2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Bu arada kızlar badana sabah dokuzda başladı usta geldi yapıyor ama evin halini bir görseniz savaş alanı gibi bu ev nasıl toparlanacak Gözümde büyüyor
Yapılması gerekenleri bölüm bölüm ayırsan hatta onlarda uzun sürecek işlerse günlere bölsen? Yorulmamış olursun böylelikle

Evet ya bakalım ya nasıl olucak , benimkiler 3 günde gitmeleri imkansız canım ya , bide benim kv aşırı acı yemekler yapıyor ben yiyemiyorum , acı yapma desemde yine acı yapıyor , yani yaptığı yemekleri bile yiyemiyorum ben , rahatta değilim onu getir bunu getir diyemem kendide yapan değil illa söylemem gerekiyor

Güzel heyecanlar bunlar. Tadını çıkarın. Tatlı yorgunluklar ama yine de yormamaya çalışın kendinizi
İlk günler geçince normale dönerim umarim
İhtiyatli olmakta fayda var, iyi yapmissin canim.
kızlar ayak tabanları topukları ağrıyan var mı, uzanınca değil de her sabah yürürken zorluyor beni üzerine zor basıyorum
Agri da oluyor ateşte oluyor bende
Çok tatlı heyecanlar canım sağlıkla kavuşalım hepimiz inşallah bi iki güne geçer heyecandan hepsi
Aminn canimm

Benim annem 5 gün gelip yanımda kalacak , çünkü onların yaptığı yemeği yiyemiyorum ve hastaya yetişen biri değil Kv illa bişeyi istemen gerekiyor getirmesi için kendi düşünüpte getirmez

Canım ben anlamadım kaynana ve görümce tamam yardımcı olurlar 40 gün kalsınlar. Kayınbaban ile kaynın neden o kadar kalıyor? Bebeğin dışında hiç birşeyle ilgilenme. Lohusa halinle psikolojin hoplar artık.

Hem bazı bebekler sütte acı istemiyorlar diye de duymuştum kuzum doktor acı yok baharat yok dedi diyeceksin ki mesela gaz yapacak şeylerde yok dikkat etsin

Aynen canım ya , bende dokunmaları konusunda çok hassasım

Ya benimkiler illa hastanede doğum yaparken olmak istiyorlar

Benim annem 5 gün gelip yanımda kalacak , çünkü onların yaptığı yemeği yiyemiyorum ve hastaya yetişen biri değil Kv illa bişeyi istemen gerekiyor getirmesi için kendi düşünüpte getirmez
Sen şimdiden düşünüp stres yapma bak eşinle konuş, eşin söylesin artık bu durumda çekince olmaz yani sen kendine ve bebeğine odaklanacaksın hiç takma yaptığı uymuyor mu söyle eşine gitsin bulsun valla oda çocuk doğurmuş düşünür herhalde bazı şeyleri ama belli de olmuyor

Kp Kıbrıs çok seviyor o hep bahane peşinde buraya gelmek için hele torun varsa kaynım ve görümcem bekar ve çalışmıyorlar anneleri nereye onlarda oraya

Ya benimkiler illa hastanede doğum yaparken olmak istiyorlar
Yani kimse kusura bakmasın doğum zaten sancılı bir süreç sonra annenin psikolojisi de var 50 tane insanın da evde işi yok. Görümce kayın falan ne alaka ben olsam müsaade etmem. Siz eve sigmayi falan düşünüyorsunuz da once kendi psikolojinizi bebeğinizi falan düşünün. Onlara da kirmadan anne bebeğin ne zaman geleceği belli değil size de zahmet vermek istemiyorum ama ben de okadar kalabalık rahat edemem bebeğe Nası alisicam ne yapıp edicem bilmiyorum bi de misafir telaşına dusemem diyebilirsiniz. Bunlari düşünüp kafanıza takıp üzülmek zorunda da değilsiniz şuan gerekirse laftan anlamıyorlarsa eşinize söyleyin

Vallahi aynen ya şimdiden düşününce içim daralıyor

Onlar kendilerini misafir görmüyor ki canım kendi evimiz diyorlar Doğum yaklaşınca eşimi kırmadan söylemek istiyorum valla gelmesinler diye . Zahmet etmesinler falan yumuşak bi dille

Onlar kendilerini misafir görmüyor ki canım kendi evimiz diyorlar Doğum yaklaşınca eşimi kırmadan söylemek istiyorum valla gelmesinler diye . Zahmet etmesinler falan yumuşak bi dille
Bence şimdiden söyleyin hazırlasınlar kendilerini. Once beni kirmasin insanlar sonra ben insanları düşünürüm bu Arada benim kayinvalidem cok iyidir kayinlarim görümcem de hep şükrederim beni evladından ayırmaz cok dusuncelidir de. Eşim tek evli çocukları ilk torun olcak onlar icin cok kıymetli ama yine de benden, benim psikolojim ve isteğimden önemli değil. Açıkça söyledim kaynimin biri küçük lisede mesela anne Ramazan’ı da getirmeyin oturamam kalkamam dedim yok kızım gelse de iki gün babanla geri döner dedi. Ama ben de dedim onlara zahmet etmesinler çocuğun 40i çıksın senle döneriz Mardin’e orda kalırım eşim gelir bizi alır sonra dedim. Cok sevindi mesela boyle bir teklif sunabilirsin.

kızlar ayak tabanları topukları ağrıyan var mı, uzanınca değil de her sabah yürürken zorluyor beni üzerine zor basıyorum
Benim çok ağrıyordu yuruyus yaparken 29 30.haftalarda sürekli masaj yaptırıyordum eşime geçti şükür. Su sıralar kalca ve üst bacak ağrısından muzdaribim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…