2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Bence de ya malesef kadının kadını küçümsemesi hor görmesi daha da acınası.. Allah hepimizin evlatlarına sağlık güzellik versin

Arkadaşlar oğlumun adına karar verdik Ayaz olacak Allahın izniyle. Ama iki isim istiyoruz ve biri dini bir isim olsun Kuran da geçsin istiyorum. Var mıdır önerileriniz?
Ayaz güzel bir isim canım , daha yumuşak bir isim koymanı öneririm. Ömer çok sert olabilir, onu önerecektim ama

Herşeyin iyi olmasına çok sevindim kuzum ne güzel dusunceli bir doktormuş öyle

Son iki aydır kilo almıyorum buna rağmen sabah uyanınca ayaklarımın üstüne zor basıyorum birkaç saat sonra düzeliyor toplamda 8 kilo aldım
evet benimde aynen böyle, başta zorlanıyorum sonra düzeliyor ama mutfaktayken yemek yaparken vs dınlendirme ihtiyacı duyuyorum acaba neden oluyor böyle

Canım kaçış yoksa keyfini çıkar, ilk zamanlar çok yorucu oluyor sürekli emzirmek lohusa yorgunluğu terlemesi gece uyanmaları, bence yemek temizlik hiçbirseye dokunma, bebişini emzir sev, ben biraz uyuyayım de git içeri yat 2 3 saat uyu dinlen, duşunu al rahat rahat toparlan, banyosunu bırak yaptırsınlar giydirsinler bak dinle beni sonra sana kalacak bebiş ilkin gaz da oluyor. Bence böyleee

Ay Allah korusun inşallah öyle bişey olmaz ama haklısın valla bilemedim ki aslında evet ya kırkı çıksın ben alıp giderim oraya belki daha iyi olur

Arkadaşlar oğlumun adına karar verdik Ayaz olacak Allahın izniyle. Ama iki isim istiyoruz ve biri dini bir isim olsun Kuran da geçsin istiyorum. Var mıdır önerileriniz?
Canım sağlıkla gelsin inşallah adıyla büyüsün isim konusunda maalesef bi fikrim yok

Ahaha ola bilir sadece annesi gelse tamamda hepsi geliyor , sadece kv olsaydı gel 2 ay kal derdim

hahah mükemmel tavsiyeler

Ayaz Taha,
Ayaz Selim.
Aklıma gelenler bunlar, inşallah içinize sinen isimi hemencecik bulursunuz

Merhabalar bende travel araba almak istemiyorum bu ve bağı gravity autofold kabin benek Arabası arasında kaldım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…