2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Hormanlardan mı nedir bu ara daha bir batıyor dedikleri yaptıkları ya da yapmadıkları

Aaaa kuzum bir daha gösterme üzme kendini ben de bi kere kayinpederime gosterdim baba ne kadar tatli dimi dedm bebek işte dedi o yüzden değer vermeyene gösterme merak eden sorar göster fotosunu der hiç canını sıkma

yaaa çok teşekkür ederim ben büyük ihtimalle gidemeyeceğim 10 saat yol var ve tam 37.haftama denk geliyor, gitsem de dönemem doğumu da kendi evimde yapmayı düşünüyorum keşke gidebilseydim ama
Bence de 36dan sonra riskli uzun yol. Dugun hengame zaten inşallah cd sini izlerseniz

Tamam benim de böyle 4 takım bir de isimli tulum ek olarak hemşireye verilecek olan var. Zaten çok küçükler yer kaplamıyor
Aynen öyle.
1i ilk anda giydirilecek olan.
2.yi odaya gelince hemen değişmek gerekiyormuş.
Olurda pis olur bir şey olursada 2 yedek olmuş olacak.
Nakışlısıda fotoğraf için.

Aaaa kuzum bir daha gösterme üzme kendini ben de bi kere kayinpederime gosterdim baba ne kadar tatli dimi dedm bebek işte dedi o yüzden değer vermeyene gösterme merak eden sorar göster fotosunu der hiç canını sıkma
O anı yinede yaşatmasalar daha iyi olurdu. Çok kırıcı oluyor. Geçti gitti zaten. Dediğin gibi göstermeyeceğim. Herkesede tembihledim doğunca benden izinsiz parmağını bile çekip kimseye atmıyorsunuz diye.

Amaç neydi ki?

Ben anneme gösterdim ay bu ne korktum dedi , babama gösterdim babam bu ne uzaylılara benziyor dedi , yani bi sinir oldum varya benim için ama çok anlamlı bi fotoğraf, doğru düzgün bakmadılar bile

Ben anneme gösterdim ay bu ne korktum dedi , babama gösterdim babam bu ne uzaylılara benziyor dedi , yani bi sinir oldum varya benim için ama çok anlamlı bi fotoğraf, doğru düzgün bakmadılar bile
Ben kendi anneme gosterdigimde ekranı öptü istemsiz kv gonderdim aradı nasıl ağlıyor kadın perisan olmuş mutluluktan
Hayatta nasıl sınavlarınız var bilmiyorum ama Allah kimseye dayanamayacağı yük vermezmiş hepiniz cok güçlü kadınlarsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…