2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
O zaman olacagi bu koku kaldı diye bi tereddutteyim bir de sadece yeni aticam yarin bakalim onda nasil olacak koku
Cnm eskilerde hafif koku oluyor sonuçta kullanılmış bende ayrı atmayı düşünüyorum hatta öncekileri bi tur normal yıkama sonra bebek deterjanı ile yikasam mı dedim

İlk doğumumda lohusalığım çok zor geçti. Daha önce gebelik kayıplarım olduğu için doğum sonrası korkular, kabuslar peşimi bırakmadı. Bu yüzden de oğlumu kimsenin kucağına vermek istemedim vermedim de… Elimden gelen bir şey yoktu kendimi kontrol edemiyordum ve çok korumacıydım bana alınan çok oldu. Hiç umursamadım. Lohusalıkta önemli olan sen ve bebeğinsin, kenidini nasıl rahat hissedersen öyle davran canım kimsenin sana karışmasına seni baskılamasına izin verme

Günaydın kizlar yeni haftamız güzel geçsin
Alacak sadece isimli kapı süsü isimli emzik ve doğum korsesi kaldı
Bunları alanlardan güvenilir sayfa önerisi rica ediyorum
Vaayy bitirmişsin bravoo ben bugün bir baktım listeye hala alacak çok şey var yaa.. hemde işk hamile olduğumdan beri alıyorum nasıl bitmedi bilmem

Vaayy bitirmişsin bravoo ben bugün bir baktım listeye hala alacak çok şey var yaa.. hemde işk hamile olduğumdan beri alıyorum nasıl bitmedi bilmem
Liste yapmıştım işimi çok kolaylaştırdı canım
Almaya kaba eşya mobilyadan başladım
Sonrasını karışık denk geldikçe aldım .
Sonrsini sonra alırım diyip bıraktığım var tabiki mesela ek gıdaya dair hiç bişey almadım . Biberon ve mama almadım . Bakarsın gerek kalmaz .kendimi sartlamamak için bıraktım . olurda emzirme sorunu yaşarsam eşime gösterdim gelir bu biberonu alırsın dedim . Artık herşey ayağımızın altında

Benimde var listem de bebişe bekmaktan kendime hiç bişi almamışım :) şimdi bunhafta onlara odaklanıcam. Onunkini tam şükür.. kendime çamarşır, pijama Gecelik sabahlık taç terlik filan alcam. Bebek çantası yok hala puset örtüsü yok. Çikolata seçicem hastane için. Bavul için organizer vs vs..

Bavul için 2 set organizer aldım bence kesinlikle şart mutlaka al . Hemşireye vereceğimi buzdolabı poşeti tarzı poşete koyacağım organizer geri gelmeyebilir lohusa takımı sipariş geçtim inşallah güzel gelir . Çok sona birakmadan almak lazım alincaklari

2 set mi almak lazım bende öyle düşündüm 1 tane yetmez gibi. Kilitli poşete koymuşlar genelde hemşire için olanı. Bende keseye koyarım diyordum üstüne ismini yazıp (punch mı ne diyorlar ya onu öyle yapıcaktım) ama geri gelmez mi.diyorsun ya:s çantayla lohusa setini halletmem lazım da seçemiyooommm

Ben anne bebek çantası olarak elelenin flora anne bebek çantasını aldım. Çok gözü var bayada büyük, ben çok beğendim. Burda bir arkadaş da önermişti önceden onun önerisiyle aldım çok güzel çıktı

Lohusa seti için önerilere açığım

ayy bende aldım seti geri gelmez mi diyorsun benimde geçen şey aklıma takıldı 10 lu isimli seti vericem hemşireye ya geri gelmezse diye sonuçta isimli olacak geri veriler heralde canım, bunun için kardeşimi tembihleyecem o an benim aklıma gelmez valla hastanede kaybolsun diye de yaptırmadık sonuçta

Bence geri gelmez sanmam yani
Ben 2 set aldım seyahatlerde de kullanırım diye zaten pahalı değildi

Kıyafetlere özen gösterirler ya özel hastanede . Ama hurç Muş poşet miş bakmazlar .
10 lu set çok değil mi hepsi aynı anda giydirilmiyor ki bilemedim .

Cnm eskilerde hafif koku oluyor sonuçta kullanılmış bende ayrı atmayı düşünüyorum hatta öncekileri bi tur normal yıkama sonra bebek deterjanı ile yikasam mı dedim
Esim de oyle dedi. Önce normal yıka sonra bebek deterjaniyla bir daha yıka dedi. kurutinca geçti gibi bakalim olan olursa öyle denicem ben de

Benim bugün çantam geldi, bende çok kararsız kalmıştım. Ama çok beğendim, bayağı kaliteli. Tavsiye ederim

Eklentiler

• 059B94C4-AC2E-4C05-933C-7D0A67B76E60.webp
    114,5 KB · Görüntüleme: 63
Bencede 10 lu seti komple vermeyin derim. Ya alt üst takımını koyun ya da tulumu. Hatta bezde konuluyormuş hemşireye verilecek olana, battaniye koymalı mıyız onu bilemedim

Bencede 10 lu seti komple vermeyin derim. Ya alt üst takımını koyun ya da tulumu. Hatta bezde konuluyormuş hemşireye verilecek olana, battaniye koymalı mıyız onu bilemedim
Evt battaniye veriliyor canım
Ameliyat ortamından ve su içinden çıktığı için sıcak tutulması öneriliyor Muş . Ben ablamın tavsiyesi üzerine yenidoğan yelek de aldım ilk saatler giydirmek için .

İlk giydirdigimiz ıslanmıştı, bebek üşümesin hemen değiştirin dediler biz bebişi alınca yeni takım giydirdik kızıma, ilk klasik hastane çıkısı, sonra süslü takım giydirdik kuzu, resim için ilk o özel olsun diyorsan tabi yine senin bileceğim şey tabi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…