Şuan kuvezde durumu stabil dendi :) nefesi makinelerden alıyoryaa hayırlı olsun, nasılsınız peki kızınız nasıl ?
İkinci bebeğim olduğu için agrınin doğum sancisı oldugunu anladim. Acile gittim :) dogum baslamis dendi durdurulmaya calisildi ciger gelistirici vuruldu ilki sezeryandi zaten. Acilmam durmayinca sezeryana alındım hemen.Doğum süreciniz nasıl başladı neler yaşadınız anlatmak isterdeniz dinleriz
Mesanem rahmime yapişmış rahmimde incelme varmış bir anda sancilarim başladi ilk sezeryanımdan kaynakli rahmimde karnıma yapısmış hic haberim yoktu bundan kaynakli kizim erken geldiEn yakın zamanda kavuşursunuz inşaAllaherken doğum sebebi neydi? Kendiliğinden mi başlamıştı doğum?
Premature bebekler ilerler gerilerde dediler. Suan icin tarih vermiyorlar dokunmamada izin vermiyorlar uzaktan izliyorum sadece hortumlara bagliTebrikler, Allah anali babali buyutmek nasip etsin
Bize de bugun 34+1de kanala girmis dendi, erken dogum riskim peydah oldu bi anda. O sebeple bikac soru soracaktim kibriss sormus sagolsun.
Sizi uzmezsem, kac gun kuvozde kalacagina dair bir bilgi verdiler mi?
Tez vakitte miniginize kavusmanizi dilerim. Bu arada muhtemelen benim kizimla adas olacaklar :))
Benim aklimdakileri sormussun, tesekkur ederim cicim
Şuan kuvezde durumu stabil dendi :) nefesi makinelerden alıyor
İkinci bebeğim olduğu için agrınin doğum sancisı oldugunu anladim. Acile gittim :) dogum baslamis dendi durdurulmaya calisildi ciger gelistirici vuruldu ilki sezeryandi zaten. Acilmam durmayinca sezeryana alındım hemen.
Mesanem rahmime yapişmış rahmimde incelme varmış bir anda sancilarim başladi ilk sezeryanımdan kaynakli rahmimde karnıma yapısmış hic haberim yoktu bundan kaynakli kizim erken geldi
Premature bebekler ilerler gerilerde dediler. Suan icin tarih vermiyorlar dokunmamada izin vermiyorlar uzaktan izliyorum sadece hortumlara bagli
MasallahNewMamaa merhaba canım 25/07/2023 kızım dünyaya geldi adini melis koydum 33 haftalık doğdu tabloya ekleyebilirsen
Maşallah sağlıkla büyütün inşallahNewMamaa merhaba canım 25/07/2023 kızım dünyaya geldi adini melis koydum 33 haftalık doğdu tabloya ekleyebilirsen
Sağlıkla büyüsün bir an önce kavuşunNewMamaa merhaba canım 25/07/2023 kızım dünyaya geldi adini melis koydum 33 haftalık doğdu tabloya ekleyebilirsen
Merhaba ben farklı grupta olup, bu grubu sessiz takip edenlerdenimAnneler sling alan vardi instgramdan hb siling miydi neydi adiindirimli satışlarda son gün diyor 199 siz ne kadara almıştiniz? Kaliteli miydi
Hic birimiz istemezdik bu paralari vermeyiKızlar doğum fiyatları ne olmus öyle
Galiba ilk defa sağlıkçı olmanın ekmeğini yiyeceğim bana doktorum üniversitede kendi sordu sezaryen mi istersin vs diye uygun olursa özel odaya da alırız dedi. Gerek yok siz sağlıkla yavrumu bana verin başka bir sey istemiyorum dedim. Gerekli olursa Tabiki verilir bu paralar ama ihtiyaç sahibi birine verilse hayır yapılsa daha mj iyi olur bilemedim bu benim fikrim. Ama tabi dediğim gibi bana gösterilen muamele bir tık farklı diger hastalardan
Ben sitesine giriyorum 199 lira yazıyor nasil 99 tl ye alabildinizMerhaba ben farklı grupta olup, bu grubu sessiz takip edenlerdenimbu grupta iyi olduğunu söyleyen arkadaşlar vardı, ben de o sayede o sayfayı takibe aldım. 3 günlük kampanya yaptılar, wrap sling 99 TL. Bugün sipariş verdim, inşallah memnun kalırım
Alip memnun kalan var mi, ya da arastiran bende istiyorum oğullara. Evde sicak temas saglariz oğluslarla koynis koynişMerhaba ben farklı grupta olup, bu grubu sessiz takip edenlerdenimbu grupta iyi olduğunu söyleyen arkadaşlar vardı, ben de o sayede o sayfayı takibe aldım. 3 günlük kampanya yaptılar, wrap sling 99 TL. Bugün sipariş verdim, inşallah memnun kalırım
Simdi gordum instagram hesabından paylamis tesekkur ederimMerhaba ben farklı grupta olup, bu grubu sessiz takip edenlerdenimbu grupta iyi olduğunu söyleyen arkadaşlar vardı, ben de o sayede o sayfayı takibe aldım. 3 günlük kampanya yaptılar, wrap sling 99 TL. Bugün sipariş verdim, inşallah memnun kalırım
Benimki 170 aldım yani iş görür ama çok kaliteli diyemem normalAnneler sling alan vardi instgramdan hb siling miydi neydi adiindirimli satışlarda son gün diyor 199 siz ne kadara almıştiniz? Kaliteli miydi
Adıyla yaşasın güzel MelisNewMamaa merhaba canım 25/07/2023 kızım dünyaya geldi adini melis koydum 33 haftalık doğdu tabloya ekleyebilirsen
Maşallah bebişinize. Küçük savaşçıAnne sütü evet kızlar çok önemli ve dediğiniz gibi emzirdikçe ya da sağdıkça kesinlikle çoğalıyor sadece en fazla 3 saat ara ile göğüsleri boşaltmak gerekiyor. Bir de dediğiniz gibi ilk zamanlarda o azcık bir süt bile yeterli oluyor bebişler için zaten. Benim bebiş şu an 1300 gr oldu verilen süt şu şekilde 3 saatte bir 14ml civarı veriliyor günlük 120 ml yeterli geliyor şu an için. Zaten ilk günler az geliyor ama 2. Günden sonra benim 3 saatte bir sağdığımda zaten bir seferde 120 ml civarı gelmeye başladı yani sütün sağdığın sürece çok rahat yetiyor bebişe hatta fazla geldiği için de mastit olmamak adına pompa ile göğsü boşaltmak gerekiyor. Benim 1 aylık sürede edindiğim tecrübe bu şekilde
İnsallahAdıyla yaşasın güzel Melisen kısa zaman da evinizde anılar biriktirin inşallah
Hayırlı olsun gözünüz aydın Bı an önce sağlıkla alırsın inşallah. Kilosu falan güzel maşallahNewMamaa merhaba canım 25/07/2023 kızım dünyaya geldi adini melis koydum 33 haftalık doğdu tabloya ekleyebilirsen
Simdi gordum instagram hesabından paylamis tesekkur ederim
Erken uyumuşum akşam, dediğiniz gibi instagram hesabında eft ödemelerinde 99 lira + kargo 139 liraya denk geliyorAlip memnun kalan var mi, ya da arastiran bende istiyorum oğullara. Evde sicak temas saglariz oğluslarla koynis koyniş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?