2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
ya ben neler neler duydum normal doğum istemeyenlerle ilgili, rahim sarkmasından korkanlar mı dersiniz, vajinal genişlenmeden yakınanlar mı dersiniz insanlar sırf estetik kaygılar sebebiyle bile sezaryene kaymış durumda duyunca şaşırmıştım açıkçası, tabiki insanların kendi tercihi ama şahsen benim en son aklıma gelecek şeyler bunlar, bende kolay gebe kalmadım hep normal doğumu da savunmuşumdur ama Allah korusun doğum sırasındaki komplikasyonlar beni de korkutmuyor değil ki düzenli yürüyüşümü yapıyorum dr um pelvik taban egzersizleri için 34. haftayı bekleyelim demesine rağmen ( tüp bebek olduğu için) ben hafiften başladım ama her an hocam sezaryenle alalım deme düşüncesindeyim

Amin canım hepimiz inşallah , Allah herkese rahat doğum ve sağlıkla kavuşmayı nasip etsin enfeksiyon kapması çok kötü olmuş ama çok şükür bebeğine sağlıkla kavuşmuş

Hayırlı olsun cnm bende kızımda çok geç farkettim bu modelleri gerçekten çok kullanışlı kabin boy bebek arabaları. Kızımdan kalma travel de var biraz kullanıp belki bebişede böyle Bişey alırız

Canım dr ihmali , başka bişey değil , kız 2 gün hastanedeydi gözetim altındaydı ama demek ki pek de ilgilenmemişler özel hastane olduğu halde

Ay cok uzucu, cok zor. Bi anne bunu nasil atlatsin

İnşallah , bide benim tüp bebek o yüzden hiç bekletmek istemiyorum elimde olsa 37 haftada bilet olmadan çıkarın derim ama dr 38 yada 39 diyor , tabi ben 38 çıkarmasını isticem

Aa baya boyle su hafta alalim bu hafta alalim diye konusuluyor yani oyle mi? Ben bu detaylari hep merak ettim işte. Peki tup bebek diye mi, yoksa baska bi sebebi mi var bu sekilde planli olmasinin?

benim kv m sezaryenle aldır diyo mesela, ben normal istiyorum dememe rağmen, çünkü zorluklarla gebe kaldım ve hiç riske girmemizi istemiyor

Canım bende çok yoğun yerde çalışıyordum tup bebekle oldu benım 3. Tüp bebekte o yüzden hıc rıske atmak ıstemedım heyet raporu aldığım doktorlarda çok anlayışlıydı çalışma rıske atma deyıp verdıler sagolsun.Devlettekıler vermıyo ozelde anlayışlı bı doktora denk gelırsen verırler bence durumunu söyle yoğun çalıştığını falan verırler ınsAllah kendı doktorun vermiyorsa başka doktora gıt canım

Gogusleri sarkacak diye dusunup hiz emzirmeyen anneler de var elbette. Herkesin anneligine saygim var, kimi korkar sezaryen ister, kimi ameliyattan korkar normal ister. Herkesin kendi hayati sonucta.

Normal dogurabilecegine inanan annelere sadece sunu diyebiliyorum, bagisiklik sistemine katkisi cok buyuk. Ama sezaryenli annelere de saygim buyuk, bebegin ilk gunlerinde koca bi ameliyat yarasiyla yasiyorlar...

İnşallah , bide benim tüp bebek o yüzden hiç bekletmek istemiyorum elimde olsa 37 haftada bilet olmadan çıkarın derim ama dr 38 yada 39 diyor , tabi ben 38 çıkarmasını isticem
Bnmde tüp bebek bende senin gibi heyecanlıyım birazcıkta kızımın tedavi sürecine odaklandı doğum zamanı inş hastane yatışı olmasın diye dua ediyoruz

benim kv m sezaryenle aldır diyo mesela, ben normal istiyorum dememe rağmen, çünkü zorluklarla gebe kaldım ve hiç riske girmemizi istemiyor

Torun kiymeti bilen babanne :*

Rahim ağzı uzunluğuna benim perinatoloğum karından baktı

Benim de ultrasonla bakiliyor.
Alttan muayeneyi daha 4 aylikken baska bir perinatolog yapmisti.

Takipli oldugum hastanede bir doktorun hastasi olsanizda, bazi tetkikleri baska doktorlar yapabiliyor, dogum sırasında doktorunuzun isi cikmasi halinde de bu doktor yedek doktorunuz oluyor.

Bizimki tüp bebek olduğu için dr daha dikkatli önce 20 eylüle kadar olmazsa ben çıkarıcam dedi ben çok geç beklemek istemiyorum dedim, ne zaman bekliyordun dedi , ben eylülün ilk haftası düşünüyordum dedim , tamam o zaman Eylülün ilk haftasına hazır olun dedi

Demek ki benim doktor da sorun yokmuş benim ilk gebelik o yüzden tecrübem yok ama doktor birşey demedikçe insanlardan duyunca şaşırıyordum. Neyse biz beklemeye devaö

Güle güle kullan canm benm güzel olmuş

Bizim kiz da agustos sonu mu eylul basi mi gelecegine karar veremedi henuz, doktor agustos bebesi olur diye dusunuyormus ama

Demek ki benim doktor da sorun yokmuş benim ilk gebelik o yüzden tecrübem yok ama doktor birşey demedikçe insanlardan duyunca şaşırıyordum. Neyse biz beklemeye devaö

Aynen ben de acaba doktor mu sorun yasatiyor diye dertliydim, rahatladim :)

Bende de aynı durum yüzümden anlıyor eşim neyin var diyip duruyor ama demedim.
Elimizden tek gelen dua etmek ne kadar sakınsak ta bi şekilde olacak olan oluyor.. sağlıkla kavuşalım hepimiz inşallah

Hamilton mi o? Hangi marka pusetle uydu?Benim de gonlumde bir Hamilton yatiyor ama bilemedim travel sistemimiz var, araba degil ama pusetimiz agir diye aklim karisiyor.
Edit: pusetin markasini sonradan gordum, cok guzel takimlanmislar.

Bir de aldiklarinin arasinda beslenme sondasi yazan birsey gordum, nedir? Ne ise yariyor?

Son düzenleme:
Kizlar ek olarak, kimsenin alisveris listesinde goremedigim icin yaziyorum, bebintolar dogmadan edinin diye...

Burun temizleme aspiratoru ve serum fizyolojik.

Aspiratoru otribebe marka bulursunuz muhtemelen, cunku piyasayi ele gecirmis durumdalar, otribebenim yedek uclari cok pahalandi ve cogu zaman bulunmuyor, alvita marka yedek uclar otriye uyumlu.

Serum fizyolojik icin de yine alvita markanin tupleri kolay sıkılıyor ve baslari geri kapatilabildigi icin cok uzun sure gidiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…