2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Evet canım bı önce ki muayenemde de bebek ters duruyordu. Ayakları aşağıdaydi
Oda çok acıtıyordu.

Ben artik doktorun kliniğine girince 3 saatten önce çikamiyorum, bugun yine oyle oldu.. nst de altta ki bebegimin pozisyonu el vermedigi icin hemsire evirdi cevirdi beni, pozisyon rahat olmayinca kasiklarimda agri hissettim ama nst düzgün ciksin diye bekledik.. muayene güzel geçti ogullarin boylari kilolari hem birbiriyle hem haftalariyla uyumlu.. altta ki bebegin nst sinde sanci cikmis az miktarlarda kisa süreli,doktor onu görünce dinlen sonra tekrar sanci bakilsin dedi, ikincisinde hic sanci cikmadi. Önümüzde ki hafta bi haftalik izne cikiyormus o yüzden isini şansa birakmak istemedi iki doz ciğer gelistirici yapti..
Muayeneyken altta ki bebek rahim agzini ölçmeye izin vermedi kendi cihazla ugrasinca oğlum yukari cikti, demek ki uzansan daha cok dinlensen bebek rahim agzindan uzaklascak dedi kibrisss canim, sende buna benzer sikinti vardi sende daha dikkat edersin canim.. zaten dinlenmeyle yatmayla geciyordu bundan sonra daha da dikkat etmek zorundayim. Artik oturmayacaksina bile getirdi lafi
Allah hepimizin yardimcisi olsun, izne çikacak olmasi da ayri gerdi beni.. Allah koymustur ins yoluna darda birakmaz bizi

Aynen canım döne bilir inşallah benimki döner

Kuzu arkadaşımın çocuğu 38. Haftada normal pozisyona döndü dert etme kendine elinde olan birşey yok bebek nasıl isterse öyle duracak sen kendine stres yapma
yaa evet son anda bile dönen varmış dr da seninki döner dedi ama nedense ben pek olumlu bakmıyorum, artık kısmet bakalım

Ya doğum kanalına girmesi demek ne demek, bebeğin başaşağı pozisyona geçmesi mi demek bu kadarda cahil olunmaz dedikçe o kadarda cahil oluşum peki

Ben ayakta kalamıyorum artık mesela hemen bel ağrısı yada adet sancısı geliyor bana , ama dr bana kafasının yerini gösterdi , ama hıçkırığında ben tam kaşığımdan bi tık yukarda his ediyorum

Kızlar ben çok kaşınıyorum hele göğüslerim inanılmaz kaşınıyor yara olacaklar kaşımaktan ne yapacağım bilmiyorum
nemlendirmek lazım sürekli hep nemli kalsın, artan hormonlar kan akışı vs kaşınma yapıyor ee tabi büyüyor da o yüzden kaşımamaya gayret et yoksa çatlak olur ve kaşınma hissi geldiği gibi krem vs sür hatta ben hindistan cevizi yağı da sürüyorum daha uzun süre nemli kalıyor

Aynen öyle olmuş canım

Ama annem de uzan ayaklarını yukarıya koy yavaş yavaş elinle yukarıya it diyor ama çok hafif dokunuşlarla , bu gün iki kere denedim bilmiyorum etki ediyor mu acaba

Doktor, kibrisss a dogum kanalina girmis mi demis? Ben orayi kacirmisim.

Eskiler yatirip pelvik bolgeden sagli sollu yukari dogru masaj yaparmis bebe dusmesin diye. Tabi ne kadar mantikli bilmiyorum. Kocakari fikirleri bunlar...
Valla eskiden yapıyorlarmış etkide ediyormuş şimdikiler bilmiyor

yok kanala girmemiş ama kanalın ucundaymış benim anladığım
Valla bana bundan aşağısı doğum olur dedi , kafasını tam vajinayı gösterdi bana , sonra alttan muayene etti öyle görünce rahim ağzın kapalı ama çok dinleneceksin hiç iş yapmicaksın , ben erken doğum ola bilir mi dedim sen kıpırdama uzan inşallah olmaz dedi çünkü rahim ağzın kapalı zaten o yüzden kontrol ettim dedi

Amin canım inşallah zamanında hepimiz alırız kucağımıza , bende uzanıyorum artık

HAdi inşallah olmayacak canım sen uzat ayaklarını ve etrafa emirler yağdır bebiş eşya yıkama ütüleme hastane çantası işlerini yapmış mıydın?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…