2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Merhabalar aldınız mı memnun musunuz

Kızlar diş ağrısı için ne onerırsınız dişim fena ağrıyor
Bende çekiyorum maalesef, hemde birkaç dişimden hele tatlı bişey yemeyeyim dişime kaçarsa eyvah eyvah çözüm bişey de bulamadım, rabbim dayanma gücü versin hepimize inşallah dua ediyorum

Hoşgeldinn

Kızlar günaydın,
Yeni bir haftaya daha girdik. Bebişlerimiz tombişleşsin, sağlıkla büyüsün, kontrollerde bize vesikalık pozlar versinler amin.
Geçen hafta bebişim sessizleşti diye buraya tedirgin olup yazmıştım bugünde kızım uyandırıncaya dek vurdu durdu. Video çekeyim bari dedim gözümü açtığımı sanki görmüş gibi minik minik dokunup çekiliyor Allah'ım sen bir doğ nasıl yicem o ellerini ayaklarını

Merhabalar bende travel araba almak istemiyorum bu ve bağı gravity autofold kabin benek Arabası arasında kaldım
bagi nin arabalarına bakmıştım daha önce ama stok yoktu olanda çok daha pahalıydı, Hamilton u çok daha önceden gözüme kestirmiştim kullanıcı yorumları da iyi o yüzden bunu aldım

Günaydın canım amin , Ya bende kamerayı elime aldığım an sanki anlıyor ve artık hareket etmiyor kamerayı kapatıyorum yine aynı dans başlıyor kaç kere denedim bi türlü başaramadım video çekmeyi

Kızlar bebek arabası ne aldınız?
yada almayı düşünüyorsunuz. Keşke bayramdan önce alsaydım diyorum. Şuan fiyatlar çok yükselecek.
Dün biraz göz attım. Travel sistemleri ağır oldukları için eledim.
KANZ- KRAFT- CHİCO-PREGO-JOJE bu markalar arasında hangi modelleri önerirsiniz?

Benim de aynı oluyor. Tam alıyorum telefonu elime duruyor. kaçıncı kez böyle denk gelişler. hareket ederken eşime bak bak dediğim an yine duruyor. Çocuk çocukluğunu yapıyor

benimde oluyor. Hatta uyanıyorum tekrar dalınca yine aynı rüyaya devam ediyorum. Ne kadar rahat davranmaya çalışsakta arka taraflarda hep endişe ve telaşlarımız var.

Günaydın kizlar yeni haftamız güzel geçsin
Alacak sadece isimli kapı süsü isimli emzik ve doğum korsesi kaldı
Bunları alanlardan güvenilir sayfa önerisi rica ediyorum
Canım kapı süsünü çiçek sepetinden yaptırdım daha uygun oldu. Magnet açacak ise tavsiye üzerine instagram @onuratasarlat sayfasına yaptırdım. Magnet 30 adet kargo ile 180 e denk geldi. Siparis bugun verdim o yuzden daha elime gecmedi.

Eklentiler

• IMG_6202.webp
    30,5 KB · Görüntüleme: 31
Hoşgeldin canım

Günaydın canım bende totosunu ısırcam başka yolu yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…