Aynen ben de baktığımda internette bu şekilde yazıyordu. Açık havada güneşte kuruttum. Ilk serdiklerimi topladım gecmis gibi koku. Güneşte kurutmak da iyi geldi sanirim. 2. Attiklarima bakcam bir deBunu yazzıyorda sizin niye koku tutmuş anlamadım acaba tıkladığınız deterjanla mı ilgili
Ben lohusa terligi almicam rahat edemem. Sonra dışarıda sa giymelik seklinde alcam. Bir kaç denedim içime sinen bulursam alcam.Evde giy tabiki ev terliği o sonuçta , hastaneye şu süslü croslardan alicam ben sonra dışarıda da giyerim
Kızlar bebek arabası ne aldınız?
yada almayı düşünüyorsunuz. Keşke bayramdan önce alsaydım diyorum. Şuan fiyatlar çok yükselecek.
Dün biraz göz attım. Travel sistemleri ağır oldukları için eledim.
KANZ- KRAFT- CHİCO-PREGO-JOJE bu markalar arasında hangi modelleri önerirsiniz?
Günaydın kizlar yeni haftamız güzel geçsin
Alacak sadece isimli kapı süsü isimli emzik ve doğum korsesi kaldı
Bunları alanlardan güvenilir sayfa önerisi rica ediyorum
Kızlar bu gün kontrolüm vardı , gittim bebek 3 gün geride kalmış ,29+5 olacağına 29+2 olmuş , boyu 40- kilosu 1380 - bebek dönmüş başı aşağıda , çok inmemiş aşağı ama çok dinlenmen gerekiyor dedi , tehlikeli ola bilir dedimoralim bozuldu
Ben yikama işlemlerine başladımönce büyükleri yıkayayimdedim çarşaf ortu falan. Annelerin verdikleri ablamdan gelenler yeniler bir arada attim. Dalın bebek deterjaniyla elde yikama programına attim. Ama bir yerde bir hata yaptım sanirim çamaşırlar cikti serdim ama sandık kokusu gibi koku olur ya o hala duruyor. Bu çamaşırlar nasil yıkanacak? Yatak örtüleri falan?
E sonra bebeği kıyafetlerine gecicem onlarda da yeniler ve ablamın verdikleri var birbirine kokusu mu geçti noldu anlmadim ayrı ayrı mı yıkanmalıdır? Ben renklerine göre ayırdım sadece. Makinede hangi progrda yıkanmalıdır?
Kizlar benim kayinvalidemle aram iyidir normalde ama sanırım bebek doğduktan sonra aramıza serin sular girebilir ben susamayabilirim bilirsiniz ben doğum çantası hazırlamıştım kv ve annem gelmisti ben liste yaptım vs bakıyor listeye göğüs pompası gerek yok gerekirse emre evden getirir bakıyor yırtılan yetişkin kilot depant mi ne varya o gerek yok hastane veriyor gerekirse emre gider alir dayanamadim "anne ben kocami kargo gibi kullanmak istemiyorm valizle yer var koyalim esimi ben yanimda istiyorm " dedim velhasıl yenidogan bakimiyla ilgili kitap okuyorum öğrendiğim bilgileride hevesli hevesli anlatiyorum yok o öyle olmaz böyle olur biz kitapla mi büyüttük ne desem hep bir karşı çıkma kendi bildiğini diretme durumu bir de üstüne ben bebeğe bakarim sen ev işi yemek faslını halledersin dedi iyice çileden ciktim "benim bildiğim logusaya yardım ev işleriyle olur bebeğe bakmakla olmaz " dedim eşim su an acayip diken üstünde annesine anlatıyor anne sana gelinin bisey sormadan karisma o ihtiyaç duyarsa sana sorar ama yok anlamıyor umarım o süreçte tepem atıp evden uygun bir dille gondermem umarım anlayışlı olur bu arada bu zamana kadar hicbiseyime karismamis bir kv dir ama bebek olunca gotune kurban başına kurban der ama daha bir çorap almışligi yok
Kapı süsünü kendim yapmaya karar verdim. Hb isim ve tabla siparişi verdim. 56 tlye. Keçeden kızlar yapıyorlar ya onu annem yapacak. Kuru ve yapma çiçeklerle sade bir süsleme yapacağım. Evde çiçeklerim var zaten. Onlardan kullanmayı düşünüyorum. Ama çok çok olsa toplamda 100 tl ye halletmiş olurum diye düşünüyorum.
