- 15 Haziran 2022
- 56
- 88
- 8
- 25
Merhabalar aldınız mı memnun musunuzKızlar, sonunda istediğim gibi bir bebek arabası buldum hem hafif 5.9 kg yazıyor kabin tipi hem de puseti var ama ürünle ilgili pek yorum göremedim ürün burda olmadığı için inceleme fırsatım da yok. ayrıca bütçemi aşıyor indirime girerse almayı düşünüyorum bakar mısınız ya da benzer uygun fiyata bir ürün varsa önerir misiniz
Bagi gravity autofold cosmo travel sistem
Tek başına 5 bin tl , pusetiyle 7 bin tl satılıyor
Zor ama pusetiyle 5 bin falan olursa direkt alıcam valla
Böyle yaparsan çabuk kaçarlarAhaha ola bilirsadece annesi gelse tamamda hepsi geliyor , sadece kv olsaydı gel 2 ay kal derdim
Bende çekiyorum maalesef, hemde birkaç dişimden hele tatlı bişey yemeyeyim dişime kaçarsa eyvah eyvahKızlar diş ağrısı için ne onerırsınız dişim fena ağrıyor
HoşgeldinnMerhaba arkadaşlar burayı yeni keşfettim ve bu dayanışma çok hoşuma gitti o yüzden bende eklenmek istedim.
yaşım 35,
SAT 27.12.2022,
Tahmini doğum tarihi-17.09.2023,
Şehirim İstanbul,
Bebeğimin ismi Aslan inşallah.
NewMamaa
ektediğin için şimdiden teşekkür ederim.
bagi nin arabalarına bakmıştım daha önce ama stok yoktu olanda çok daha pahalıydı, Hamilton u çok daha önceden gözüme kestirmiştim kullanıcı yorumları da iyi o yüzden bunu aldımMerhabalar bende travel araba almak istemiyorum bu ve bağı gravity autofold kabin benek Arabası arasında kaldım
Günaydın canım aminKızlar günaydın,
Yeni bir haftaya daha girdik. Bebişlerimiz tombişleşsin, sağlıkla büyüsün, kontrollerde bize vesikalık pozlar versinler amin.
Geçen hafta bebişim sessizleşti diye buraya tedirgin olup yazmıştım bugünde kızım uyandırıncaya dek vurdu durdu. Video çekeyim bari dedim gözümü açtığımı sanki görmüş gibi minik minik dokunup çekiliyor Allah'ım sen bir doğ nasıl yicem o ellerini ayaklarını
Benim de aynı oluyor. Tam alıyorum telefonu elime duruyor. kaçıncı kez böyle denk gelişler. hareket ederken eşime bak bak dediğim an yine duruyor. Çocuk çocukluğunu yapıyorGünaydın canım amin, Ya bende kamerayı elime aldığım an sanki anlıyor ve artık hareket etmiyor kamerayı kapatıyorum yine aynı dans başlıyor kaç kere denedim bi türlü başaramadım video çekmeyi
benimde oluyor. Hatta uyanıyorum tekrar dalınca yine aynı rüyaya devam ediyorum. Ne kadar rahat davranmaya çalışsakta arka taraflarda hep endişe ve telaşlarımız var.Kızlarr günaydındün gece kötü bir rüya gördüm kızımla ilgili. Anlatıpta kimseyi üzmek istemiyorum ama çok etkilendim hala çıkamadım etkisinden son zamanlara yaklaştıkça anksiyetem artıyor sanırım. Benim gibi kötü senaryolu rüya görenler var mı?
Canım kapı süsünü çiçek sepetinden yaptırdım daha uygun oldu. Magnet açacak ise tavsiye üzerine instagram @onuratasarlat sayfasına yaptırdım. Magnet 30 adet kargo ile 180 e denk geldi. Siparis bugun verdim o yuzden daha elime gecmedi.Günaydın kizlar yeni haftamız güzel geçsin
Alacak sadece isimli kapı süsü isimli emzik ve doğum korsesi kaldı
Bunları alanlardan güvenilir sayfa önerisi rica ediyorum
Canım kapı süsünü çiçek sepetinden yaptırdım daha uygun oldu. Magnet açacak ise tavsiye üzerine instagram @onuratasarlat sayfasına yaptırdım. Magnet 30 adet kargo ile 180 e denk geldi. Siparis bugun verdim o yuzden daha elime gecmedi.
Hoşgeldin canımMerhaba arkadaşlar burayı yeni keşfettim ve bu dayanışma çok hoşuma gitti o yüzden bende eklenmek istedim.
yaşım 35,
SAT 27.12.2022,
Tahmini doğum tarihi-17.09.2023,
Şehirim İstanbul,
Bebeğimin ismi Aslan inşallah.
NewMamaa
ektediğin için şimdiden teşekkür ederim.
Günaydın canım bende totosunu ısırcam başka yolu yokKızlar günaydın,
Yeni bir haftaya daha girdik. Bebişlerimiz tombişleşsin, sağlıkla büyüsün, kontrollerde bize vesikalık pozlar versinler amin.
Geçen hafta bebişim sessizleşti diye buraya tedirgin olup yazmıştım bugünde kızım uyandırıncaya dek vurdu durdu. Video çekeyim bari dedim gözümü açtığımı sanki görmüş gibi minik minik dokunup çekiliyor Allah'ım sen bir doğ nasıl yicem o ellerini ayaklarını
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?