2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
yaa hayırlı olsun, nasılsınız peki kızınız nasıl ?
Şuan kuvezde durumu stabil dendi :) nefesi makinelerden alıyor
Doğum süreciniz nasıl başladı neler yaşadınız anlatmak isterdeniz dinleriz
İkinci bebeğim olduğu için agrınin doğum sancisı oldugunu anladim. Acile gittim :) dogum baslamis dendi durdurulmaya calisildi ciger gelistirici vuruldu ilki sezeryandi zaten. Acilmam durmayinca sezeryana alındım hemen.
En yakın zamanda kavuşursunuz inşaAllah erken doğum sebebi neydi? Kendiliğinden mi başlamıştı doğum?
Mesanem rahmime yapişmış rahmimde incelme varmış bir anda sancilarim başladi ilk sezeryanımdan kaynakli rahmimde karnıma yapısmış hic haberim yoktu bundan kaynakli kizim erken geldi
Premature bebekler ilerler gerilerde dediler. Suan icin tarih vermiyorlar dokunmamada izin vermiyorlar uzaktan izliyorum sadece hortumlara bagli

Cok dirayetli ve guclu bir anne oldugunuz belli :* tez vakitte kavusmak nasip etsin Rabb'im...

Guzel gunleriniz olsun ailecek:)

Anneler sling alan vardi instgramdan hb siling miydi neydi adi indirimli satışlarda son gün diyor 199 siz ne kadara almıştiniz? Kaliteli miydi

Anneler sling alan vardi instgramdan hb siling miydi neydi adi indirimli satışlarda son gün diyor 199 siz ne kadara almıştiniz? Kaliteli miydi
Merhaba ben farklı grupta olup, bu grubu sessiz takip edenlerdenim bu grupta iyi olduğunu söyleyen arkadaşlar vardı, ben de o sayede o sayfayı takibe aldım. 3 günlük kampanya yaptılar, wrap sling 99 TL. Bugün sipariş verdim, inşallah memnun kalırım

Hic birimiz istemezdik bu paralari vermeyi
Şu an o paranin onda biri de yok bende açikcasi
Ama herkes kendince geçerli olan sebeplerden bu meblağlari gözden çikariyor.
Hepimizin duasi belli sağlik sihhat olsun kolaylikla afiyetle kavuşalimda her şey olacağina varir

Ben sitesine giriyorum 199 lira yazıyor nasil 99 tl ye alabildiniz

Alip memnun kalan var mi, ya da arastiran bende istiyorum oğullara. Evde sicak temas saglariz oğluslarla koynis koyniş

Simdi gordum instagram hesabından paylamis tesekkur ederim

Maşallah bebişinize. Küçük savaşçı
Tecrübelerini vakit ayırıp paylaştığın için teşekkür ederim. Bize de umut oluyor

Adıyla yaşasın güzel Melis en kısa zaman da evinizde anılar biriktirin inşallah
İnsallah hepiniz saglikli sihatli alin kucaginiza yarin yanina gidecegim insallah guzel dilek ve dualarinizla daha iyi gorecegim kizimi

Simdi gordum instagram hesabından paylamis tesekkur ederim
Alip memnun kalan var mi, ya da arastiran bende istiyorum oğullara. Evde sicak temas saglariz oğluslarla koynis koyniş
Erken uyumuşum akşam, dediğiniz gibi instagram hesabında eft ödemelerinde 99 lira + kargo 139 liraya denk geliyor ben daha çok evde kullanmak için aldım, o yüzden işimi görür diye düşündüm. Açıkçası evde kullanacağım slinge 400-500lira vermek bana biraz abartı geldi kış bebesi olması da bu kararı vermemde etkili oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…