Tabiki iyi yapmışsın canımBen de burda sizlerden okumuştum. Normal herkeste oluyor diye düşündüm yine de doktora yazayım dedim. Gel deyince de bonus oldu bana
İnsanın annesinin babasının yanında olması kadar güzel bir şey yok. Babam uzakta ama az kaldı ben gideceğim aklıma her gelişinde gözlerim doluyor o kadar özlüyorum ki.. Bol bol öp onları sarılGünaydin güzel anneler.. Annem babam geldi memleketten, son aylarimi rahat dinlenerek gecireyim diye annem benimle kalacak ama ben iki gündür daha çok yoruluyorum
Oturamiyorum onlara bi seyler yapmak istiyorum, heyecandan midir bilmem geceleri sıkça uyaniyorum, dalinca da saat başı kalkiyorum. Sabah onlar kalkmadan kendimi ayakta buluyorum
11 yil bekledik ailemle bu heyecanlari yaşamak icin sanirim ondan dolayi onlar varken bi dk uyuyamiyor oturamiyorum
Maşallah bebişine annesiBir kaç gündür iç çamaşırım da ıslaklık oluyordu. Terden mi diye düşünüyordum. Doktoruma yazdım. Dün akşam muayeneye çağırdı. Çok şükür herşey yolundaymış. Gelişimi çok iyi dedi. 1350 gr olmuş miniğim. 29+1 di dün.
Salı günü randevum vardı. Gelmene gerek yok baktık herşeyine. Para kolay kazanılmıyor. O parayla bebeğine birşeyler al dedi
32. Haftada giderim artık raporumu almaya.
Bazen oluyor hani sanki topuk dikeni varmış gibi. Yataktan kalkıncada hissettiğim oldu bunu ama hiç devam ettirmedi ağrı kendini ara ara oldu geçti.kızlar ayak tabanları topukları ağrıyan var mı, uzanınca değil de her sabah yürürken zorluyor beni üzerine zor basıyorum
Gebelik öncesi fotolarıma bakıp eski haline dönmek zorundasın diyorum..Sabit ayakta kalınca bende de oluyor bulaşık falan yıkarken bırakıp gelip uzanıyorumeşim yine kaplumbağa gibi devrilmişsin diyor normal heralde ben 14kilo almışım
Evet gözüküyorBenim gözüküyor mu peki canım
Ben hiç kimsenin göremiyorumİnsanın annesinin babasının yanında olması kadar güzel bir şey yok. Babam uzakta ama az kaldı ben gideceğim aklıma her gelişinde gözlerim doluyor o kadar özlüyorum ki.. Bol bol öp onları sarıl
Maşallah bebişine annesiGünde 3 defa iç çamaşırı hatta sıcaklardaki terleyişim sebebiyle kıyafet dahi değişir oldum. Dün mesela 2 defa duş aldım. İlk bende çok tedirgin olmuştum ama sonra bende anladım ki normalmiş.
Bazen oluyor hani sanki topuk dikeni varmış gibi. Yataktan kalkıncada hissettiğim oldu bunu ama hiç devam ettirmedi ağrı kendini ara ara oldu geçti.
Gebelik öncesi fotolarıma bakıp eski haline dönmek zorundasın diyorum..Bir çırpıda aldıklarımızı vericez inşallah bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza alalımda önce.
Evet gözüküyor
Aynı durum bende de var canım doğuma iki üç gün kala gelecekler kv kp görümcemler hepsi bende kalacak çünkü aynı şehirde yaşamıyoruz görümcemler doğumda bir hafta yardım edip dönecekler ama kv kırkına kadar kalacaklar mevlüdü yapıp öyle gideceklermiş bende lohusayken çekinirim diye korkuyorum çünkü yaralı olcaz açık giyincez emzircez erkek varken kayınpeder felan ne kadar rahat olurum bilemiyorum ama yapıcak bişey yokKızlar lahosalık döneminde kv 40 gün gelip kalıcak diyor ama kv , görümcem , kp , ve kaynımda gelecek onunla beraberev küçük ne yapacam hiç bilmiyorum ya çok kalabalık olucak ev ne öneriyorsunuz nasıl gelmeyin diyim
Ayarlardan izin vermen lazımBen hiç kimsenin göremiyorum
Uygulamadan mı giriyorsunuz. Ben Google üzerinden giriyorum
Kızlar lahosalık döneminde kv 40 gün gelip kalıcak diyor ama kv , görümcem , kp , ve kaynımda gelecek onunla beraberev küçük ne yapacam hiç bilmiyorum ya çok kalabalık olucak ev ne öneriyorsunuz nasıl gelmeyin diyim
Ablamda da gelmişlerdi o rahat davrandı yani şöyle bebeğimin konforu dedi sıcaklığa göre gerekirse oda değiştirdi emziricem diye haber veriyordu nereye kaçacaklarını düşünüyorlardıKızlar lahosalık döneminde kv 40 gün gelip kalıcak diyor ama kv , görümcem , kp , ve kaynımda gelecek onunla beraberev küçük ne yapacam hiç bilmiyorum ya çok kalabalık olucak ev ne öneriyorsunuz nasıl gelmeyin diyim
Aynen öyle ben mesela eltimin doğumda hastanede bile hepsine ayarı verdim hatta hemşire giydireceğim hastayı çıkın dedi hepimiz çıktık kayınvalidem biraz düşüncesiz bir insan olduğundan 3 kere kapıyı açıp girmeye kalktı kızın annesi bile bekliyor dışarıda aynı şekilde ebe geldi hadi emzirmeye çalışalım diyor herkes birbirine bakıyor çıkardım dışarı torunu gördünüz artık dedim bırakalım anne bebek baba birbirine alışsın zaten corona var hadi dedim gidelimBence bahane bulmaya gerek yok.
