2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Kızlar günaydın bugün bel ve sırt ağrısıyla uyandım uykular haram oldu şarkısını açcam şimdi güne başlarken
Ben de gece bin kere uyandım ve kuyruk sokumum okadar agriyor ki. Sanki fıtıkmışım anı bir hareket yapıp yamulmuş gibiyim

Günaydın kızlar. Bebek losyonu için Iva natura almaya karar vermiştim. Henüz daha zamanı var diye internetten almamıştım. Dün e bebek’e gittim. 250ml 110tl ye aldım. Hb sitesinde markanın kendi mağazası satışta. Buna rağmen 239 tl gibi bir rakamları var.
Benim aldığım losyonun da son kullanma tarihi 2024 Ağustos. Herhangi bir pislik yok işin içinde yani
Almayı düşünenleri bilgilendirmiş olayım.

Kızlar günaydın bugün bel ve sırt ağrısıyla uyandım uykular haram oldu şarkısını açcam şimdi güne başlarken
Günaydın canım , Bende gece hiç uyumadım bel ağrısından , adet sancısı gibi sancım oluyor karnım sertleşiyordu sürekli acaba dr arasam mı

Günaydın canım , bu kadar fark mı var

Dün ilk defa benimde bacağım ağrıdı. Sanki kilometrelerce zor parkurlu yol yürümüşüm gibi sol baldırımda kas çekiyor gibi. Sabah geçti çok şükür.

Günaydın canım , nerden anladın döndüğünü? Ben anlamıyorum sürekli balık gibi içerde bişeyler yapıyor tekme atmasa bile

Günaydın canım , nerden anladın döndüğünü? Ben anlamıyorum sürekli balık gibi içerde bişeyler yapıyor tekme atmasa bile
valla canım bu 2 oldu anlıyorum. Normal o tekve vurma vs dıışında Sağ tarafta sertlik oluyordu hep ben poposunu dikiyor diyordum oraya toplanıyordu dokununca kaçıyordu filan. Dün akşam üstü tüm karnım sertleşti. Göbek deliğinin etrafı geniş alan sağı solu.. Ben de azcık iş yapmıştım korktum hatta. SAhile inmiştik yattım çimlerde hareket etsin diye bekledim filan hareket edyordu ama bir fark vardı arada canım yandı vs. 2 3 saat sürdü bu böyle. ben de hareket edince herhalde dönüyor dedim. Öyleymiş Sabah kalktım artık solda hareket ediyor daha çok. orada toplanıyor gibi. bence döndü

Aldığın losyonun görselini atar mısın canım

Ahaha o zaman dönmüş , benimki dönmüyor demekki hem aynı yöne hareketleri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…