Ay ne kadar güzel tepki vermişlerBen kendi anneme gosterdigimde ekranı öptü istemsiz kv gonderdim aradı nasıl ağlıyor kadın perisan olmuş mutluluktan
Hayatta nasıl sınavlarınız var bilmiyorum ama Allah kimseye dayanamayacağı yük vermezmiş hepiniz cok güçlü kadınlarsiniz
Hanımlar bana düşer mi bilmiyorum mahrem konular ama eşlerinizi ihmal etmeyin derim ille bir giriş çıkış söz konusu olmasa da sevisin opusun iste rahatlatma metodları var bilirsiniz uzun bir süreç cunku sonrasında da ne olacağı belli değil çocuktan sonra psikolojik olarak yada saglik olarak. Yine de siz bilirsinizBizde kanka olduk valla
Bizde kanka olduk valla
Bizde 1 aydır kankayız, 1 aydan öncede eskiye göre baya azalmıştı. 1 aydır bana yaklaşmıyor hiç. Benim yaklaşasım var ama terslerse diye bende uzak duruyorumYok bacım kırkım çıksın acısını çıkarcam
Adamla kanka olduk
bişey diyim mi bizzat eşim bu tepkiyi veriyor bırakın anne babayı, biz anneler çok daha duygusal oluyoruz demekki fazla anlam yüklüyoruz, bebe tekme atınca eşimin elini karnıma alıyorum hemen hissetsin diye bi bakıyorum çekiyor hemenBen anneme gösterdim ay bu ne korktum dedi , babama gösterdim babam bu ne uzaylılara benziyor dedi , yani bi sinir oldum varyabenim için ama çok anlamlı bi fotoğraf, doğru düzgün bakmadılar bile
Annemde çerçeveletti koydu bizim fotoğraflarımızın yanına. Sende çok iyi yapmışsın. Annende maalesef ince ruhlu değil anlaşılan takmayacaksın yapacak bir şey yok.Daha çerçeveledim fotoğrafı annem diyor ay bu ne ya çocuk kendini görse korkar kaldır şunudedim benim gözümde dünyanın en güzel fotoğrafı
Kesinlikle yok.Bazen ruhları duyguları yol diye düşünüyorum
kahkaha attımYok bacım kırkım çıksın acısını çıkarcam
Adamla kanka olduk
Ona bile halim olmuyor ya inan , o gün kendi kendime böyle giderse ilişkimiz bozulacak diye düşünüyordumHanımlar bana düşer mi bilmiyorum mahrem konular ama eşlerinizi ihmal etmeyin derim ille bir giriş çıkış söz konusu olmasa da sevisin opusun iste rahatlatma metodları var bilirsiniz uzun bir süreç cunku sonrasında da ne olacağı belli değil çocuktan sonra psikolojik olarak yada saglik olarak. Yine de siz bilirsiniz
Anne olmuş annelik yapmış koskoca kadınların saçmalıkları ile daha yeni baba olacak eşlerimizin uzaklıkları veya tepkileri bence aynı değilbişey diyim mi bizzat eşim bu tepkiyi veriyor bırakın anne babayı, biz anneler çok daha duygusal oluyoruz demekki fazla anlam yüklüyoruz, bebe tekme atınca eşimin elini karnıma alıyorum hemen hissetsin diye bi bakıyorum çekiyor hemenbende her hareketinde eriyorum , analık bambaşka gerçekten ama eşimin yaptığı sevgisizlikten değil asla ama benim gibi yaklaşamıyor bunu da normal karşılıyorum artık
Biz tam 35 hafta , yani tüp bebekti çünkü , 33 hafta hamileyim 35 haftadır ilişki sıfır bir kere bile olmadıBizde 1 aydır kankayız, 1 aydan öncede eskiye göre baya azalmıştı. 1 aydır bana yaklaşmıyor hiç. Benim yaklaşasım var ama terslerse diye bende uzak duruyorumburaya yazıyorum
bir gece ansızın saldırırsam şaşırmayın
Aramızda 1500km var. Uzaktan uzağa olduğu kadar.Hanımlar bana düşer mi bilmiyorum mahrem konular ama eşlerinizi ihmal etmeyin derim ille bir giriş çıkış söz konusu olmasa da sevisin opusun iste rahatlatma metodları var bilirsiniz uzun bir süreç cunku sonrasında da ne olacağı belli değil çocuktan sonra psikolojik olarak yada saglik olarak. Yine de siz bilirsiniz
