2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
kız otur oturduğun yerde kalkma yerinden ya da minimum düzeyde yorulacağın şekilde aç bak, valla ne diyim başka sende haklısın insan merak ediyor ama lütfen yorma kendini
Ya hiç sorma meraktan çatladım bide annem yarın gelemicem dedi. Eşimde hala işte mesai yaptı bu gün yavaş yavaş açtım ama max 10 dk yatağın üstünde oturup açıp bakıyorum tekrar gelip uzanıyorum , 2 saat sonra tekrar gidiyorum 10 dk daha bakıyorum

Teşekkür ederim inşallah hemen kavuşursun bebeğine koynunda uyutursun , ciğer geliştirici olmuşmuydu ? Benim dr gerek yok diyor 34 haftada ciğerler gelişiyor zaten
Tam 33+0 doğum yaptım 2 adet geliştirici vurdular doğumda nefes aliyordu ama çok hızli aliyordu ciğer gelişimi tam bitmediği için şuan makinelelere baglı nefes alıyor

Anadolu'nun neresindesin kuzum bende pendikteyim

NewMamaa merhaba canım 25/07/2023 kızım dünyaya geldi adini melis koydum 33 haftalık doğdu tabloya ekleyebilirsen

Tebrikler, Allah anali babali buyutmek nasip etsin

Bize de bugun 34+1de kanala girmis dendi, erken dogum riskim peydah oldu bi anda. O sebeple bikac soru soracaktim kibriss sormus sagolsun.

Sizi uzmezsem, kac gun kuvozde kalacagina dair bir bilgi verdiler mi?

Tez vakitte miniginize kavusmanizi dilerim. Bu arada muhtemelen benim kizimla adas olacaklar :))

Maşallah Allah analı babalı büyütsün ya benimde etken doğum riskim var o yüzden sorumu yanlış anlama , kaç kilo doğdu küveze alındı mı bebeğin

Benim aklimdakileri sormussun, tesekkur ederim cicim

Kızlar doğum fiyatları ne olmus öyle
Galiba ilk defa sağlıkçı olmanın ekmeğini yiyeceğim bana doktorum üniversitede kendi sordu sezaryen mi istersin vs diye uygun olursa özel odaya da alırız dedi. Gerek yok siz sağlıkla yavrumu bana verin başka bir sey istemiyorum dedim. Gerekli olursa Tabiki verilir bu paralar ama ihtiyaç sahibi birine verilse hayır yapılsa daha mj iyi olur bilemedim bu benim fikrim. Ama tabi dediğim gibi bana gösterilen muamele bir tık farklı diger hastalardan

canım bize öyle geliyor bi giydiriyorsun bebe kayboluyor içinde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…