2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Kızlar ben çok kaşınıyorum hele göğüslerim inanılmaz kaşınıyor yara olacaklar kaşımaktan ne yapacağım bilmiyorum
Bunu bende çok yaşıyorum. Bir havluya sıcak su dök kaynarlığı hafiften gidince göğüslerinde beklet ancak öyle kurtuluyorum kaşıntı düşünce. Yağ felan sürdüysen onuda önce bir temizle bazen onlarda yapıyor. Üzerine giydiğin sutyenin veya bluzununda tenine batmayan bir şey olması iyi gelir değiştirmeni tavsiye ederim.

Duramiyorsan ara cnm ben herkesi aradım dayanılacak gibi olmuyor ağrılar başladı mı
Çok şiddetli değil hafif ama hiç geçmiyor , ayağ kalkınca tekrar başlıyor , uzanınca iyim , sabah kalktım kahvaltı hazırlamaya yapamadım ağrılar başladı eşime hazırla dedim , oturunca bile ağrıyor uzanıyorum bende

Kizlar dun Agustos analarinda konusuyorduk. Regl agrisi gibi agri, atiyorum girdi 3 saat cikmadi, bu duzensiz sanciymis, yani yalanci sanci.

Dogal sanci yine regl agrisi ama atıyorum girip 1-2 dk kalip cikiyor, 20 dk sonra yine girip cikiyormus.

Sonra bu araliklar azaliyormus. 5 dk arayla sanci girmeye basladiginda dogum baslamis oluyor herhalde.

O yuzden regl sancisi onemli.

Evet benimd Evet cnm benimde öyle oluyor tuvalet ve yemek için birde gerekmedikçe kalkamıyorum artık böyle devam edecek herhalde,annem yanimda Allah razı olsun ondan en büyük desteğim

Ya kızlar şöyle bi durum var biz 32+4 olduk ve dün kontrolümüz vardı bebek 1850 olmuş doktor gayet iyi dedi ama benm aklıma takılan şu; benim bebiş 2 hafta önden gidiyordu ben de balık hapını azalttım baya. 2 gün arayla almaya başladım. 2 hafta önce gittiğimde 1750 idi. Şuan 100 gram almış oluyor 2 haftada bana göre gayet az ne kadar balık hapını azaltmış olsam da. Eve geldiğimde bu muhasebeyi yaptım doktora da soramadım o yüzden. Doktorun cihazı da yanlış ölçmüş olabilir mi ya? Ah annelik ne endişe vericiymiş ya daha şimdiden ruh hastası oldum. Her şey bir vesvese :/

Banada 30.haftada karın çevresi 1 hafta geri dedi ama kilo 1425 ti insan endişeleniyor ya yoksa zayıf olsun problem değil
Perşembe tekrar gidicem kilo almıştır inş

Benim dün gece vardı hiç geçmiyordu ya sabah parol içtim ama iyi geldi galiba şuna iyim inşallah gelmez bi daha

Evet benimd
Evet cnm benimde öyle oluyor tuvalet ve yemek için birde gerekmedikçe kalkamıyorum artık böyle devam edecek herhalde,annem yanimda Allah razı olsun ondan en büyük desteğim
Aynen canım galiba böyle devam edicez geri kalanı , benim annem çalışıyor gelemiyor eşim akşam geliyo o zamana kadar sadece su içmek ve yemek için kalkacak ya dışardan yemek sipariş vericem yada akşam eşim fazla yemek yapıp bırakacak öğlen için

Doktorum bana hiç balık yağı vermedi hiç kullanmadım
Ama sizin haftanizds uygulamaya göre tahmini kilosu 2000 kg gösteriyor . Verdikleri ultrason kağıdında ne kadar önde yads geride gittiği yazıyor zaten canım

Selam kızlar ben de çıktım hastaneden. Nst istedi. İlk Nst yi hiç beğenmedim dedi bebek hiç hareket etmedi çünkü. Yarım saat sonra tekrar çektirdim normale döndü.

İki hafta önce gittiğim de bebek iki hafta önde çıkmıştı bende inanmamıştım. Çünkü devlette farklı doktorlar ölçümü yapıyor. Benim bebeğim normalde 3 gün falan geriden geliyordu.

Bugün ki ölçümlerde haftasıyla uyumlu çıktı hatta 3 gün geri yine..
Ölçen doktor aynıydı bende sordum sebebini. Bazen oluyor önemli değil dedi. Ama takip edelim dedi. Haftaya Perşembe Tekrar gidicem.

Geri kalan herşey Yolunda gözüküyor. Kan idrar temiz.. Tek problem bı önceki sefer ters duran bebeğim. Bu sefer baş aşağı ve kanala girmiş.
Fazla hareket etme dedi doktor.

haftasıyla uyumlu olduğu için dr iyi demiştir canım endişelenme ama içinin rahatlaması için keşke sorsaydın

Son düzenleme:
Aynı şey oldu bana da bugün. Bence ölçümlerde hata oluyor.

Banada 30.haftada karın çevresi 1 hafta geri dedi ama kilo 1425 ti insan endişeleniyor ya yoksa zayıf olsun problem değil
Perşembe tekrar gidicem kilo almıştır inş
Smart up balık hapı kullanıyordum o baya aldırıyormuş bebek kilosu düşük olursa doktorunuza bu tableti bir danış istersen
Ya benmki bu kadar öndeyken nasıl bu kadar az kilo aldı ona taktım aslında. Çünkü 2 hafta öndeydi bir balık hapını azaltmam bu kadar etki edemez herhalde

Ulan haftasıyla uyumlu olduğu için dr iyi demiştir canım endişelenme ama içinin rahatlaması için keşke sorsaydın
Dedim ya eve geldiğimde o muhasebeyi yaptım o yüzden de sorma fırsatım olmadı neyse bu hafta tekrar yükleneceğim ya balık hapına. Ya bu hamileliğini sıfır endişeyle geçirenlere çok özeniyorum ya
Aynı şey oldu bana da bugün. Bence ölçümlerde hata oluyor.
Sende ne çıktı?

Canım banada aynısını dün söyledi , ne bu merak bizim bebeklerde benim dr hareketlerine çok dikkat edeceksin ve çok fazla kıpırdamicaksin , bu haftadan sonra bebek öz 2 saat uyur dedi, 2 saatten fazla hareketsizse kalkıp meyve suyu iç uzan dikkat et eğer hareket yoksa hemen beni ara dedi , benimkininde kafası tam dipte bundan aşağı doğum olurmuş , dünden hep uzanıyorum valla , 34 haftayı geçirelim sonra sıkıntı olmaz diyor bakalım hayırlısı nasıl olucak

Yazdım canım yukarıda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…