valla karnım burnumda mide ağrım kasılmalarım almış başını gidiyor doğuma kalmış şurda 5 hafta bi de hiç kocamı öpemeyeceğimHanımlar bana düşer mi bilmiyorum mahrem konular ama eşlerinizi ihmal etmeyin derim ille bir giriş çıkış söz konusu olmasa da sevisin opusun iste rahatlatma metodları var bilirsiniz uzun bir süreç cunku sonrasında da ne olacağı belli değil çocuktan sonra psikolojik olarak yada saglik olarak. Yine de siz bilirsiniz
Belki suan hormonaldir istenmeden yapılacak seyler degil tabi ama istemek için de belirli yollar var sizi tahrik edicek seyler izleyebilirsiniz esiniz sizde o duyguları uyandırmıyorsa suan. Kokusundan falan bile rahatsız olan oluyormus diye diyorum. Bende tövbe koltuk altını yalarım yanı adamın sorun değilOna bile halim olmuyor ya inan , o gün kendi kendime böyle giderse ilişkimiz bozulacak diye düşünüyordumbide kıbrıs bu konularda aşırı rahat ve kötü bi yer ama başka çaremde yok ki bazen öpmesine bile sinir oluyorum
Aynen ya , ben üzülüyorum yeni fotoğraf yok diye annem diyor napıcaksın ya zaten güzel değiller sanki bebekler hamur gibi fotoğraf veriyorlarAnnemde çerçeveletti koydu bizim fotoğraflarımızın yanına. Sende çok iyi yapmışsın. Annende maalesef ince ruhlu değil anlaşılan takmayacaksın yapacak bir şey yok.
Kesinlikle yok.
O da olur ona da tamamım. Ben İzmir’e atandığımda 7 ay ayrı kaldık eşimden sonra o aydına geldi ben 6 ay sonra gelebildim o zaman da ayrıydık sanalda da neler oluyormus gördük yanı onlar da ayrı bir heyecandiAramızda 1500km var. Uzaktan uzağa olduğu kadar.
Annenin benzetmeleride güzelmiş amaAynen ya , ben üzülüyorum yeni fotoğraf yok diye annem diyor napıcaksın ya zaten güzel değiller sanki bebekler hamur gibi fotoğraf veriyorlardedim uzaylı oldu hamur oldu daha ne kaldı sadece halalarım çok mutlu oluyor sürekli benden fotoğraf falan istiyorlar
Canım benim eşimde aynı , ben hareket edince hemen elimi koyuyorum karnıma , eşim ama bi his ediyor sonra hemen elini çekiyor yada his etmezse beklemeden çekiyor elinibişey diyim mi bizzat eşim bu tepkiyi veriyor bırakın anne babayı, biz anneler çok daha duygusal oluyoruz demekki fazla anlam yüklüyoruz, bebe tekme atınca eşimin elini karnıma alıyorum hemen hissetsin diye bi bakıyorum çekiyor hemenbende her hareketinde eriyorum , analık bambaşka gerçekten ama eşimin yaptığı sevgisizlikten değil asla ama benim gibi yaklaşamıyor bunu da normal karşılıyorum artık
Bence nazar değmesin diye totem yapıyor annenAynen ya , ben üzülüyorum yeni fotoğraf yok diye annem diyor napıcaksın ya zaten güzel değiller sanki bebekler hamur gibi fotoğraf veriyorlardedim uzaylı oldu hamur oldu daha ne kaldı sadece halalarım çok mutlu oluyor sürekli benden fotoğraf falan istiyorlar
eşim bir de şey demez mi aldatmaların çoğu erkeklerin eşlerinin hamileliği sırasında oluyor diyeBelki suan hormonaldir istenmeden yapılacak seyler degil tabi ama istemek için de belirli yollar var sizi tahrik edicek seyler izleyebilirsiniz esiniz sizde o duyguları uyandırmıyorsa suan. Kokusundan falan bile rahatsız olan oluyormus diye diyorum. Bende tövbe koltuk altını yalarım yanı adamın sorun değil
Bence evliliğin cok büyük bir kısmı cinsellik siz yine de dikkat edin Allah korusun yapan her yerde yapar Allah şaşırtmasın ama tedbir bizden tabiki diyip konuyu kapatıyorum
Uzak kalınca özleniyorda daha değişik oluyorO da olur ona da tamamım. Ben İzmir’e atandığımda 7 ay ayrı kaldık eşimden sonra o aydına geldi ben 6 ay sonra gelebildim o zaman da ayrıydık sanalda da neler oluyormus gördük yanı onlar da ayrı bir heyecandibakın bana gece gece kocamı özlettiniz gidicem hastaneye yanına şimdi nöbetçi bugün uyuyamicam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?