Vardır bence kuzum ya, yani şuju anlamaları lazım bebişler bizim için en kıymetli ve bir anne olarak biz en iyisini bilirizUygun bir dilden anlayan kaynana var mıdır ya
Amin canım benimYaaa şu manzaramaşallah giydirip.sevmek de nasib olsun Aminn
Aaa modeli güzelmiş çantanın büyüklüğü nasıl? Resimlerde küçük gibi geldi ama sizinki büyük gibi de :)Benim bugün çantam geldi, bende çok kararsız kalmıştım. Ama çok beğendim, bayağı kaliteli. Tavsiye ederim
Bende alayım yarin sipariş vereyim 2 set. Hepsi aynıdır zaten ya çok marka var ama.. bir de keçe organizer alcsm evde kullanmayaBence geri gelmez sanmam yani
Ben 2 set aldım seyahatlerde de kullanırım diye zaten pahalı değildi
Ayy bu manzaraya duygular dayanmaz, gözyaşları akar. Rabbim sağlıkşa giymeyi nasip etsin inş. Bende 2 hafta sonra yapçam annemi bekliyorm
Başla kuzum valla şimdiden yoruldum ama bunlarla uğraşırken aşırı duygusallık oluyor Rabbim kucağımıza aldığımız günleri de nasip etsin inşallahAyy bu manzaraya duygular dayanmaz, gözyaşları akar. Rabbim sağlıkşa giymeyi nasip etsin inş. Bende 2 hafta sonra yapçam annemi bekliyorm
Bence gayet yeterli, içinde de bölmeler var ayriyeten termos çantası da var. Zaten içine bezidir yedek kıyafettir bunlar sığdı mı tamamAaa modeli güzelmiş çantanın büyüklüğü nasıl? Resimlerde küçük gibi geldi ama sizinki büyük gibi de :)
Ya ben de yapmak istiyorum da annemde heycanlı ben geleyim beraber yaparız diye heveslendi kırmak istemem onu bekleyecemBaşla kuzum valla şimdiden yoruldum ama bunlarla uğraşırken aşırı duygusallık oluyor Rabbim kucağımıza aldığımız günleri de nasip etsin inşallah
Canım ben çikolatayı ordan almam daha yakınımda bir yerde tadına bakabileceğim olmalı.Sayfaya baktım canım fiyatlar gayet iyi
Sen hangi modeli seçtin çikolata fiyatlarında iyi geldi bana
Bana 20 magnet 50 çikolata yeter gibi
Çikolata kutusuna da sonra kullanırım metal miş ilk şeylerini saklarım onda .
Ama şimdiden çikolata bastırmak almak erken değil mi bayatlar ?
Aynen hepsi desene varana kadar aynı neredeyseBende alayım yarin sipariş vereyim 2 set. Hepsi aynıdır zaten ya çok marka var ama.. bir de keçe organizer alcsm evde kullanmaya
Desene boşuna para vermişizGünaydın kızçeler. Güzel bir gün diliyorum herkese. Biraz önce instagramda denk geldim. Siz geldiniz aklıma. Paylaşmak istedim
Doğum izni Toplamda 16 Haftatamam ama bunların toplamı 16 hafta oluyor mu doğum sonrası onu soruyorum ben ?
işte battaniyesi baştan aşağı tam takımı bezi vs koyuluyormuş, bi zıbın ve tulumunu koyarım olmadı , ya da alt üst takımınıBencede 10 lu seti komple vermeyin derim. Ya alt üst takımını koyun ya da tulumu. Hatta bezde konuluyormuş hemşireye verilecek olana, battaniye koymalı mıyız onu bilemedim
Bu arada günaydın canımGünaydın kızçeler. Güzel bir gün diliyorum herkese. Biraz önce instagramda denk geldim. Siz geldiniz aklıma. Paylaşmak istedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?