poposu da olabilirBenim de bebek basi asagidaydi ,artik dönmüş makat gelisli dedi doktor,kafasi gobegimin ustunde yuvarlak sertlik var o kafasi diye düşünüyorum doner mi acaba
Güzel haberlerinizi bekliyorum canım , inş bebiş yüzünü de gösterirKizlar bende bugün muayeneye geldim dua edin hayırla güzel şeyler duyayım .
sitesinde bende denk gelmemiştim hiç. Mağazadan aldım ben.Evt canım
Ara ara oluyor karnım sertleşiyor sonra geçiyorBazen benim adet takvimine denk gelince oluyor
YaaBenim var bi kaç gündürdr parol iç geçmezse beni ara dedi , bakalım şimdi parol içtim bekliyorum
Ah keşke öyle birşey olsaKamuda çalışan hanımlar ya toplu sözleşme görüşmelerinde annelik izni 16 haftadan 32ye çıkarılsın diye madde var çok sevindimm. Keşke kabul olsa ve bize denk gelseee
Kamuda çalışan hanımlar ya toplu sözleşme görüşmelerinde annelik izni 16 haftadan 32ye çıkarılsın diye madde var çok sevindimm. Keşke kabul olsa ve bize denk gelseee
Ben dün dr gittim , ağrım var dediğim halde nst bağlamadı beni ya , hem adet sancım var hem sürekli karnım sertleşiyor , sadece alttan rahim ağzını ölçtü 3cm iyi dedi , parol iç geçmezse ara dediYaa. Cuma günü gidicem bende söylerim o zaman. Zaten artık nstye gitcez 32den sonra
benimde hala makat geliş dönemedi bir türlü suyumda güzelmiş halbuki ama 35 e kadar yolu var bakalım 35 ten sonra bebe daha da büyüdüğü alan dar olduğu için dönmesi çok zor oluyormuş düşük ihtimal yani , egzersiz falan da yapıyorum ama bakalım, tekmeleri hep mesanemdeBenim de bebek basi asagidaydi ,artik dönmüş makat gelisli dedi doktor,kafasi gobegimin ustunde yuvarlak sertlik var o kafasi diye düşünüyorum doner mi acaba
magnezyum kullanıyor muydun?Parol içtim bakalım eğer parolla da geçmezse aricaminşallah geçer
benim var korkutuyor ama uzun sürmüyor Allah'tan, daha bu sabah bile vardı belime de vurdu çabuk geçiyor çok şükür, bunlar doğumun ayak sesleriGüzel haberlerle gelin inşaallah
Kızlar arada adet sansıcı gibi ağrısı olan var mı normal mi acaba
Gün içinde oluyor bana da vakit yaklaştıkça tedirginliğim artıyor rahim doğuma hazırlanıyor galiba kasılmalarlabenim var korkutuyor ama uzun sürmüyor Allah'tan, daha bu sabah bile vardı belime de vurdu çabuk geçiyor çok şükür, bunlar doğumun ayak sesleri
Evet canım kullanıyorum magnorm yazdı onu içiyorummagnezyum kullanıyor muydun?
Kuzu arkadaşımın çocuğu 38. Haftada normal pozisyona döndü dert etme kendine elinde olan birşey yok bebek nasıl isterse öyle duracak sen kendine stres yapmabenimde hala makat geliş dönemedi bir türlü suyumda güzelmiş halbuki ama 35 e kadar yolu var bakalım 35 ten sonra bebe daha da büyüdüğü alan dar olduğu için dönmesi çok zor oluyormuş düşük ihtimal yani , egzersiz falan da yapıyorum ama bakalım, tekmeleri hep mesanemde
Ayy nst hiç girmedim ya ben çok heycanlıyım onun için 3nde gitçem bakalımHayirli sabahlar 32+0 a girdik. Nst deyim yine. Rutin olarak son haftalarda ntye giriyorum. İns güzel haberler aliriz
Böyle şeyler insanı heyecanlandırıyor ne güzel benim doktorum hiç nst'ye sokmuyormuş kullandığı cihaz kasılmaları da gösteriyormuş yine de isterdim...Hayirli sabahlar 32+0 a girdik. Nst deyim yine. Rutin olarak son haftalarda ntye giriyorum. İns güzel haberler aliriz
İnşallah canımHayirli sabahlar 32+0 a girdik. Nst deyim yine. Rutin olarak son haftalarda ntye giriyorum. İns güzel haberler aliriz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?