- 7 Mart 2021
- 338
- 524
- 53
- 37
Sağlıkla büyüsünNewMamaa merhaba canım 25/07/2023 kızım dünyaya geldi adini melis koydum 33 haftalık doğdu tabloya ekleyebilirsen
Teşekkür ederim inşallah hemen kavuşursun bebeğine2300 gram doğdu küvezde şuan merak ettigin ne varsa sor niye yanliş anlayayim
Ya hiç sorma meraktan çatladım bide annem yarın gelemicem dedi. Eşimde hala işte mesai yaptı bu gün yavaş yavaş açtım ama max 10 dk yatağın üstünde oturup açıp bakıyorum tekrar gelip uzanıyorum , 2 saat sonra tekrar gidiyorumkız otur oturduğun yerdekalkma yerinden ya da minimum düzeyde yorulacağın şekilde aç bak, valla ne diyim başka sende haklısın insan merak ediyor ama lütfen yorma kendini
Rabbim sağlık, huzur ve mutlulukla büyütmeyi nasip etsinNewMamaa merhaba canım 25/07/2023 kızım dünyaya geldi adini melis koydum 33 haftalık doğdu tabloya ekleyebilirsen
Tam 33+0 doğum yaptım 2 adet geliştirici vurdular doğumda nefes aliyordu ama çok hızli aliyordu ciğer gelişimi tam bitmediği için şuan makinelelere baglı nefes alıyorTeşekkür ederim inşallah hemen kavuşursun bebeğinekoynunda uyutursun , ciğer geliştirici olmuşmuydu ? Benim dr gerek yok diyor 34 haftada ciğerler gelişiyor zaten
İnsallah çok tesekkür ederimRabbim sağlık, huzur ve mutlulukla büyütmeyi nasip etsinTez vakitte kavuşursunuz inşallah
İnşallah hemen evinize gidersiniz en kısa zamandaTam 33+0 doğum yaptım 2 adet geliştirici vurdular doğumda nefes aliyordu ama çok hızli aliyordu ciğer gelişimi tam bitmediği için şuan makinelelere baglı nefes alıyor
Anadolu'nun neresindesin kuzum bende pendikteyimKızlar doğum fiyatları maalesef patlamış gidiyor herşeyde olduğu gibi..
En önemlisi sağlıkla kucaklarımıza alalım yavrularımızı giden para olsun devlet hastanesinde yaşanan şeyler ortada
Benim hastanede 11.500 fiyat verdi anadolu yakasındayım
Gözünüz aydın olsun sağlıkla büyüsün inşallah annesi sana bian önce kavuşmak istemiş aceleci kızNewMamaa merhaba canım 25/07/2023 kızım dünyaya geldi adini melis koydum 33 haftalık doğdu tabloya ekleyebilirsen
Kartal canımAnadolu'nun neresindesin kuzum bende pendikteyim
Yakın sayılırız birbirimizeKartal canım
yaa hayırlı olsun, nasılsınız peki kızınız nasıl ?NewMamaa merhaba canım 25/07/2023 kızım dünyaya geldi adini melis koydum 33 haftalık doğdu tabloya ekleyebilirsen
Doğum süreciniz nasıl başladı neler yaşadınız anlatmak isterdeniz dinlerizİnsallah çok tesekkür ederimsizde saglikla kucağıniza alirsıniz insallah
En yakın zamanda kavuşursunuz inşaAllahNewMamaa merhaba canım 25/07/2023 kızım dünyaya geldi adini melis koydum 33 haftalık doğdu tabloya ekleyebilirsen
EvetYakın sayılırız birbirimize
NewMamaa merhaba canım 25/07/2023 kızım dünyaya geldi adini melis koydum 33 haftalık doğdu tabloya ekleyebilirsen
Maşallah Allah analı babalı büyütsünya benimde etken doğum riskim var o yüzden sorumu yanlış anlama , kaç kilo doğdu küveze alındı mı bebeğin
Allahim sağlıkla tez zamanda kavuştursun yavrunuza siziNewMamaa merhaba canım 25/07/2023 kızım dünyaya geldi adini melis koydum 33 haftalık doğdu tabloya ekleyebilirsen
canım bize öyle geliyor bi giydiriyorsun bebe kayboluyor içindeAma hepsi kalın ve kollu , kış için almıştım normaldeşimdi eşim bi ton laf edecek ben sana dedim alma diye , bi ara foto atarım bakarsınız o kadar küçükler ki inanamicaksınız mesela 6 aylıklar 9 aylıklar max 3 aylık bebeğe olur yan4 aya bile olmaz , hele 2 tane bebek tayt var çok çok dar , Yenidoğana bile olmaz
canım bize öyle geliyor bi giydiriyorsun bebe kayboluyor içinde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?