- 29 Aralık 2020
- 4.633
- 5.238
- 108
Efeler çok yaramaz oluyorBende karar veremiyorum cnm Efe ve Kağan arasında kaldık karar veremezsek Kağan Efe olacak snrm
Yapma ya peluş sabahlıkla yanarım ben yaa şuan hayal bile edemedim:)Gördün mü bakdonarsın. Bu peluş sabalıklar oluyor ya, onlardan al kuzu ben onu ve corabı muhakkak alacagim
Haftads 250 diyordu programda dur ordan bir hesaplayayım benCanım onu bilmiyorum ama ben en son perşembe gittim 550gr almıştı yaklaşık bana çok geldi doktor normal artık haftada 250gr alır demişti tabi 3 aşağı 5 yukarı
Boyunu bilemedik ya evet neyse ben de kiloyu hesaplayacam bakim kaç doğar tqhminiBoyunu bilmem ama benim bebek haftada 150 gr cıvarı alıyor hesapladım eğer 38 de doğarsa ortalama dr dediği gibi 2700-2850 arasında doğar
Ay evet herkes öyle diyor yaEfeler çok yaramaz oluyor
Ben de gece bin kere uyandım ve kuyruk sokumum okadar agriyor ki. Sanki fıtıkmışım anı bir hareket yapıp yamulmuş gibiyimKızlar günaydın bugün bel ve sırt ağrısıyla uyandımuykular haram oldu şarkısını açcam şimdi güne başlarken
Günaydın canım , Bende gece hiç uyumadım bel ağrısından , adet sancısı gibi sancım oluyor karnım sertleşiyordu sürekli acaba dr arasam mıKızlar günaydın bugün bel ve sırt ağrısıyla uyandımuykular haram oldu şarkısını açcam şimdi güne başlarken
Günaydın canım , bu kadar fark mı varGünaydın kızlar. Bebek losyonu için Iva natura almaya karar vermiştim. Henüz daha zamanı var diye internetten almamıştım. Dün e bebek’e gittim. 250ml 110tl ye aldım. Hb sitesinde markanın kendi mağazası satışta. Buna rağmen 239 tl gibi bir rakamları var.
Benim aldığım losyonun da son kullanma tarihi 2024 Ağustos. Herhangi bir pislik yok işin içinde yani
Almayı düşünenleri bilgilendirmiş olayım.
Dün ilk defa benimde bacağım ağrıdı. Sanki kilometrelerce zor parkurlu yol yürümüşüm gibi sol baldırımda kas çekiyor gibi. Sabah geçti çok şükür.Kızlar günaydın bugün bel ve sırt ağrısıyla uyandımuykular haram oldu şarkısını açcam şimdi güne başlarken
Günaydın canım , nerden anladın döndüğünü? Ben anlamıyorum sürekli balık gibi içerde bişeyler yapıyor tekme atmasa bileGünaydın kızlar , bebişlerin bol bol hareket ettiği bir gün olsunBenim bıdık dün pozisyon değiştirdi valla değiştirirken de canım yandı bi sertleşti korktum Sonra anladım ki sağdan sola dönmüş
Şaşırdım bende. Özel alarmlı kutuya koymuşlar bir de. Dedim kesin etiket yanlış. Değiştirmeyi unuttular yada stt ne 1-2 ay var. Kasaya götürdüm. Kutuyu açtı okuttu 110 tl. Dedim temassız varGünaydın canım , bu kadar fark mı var
valla canım bu 2 oldu anlıyorum. Normal o tekve vurma vs dıışında Sağ tarafta sertlik oluyordu hep ben poposunu dikiyor diyordum oraya toplanıyordu dokununca kaçıyordu filan. Dün akşam üstü tüm karnım sertleşti. Göbek deliğinin etrafı geniş alan sağı solu.. Ben de azcık iş yapmıştım korktum hatta. SAhile inmiştik yattım çimlerde hareket etsin diye bekledim filan hareket edyordu ama bir fark vardı arada canım yandı vs. 2 3 saat sürdü bu böyle. ben de hareket edince herhalde dönüyor dedim. ÖyleymişGünaydın canım , nerden anladın döndüğünü? Ben anlamıyorum sürekli balık gibi içerde bişeyler yapıyor tekme atmasa bile
Aldığın losyonun görselini atar mısın canımGünaydın kızlar. Bebek losyonu için Iva natura almaya karar vermiştim. Henüz daha zamanı var diye internetten almamıştım. Dün e bebek’e gittim. 250ml 110tl ye aldım. Hb sitesinde markanın kendi mağazası satışta. Buna rağmen 239 tl gibi bir rakamları var.
Benim aldığım losyonun da son kullanma tarihi 2024 Ağustos. Herhangi bir pislik yok işin içinde yani
Almayı düşünenleri bilgilendirmiş olayım.
Bire bir aynısı bunun.Aldığın losyonun görselini atar mısın canım
Sitesinde bulamadım is çıkışı e bebek e gideyim. TesekkurlerBire bir aynısı bunun.
IVA NATURA Organik Besleyici Bebek Losyonu Nar Özlü 250 ML
Ahaha o zaman dönmüş , benimki dönmüyor demekki hem aynı yöne hareketlerivalla canım bu 2 oldu anlıyorum. Normal o tekve vurma vs dıışında Sağ tarafta sertlik oluyordu hep ben poposunu dikiyor diyordum oraya toplanıyordu dokununca kaçıyordu filan. Dün akşam üstü tüm karnım sertleşti. Göbek deliğinin etrafı geniş alan sağı solu.. Ben de azcık iş yapmıştım korktum hatta. SAhile inmiştik yattım çimlerde hareket etsin diye bekledim filan hareket edyordu ama bir fark vardı arada canım yandı vs. 2 3 saat sürdü bu böyle. ben de hareket edince herhalde dönüyor dedim. ÖyleymişSabah kalktım artık solda hareket ediyor daha çok. orada toplanıyor gibi. bence döndü
Bende çok araştırmıştım. İnternette daha uygununu bulamamıştım. Dün reyonda görünce şok oldumSitesinde bulamadım is çıkışı e bebek e gideyim. Tesekkurler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?