2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Oğlunu cok seven anne iticiligi

Teşekkür ederimmm aslında ben de yalnız değilim annemin evindeyim hatta ama haftasonu kardeşimin düğünü var onlar telaşeden benimle çok ilgilenemedi. Ben de düğün dönüşü yola çıkacağım için hazır olsun istedim araya sıkıştı ama içim rahatladı bagajda gezdircem artık.

Benim kardeşim de geçen ay evlendi bu kuduruklar bizi mi beklemis
Cok sevindim öyleyse

ha o zaman haklısın bırak tabi ne olur ne olmaz

Bir daha sancı olursa kv yi ara baya yetkili birine benziyor gerek yoktu diyor bide te Allahım yaa oğluna ille de benzetecek ya işte ne diyeceğini şaşırmış sanırım

oy oyy kardeşimin düğünü sebebiyle gelemiyorlar o kadar ihtiyacım var ki anneme kız kardeşlerime oturup ağlayasım var neyseki son 2 hafta, 2 hafta sonra gelecekler inşallah

Bakın yemin ederim benim kayınvalidem boyle bir sey söylese azgin olana benzermiş anne demek oğluna benzicek derdim
Ama allahtan benim kv kibar bir kadın da benim diger yüzümü görmedi senelerdir

Bir daha sancı olursa kv yi ara baya yetkili birine benziyor gerek yoktu diyor bide te Allahım yaa oğluna ille de benzetecek ya işte ne diyeceğini şaşırmış sanırım
Ilk aylar kanamam olmustu o zaman da gitmenize gerek yoktu bu dusuk kanaması değil dedi evet bundan sonra ona sorucam hahahahshshdhdhd

Seninki en azından bakmış bakmışta benzetmeye çalışmış oğluna. Ben açtım yavrumun ultrason videosunu yüzünü gösteriyor, gülüyor, parmağını emiyor aaa demesin mi gösterme bana gösterme. Öyle bir bozuldum ki.. 5 çocuk doğurmuşsun ürkecek değilsin ya adı yoktu o yaptığının.

Dependin üstüne külotu gerek yok diye düşünüyorum ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…