitti. Ve be bebgn kilo almaz nrmalde su bttgnde. Benim doktorum söylemiyo haftasına göre iyi mi değil mi. Sizlerde benden yaşlı haftalardasnz. Sizin haftalık kilonuzu not alip. Kendim o haftalarda normal mi değil mi onu hesaplmaya clsyrm kendmceYanlış anlamazsanız dikkatimi cekti bir sey soracağım siz neden her çocuğun kilosunu soruyorsunuz ? Normalde dikkat etmem ben isimlere falan ama ortada bir kilo durumu varsa mutlaka sizin adınızı görüyorum
Kaç hafta şuan? Su bitince nasıl gebelik devam ediyor? Bilmediğim için soruyorumBu arkadaşa dgm rski icin sordum. Çünkü erken dgmlarda 1500 pounddur . Yani 1500 snrni aşarsa çok şükür iyidr. Nornlde sorma sebebm de benim bilyrsnz suyum bitti. Ve be bebgn kilo almaz nrmalde su bttgnde. Benim doktorum söylemiyo haftasına göre iyi mi değil mi. Sizlerde benden yaşlı haftalardasnz. Sizin haftalık kilonuzu not alip. Kendim o haftalarda normal mi değil mi onu hesaplmaya clsyrm kendmce
Şuan en byk avantajım enfeksiyon kapmamam. İlk olarak tamammen bitti denildi hastanede yatış yaptm sonra eve gctm daha snra üni hastanesinde amniyoinfuzyon yapıldı yani karndan su verildi snra oda azald.ama çk skrki bitmedi. Her haft kntrldeym eşim hastand hemsre zatn şuan bi kaç hafta önceye kdr daha iyiyiz çok şükür. Suan 27 izKaç hafta şuan? Su bitince nasıl gebelik devam ediyor? Bilmediğim için soruyorum
Çok şükür ki bu şekilde bir tedavisi varmışta yaptırmışsınız. Eşin seni çok iyi yönlendiriyordur. Bebişinle beraber ikinizide Allahım korusun kendine çok dikkat etŞuan en byk avantajım enfeksiyon kapmamam. İlk olarak tamammen bitti denildi hastanede yatış yaptm sonra eve gctm daha snra üni hastanesinde amniyoinfuzyon yapıldı yani karndan su verildi snra oda azald.ama çk skrki bitmedi. Her haft kntrldeym eşim hastand hemsre zatn şuan bi kaç hafta önceye kdr daha iyiyiz çok şükür. Suan 27 iz
Çok tskrler çanimÇok şükür ki bu şekilde bir tedavisi varmışta yaptırmışsınız. Eşin seni çok iyi yönlendiriyordur. Bebişinle beraber ikinizide Allahım korusun kendine çok dikkat et
Çok geçmiş olsun peki suyunuz neden tükeniyor bişey dedimi dr bu konuda akıntı olarak mı bitiyor? Bu arada havuç ve armut tüketin bolcaŞuan en byk avantajım enfeksiyon kapmamam. İlk olarak tamammen bitti denildi hastanede yatış yaptm sonra eve gctm daha snra üni hastanesinde amniyoinfuzyon yapıldı yani karndan su verildi snra oda azald.ama çk skrki bitmedi. Her haft kntrldeym eşim hastand hemsre zatn şuan bi kaç hafta önceye kdr daha iyiyiz çok şükür. Suan 27 iz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?