İlk fotoğrafta aldığım ürün var. Diğerleri referans olarak ss aldıklarım. Aşağı yukarı bu tarz birşey olacak. Olabildiğince sade istiyorum.
Düşünenler olursa eğer aldığım link
Ayda Dizayn Özel Konsept Tasarım Isimli Bebek Çocuk Kapı Süsü - Nişan Kına Nikah Düğün Arka Plan Pano
Kızlar suda doğum
Bazıları çok övüyor bu doğumu eğer kaldığınız şehirde varsa düşünün derim , bizim burda yok maalesef
Cok hoş olur benceKapı süsünü kendim yapmaya karar verdim. Hb isim ve tabla siparişi verdim. 56 tlye. Keçeden kızlar yapıyorlar ya onu annem yapacak. Kuru ve yapma çiçeklerle sade bir süsleme yapacağım. Evde çiçeklerim var zaten. Onlardan kullanmayı düşünüyorum. Ama çok çok olsa toplamda 100 tl ye halletmiş olurum diye düşünüyorum.
İlk fotoğrafta aldığım ürün var. Diğerleri referans olarak ss aldıklarım. Aşağı yukarı bu tarz birşey olacak. Olabildiğince sade istiyorum.
Düşünenler olursa eğer aldığım link
Ayda Dizayn Özel Konsept Tasarım Isimli Bebek Çocuk Kapı Süsü - Nişan Kına Nikah Düğün Arka Plan Pano
Aslında çokta beceri gerektirmiyor. Çiçekleri gözümüze hoş geldiği şekilde yapıştırcaz. Keçeden kız yerine minik ayıcık ya da kurdele gibide yapıyorlar.çok güzel, el emeği olan şeyler daha kıymetli ama benim hiç becerim yok
Aaaa ben onu unuttumUyku arkadaşını da kendim öreyim dedim. Amigurumi tavşan seklinde. Güzel olmazsa alirim
Kesinlikle katılıyorum. Kimse bizden ve bebeğimizden kıymetli değil. Üzülebilirler ama mantıklı olan da böyle olması.Vallahi ben dilimi ısırayım yazılanları okuyunca bana fenalik geliyor. Ben kayınvalidem doğum ne zaman dediğinde ben gel diyince gelirsiniz anne ilk 20 gün annem olucak ikinizin aynı anda yanımda olması işime yaramayacak kalabalık sen de babamlari okadar bırakamazsın yari kırkından sonra zahmet olmazsa gelirsin dedim. Tamam annem iyi düşünmüşsün sen de annenle ilk etapta daha rahat edersin dedi. Üzülmüştür ama ilk torun olcak cok heyecanlılar ama kimse benden kıymetli degil. Bakın hanımlar boyle gelinler kıymetli oluyor o yüzden taviz vermeyin
Bunlar özellikle 1 yaş fotoğraflarında harika oluyor. Mutlaka saklayın ve kullanın derim.Cok hoş olur benceben bi yerde 230 a istediğim şekilde buldum eğer fiyat arttirmazsa ordan alcam. Ama arkadaşım yapalim demisti daha uyguna gelcekse yapmak mantikli.ben bir de isim yazmak istiyorum. Harf harf böyle jut kumaşa yapıyorlar ya ondan istiyorum. Sanirim onu kendim yapcam. Daha uygun gelir bence. Su sekilde çok sevimliler.
