2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Yaa . Cuma günü gidicem bende söylerim o zaman. Zaten artık nstye gitcez 32den sonra
Ben dün dr gittim , ağrım var dediğim halde nst bağlamadı beni ya , hem adet sancım var hem sürekli karnım sertleşiyor , sadece alttan rahim ağzını ölçtü 3cm iyi dedi , parol iç geçmezse ara dedi

Benim de bebek basi asagidaydi ,artik dönmüş makat gelisli dedi doktor,kafasi gobegimin ustunde yuvarlak sertlik var o kafasi diye düşünüyorum doner mi acaba
benimde hala makat geliş dönemedi bir türlü suyumda güzelmiş halbuki ama 35 e kadar yolu var bakalım 35 ten sonra bebe daha da büyüdüğü alan dar olduğu için dönmesi çok zor oluyormuş düşük ihtimal yani , egzersiz falan da yapıyorum ama bakalım, tekmeleri hep mesanemde

benim var korkutuyor ama uzun sürmüyor Allah'tan, daha bu sabah bile vardı belime de vurdu çabuk geçiyor çok şükür, bunlar doğumun ayak sesleri
Gün içinde oluyor bana da vakit yaklaştıkça tedirginliğim artıyor rahim doğuma hazırlanıyor galiba kasılmalarla ve hala inanamıyorum

Kuzu arkadaşımın çocuğu 38. Haftada normal pozisyona döndü dert etme kendine elinde olan birşey yok bebek nasıl isterse öyle duracak sen kendine stres yapma

Hayirli sabahlar 32+0 a girdik. Nst deyim yine. Rutin olarak son haftalarda ntye giriyorum. İns güzel haberler aliriz
Böyle şeyler insanı heyecanlandırıyor ne güzel benim doktorum hiç nst'ye sokmuyormuş kullandığı cihaz kasılmaları da gösteriyormuş yine de isterdim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…