kolay gelsin ohhh misss gibi.Bir beybi kıyafet yıkama operasyonu da benden gelsin o zaman :)
Bence hazırlayın aklınızdan çıksın, ben hazırladım birkaç eksik kaldı onları da not aldım. Dünya hali Allah korusun bişey olsa bide çanta derdine düşmeyelim. Tabii her zaman iyi düşünüyoruz o ayrıKızlar bu haftasonu hastane çantamı hazırlamayı düşünüyorum. Bunun için erken mi sizce beklemeli miyim
Bana da normal geldi hatta benimde böyle yukarda değilde önde duruyor, biri bana aşağıda göbeğin demişti biraz kafaya takmıştım ama normal ya, o kadar kontrole gittim doktor bişey demedi. Hiç böyle detaylara takılmayınKızlar benim göbiş tam aşağı inmiş , yoksa bana mı öyle geliyor
Şu insanları anlamıyorum her aklına gelenleri söylüyorlar, siz zaten tedirginsiniz çok bilirkişiler yorum yapmasa olmaz.İyi bari , dün arkadaşımın annesi gördü , 9 çocuk doğurmuş bana ay çok inmiş karnın doğumun yakın dedi , tabi haftamı bilmiyor , şimdi baktım gerçekten inmiş gibi gördümsabah akşam yağlıyorum , benimde bacaklarımda ve göğüslerimde çatlak var yani karnımda yok bacaklar ve göğüsler yırtık yırtık
bak bu da mantıklı geldi şuan. İlk acilleri oraya koyabiliriz.Ben götürmeyi düşünüyorum
Göğüs kremi hemşireye verilecek ilk kiyafet bez ıslak mendil ağız mendili ona koyacağım
Valizden al geri ona koy uğraşamam
bence ikisi de sıkıntıAy benim annem tam tersi şimdi ne koymak istesem abartma gerek yok diyecek kesiiiin
Tamam canım dün öyle diyince takıldım vallaBence hazırlayın aklınızdan çıksın, ben hazırladım birkaç eksik kaldı onları da not aldım. Dünya hali Allah korusun bişey olsa bide çanta derdine düşmeyelim. Tabii her zaman iyi düşünüyoruz o ayrı
Bana da normal geldi hatta benimde böyle yukarda değilde önde duruyor, biri bana aşağıda göbeğin demişti biraz kafaya takmıştım ama normal ya, o kadar kontrole gittim doktor bişey demedi. Hiç böyle detaylara takılmayın
Amin canım inşallah aynen valla daha neler duyucaz , 2 gün önce bi arkadaşımla konuşuyordum , dedim böyle sancım var falan , bana döndü diyor benim ilk bebeğim 8-9 ayında karnımda ölmüştü o zaman böyle olmuştum dediŞu insanları anlamıyorum her aklına gelenleri söylüyorlar, siz zaten tedirginsiniz çok bilirkişiler yorum yapmasa olmaz.Hiç takmayın valla bana da aynı göbeğin aşağıda dendi. Bebeklerimiz sağlıkla gelsin zamanında inşallah
Kaşımamaya çalışıyorum yine aşırı olduBenimki de catladi maaalesef
Arada kasiniyorsa
Ama kasimamak laizm miş kasiyinca çatlak cogaliyor Muş
bende 1 Ağustos ta gidecem kısmetse ilk nst mi 32+0 da çekmiştim ondan sonra 2 haftada bir çağırdı, dediğin gibi inşallah hayırlısı ile normal doğururuz yabenim de öyle canım ne şekil belli ne tarih. Olsun böylesi daha iyi risk sorun vs. olursa sezeryan diyecekler çünkü. Normal doğumu bekleyelim biz inşallah1 gün var aramızda.. ben 2 ağustosta gidiyorum doktora ilk nst çekilcek bakalım ne olcak
Evet ya hazırlayayımBence hazırlayın aklınızdan çıksın, ben hazırladım birkaç eksik kaldı onları da not aldım. Dünya hali Allah korusun bişey olsa bide çanta derdine düşmeyelim. Tabii her zaman iyi düşünüyoruz o ayrı
Bana da normal geldi hatta benimde böyle yukarda değilde önde duruyor, biri bana aşağıda göbeğin demişti biraz kafaya takmıştım ama normal ya, o kadar kontrole gittim doktor bişey demedi. Hiç böyle detaylara takılmayın
bu babalar neden böyleEşime dün gece çok dedim ama yorgunum boş ver annen gelsin onunla açarsın şimdi heryeri dağıtma dediniye hiç merak etmiyor sinir oldum , ama dün işten geldi , babasını getirdi hava alanından , akşam evi temizledi yemek yaptı tekrar yemekten sonra evi toparladı , kıyamadım artık , zorlamadım
sana öyle geliyor ve benim göbeğe benziyorKızlar benim göbiş tam aşağı inmiş , yoksa bana mı öyle geliyor
Aynen öyle ama yine benimki gitmez alışverişebu babalar neden böylebenimki de öyle ben binbir hevesle kargo açıyorum adamın umrunda değil gram heves yok beşik geldi zor kurdurdum , şifonyer geldi 10 gün antrede süründü, gelen küçük kargoların yüzüne bile bakmıyor ajajajaj bebe doğsun da görcem ben onları
İnşallah gelir dr’un , sende herşey yolunda zaten çok şükür göreceksin inşallah 38’iDoktorumun tatili öncesi ben son nst ye girdim, cok şükür her şey yolunda gidiyor. 8 agustosta döndügünde görecekmiş dr beni. Bana dua edin, ins kendi doktorum gelmiş olsun, bizde onu ve ondan sonra ki 36. 37. Haftalari görelim
Elimde olsa gitme diyecektim
Garibim o da rahatsiz tatile ihtiyaci var, bi yandan da gitsin dinlensin istiyorum
Benimki dahada çok aşağıda ama herşey normal ilerliyor kafana takma kuzumKızlar benim göbiş tam aşağı inmiş , yoksa bana mı öyle geliyor
Kokusu buraya kadar geldiBir beybi kıyafet yıkama operasyonu da benden gelsin o zaman :)
Sağol canım bilgi içinAnneler ben şimdi dogum yapacağım hastanenin hemşiresine sordum. Bebek için her şeyi tam olan 4 takım istedi.(tulum,eldiven,sapka falan her seyi olan) ıslak mendil,bez,kundak.
Burda merak ettiğim kısım bebek ilk neyle silinecek ve sonra verdiğimiz kiyafet değişecek mi konusuydu. Yesil steril bezlerle biz kuruluyoruz bebeği doğumdan hemen sonra dedi.sonra takımını giydirip işte kan alma ilk iğneler falan yapıyoruz dedi o sırada sizden 2.takimi istiyoruz dedi. Yani odaya gelirken giyeceği takim ayrı. Ben zaten bunu duyduğum için ilk sıradan bir takım sonra daha güzel olan bir takımını ayarlamistim.
Anne için de terlik, 2 3 pijama gecelik hangisi rahatsa dedi, giyecegin kiyafet, kişisel bakım malzemelerin(tarak,fırça,deodorant falan) dedi.
Doğumdan sonra aldiracagimiz şeyler olabiliyor dedi ama bunlardan aldıklarının varsa çantama koy dedi. Mesela göğüs ucu çıkarıcı, biberon,mama kaşığı,sagma aparatı falan dedi.
Suanlik bu şekilde.
Fiyati da 22bin olmus hastanenin.
Maşallah canım tamam sağolBenimki dahada çok aşağıda ama herşey normal ilerliyor kafana takma kuzum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?