2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Akşama kadar şarkı müzik yatıyorum

Aynısını ben yaşadım gece uyandırmak istedim uyanmıyordu ya ödüm kopmuştu , bu nasıl bi uyku dedim ya
okumuştum geçen uzuldum de baya stres yapmıştınız ama iste başladı daha ilk andan itibaren telaşımız Allah hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin

Şuan benim de tek zevkim o.bim ve şok gezmek bir de parkta kızımı eğlendirmek makrome eğlenceli gözüküyor oyalar biraz
Çok teşekkür ederim. Bende bu dediklerinize göre hareket ederim.
rica ederim bir de 3-6 ay almanız da fayda var çabuk büyüyorlar zaten.5 6 takım 1-3 ay gerisi 3-6ay olabilir. 0-1 aylar 10gün anca giyiliyor

Bi sürü 0-3 aldım , annem diyor sen bu bebek büyümicek diye düşündün heralde diyor diyor hiç birini giyemeden büyüyecek

Bi sürü 0-3 aldım , annem diyor sen bu bebek büyümicek diye düşündün heralde diyor diyor hiç birini giyemeden büyüyecek
İnsan hepsini almak istiyor çok güzeller gerçekten ama anne haklı bazılarını giydirmeden büyüdü kızım az ondan az bundan almakta fayda var

İnsan hepsini almak istiyor çok güzeller gerçekten ama anne haklı bazılarını giydirmeden büyüdü kızım az ondan az bundan almakta fayda var
Annem diyor bu elbiseler hepsi max 20 günün sonra hepsi küçülecek dedim yeni olanları saklarım ikinci bebekte kız olursa giyer artık

Selam kızlar az önce kontrolden çıktım 34+6 bugün 2280 gr biraz geriden geliyor karın çevresin32. Haftada kalmış çok canım sıkıldı Dr önemli değil deyip rahatlatmaya çalıştı ama nafile sizlerde durumlar nasıl gelişim vs böyle şeyler olabiliyor mu 39 haftada doğsa max 2800 gr doğar dedi 2500 gr üstü normal sayılıyor doğumda dedi

Doktoruna güven canım birde ultrasonda yanılma payıda var onu da düşün bence hiç canını sıkma tehlikeli bir durum olsa zaten doktor durur muydu bazı arkadaşlarda da oldu böyle, et, kaşar, ceviz, muz bunları tüketip fayda görenler oldu

Canını sıkma benimde geriden geliyor , dr banada max 2800 doğar dedim, oda eğer kalırsa o zaman kadar , ama dr endişelenme zayıf olması önmeli değil , sağlıklı olması önemli dedi , sende o yüzden canını sıkma , doğduktan sonra inşallah güzelce besleriz

İnş canım Bi sıkıntı olmasında ablamda hep 39 40 haftada 2800 doğdu çocukları. Bana tatlı şeyler ye dedi tatlı bebeğe kilo aldırırmış beninde hep düşük şekerim mide bulantılarım hala devam ediyor doğru düzgün beslenemiyorum iştah sıfır

Sağol canım evet İnşaAllah sağlıkla doğsunlarda çabucak toparlarlar

Bu arada seninde tüp bebekte değil mi. Benimde tüp bebek o yüzdende iyice endişeli oluyoruz

Kızlar selam benim de kontrolüm bugündü. Beybi şu an 34+6 günlük. Kilosu 3 boyu 50 cm bana normal mi istiyorsun dedi bu ölçülerde çok öneremem ama istersen de bir şey diyemem dedi… ben de sezaryen yapalım dedim. 4 Eylüle gün aldık 39+1 oluyor. Bir aksilik çıkmazsa 1 ay sonra geliyor benimki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…