Oğlunu cok seven anne iticiligiBen kv prof doçent dr kendisi herseyi biliyosancısı vardi bugun hastaneye gittik diye eşim aradi sonra yalancı sancıymis dedi endiselenmesinler diye kayinvalidem Ben tahmin etmiştim gitmenize gerek yoktu dedi kendi dr um bile gel bi bakalim demişken o bu hamilelik konusunda prof boşuna okumuş bu dr lar anne diyorum jajajjsjs gozlerinde rontgen cihazı var mesela ultrason fotoğrafında bebeğin suratına bakıp eşime benzettigi bi yer bulamayınca kemik yapısı oğluma benziyor baya dedi dayanamadim kahkaha bastım bi insan bebegin yüzüne bakarak kemik yapısını nasıl anlar bide bizim bebek tombul yanak kemiğe dair bir ibare yok
Teşekkür ederimmm aslında ben de yalnız değilim annemin evindeyim hattaAslında izindeyim ve kendimi öyle yorgun hissetmiyorum ben annem bana gelsin diye nazlanıyorumİzmir’den aydına gelicek. 2bucuk sene Mardin’de yaşadım annem iki kere yanıma gelebildi ben iki ayda bir gidiyordum ama annenin geliyor olması daha güzelmiş manevi olarak huzur veriyor cok şükür. Yalnız olan yalnız bırakılan her anne arkadaşıma kolaylıklar ve sabırlar diliyorum. Analığınız erken başladı sizlerin
Benim kardeşim de geçen ay evlendi bu kuduruklar bizi mi beklemisTeşekkür ederimmm aslında ben de yalnız değilim annemin evindeyim hattaama haftasonu kardeşimin düğünü var onlar telaşeden benimle çok ilgilenemedi. Ben de düğün dönüşü yola çıkacağım için hazır olsun istedim araya sıkıştı ama içim rahatladı bagajda gezdircem artık.
Mutluluklar dilerim kardeşinizeBenim kardeşim de geçen ay evlendi bu kuduruklar bizi mi beklemis
Cok sevindim öyleyse
ha o zaman haklısın bırak tabi ne olur ne olmazBenim de 2 takım biri çekim için sabahlık takım bir tane de fazladan ipli elbise koydum ilk anda giymek için.
Bana fazla gelmedi aslında kabin boy valiz boş mu gitsin gelsin
Bir de illaki gelir gider ama ben yaşadığım yerde değil memleketimde doğum yapıcam. Hastane merkezde annemler ilçede yaşıyor 30 km mesafede o yüzden garantici oldum biraz da
Bir daha sancı olursa kv yi ara baya yetkili birine benziyorBen kv prof doçent dr kendisi herseyi biliyosancısı vardi bugun hastaneye gittik diye eşim aradi sonra yalancı sancıymis dedi endiselenmesinler diye kayinvalidem Ben tahmin etmiştim gitmenize gerek yoktu dedi kendi dr um bile gel bi bakalim demişken o bu hamilelik konusunda prof boşuna okumuş bu dr lar anne diyorum jajajjsjs gozlerinde rontgen cihazı var mesela ultrason fotoğrafında bebeğin suratına bakıp eşime benzettigi bi yer bulamayınca kemik yapısı oğluma benziyor baya dedi dayanamadim kahkaha bastım bi insan bebegin yüzüne bakarak kemik yapısını nasıl anlar bide bizim bebek tombul yanak kemiğe dair bir ibare yok
oy oyy kardeşimin düğünü sebebiyle gelemiyorlar o kadar ihtiyacım var ki anneme kız kardeşlerime oturup ağlayasım varAslında izindeyim ve kendimi öyle yorgun hissetmiyorum ben annem bana gelsin diye nazlanıyorumİzmir’den aydına gelicek. 2bucuk sene Mardin’de yaşadım annem iki kere yanıma gelebildi ben iki ayda bir gidiyordum ama annenin geliyor olması daha güzelmiş manevi olarak huzur veriyor cok şükür. Yalnız olan yalnız bırakılan her anne arkadaşıma kolaylıklar ve sabırlar diliyorum. Analığınız erken başladı sizlerin
ya lütfen söyleBebek için kaç takım koydunuz ? Onu abartmış olabilirim sayı yazmıcam o yüzden
