2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Ayy bu manzaraya duygular dayanmaz, gözyaşları akar. Rabbim sağlıkşa giymeyi nasip etsin inş. Bende 2 hafta sonra yapçam annemi bekliyorm
Başla kuzum valla şimdiden yoruldum ama bunlarla uğraşırken aşırı duygusallık oluyor Rabbim kucağımıza aldığımız günleri de nasip etsin inşallah

Aaa modeli güzelmiş çantanın büyüklüğü nasıl? Resimlerde küçük gibi geldi ama sizinki büyük gibi de :)
Bence gayet yeterli, içinde de bölmeler var ayriyeten termos çantası da var. Zaten içine bezidir yedek kıyafettir bunlar sığdı mı tamam rahatlıkla sığar

Başla kuzum valla şimdiden yoruldum ama bunlarla uğraşırken aşırı duygusallık oluyor Rabbim kucağımıza aldığımız günleri de nasip etsin inşallah
Ya ben de yapmak istiyorum da annemde heycanlı ben geleyim beraber yaparız diye heveslendi kırmak istemem onu bekleyecem anne bebek çantası ve bavul içi organizer alayım onlar da gelsin o arada tabi

Bu çantaya taktım kafayı aklımı alamıyorum ama 900 lira çok benzerleri 500 civarına var . Ama aklım bunda yada diğer renklerinde.. 300 400 lira fark az değil. Ama kendime anlatamıyorum aklım bunda olunca da başkasını alamadım bir türlü..

Eklentiler

• Screenshot_20230710-210403_Instagram.webp
    21,3 KB · Görüntüleme: 57
Canım ben çikolatayı ordan almam daha yakınımda bir yerde tadına bakabileceğim olmalı.

tamam ama bunların toplamı 16 hafta oluyor mu doğum sonrası onu soruyorum ben ?
Doğum izni Toplamda 16 Hafta
Öncesi sonrası hepsi birikte.
Sen 37. haftada izne çıktın 3 hafta sonra doğum yaptın 16-3=13 Hafta sonra doğum iznin bitiyor. İstersen ücretsiz ve yarı zamanlı izinleri devreye sokuyorsuun

Bencede 10 lu seti komple vermeyin derim. Ya alt üst takımını koyun ya da tulumu. Hatta bezde konuluyormuş hemşireye verilecek olana, battaniye koymalı mıyız onu bilemedim
işte battaniyesi baştan aşağı tam takımı bezi vs koyuluyormuş, bi zıbın ve tulumunu koyarım olmadı , ya da alt üst takımını

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…