2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Ben 39 günlükken yaptırmıştım, ağrı kesiciye bile ihtiyaç duymadı. Tavsiye ederim.

Ben 39 günlükken yaptırmıştım, ağrı kesiciye bile ihtiyaç duymadı. Tavsiye ederim.
Bende o gün lafı geçince anneme sordum kardeşimi 15 günlük’de sünnet etmişiz , bizde ağrı kesici falan vermemişiz , ve sadece o bölgeyi uyuşturmuş dr , annem çok kolay oldu dedi

Gözüne küçük mü geldi diyeceğim ama extra dar neymiş ya Doğduğunda bol bol değiştirirsin artık olumlu düşünelim

Gözüne küçük mü geldi diyeceğim ama extra dar neymiş ya Doğduğunda bol bol değiştirirsin artık olumlu düşünelim
Ama hepsi kalın ve kollu , kış için almıştım normalde şimdi eşim bi ton laf edecek ben sana dedim alma diye , bi ara foto atarım bakarsınız o kadar küçükler ki inanamicaksınız mesela 6 aylıklar 9 aylıklar max 3 aylık bebeğe olur yan4 aya bile olmaz , hele 2 tane bebek tayt var çok çok dar , Yenidoğana bile olmaz

Kız 9 aylık kıyafet nası yenidoğan gibi senin bebiş rambo gibi gelecek heralde içine mi doğuyor nedir :)))

Aynen vallahi hiç sorma , bu paraların kat katını ödemeye razıyız hepimiz sadece sağlıkla kucağımıza alalım yeter ki

Ya gözüne inşallah küçük geliyordur canım o zaman elinde patlamasını hiç istemem çok can sıkıcı olur sen eşine bir şey deme şimdi

Maşallah Allah analı babalı büyütsün ya benimde etken doğum riskim var o yüzden sorumu yanlış anlama , kaç kilo doğdu küveze alındı mı bebeğin
2300 gram doğdu küvezde şuan merak ettigin ne varsa sor niye yanliş anlayayim

kız otur oturduğun yerde kalkma yerinden ya da minimum düzeyde yorulacağın şekilde aç bak, valla ne diyim başka sende haklısın insan merak ediyor ama lütfen yorma kendini

Doğum paketi olayi şehrimde hic yok, keşke olsaydi direk tercih ederdim, cok sevindim senin adina canim

Benim hastsnem 31.000 di
Temmuzda zam gelmiş yeni fiyat 48.000 TL sezeryan Allah yardım etsin hepimize bunlar nasıl fiyatlar
Aminn. Saglikla kolaylijla kavusalum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…