2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Benim çok ağrıyordu yuruyus yaparken 29 30.haftalarda sürekli masaj yaptırıyordum eşime geçti şükür. Su sıralar kalca ve üst bacak ağrısından muzdaribim
valla benim de ayak tabanımı ve topuğumu çiğnetesim var ve kalça ve bel ağrım da var, kalsiyum fena çekiliyor heralde çünkü hiç ona dikkat etmiyorum bugün gidip kuruyemiş aldım sütte içeceğim artık soğuk kahve niyetine

Kızlar bizdede bebeğin kulağına isim okuma olayı var. Ben rüyamda kendi babamın isim okuduğunu gördüm anne tarafında ilk torun olacak bu yüzden babam okusun istiyorum. Eşimde kendi babası okusun istiyor ama eşimin tarafında 3. Torun olacak. Sizce ismi kim okur??

Benim illa uçakla gitmem gerekiyor , yani baya yolum var oraya gitmek için o yüzden olmaz anca bebek 2,3 aylık olsun ola bilir , ya eşim çok seviniyor annesi falan gelecek bakiyim ya gelene yakın kıvırmam gerek

Canım eşine söyle eğer öyle içinden geçiyorsa baban okusun ismini

kızlar ayak tabanları topukları ağrıyan var mı, uzanınca değil de her sabah yürürken zorluyor beni üzerine zor basıyorum
Son iki aydır kilo almıyorum buna rağmen sabah uyanınca ayaklarımın üstüne zor basıyorum birkaç saat sonra düzeliyor toplamda 8 kilo aldım

İlk torun sahibi olacak dedenin okuması bence daha hoş bir karar olur.

Kızlar artık misafir almakta çok zorluyor sağolsun gelenler topladı yıkadı süpürdü ama nedense insan yinede koştururken çok yoruluyor. Yok yok doğum sonrası na kadar misafir de almıycam sanırım bünye kaldırmıyor

Benim illa uçakla gitmem gerekiyor , yani baya yolum var oraya gitmek için o yüzden olmaz anca bebek 2,3 aylık olsun ola bilir , ya eşim çok seviniyor annesi falan gelecek bakiyim ya gelene yakın kıvırmam gerek
Ben de uçakla gideceğim aydından Mardin’e 40i çıktı mi tamamdır

Ben hiç misafir kabul etmiyorum canım yani zaten kendileri durumu biliyorlar ve gelmiyorlar tabi benim kıbrısta akrabam yok arkadaşlarım var onlarlada görüşemez olduk

Ben uçaktan indinkten sonra iki saatlik araba yolu var bide
Ben de aydından İzmir’e gidicem burada havalimanı yok indiğim yerden de 50 dk mesafe bence siz kafanıza mesafeleri falan takmayın. Bebek zaten 5 6 yaşlarında olsa zaptetmek zor ama emzir uyusun bence bir sey olmaz. Siz bilirsiniz doğum sonrası cok önemli stres sinir yaparsınız sütünüz kesilir Allah korusun.

Bana da misafir gelince ya annem ya kayınvalidem yardım ediyor yoksa mümkün değil ağırlayanıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…