Oyy Allah kolaylık versin ben 32. Haftamda olcam inşallah o bile gözümde büyüyorbende Ağustos sonu Eylül başı yapma dedim bi 10 gün daha öne çekip 37.haftama denk getirdi sağolsun
yaaa çok teşekkür ederimE ne giyicen ben elbise diktirmiştim gondeeebilirim size?
Tamam benim de böyle4, nakışlı tulumu gelince 5 olacak
Hormanlardan mı nedir bu ara daha bir batıyor dedikleri yaptıkları ya da yapmadıklarıBen kv prof doçent dr kendisi herseyi biliyosancısı vardi bugun hastaneye gittik diye eşim aradi sonra yalancı sancıymis dedi endiselenmesinler diye kayinvalidem Ben tahmin etmiştim gitmenize gerek yoktu dedi kendi dr um bile gel bi bakalim demişken o bu hamilelik konusunda prof boşuna okumuş bu dr lar anne diyorum jajajjsjs gozlerinde rontgen cihazı var mesela ultrason fotoğrafında bebeğin suratına bakıp eşime benzettigi bi yer bulamayınca kemik yapısı oğluma benziyor baya dedi dayanamadim kahkaha bastım bi insan bebegin yüzüne bakarak kemik yapısını nasıl anlar bide bizim bebek tombul yanak kemiğe dair bir ibare yok
Aaaa kuzum bir daha gösterme üzme kendini ben de bi kere kayinpederime gosterdim baba ne kadar tatli dimi dedm bebek işte dedi o yüzden değer vermeyene gösterme merak eden sorar göster fotosunu der hiç canını sıkmaSeninki en azından bakmış bakmışta benzetmeye çalışmış oğluna. Ben açtım yavrumun ultrason videosunu yüzünü gösteriyor, gülüyor, parmağını emiyor aaa demesin mi gösterme bana gösterme. Öyle bir bozuldum ki.. 5 çocuk doğurmuşsun ürkecek değilsin ya adı yoktu o yaptığının.
Bence de 36dan sonra riskli uzun yol. Dugun hengame zaten inşallah cd sini izlersenizyaaa çok teşekkür ederimben büyük ihtimalle gidemeyeceğim 10 saat yol var ve tam 37.haftama denk geliyor, gitsem de dönemem doğumu da kendi evimde yapmayı düşünüyorum keşke gidebilseydim ama
Aynen öyle.Tamam benim de böyle4 takım bir de isimli tulum ek olarak hemşireye verilecek olan var. Zaten çok küçükler yer kaplamıyor
Elbise lazımsa size göndereyim açıksanız insana gezip bir seyler aramak dert oluyor ben ölçü verip diktirmistim gerek olursa siz özelden yazın bana .Oyy Allah kolaylık versin ben 32. Haftamda olcam inşallah o bile gözümde büyüyor
evet bakalım bi de görüntülü aramaBence de 36dan sonra riskli uzun yol. Dugun hengame zaten inşallah cd sini izlerseniz
O anı yinede yaşatmasalar daha iyi olurdu. Çok kırıcı oluyor. Geçti gitti zaten. Dediğin gibi göstermeyeceğim. Herkesede tembihledim doğunca benden izinsiz parmağını bile çekip kimseye atmıyorsunuz diye.Aaaa kuzum bir daha gösterme üzme kendini ben de bi kere kayinpederime gosterdim baba ne kadar tatli dimi dedm bebek işte dedi o yüzden değer vermeyene gösterme merak eden sorar göster fotosunu der hiç canını sıkma
Amaç neydi ki?Seninki en azından bakmış bakmışta benzetmeye çalışmış oğluna. Ben açtım yavrumun ultrason videosunu yüzünü gösteriyor, gülüyor, parmağını emiyor aaa demesin mi gösterme bana gösterme. Öyle bir bozuldum ki.. 5 çocuk doğurmuşsun ürkecek değilsin ya adı yoktu o yaptığının.
Kirli poşeti, kâğıt havlu falan koyabilirsin canımTamam benim de böyle4 takım bir de isimli tulum ek olarak hemşireye verilecek olan var. Zaten çok küçükler yer kaplamıyor
Sordum neden öyle yaptın diye 3 4 kere gülerek geçiştirdi. İnan beynim durdu o anda algılayamadım.Amaç neydi ki?
Ben anneme gösterdim ay bu ne korktum dedi , babama gösterdim babam bu ne uzaylılara benziyor dedi , yani bi sinir oldum varyaSeninki en azından bakmış bakmışta benzetmeye çalışmış oğluna. Ben açtım yavrumun ultrason videosunu yüzünü gösteriyor, gülüyor, parmağını emiyor aaa demesin mi gösterme bana gösterme. Öyle bir bozuldum ki.. 5 çocuk doğurmuşsun ürkecek değilsin ya adı yoktu o yaptığının.
Yok bacım kırkım çıksın acısını çıkarcamBi 9 ay daha dayan
Allahım ne tuhaflar valla bu büyükler hiç incelik yokBen anneme gösterdim ay bu ne korktum dedi , babama gösterdim babam bu ne uzaylılara benziyor dedi , yani bi sinir oldum varyabenim için ama çok anlamlı bi fotoğraf, doğru düzgün bakmadılar bile
Bizde kanka olduk vallaYok bacım kırkım çıksın acısını çıkarcam
Adamla kanka olduk
Ben kendi anneme gosterdigimde ekranı öptü istemsiz kv gonderdim aradı nasıl ağlıyor kadın perisan olmuş mutluluktanBen anneme gösterdim ay bu ne korktum dedi , babama gösterdim babam bu ne uzaylılara benziyor dedi , yani bi sinir oldum varyabenim için ama çok anlamlı bi fotoğraf, doğru düzgün bakmadılar bile
Daha çerçeveledim fotoğrafı annem diyor ay bu ne ya çocuk kendini görse korkar kaldır şunuAllahım ne tuhaflar valla bu büyükler hiç incelik yok
Bazen ruhları duyguları yol diye düşünüyorumSordum neden öyle yaptın diye 3 4 kere gülerek geçiştirdi. İnan beynim durdu o anda algılayamadım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?