Çok iyi olmuş güle güle kullan bebişineŞaşırdım bende. Özel alarmlı kutuya koymuşlar bir de. Dedim kesin etiket yanlış. Değiştirmeyi unuttular yada stt ne 1-2 ay var. Kasaya götürdüm. Kutuyu açtı okuttu 110 tl. Dedim temassız var
Arayıp mutlaka haber ver bence canım ne olacakGünaydın canım , Bende gece hiç uyumadım bel ağrısından , adet sancısı gibi sancım oluyor karnım sertleşiyordu sürekli acaba dr arasam mı
Sanırım magnezyum işe yarıyor bu durumlarda yada maden suyuDün ilk defa benimde bacağım ağrıdı. Sanki kilometrelerce zor parkurlu yol yürümüşüm gibi sol baldırımda kas çekiyor gibi. Sabah geçti çok şükür.
Heeee bebek senin karnının diğer tarafına geçtivalla canım bu 2 oldu anlıyorum. Normal o tekve vurma vs dıışında Sağ tarafta sertlik oluyordu hep ben poposunu dikiyor diyordum oraya toplanıyordu dokununca kaçıyordu filan. Dün akşam üstü tüm karnım sertleşti. Göbek deliğinin etrafı geniş alan sağı solu.. Ben de azcık iş yapmıştım korktum hatta. SAhile inmiştik yattım çimlerde hareket etsin diye bekledim filan hareket edyordu ama bir fark vardı arada canım yandı vs. 2 3 saat sürdü bu böyle. ben de hareket edince herhalde dönüyor dedim. ÖyleymişSabah kalktım artık solda hareket ediyor daha çok. orada toplanıyor gibi. bence döndü
Canım bu marka temiz içerikli miBende çok araştırmıştım. İnternette daha uygununu bulamamıştım. Dün reyonda görünce şok oldum
valla ne yaptı nasıul yaptı bilmiyorum ama artık soldaHeeee bebek senin karnının diğer tarafına geçtibende sandım ki biz nası yatakta sağa sola dönüyoruz bebişte içerde öle döndü onu anladın
bu zamana kadar şikayetim olmadığı için magnezyuma başlamadım. Fakat hergün 1 soda zaten içiyorum. Haftaya doktor randevum var. belki verir bana da magnezyum.Sanırım magnezyum işe yarıyor bu durumlarda yada maden suyu
Aslında çok araştırdım ben bu konuyu. sodyum benzoat varmış içinde fakat bitkisel kökenli olduğunu paylaştı burada bir arkadaşımız. Losyon deyince maalesef çok seçenek bulamadım.Canım bu marka temiz içerikli mi
Açıkçası hiçbir fikrim yok hic araştırmadım böyle ivir zıvır eksikleri kaldı çocuğun sizden gördükçe tamamlayacağımBende çok araştırmıştım. İnternette daha uygununu bulamamıştım. Dün reyonda görünce şok oldum
Sitesinde bu ürün yok kalmamış her haldeBire bir aynısı bunun.
IVA NATURA Organik Besleyici Bebek Losyonu Nar Özlü 250 ML
e bebek sitesinde mi?Sitesinde bu ürün yok kalmamış her halde
Bende sabah ezanıyla uyanıp daha yatamayanlardanım mümkün değil bundan sonra rahat uyku zaten olamazKızlar günaydın bugün bel ve sırt ağrısıyla uyandımuykular haram oldu şarkısını açcam şimdi güne başlarken
Parol içtim bakalım eğer parolla da geçmezse aricamArayıp mutlaka haber ver bence canım ne olacak
Güzel haberlerle gelin inşaallahKizlar bende bugün muayeneye geldim dua edin hayırla güzel şeyler duyayım .
Canım inşallah güzel haberlerle geleceksinKizlar bende bugün muayeneye geldim dua edin hayırla güzel şeyler duyayım .
Hadi hayırlı haberlerle gel kuzumKizlar bende bugün muayeneye geldim dua edin hayırla güzel şeyler duyayım .
Benim var bi kaç gündürGüzel haberlerle gelin inşaallah
Kızlar arada adet sansıcı gibi ağrısı olan var mı normal mi acaba
Bazen benim adet takvimine denk gelince oluyorGüzel haberlerle gelin inşaallah
Kızlar arada adet sansıcı gibi ağrısı olan var mı normal mi acaba
Evt canıme bebek sitesinde mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?