sağlıkla mutlulukla giydir kuzunaKızımın ponçik eşyaları geldi teyzeleriii
Kesinlikle bugün apayrı bir sıcak var ağlayasım var sıcaktanBugün aşırı sıcak kızlar. Bakalım akşamı nasıl edeceği
Doktorum sosyal medyadan doğum yapmış ve kontrole gitmiş bebekleri paylaşıyor. Hepsi kısa kollu. Eylül de Antalya'da bir değişiklik olmayacağı için kısa kollu zıbınlardan aldım bir kaç tane. Duruma göre yine alırım doğunca. Evde klima da çalışır büyük olasılıkla. Bebeğin ve havanın durumuna göre gidip alırımBence de uzun giydirmek gerekir, Mersin de sıcak ama bakalım Eylül sonunu beklerse bebiş nasıl olacak ,sağlıkla gelsin bebişler ayyy doğum yapacaklar çoğalmış, bende 32 de gidip çalışır almam lazım bu perşembe bir sorun olmadan alabilirim inşallah devletten. Bebişin esyaları tamam benimkiler kaldı. Evde de çok sıkıldım yaa siz napıyorsunuz anneler
Sağlıklı olsun da kilosuna takılma canım bu hafta bebeğe kilo aldıracak besinlere yüklen fark edecektirSelam kızlar az önce kontrolden çıktım 34+6 bugün 2280 gr biraz geriden geliyor karın çevresin32. Haftada kalmış çok canım sıkıldı Dr önemli değil deyip rahatlatmaya çalıştı ama nafile sizlerde durumlar nasıl gelişim vs böyle şeyler olabiliyor mu 39 haftada doğsa max 2800 gr doğar dedi 2500 gr üstü normal sayılıyor doğumda dedi
klima sabah 8 den beri 20 derede çalışıyor. Ve ben yapış yapışım. Dışarısı puslu sisli nemden. Çamaşır astım sabahtan daha kurumadı. Biraz önce elektirik kesildi. Karalar bağlamıştım ki sayaç değiştiriyorlarmış 15 dakika sonra gelecek dediler.Bizde nem 85lerde elektriğin gitmesini hayal bile edemiyorum
Bu hafta bende de çıktı aynı durum. protein ağırlıklı beslenmeye başladım. Hergün kırmızı yada beyaz et yiyorum. ceviz badem fıstık muz süt tüketiyorum. Tahin de besliyormuş bebeği. Susam ezmesi ve hibeş yemeğe başladım öğünlerimde. Ben elimden geleni yapıyorum. Benim doktorum da normal karşıladı ben üzülünce uzun uzun ölçümleri anlatmaya çalıştı. Milim oynayınca kiloda ciddi fark yaratıyor.Selam kızlar az önce kontrolden çıktım 34+6 bugün 2280 gr biraz geriden geliyor karın çevresin32. Haftada kalmış çok canım sıkıldı Dr önemli değil deyip rahatlatmaya çalıştı ama nafile sizlerde durumlar nasıl gelişim vs böyle şeyler olabiliyor mu 39 haftada doğsa max 2800 gr doğar dedi 2500 gr üstü normal sayılıyor doğumda dedi
Evet bizim endişelerimiz extra fazla oluyorBu arada seninde tüp bebekte değil mi. Benimde tüp bebek o yüzdende iyice endişeli oluyoruz
Oy maşallahKızlar selam benim de kontrolüm bugündü. Beybi şu an 34+6 günlük. Kilosu 3boyu 50 cm bana normal mi istiyorsun dedi bu ölçülerde çok öneremem ama istersen de bir şey diyemem dedi… ben de sezaryen yapalım dedim. 4 Eylüle gün aldık 39+1 oluyor. Bir aksilik çıkmazsa 1 ay sonra geliyor benimki
Aman Allahım elektriklerin gitmesi resmen kabus gibi allahtan gelmişklima sabah 8 den beri 20 derede çalışıyor. Ve ben yapış yapışım. Dışarısı puslu sisli nemden. Çamaşır astım sabahtan daha kurumadı. Biraz önce elektirik kesildi. Karalar bağlamıştım ki sayaç değiştiriyorlarmış 15 dakika sonra gelecek dediler.