Login • Instagram
Welcome back to Instagram. Sign in to check out what your friends, family & interests have been capturing & sharing around the world.instagram.com
Ben olsam evde giyerimhastaneye sokmam onu yine sen bilirsin
tamamdır evde giyerim bende, hastane de giyende oluyormuşta sonrasında çöpe gider onada kıyamamEvde giy tabiki ev terliği o sonuçta , hastaneye şu süslü croslardan alicam ben sonra dışarıda da giyerim
Amigurumi örebiliyorsanız herşeyi yaparsınız bence sizUyku arkadaşını da kendim öreyim dedim. Amigurumi tavşan seklinde. Güzel olmazsa alirim
Hemen kullanmayacağız ya biraz daha bekleyebilir. Unutmuş sayılmayızAaaa ben onu unuttum
Eksikler bitmiyordu
Bizimki de galatasarayli ama ben tavşan orcemAmigurumi örebiliyorsanız herşeyi yaparsınız bence sizbende ne o kadar beceri ne de o kadar sabır var
Annem becerikli geçen sene eşim istedi annemden. Aslan görmüş. Galatasaraylı paşam
çok zor yani benim için zorBizimki de galatasarayli ama ben tavşan orcempandemi döneminde videolara baka baka baya yapmistim arkadaşlarımın çocuklarına. Umarım kendiminkini de yapabilirim
Aynen açık hava kokusunu giderirAynen ben de baktığımda internette bu şekilde yazıyordu. Açık havada güneşte kuruttum. Ilk serdiklerimi topladım gecmis gibi koku. Güneşte kurutmak da iyi geldi sanirim. 2. Attiklarima bakcam bir de
Joie tourist signature kabin boy baston bebek arabası aldım Joie gemm oto koltuğu ile beraber. Araba hafif, tek hamleyle kapanıp açılan ve en önemlisi az yer kapladığı için tercihim oldu.
Instagramdan sarehobitasarim kapı süsü sipariş ettim.
Korseyi doğum sonrası ayrem markadan alacağım. Trendyolda var satışı.
Aynen canım çok haklısın , ama işte sitres veren vereneyaaa benimde fiyatlardan haberim yok ya sezaryenle aynı fiyat olduğunu düşünmüştüm , ama bunu söylemesi bile güzel
Canım bebeğine çok iyi davranıyorsun, kendinede kıymetli davran ki son haftalara kadar rahatça gelin beraber.Hiç bir şeyi takma ye iç yat dinlen.
0 kıyafetler ile diğerlerinin kokusu dediğin gibi birbirine girmiş bence ama dalin kokularını niye götürememiş ayrı yıkamana rağmen anlamadım.
Kıbrısın da yazdığı gibi 30 derecede yıkanması gerekiyor. İçine hiç sinmediyse bir daha yıka derim.
Ben nevresimleride bebek deterjanıyla yıkayıp kaldıracağım.
Gözlerim büyüdü sen ev işi yap ben bebeğe bakarım ne demek? Anneyle bebeğini ayrı tutmaya ne kadar hevesliler. Hiç bir zorlukta yanımızda olmazlar ama fikirleri istekleri daima var.Kesinlikle mesafeyi koy bu konuda.
El emeği göz nuru çok güzel olacaktır şimdiden ellerinize sağlık annenle.
Bende şapka, patik, hırka, battaniye ördüm. Şimdide hasır oyuncak sepetlerine heveslendim kendim yapacağım.
Bugün eşimle doğum konusu konuşuyoruz diyor hayatım boşver sen suda doğum yap. Fiyatlardan haberin var mı dedim, arabayı satarım nolacak diyor. Dedim bu fedakarlığını herkes bilmeli. Üzerinede şimdi bunu okudum cuk diye oturdu. Bunlar birer işaret olmalı.
Çok iyiUyku arkadaşını da kendim öreyim dedim. Amigurumi tavşan seklinde. Güzel olmazsa alirim
Canım hepsini sağlikla giydir
Sen nasıl istersen öyle yap cnm onlar istediğini söylesin boşver aldırma,ben böyle istiyorum anneciğim de uyarsa uyar sana uymazsa kendi bilirBende öyle dusunuyorm bakalim ne olacak bekleyip gorucez bir de yetmez gibi kızım sana söylüyorum gelinim sen anla hesabı ben kiz kardesimin doğumuna gittim beni hiç dinlemedi cok bilmişlik yaptı benim dediğime geldi diyor yani sevgili gelinim cok bilmişlik yapma diyorgüler misin ağlar mısın lütfen erkek anneleri geleceğin karışan kaynanası olmayın lütfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?