Bence de ya malesef kadının kadını küçümsemesi hor görmesi daha da acınası.. Allah hepimizin evlatlarına sağlık güzellik versinBen kız erkek ayrımı yapanların özellikle kadınsa haybeye çocuk büyüttüklerini düşünüyorum keza çocuklarınında halleri ortada..
Allahım sana bağışlasın evlatlarını.Herşeyden önce sağlık.
Ayaz güzel bir isim canım , daha yumuşak bir isim koymanı öneririm. Ömer çok sert olabilir, onu önerecektim amaArkadaşlar oğlumun adına karar verdik Ayaz olacak Allahın izniyle. Ama iki isim istiyoruz ve biri dini bir isim olsun Kuran da geçsin istiyorum. Var mıdır önerileriniz?
Herşeyin iyi olmasına çok sevindim kuzumBir kaç gündür iç çamaşırım da ıslaklık oluyordu. Terden mi diye düşünüyordum. Doktoruma yazdım. Dün akşam muayeneye çağırdı. Çok şükür herşey yolundaymış. Gelişimi çok iyi dedi. 1350 gr olmuş miniğim. 29+1 di dün.
Salı günü randevum vardı. Gelmene gerek yok baktık herşeyine. Para kolay kazanılmıyor. O parayla bebeğine birşeyler al dedi
32. Haftada giderim artık raporumu almaya.
Boşver görüşmeBen hiç misafir kabul etmiyorum canımyani zaten kendileri durumu biliyorlar ve gelmiyorlar tabi benim kıbrısta akrabam yok arkadaşlarım var onlarlada görüşemez olduk
evet benimde aynen böyle, başta zorlanıyorum sonra düzeliyor ama mutfaktayken yemek yaparken vs dınlendirme ihtiyacı duyuyorum acaba neden oluyor böyleSon iki aydır kilo almıyorum buna rağmen sabah uyanınca ayaklarımın üstüne zor basıyorum birkaç saat sonra düzeliyor toplamda 8 kilo aldım
En iyisini yapıyorlar valla eziyet bu saatten sonraBana da misafir gelince ya annem ya kayınvalidem yardım ediyor yoksa mümkün değil ağırlayanıyorum
Ödem desen daha ödemde yok bilmiyorum ki uyuşur gibi topallaya topallaya lavaboya gidiyomevet benimde aynen böyle, başta zorlanıyorum sonra düzeliyor ama mutfaktayken yemek yaparken vs dınlendirme ihtiyacı duyuyorum acaba neden oluyor böyle
Canım kaçış yoksa keyfini çıkar, ilk zamanlar çok yorucu oluyor sürekli emzirmek lohusa yorgunluğu terlemesi gece uyanmaları, bence yemek temizlik hiçbirseye dokunma, bebişini emzir sev, ben biraz uyuyayım de git içeri yat 2 3 saat uyu dinlen, duşunu al rahat rahat toparlan, banyosunu bırak yaptırsınlar giydirsinler bak dinle beniKızlar lahosalık döneminde kv 40 gün gelip kalıcak diyor ama kv , görümcem , kp , ve kaynımda gelecek onunla beraberev küçük ne yapacam hiç bilmiyorum ya çok kalabalık olucak ev ne öneriyorsunuz nasıl gelmeyin diyim
Oğlum olsa ilk ismini Ali koyacaktım öneri olarak sunayım, Ali AyazArkadaşlar oğlumun adına karar verdik Ayaz olacak Allahın izniyle. Ama iki isim istiyoruz ve biri dini bir isim olsun Kuran da geçsin istiyorum. Var mıdır önerileriniz?
Ay Allah korusun inşallah öyle bişey olmaz ama haklısın valla bilemedim ki aslında evet ya kırkı çıksın ben alıp giderim oraya belki daha iyi olurBen de aydından İzmir’e gidicem burada havalimanı yok indiğim yerden de 50 dk mesafe bence siz kafanıza mesafeleri falan takmayın. Bebek zaten 5 6 yaşlarında olsa zaptetmek zor ama emzir uyusun bence bir sey olmaz. Siz bilirsiniz doğum sonrası cok önemli stres sinir yaparsınız sütünüz kesilir Allah korusun.
Canım sağlıkla gelsin inşallah adıyla büyüsünArkadaşlar oğlumun adına karar verdik Ayaz olacak Allahın izniyle. Ama iki isim istiyoruz ve biri dini bir isim olsun Kuran da geçsin istiyorum. Var mıdır önerileriniz?
Ahaha ola bilirCanım kaçış yoksa keyfini çıkar, ilk zamanlar çok yorucu oluyor sürekli emzirmek lohusa yorgunluğu terlemesi gece uyanmaları, bence yemek temizlik hiçbirseye dokunma, bebişini emzir sev, ben biraz uyuyayım de git içeri yat 2 3 saat uyu dinlen, duşunu al rahat rahat toparlan, banyosunu bırak yaptırsınlar giydirsinler bak dinle benisonra sana kalacak bebiş ilkin gaz da oluyor. Bence böyleee
hahah mükemmel tavsiyelerCanım kaçış yoksa keyfini çıkar, ilk zamanlar çok yorucu oluyor sürekli emzirmek lohusa yorgunluğu terlemesi gece uyanmaları, bence yemek temizlik hiçbirseye dokunma, bebişini emzir sev, ben biraz uyuyayım de git içeri yat 2 3 saat uyu dinlen, duşunu al rahat rahat toparlan, banyosunu bırak yaptırsınlar giydirsinler bak dinle benisonra sana kalacak bebiş ilkin gaz da oluyor. Bence böyleee
Ayaz Taha,Arkadaşlar oğlumun adına karar verdik Ayaz olacak Allahın izniyle. Ama iki isim istiyoruz ve biri dini bir isim olsun Kuran da geçsin istiyorum. Var mıdır önerileriniz?
SelimAyaz Taha,
Ayaz Selim.
Aklıma gelenler bunlar, inşallah içinize sinen isimi hemencecik bulursunuz
Merhabalar bende travel araba almak istemiyorum bu ve bağı gravity autofold kabin benek Arabası arasında kaldımbugün bebek arabası alma günü gelen zamlardan sonrabana kalsa doğumdan sonraya da kalabilirdi puset yeterli olurdu başlangıç için ama eşim zam gelmeden aldıralım dedi, tamamen bana bıraktı seçimi Hamilton R1 i aldık, puset olarakta baby plus ın seçtim inşallah pişman olmam bütün sorumluluk bende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?