Evet öyle görünüyor. Kilosunu bacak boyuna göre hesapladıkları için yanılma payı oluyormuş. Kilosu beklediğimizden daha düşük olabilir yani. İnşallah herkes sağlıkla kavuşur evlatlarınaOy maşallahboyu uzun olucak
Amin canım sağlıkla gelsinEvet öyle görünüyor. Kilosunu bacak boyuna göre hesapladıkları için yanılma payı oluyormuş. Kilosu beklediğimizden daha düşük olabilir yani. İnşallah herkes sağlıkla kavuşur evlatlarına
Benim 34te 2500 falandı bence cok da az degil yanı toparlar boyu belki kısadır ondan total ölçümde az çıkmıştır karin çevresinde sadece ona bakılmıyor cunku kalbinizi bozmayın. Siz zor zamanlar geçiriyorsunuz belki o stres de etkilidir. Daha sık takip önerirler bu gibi durumlarda .Selam kızlar az önce kontrolden çıktım 34+6 bugün 2280 gr biraz geriden geliyor karın çevresin32. Haftada kalmış çok canım sıkıldı Dr önemli değil deyip rahatlatmaya çalıştı ama nafile sizlerde durumlar nasıl gelişim vs böyle şeyler olabiliyor mu 39 haftada doğsa max 2800 gr doğar dedi 2500 gr üstü normal sayılıyor doğumda dedi
Masallah grubun en tombik bebisiKızlar selam benim de kontrolüm bugündü. Beybi şu an 34+6 günlük. Kilosu 3boyu 50 cm bana normal mi istiyorsun dedi bu ölçülerde çok öneremem ama istersen de bir şey diyemem dedi… ben de sezaryen yapalım dedim. 4 Eylüle gün aldık 39+1 oluyor.
Canım hiiiç üzme kendini. Bebeğe kilo aldırmak kolay. Ben şimdiye kadar proteinli besleniyorum kaşar muz yiyorum ne yapsam kilo aldıramadım diyen görmedim. Sende halledersin hiç sıkma canınıSelam kızlar az önce kontrolden çıktım 34+6 bugün 2280 gr biraz geriden geliyor karın çevresin32. Haftada kalmış çok canım sıkıldı Dr önemli değil deyip rahatlatmaya çalıştı ama nafile sizlerde durumlar nasıl gelişim vs böyle şeyler olabiliyor mu 39 haftada doğsa max 2800 gr doğar dedi 2500 gr üstü normal sayılıyor doğumda dedi
Oo maşallah maşallahKızlar selam benim de kontrolüm bugündü. Beybi şu an 34+6 günlük. Kilosu 3boyu 50 cm bana normal mi istiyorsun dedi bu ölçülerde çok öneremem ama istersen de bir şey diyemem dedi… ben de sezaryen yapalım dedim. 4 Eylüle gün aldık 39+1 oluyor. Bir aksilik çıkmazsa 1 ay sonra geliyor benimki
Gelmeme durumunu düşünemiyorumAman Allahım elektriklerin gitmesi resmen kabus gibi allahtan gelmiş
Çok geçmiş olsun canım son haftalardayız ya gitme bi yereKizlar, bugun gereksiz bir aksiyona girisip kampa gittik, hali hazirda bebegi olan bir anne olarak su an pismanliktan ölüyorum.
Hem buyuk bebegime hem bana birsey oldu. Ben gobegimle bu aksiyonu kaldiramadigim icin eve donerken yolda pür neşe oynayan cocugum aniden buyuk bir puskurmeyle kustu. Sonra titremeye basladi, emzirdim sakinlesti su an uyuyor. Bakalim herhalde hava carpti diyorum ama bi an once eve donmek istiyorum. Sinirlerim bozuldu.
Benimde cok enteresan bir sekilde sol bacagimi legen kemigime baglayan yere bir agri saplandi, adeta adim atamiyorum. Ayagimi 10 cm one atamiyorum.
Boyle bir sey yasayan oldu mu??
Maşallah çok iyi yapıyorsun spor şart valla37. Haftama giris yapmış bulunmaktayımkizlar hala azimle spora gitmeye devam ediyorum yıkılmadım ayaktayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?