Akşama kadar şarkı müzikBence de uzun giydirmek gerekir, Mersin de sıcak ama bakalım Eylül sonunu beklerse bebiş nasıl olacak ,sağlıkla gelsin bebişler ayyy doğum yapacaklar çoğalmış, bende 32 de gidip çalışır almam lazım bu perşembe bir sorun olmadan alabilirim inşallah devletten. Bebişin esyaları tamam benimkiler kaldı. Evde de çok sıkıldım yaa siz napıyorsunuz anneler
Nefes alamıyorumBugün aşırı sıcak kızlar. Bakalım akşamı nasıl edeceği
Hala ememiyor biraz daha kuvezde kalacakCanım inşallah hemen kavuşursun bu gün gidecektiniz amme refleksi iyise taburcu olucaktınız gittiniz mi
Oy yavrum minicik daha , inşallah bi an önce emmeye başlicak annesi küçük savaşçıHala ememiyor biraz daha kuvezde kalacak
Bugün aşırı sıcak kızlar. Bakalım akşamı nasıl edeceği
Aynısını ben yaşadım gece uyandırmak istedim uyanmıyordu ya ödüm kopmuştu , bu nasıl bi uyku dedim ya
Şuan benim de tek zevkim o.bim ve şok gezmek bir de parkta kızımı eğlendirmekBen 17 yaşımdan beri çalışıyorum. Evlendikten sonra iki sene çalışmadım ama okadar geziyordum ve sosyaldim ki işten daha cok yoruluyordumsimdi hem evdeyim hem evden uzaklaşmam yasak eşim araba sürmemi de istemiyor tek zevkim suan market gezmek bugun annemler ablamlar gelicek diye iki gündür hazırlık telaşım vardı yorulmak iyi geldi bi gün kalicaklar bende beni bir hafta götürür o kendime sayılarla boyama tablosu aldım iki uç gün onu boyasam sonra bir makrome avize yapacağım malzemelerini aldim heralde sonra bebeğim doğar
rica ederim bir de 3-6 ay almanız da fayda var çabuk büyüyorlar zaten.5 6 takım 1-3 ay gerisi 3-6ay olabilir. 0-1 aylar 10gün anca giyiliyorÇok teşekkür ederim. Bende bu dediklerinize göre hareket ederim.
Amin inşallahokumuştum geçen uzuldum de baya stres yapmıştınız ama iste başladı daha ilk andan itibaren telaşımız Allah hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin
Bi sürü 0-3 aldım , annem diyor sen bu bebek büyümicek diye düşündün heralde diyorŞuan benim de tek zevkim o.bim ve şok gezmek bir de parkta kızımı eğlendirmekmakrome eğlenceli gözüküyor oyalar biraz
rica ederim bir de 3-6 ay almanız da fayda var çabuk büyüyorlar zaten.5 6 takım 1-3 ay gerisi 3-6ay olabilir. 0-1 aylar 10gün anca giyiliyor
Bizde nem 85lerde elektriğin gitmesini hayal bile edemiyorumSabah 9 dan beri elektrik kesildi nem desen %45 lerde mahvoldum ya
İnsan hepsini almak istiyor çok güzeller gerçektenBi sürü 0-3 aldım , annem diyor sen bu bebek büyümicek diye düşündün heralde diyordiyor hiç birini giyemeden büyüyecek
Annem diyor bu elbiseler hepsi max 20 günün sonra hepsi küçülecekİnsan hepsini almak istiyor çok güzeller gerçektenama anne haklı bazılarını giydirmeden büyüdü kızım az ondan az bundan almakta fayda var
Oy kuzum ne zaman doğum yaptın kaç kiloyduHala ememiyor biraz daha kuvezde kalacak
Doktoruna güven canım birde ultrasonda yanılma payıda var onu da düşün bence hiç canını sıkma tehlikeli bir durum olsa zaten doktor durur muydu bazı arkadaşlarda da oldu böyle, et, kaşar, ceviz, muz bunları tüketip fayda görenler olduSelam kızlar az önce kontrolden çıktım 34+6 bugün 2280 gr biraz geriden geliyor karın çevresin32. Haftada kalmış çok canım sıkıldı Dr önemli değil deyip rahatlatmaya çalıştı ama nafile sizlerde durumlar nasıl gelişim vs böyle şeyler olabiliyor mu 39 haftada doğsa max 2800 gr doğar dedi 2500 gr üstü normal sayılıyor doğumda dedi
Canını sıkma benimde geriden geliyor , dr banada max 2800 doğar dedim, oda eğer kalırsa o zaman kadar , ama dr endişelenme zayıf olması önmeli değil , sağlıklı olması önemli dedi , sende o yüzden canını sıkma , doğduktan sonra inşallah güzelce beslerizSelam kızlar az önce kontrolden çıktım 34+6 bugün 2280 gr biraz geriden geliyor karın çevresin32. Haftada kalmış çok canım sıkıldı Dr önemli değil deyip rahatlatmaya çalıştı ama nafile sizlerde durumlar nasıl gelişim vs böyle şeyler olabiliyor mu 39 haftada doğsa max 2800 gr doğar dedi 2500 gr üstü normal sayılıyor doğumda dedi
İnş canım Bi sıkıntı olmasında ablamda hep 39 40 haftada 2800 doğdu çocukları. Bana tatlı şeyler ye dedi tatlı bebeğe kilo aldırırmış beninde hep düşük şekerim mide bulantılarım hala devam ediyor doğru düzgün beslenemiyorum iştah sıfırDoktoruna güven canım birde ultrasonda yanılma payıda var onu da düşün bence hiç canını sıkma tehlikeli bir durum olsa zaten doktor durur muydu bazı arkadaşlarda da oldu böyle, et, kaşar, ceviz, muz bunları tüketip fayda görenler oldu
Sağol canım evet İnşaAllah sağlıkla doğsunlarda çabucak toparlarlarCanını sıkma benimde geriden geliyor , dr banada max 2800 doğar dedim, oda eğer kalırsa o zaman kadar , ama dr endişelenme zayıf olması önmeli değil , sağlıklı olması önemli dedi , sende o yüzden canını sıkma , doğduktan sonra inşallah güzelce besleriz
Bu arada seninde tüp bebekte değil mi. Benimde tüp bebek o yüzdende iyice endişeli oluyoruzCanını sıkma benimde geriden geliyor , dr banada max 2800 doğar dedim, oda eğer kalırsa o zaman kadar , ama dr endişelenme zayıf olması önmeli değil , sağlıklı olması önemli dedi , sende o yüzden canını sıkma , doğduktan sonra inşallah güzelce besleriz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?