2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Bende tekme saymiyorum çünkü bebek robot değil ki 2 saatte 10 kere tekme atsın , gun icinde arada sağlam tekmeliyor aa tamam gayet iyi diyorum çok dinlerseniz kendinizi stres yaparsiniz bence
Gün içinde hissetmemiz yeterli bence bazen öyle güçlü vuruyor ki parti yapıyor galiba içerde

Benım sol ve sağ kasıgımın altı agrıyo sanırım çatı agrısı oluyomus yaklaşık 10 gundur falan .özellikle gece yattığımda sağıma soluma dönerken çok ağrı oluyo zor dönüyorum ayaktayken çok hıssetmıyorum ıkız oldugu ıcın ben daha çok hıssedıyorum sanırım

Ya üslup çok önemli. Babaya böyle bir şey söylenir mi? Sağlık çalışanları sürekli bu durumları gördükleri için onlara sıradan geliyor birçok şey ama bizler için öyle değil bununla ilgili empati yapabilenler çok yardımcı oluyor. Allah iyileriyle karsilastirsin

Gelinimiz de hamile 32 haftalık benim ağrılar 30 dan sonra başladı dedi sanırım öyle oluyor

Ben de oyle düşünüyorum. tabii hiç hareket ezmese sıkıntı ama benimkinin saatleri var mesela ben saati gelmeden fark etmiyorum hakaret etti mi etmedi mi diye ama saati gelince oo masallah oğluma baya ittiriyor kayıyor

Canım benim şu an senin halinden en iyi ben anlıyorum, bende 7 gün boyunca hastanede yatarken hep bebeğin bi anda kalbi durabilir, bi anda enfeksiyon değerlerin yükselir bebek yine yaşamaz ya da kordonu sarkar yine yaşamaz diyip durdular, ben hatta doktor ile görüştüm bu riskler varsa niye doğum yapmıyorum ben küvezde yaşama şansı daha yüksek bile dedim. Ama doktorlar hep sen kendini en kötüsüne hazırla diye en kötüsünü söylüyorlar canım benim içini ferah tut bebiş son ana kadar dayanacaktır zaten inşallah

Kilosu kaç dediekr en son kontrlde.
Yanlış anlamazsanız dikkatimi cekti bir sey soracağım siz neden her çocuğun kilosunu soruyorsunuz ? Normalde dikkat etmem ben isimlere falan ama ortada bir kilo durumu varsa mutlaka sizin adınızı görüyorum

Yanlış anlamazsanız dikkatimi cekti bir sey soracağım siz neden her çocuğun kilosunu soruyorsunuz ? Normalde dikkat etmem ben isimlere falan ama ortada bir kilo durumu varsa mutlaka sizin adınızı görüyorum
Bu arkadaşa dgm rski icin sordum. Çünkü erken dgmlarda 1500 pounddur . Yani 1500 snrni aşarsa çok şükür iyidr. Nornlde sorma sebebm de benim bilyrsnz suyum bitti. Ve be bebgn kilo almaz nrmalde su bttgnde. Benim doktorum söylemiyo haftasına göre iyi mi değil mi. Sizlerde benden yaşlı haftalardasnz. Sizin haftalık kilonuzu not alip. Kendim o haftalarda normal mi değil mi onu hesaplmaya clsyrm kendmce

Kaç hafta şuan? Su bitince nasıl gebelik devam ediyor? Bilmediğim için soruyorum

Kaç hafta şuan? Su bitince nasıl gebelik devam ediyor? Bilmediğim için soruyorum
Şuan en byk avantajım enfeksiyon kapmamam. İlk olarak tamammen bitti denildi hastanede yatış yaptm sonra eve gctm daha snra üni hastanesinde amniyoinfuzyon yapıldı yani karndan su verildi snra oda azald.ama çk skrki bitmedi. Her haft kntrldeym eşim hastand hemsre zatn şuan bi kaç hafta önceye kdr daha iyiyiz çok şükür. Suan 27 iz

Çok şükür ki bu şekilde bir tedavisi varmışta yaptırmışsınız. Eşin seni çok iyi yönlendiriyordur. Bebişinle beraber ikinizide Allahım korusun kendine çok dikkat et

Çok geçmiş olsun peki suyunuz neden tükeniyor bişey dedimi dr bu konuda akıntı olarak mı bitiyor? Bu arada havuç ve armut tüketin bolca

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…