Bakın yemin ederim benim kayınvalidem boyle bir sey söylese azgin olana benzermiş anne demek oğluna benzicek derdimBen kv prof doçent dr kendisi herseyi biliyosancısı vardi bugun hastaneye gittik diye eşim aradi sonra yalancı sancıymis dedi endiselenmesinler diye kayinvalidem Ben tahmin etmiştim gitmenize gerek yoktu dedi kendi dr um bile gel bi bakalim demişken o bu hamilelik konusunda prof boşuna okumuş bu dr lar anne diyorum jajajjsjs gozlerinde rontgen cihazı var mesela ultrason fotoğrafında bebeğin suratına bakıp eşime benzettigi bi yer bulamayınca kemik yapısı oğluma benziyor baya dedi dayanamadim kahkaha bastım bi insan bebegin yüzüne bakarak kemik yapısını nasıl anlar bide bizim bebek tombul yanak kemiğe dair bir ibare yok
Ilk aylar kanamam olmustu o zaman da gitmenize gerek yoktu bu dusuk kanaması değil dediBir daha sancı olursa kv yi ara baya yetkili birine benziyorgerek yoktu diyor bide te Allahım yaa oğluna ille de benzetecek ya işte ne diyeceğini şaşırmış sanırım
sorma ya tam da düğün yapacak zamanı buldun diyorum ben tam 37 haftalık oluyorum, o da sende doğuracak zamanı buldun eşşekBenim kardeşim de geçen ay evlendi bu kuduruklar bizi mi beklemis
Cok sevindim öyleyse
Ben daha hiç bir şey hazırlamadımBebek için kaç takım koydunuz ? Onu abartmış olabilirim sayı yazmıcam o yüzden
4, nakışlı tulumu gelince 5 olacakBebek için kaç takım koydunuz ? Onu abartmış olabilirim sayı yazmıcam o yüzden
HahahahBakın yemin ederim benim kayınvalidem boyle bir sey söylese azgin olana benzermiş anne demek oğluna benzicek derdim
Ama allahtan benim kv kibar bir kadın da benim diger yüzümü görmedi senelerdir
bende Ağustos sonu Eylül başı yapma dedim bi 10 gün daha öne çekip 37.haftama denk getirdi sağolsunMutluluklar dilerim kardeşinizevalla ağustos sonu düşünüyordu ben çok ağırlaşacağım için öne çektiler
E ne giyicen ben elbise diktirmiştim gondeeebilirim size?sorma ya tam da düğün yapacak zamanı buldun diyorum ben tam 37 haftalık oluyorum, o da sende doğuracak zamanı buldun eşşek
Değişik biri bayaaIlk aylar kanamam olmustu o zaman da gitmenize gerek yoktu bu dusuk kanaması değil dedievet bundan sonra ona sorucam hahahahshshdhdhd
Seninki en azından bakmış bakmışta benzetmeye çalışmış oğluna. Ben açtım yavrumun ultrason videosunu yüzünü gösteriyor, gülüyor, parmağını emiyor aaa demesin mi gösterme bana gösterme. Öyle bir bozuldum ki.. 5 çocuk doğurmuşsun ürkecek değilsin ya adı yoktu o yaptığının.Ben kv prof doçent dr kendisi herseyi biliyosancısı vardi bugun hastaneye gittik diye eşim aradi sonra yalancı sancıymis dedi endiselenmesinler diye kayinvalidem Ben tahmin etmiştim gitmenize gerek yoktu dedi kendi dr um bile gel bi bakalim demişken o bu hamilelik konusunda prof boşuna okumuş bu dr lar anne diyorum jajajjsjs gozlerinde rontgen cihazı var mesela ultrason fotoğrafında bebeğin suratına bakıp eşime benzettigi bi yer bulamayınca kemik yapısı oğluma benziyor baya dedi dayanamadim kahkaha bastım bi insan bebegin yüzüne bakarak kemik yapısını nasıl anlar bide bizim bebek tombul yanak kemiğe dair bir ibare yok
Dependin üstüne külotu gerek yok diye düşünüyorum benÇorap ve atlet mi okurken ateşim 55 derece oldu. Gerci daha önce de yazılmıştı burda ameliyathaneden çıkınca usunuyor diye. Sayılar makul gözüküyor. Depend aldınız mi kilot bez ben bir iki tane koyarım dedim depend in üstüne bi daha kulot giycez mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?