- 28 Aralık 2022
- 1.422
- 3.343
- 53
Forum seçeneklerine girip başkalarının mesaj altındaki imzalarını görüntüle kutucuğunu işaretleBaktım ama bulamadım. Google da gördüğün yeri ekran görüntüsü Atar mısın
Bende aktifleştirdimEki Görüntüle 3269871
Forum seçeneklerine girip başkalarının mesaj altındaki imzalarını görüntüle kutucuğunu işaretle
valla benim de ayak tabanımı ve topuğumu çiğnetesim var ve kalça ve bel ağrım da var, kalsiyum fena çekiliyor heralde çünkü hiç ona dikkat etmiyorum bugün gidip kuruyemiş aldım sütte içeceğim artık soğuk kahve niyetineBenim çok ağrıyordu yuruyus yaparken 29 30.haftalarda sürekli masaj yaptırıyordum eşime geçti şükür. Su sıralar kalca ve üst bacak ağrısından muzdaribim
Eki Görüntüle 3269871
Forum seçeneklerine girip başkalarının mesaj altındaki imzalarını görüntüle kutucuğunu işaretle
Benim illa uçakla gitmem gerekiyor , yani baya yolum var oraya gitmek için o yüzden olmazBence şimdiden söyleyin hazırlasınlar kendilerini. Once beni kirmasin insanlar sonra ben insanları düşünürümbu Arada benim kayinvalidem cok iyidir kayinlarim görümcem de hep şükrederim beni evladından ayırmaz cok dusuncelidir de. Eşim tek evli çocukları ilk torun olcak onlar icin cok kıymetli ama yine de benden, benim psikolojim ve isteğimden önemli değil. Açıkça söyledim kaynimin biri küçük lisede mesela anne Ramazan’ı da getirmeyin oturamam kalkamam dedim yok kızım gelse de iki gün babanla geri döner dedi. Ama ben de dedim onlara zahmet etmesinler çocuğun 40i çıksın senle döneriz Mardin’e orda kalırım eşim gelir bizi alır sonra dedim. Cok sevindi mesela boyle bir teklif sunabilirsin.
Canım eşine söyle eğer öyle içinden geçiyorsa baban okusun isminiKızlar bizdede bebeğin kulağına isim okuma olayı var. Ben rüyamda kendi babamın isim okuduğunu gördüm anne tarafında ilk torun olacak bu yüzden babam okusun istiyorum. Eşimde kendi babası okusun istiyor ama eşimin tarafında 3. Torun olacak. Sizce ismi kim okur??
Son iki aydır kilo almıyorum buna rağmen sabah uyanınca ayaklarımın üstüne zor basıyorum birkaç saat sonra düzeliyor toplamda 8 kilo aldımkızlar ayak tabanları topukları ağrıyan var mı, uzanınca değil de her sabah yürürken zorluyor beni üzerine zor basıyorum
İlk torun sahibi olacak dedenin okuması bence daha hoş bir karar olur.Kızlar bizdede bebeğin kulağına isim okuma olayı var. Ben rüyamda kendi babamın isim okuduğunu gördüm anne tarafında ilk torun olacak bu yüzden babam okusun istiyorum. Eşimde kendi babası okusun istiyor ama eşimin tarafında 3. Torun olacak. Sizce ismi kim okur??
Ben de uçakla gideceğim aydından Mardin’e 40i çıktı mi tamamdırBenim illa uçakla gitmem gerekiyor , yani baya yolum var oraya gitmek için o yüzden olmazanca bebek 2,3 aylık olsun ola bilir , ya eşim çok seviniyor annesi falan gelecek bakiyim ya gelene yakın kıvırmam gerek
Çok şükür, Rabbim hepimize sağlıkla kucaklarımıza almayı da nasip etsin inşallahÇok şükür rabbime bu zamana kadar sağlıkla gelmişsinizBenimde çok korkuyla başladı drlar yüzünden ve saçma sapan devam etti ama olsun geldik bugünlere
Amin, amin inşallahHayırlısı ile 36. Haftalara gelseydik içimiz biraz rahatlardı Rabbim hepimize vaktinde sağlıklı doğumlar nasip etsin
Eğer eziyet edecek yerdeyse kesin kes sonraBebislerin kıyafetlerinin etiketleri kesilecek mi yıkamadan acaba
Ben uçaktan indinkten sonra iki saatlik araba yolu var bideBen de uçakla gideceğim aydından Mardin’e 40i çıktı mi tamamdır
Ben hiç misafir kabul etmiyorum canımKızlar artık misafir almakta çok zorluyor sağolsun gelenler topladı yıkadı süpürdü ama nedense insan yinede koştururken çok yoruluyor. Yok yok doğum sonrası na kadar misafir de almıycam sanırımbünye kaldırmıyor
Ben de aydından İzmir’e gidicem burada havalimanı yok indiğim yerden de 50 dk mesafe bence siz kafanıza mesafeleri falan takmayın. Bebek zaten 5 6 yaşlarında olsa zaptetmek zor ama emzir uyusun bence bir sey olmaz. Siz bilirsiniz doğum sonrası cok önemli stres sinir yaparsınız sütünüz kesilir Allah korusun.Ben uçaktan indinkten sonra iki saatlik araba yolu var bide
Bana da misafir gelince ya annem ya kayınvalidem yardım ediyor yoksa mümkün değil ağırlayanıyorumKızlar artık misafir almakta çok zorluyor sağolsun gelenler topladı yıkadı süpürdü ama nedense insan yinede koştururken çok yoruluyor. Yok yok doğum sonrası na kadar misafir de almıycam sanırımbünye kaldırmıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?