2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Bunu yazzıyorda sizin niye koku tutmuş anlamadım acaba tıkladığınız deterjanla mı ilgili
Aynen ben de baktığımda internette bu şekilde yazıyordu. Açık havada güneşte kuruttum. Ilk serdiklerimi topladım gecmis gibi koku. Güneşte kurutmak da iyi geldi sanirim. 2. Attiklarima bakcam bir de

Joie tourist signature kabin boy baston bebek arabası aldım Joie gemm oto koltuğu ile beraber. Araba hafif, tek hamleyle kapanıp açılan ve en önemlisi az yer kapladığı için tercihim oldu.

Günaydın kizlar yeni haftamız güzel geçsin
Alacak sadece isimli kapı süsü isimli emzik ve doğum korsesi kaldı
Bunları alanlardan güvenilir sayfa önerisi rica ediyorum

Instagramdan sarehobitasarim kapı süsü sipariş ettim.
Korseyi doğum sonrası ayrem markadan alacağım. Trendyolda var satışı.

Canım bebeğine çok iyi davranıyorsun, kendinede kıymetli davran ki son haftalara kadar rahatça gelin beraber. Hiç bir şeyi takma ye iç yat dinlen.

0 kıyafetler ile diğerlerinin kokusu dediğin gibi birbirine girmiş bence ama dalin kokularını niye götürememiş ayrı yıkamana rağmen anlamadım.
Kıbrısın da yazdığı gibi 30 derecede yıkanması gerekiyor. İçine hiç sinmediyse bir daha yıka derim.
Ben nevresimleride bebek deterjanıyla yıkayıp kaldıracağım.

Gözlerim büyüdü sen ev işi yap ben bebeğe bakarım ne demek? Anneyle bebeğini ayrı tutmaya ne kadar hevesliler. Hiç bir zorlukta yanımızda olmazlar ama fikirleri istekleri daima var. Kesinlikle mesafeyi koy bu konuda.

El emeği göz nuru çok güzel olacaktır şimdiden ellerinize sağlık annenle.
Bende şapka, patik, hırka, battaniye ördüm. Şimdide hasır oyuncak sepetlerine heveslendim kendim yapacağım.

Kızlar suda doğum
Bazıları çok övüyor bu doğumu eğer kaldığınız şehirde varsa düşünün derim , bizim burda yok maalesef

Bugün eşimle doğum konusu konuşuyoruz diyor hayatım boşver sen suda doğum yap. Fiyatlardan haberin var mı dedim, arabayı satarım nolacak diyor. Dedim bu fedakarlığını herkes bilmeli. Üzerinede şimdi bunu okudum cuk diye oturdu. Bunlar birer işaret olmalı.

Cok hoş olur bence ben bi yerde 230 a istediğim şekilde buldum eğer fiyat arttirmazsa ordan alcam. Ama arkadaşım yapalim demisti daha uyguna gelcekse yapmak mantikli.ben bir de isim yazmak istiyorum. Harf harf böyle jut kumaşa yapıyorlar ya ondan istiyorum. Sanirim onu kendim yapcam. Daha uygun gelir bence. Su sekilde çok sevimliler.

Kesinlikle katılıyorum. Kimse bizden ve bebeğimizden kıymetli değil. Üzülebilirler ama mantıklı olan da böyle olması.

Bunlar özellikle 1 yaş fotoğraflarında harika oluyor. Mutlaka saklayın ve kullanın derim.

Uyku arkadaşını da kendim öreyim dedim. Amigurumi tavşan seklinde. Güzel olmazsa alirim
Amigurumi örebiliyorsanız herşeyi yaparsınız bence siz bende ne o kadar beceri ne de o kadar sabır var
Annem becerikli geçen sene eşim istedi annemden. Aslan görmüş. Galatasaraylı paşam

Eklentiler

• IMG_4135.webp
    37,3 KB · Görüntüleme: 49
Amigurumi örebiliyorsanız herşeyi yaparsınız bence siz bende ne o kadar beceri ne de o kadar sabır var
Annem becerikli geçen sene eşim istedi annemden. Aslan görmüş. Galatasaraylı paşam
Bizimki de galatasarayli ama ben tavşan orcem pandemi döneminde videolara baka baka baya yapmistim arkadaşlarımın çocuklarına. Umarım kendiminkini de yapabilirim

Bizimki de galatasarayli ama ben tavşan orcem pandemi döneminde videolara baka baka baya yapmistim arkadaşlarımın çocuklarına. Umarım kendiminkini de yapabilirim
çok zor yani benim için zor sıfır yeteneğim bu konuda, bende aldım bir heves ama asla yapamadım krizlere girdim yapamayınca en son bıraktım, sizi tebrik ediyorum yetenek başka bişey

Sen nasıl istersen öyle yap cnm onlar istediğini söylesin boşver aldırma,ben böyle istiyorum anneciğim de uyarsa uyar sana uymazsa kendi bilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…