Ahh ya rakamlara bakHangi acıbadem sizin? Ben Altunizade ye gidiyorum. Doktorum doçent olduğun için normal 55 sezaryen 62 gibi bir rakam verdiler. Sgk anlaşması da yok :/
Ben 39 günlükken yaptırmıştım, ağrı kesiciye bile ihtiyaç duymadı. Tavsiye ederim.Sevgili erkek bebek anne adayları
Sünnet zamanı hakkında ne düşünüyorsunuz
Ben ilk günler değilde bir ay sonra vs yaptırmak istiyorum .yenidoğan sünneti çok çabuk iyileşiyormus aradan çıkarmak istiyorum .siz nasıl yapacaksınız .sonraisnds sünnet ve bebek mevludu bir arada yaparım
Benim hastanem 28 bin lira, ocak ayında verdik kurtulduk. (Riskli gebelik takipli, yenidogan yogun bakim uniteli tam tesekkullu) su an en son 35 bin olmus diye duydum. Ama tavsiye ediyorum. Ac gozlu bir para politikalari yok. (Doktorum docent)
Nst ucretsiz, ikili-dortlu test fiyata dahil (normalde 2li test 900, 4lu test 3 bin gibi bir rakamdi) dogum, 10 adet muayene, dietisyen takibi, emzirme danismanligi, ozel odali, kan idrar vb tahliller dahil bir paket.
Yani böyle biletin olması çok iyi , burda sgk anlaşmalı bir tek hastane var oda tr sgk sı , yani ben şimdiye kadar onun ne olduğunu anlamadım , bana sgk var mı dedi , ben sigortam var dedi yok tr sgk dedi anlamadım ne demek , yani işe yaramaz
Turkiye'de dogum yapacak arkadaslar icin 1-2 ufak hatirlatma
Ozel hastaneler bu bilgiyi vermez.
Bebek yogun bakim unitesi ucretsizdir.
Ve bebeklerin ilk 28 gunleri içerisinde yapilacak her turlu acil yardim, normal muayene vb saglik ihtiyaçlari ucretsizdir.
Ornegin ilk kbb muayenesi, ilk goz muayenesi, ilk 28 gunde acillik olma durumlari hep ucretsizdir.
Saglik Bakanligi ile anlasmasi olan her hastane bunlari saglamakla yükümlüdür.
Ha siz gider prof muayenesi isterseniz o sanirim ucretli oluyor emin degilim :)
Bende o gün lafı geçince anneme sordum kardeşimi 15 günlük’de sünnet etmişiz , bizde ağrı kesici falan vermemişiz , ve sadece o bölgeyi uyuşturmuş dr , annem çok kolay oldu dediBen 39 günlükken yaptırmıştım, ağrı kesiciye bile ihtiyaç duymadı. Tavsiye ederim.
Gözüne küçük mü geldi diyeceğim ama extra dar neymiş yaKızlar dayanamayıp yine gittim oturarak eşyalara baktım , azar azare bebekten aldığım herşey ufacık , yani dar kalıb diye okudum yorumlarda ama extra darmış , yani 9 ay işin almışım yeni doğan gibi heralde hiç biri olmayacak
Ama hepsi kalın ve kollu , kış için almıştım normaldeGözüne küçük mü geldi diyeceğim ama extra dar neymiş yaDoğduğunda bol bol değiştirirsin artık olumlu düşünelim
Kız 9 aylık kıyafet nası yenidoğan gibiKızlar dayanamayıp yine gittim oturarak eşyalara baktım , azar azare bebekten aldığım herşey ufacık , yani dar kalıb diye okudum yorumlarda ama extra darmış , yani 9 ay işin almışım yeni doğan gibi heralde hiç biri olmayacak
Aynen vallahi hiç sorma , bu paraların kat katını ödemeye razıyız hepimiz sadece sağlıkla kucağımıza alalım yeter kiKızlar doğum fiyatları maalesef patlamış gidiyor herşeyde olduğu gibi..
En önemlisi sağlıkla kucaklarımıza alalım yavrularımızı giden para olsun devlet hastanesinde yaşanan şeyler ortada
Benim hastanede 11.500 fiyat verdi anadolu yakasındayım
Vallahi bak size foto atıcamKız 9 aylık kıyafet nası yenidoğan gibisenin bebiş rambo gibi gelecek heralde içine mi doğuyor nedir :)))
Ya gözüne inşallah küçük geliyordur canım o zaman elinde patlamasını hiç istemem çok can sıkıcı olur sen eşine bir şey deme şimdiAma hepsi kalın ve kollu , kış için almıştım normaldeşimdi eşim bi ton laf edecek ben sana dedim alma diye , bi ara foto atarım bakarsınız o kadar küçükler ki inanamicaksınız mesela 6 aylıklar 9 aylıklar max 3 aylık bebeğe olur yan4 aya bile olmaz , hele 2 tane bebek tayt var çok çok dar , Yenidoğana bile olmaz
Aynen söylemem zamanında olmazsa yavaştan koyarım bi kenaraYa gözüne inşallah küçük geliyordur canım o zaman elinde patlamasını hiç istemem çok can sıkıcı olur sen eşine bir şey deme şimdi
Maşallah Allah analı babalı büyütsünNewMamaa merhaba canım 25/07/2023 kızım dünyaya geldi adini melis koydum 33 haftalık doğdu tabloya ekleyebilirsen
2300 gram doğdu küvezde şuan merak ettigin ne varsa sor niye yanliş anlayayimMaşallah Allah analı babalı büyütsünya benimde etken doğum riskim var o yüzden sorumu yanlış anlama , kaç kilo doğdu küveze alındı mı bebeğin
kız otur oturduğun yerdeKızlar dayanamayıp yine gittim oturarak eşyalara baktım , azar azare bebekten aldığım herşey ufacık , yani dar kalıb diye okudum yorumlarda ama extra darmış , yani 9 ay işin almışım yeni doğan gibi heralde hiç biri olmayacak
Doğum paketi olayi şehrimde hic yok, keşke olsaydi direk tercih ederdim, cok sevindim senin adina canimBende gebeliğin ilk ayı toplam 17000 ödeyerek doğum paketi aldım şimdi iyiki almışım diyorum içinde herşey dahil
10 muayene
Tüm tahliller
Detaylı ultrason
İkili üçlü dörtlü tarama
Şeker yüklemesi
Doğum
Diyestisyen
Bebek ilk muaynee tetkik ve aşısı
Nst
Emzirme danışmanlığı
Aminn. Saglikla kolaylijla kavusalumBenim hastsnem 31.000 di
Temmuzda zam gelmiş yeni fiyat 48.000 TL sezeryanAllah yardım etsin hepimize bunlar nasıl fiyatlar
Saglikla kavusun canim, göz aydinliginiz olsun2300 gram doğdu küvezde şuan merak ettigin ne varsa sor niye yanliş anlayayim
Çok teşekkur ederim insallah çabuk kavuşuruzSaglikla kavusun canim, göz aydinliginiz olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?