Benim eşim direkt olarak herkese diyor.
Doğum özel bir durum , lohusalık özel bir süreç. Bir yandan ameliyat acısı, bir yandan kanama, öte yandan emzirme gibi şeyler var. Tuvalet, banyo, gaz çıkartmak bile sıkıntılı olacak belki. Ve bu sıkıntıları tamamen siz yaşayacaksınız. Dolayısıyla nasıl isterseniz öyle olmalı ve eşiniz de sizi desteklemeli.
Bunu eş ailesi için demiyorum sadece, yanlış anlaşılmasın.
benimkilerde gelecek canım ve benim evimde küçük Allah'tan kaynım yokKızlar lahosalık döneminde kv 40 gün gelip kalıcak diyor ama kv , görümcem , kp , ve kaynımda gelecek onunla beraberev küçük ne yapacam hiç bilmiyorum ya çok kalabalık olucak ev ne öneriyorsunuz nasıl gelmeyin diyim
Allah kolaylık versin, yalnız mısın kimse yok mu ?Bu arada kızlar badana sabah dokuzda başladı usta geldi yapıyor ama evin halini bir görseniz savaş alanı gibi bu ev nasıl toparlanacakGözümde büyüyor
Badana bitene kadar elimden geleni yapacağım bittikten sonra annemler gelecek toplamaya ama adam oda değiştirirken ortadaki eşyalar sıkıntı yaratıyor babam geldi yardıma ama erkek ne kadar toplayabilirAllah kolaylık versin, yalnız mısın kimse yok mu ?
Benim annem de kayınvalidem de uzak. Eminim doğum sırasında yanımda olmak ister kayinvalidemler de ama ben kimse bir sey demeden anneme dedim gel sen yarı kırkını çıkar sonra kv gelsin ikinizin aynı anda yanımda olması hiçbir işime yaramayacak. Biri bir sey söyleyecek digeri başka bir sey gerginlik de istemiyorum. E doğum yapicam dikiş emzirme falan insan kendi annesiyle rahat eder. Kayınpederin de kv bi bıraksın iki gün görsün sizi donsun canım napcak okadar sizle. İnsanlar cok anlayışsız ya ille söylemek mi lazımKızlar lahosalık döneminde kv 40 gün gelip kalıcak diyor ama kv , görümcem , kp , ve kaynımda gelecek onunla beraberev küçük ne yapacam hiç bilmiyorum ya çok kalabalık olucak ev ne öneriyorsunuz nasıl gelmeyin diyim
En azından yerine yerleştirir canım Allah kolaylık versin benimde badana olacak annem gelecek inşallah bakalım nasıl yapacağızBadana bitene kadar elimden geleni yapacağım bittikten sonra annemler gelecek toplamaya ama adam oda değiştirirken ortadaki eşyalar sıkıntı yaratıyor babam geldi yardıma ama erkek ne kadar toplayabilir
Aynı durumdayım canım ama benimkiler hepsi 40 kadar kalacakAynı durum bende de var canım doğuma iki üç gün kala gelecekler kv kp görümcemler hepsi bende kalacak çünkü aynı şehirde yaşamıyoruz görümcemler doğumda bir hafta yardım edip dönecekler ama kv kırkına kadar kalacaklar mevlüdü yapıp öyle gideceklermiş bende lohusayken çekinirim diye korkuyorum çünkü yaralı olcaz açık giyincez emzircez erkek varken kayınpeder felan ne kadar rahat olurum bilemiyorum ama yapıcak bişey yok
Büyütme gözünde annenler yardım eder yoparlanır sen ama kalkmaBu arada kızlar badana sabah dokuzda başladı usta geldi yapıyor ama evin halini bir görseniz savaş alanı gibi bu ev nasıl toparlanacakGözümde büyüyor
İkisinden de girdiğimde görebiliyorum. Ayarları kontrol eder misinBen hiç kimsenin göremiyorum
Uygulamadan mı giriyorsunuz. Ben Google üzerinden giriyorum
Çok haklısın ben kendi anneme bile 5 gün kalsan yeter dedimBence bahane bulmaya gerek yok.
Benim eşim direkt olarak herkese diyor.
Doğum özel bir durum , lohusalık özel bir süreç. Bir yandan ameliyat acısı, bir yandan kanama, öte yandan emzirme gibi şeyler var. Tuvalet, banyo, gaz çıkartmak bile sıkıntılı olacak belki. Ve bu sıkıntıları tamamen siz yaşayacaksınız. Dolayısıyla nasıl isterseniz öyle olmalı ve eşiniz de sizi desteklemeli.
Bunu eş ailesi için demiyorum sadece, yanlış anlaşılmasın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?