2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Doktorum sosyal medyadan doğum yapmış ve kontrole gitmiş bebekleri paylaşıyor. Hepsi kısa kollu. Eylül de Antalya'da bir değişiklik olmayacağı için kısa kollu zıbınlardan aldım bir kaç tane. Duruma göre yine alırım doğunca. Evde klima da çalışır büyük olasılıkla. Bebeğin ve havanın durumuna göre gidip alırım

Sağlıklı olsun da kilosuna takılma canım bu hafta bebeğe kilo aldıracak besinlere yüklen fark edecektir senle eşin de minyonsanız normal bence

Bizde nem 85lerde elektriğin gitmesini hayal bile edemiyorum
klima sabah 8 den beri 20 derede çalışıyor. Ve ben yapış yapışım. Dışarısı puslu sisli nemden. Çamaşır astım sabahtan daha kurumadı. Biraz önce elektirik kesildi. Karalar bağlamıştım ki sayaç değiştiriyorlarmış 15 dakika sonra gelecek dediler.

Bu hafta bende de çıktı aynı durum. protein ağırlıklı beslenmeye başladım. Hergün kırmızı yada beyaz et yiyorum. ceviz badem fıstık muz süt tüketiyorum. Tahin de besliyormuş bebeği. Susam ezmesi ve hibeş yemeğe başladım öğünlerimde. Ben elimden geleni yapıyorum. Benim doktorum da normal karşıladı ben üzülünce uzun uzun ölçümleri anlatmaya çalıştı. Milim oynayınca kiloda ciddi fark yaratıyor.
Ben elimden geleni yapmaya çalışıyorum. Minnakta doğsa doğunca beslerim.
Ben ikizim 2.060 gr birimiz 2.190 diğerimiz doğmuş. Hiçbir sağlık problemimiz olmadı. Bağışıklığım çevremde ki çoğu kişiden çok çok daha iyi.
Bunları düşünün sizde. Ben düşündükçe rahatladım

Oy maşallah boyu uzun olucak

Aman Allahım elektriklerin gitmesi resmen kabus gibi allahtan gelmiş

Benim 34te 2500 falandı bence cok da az degil yanı toparlar boyu belki kısadır ondan total ölçümde az çıkmıştır karin çevresinde sadece ona bakılmıyor cunku kalbinizi bozmayın. Siz zor zamanlar geçiriyorsunuz belki o stres de etkilidir. Daha sık takip önerirler bu gibi durumlarda .

Masallah grubun en tombik bebisi

Canım hiiiç üzme kendini. Bebeğe kilo aldırmak kolay. Ben şimdiye kadar proteinli besleniyorum kaşar muz yiyorum ne yapsam kilo aldıramadım diyen görmedim. Sende halledersin hiç sıkma canını
Oo maşallah maşallah sen kaç kilo almıştın toplamda

Kizlar, bugun gereksiz bir aksiyona girisip kampa gittik, hali hazirda bebegi olan bir anne olarak su an pismanliktan ölüyorum.

Hem buyuk bebegime hem bana birsey oldu. Ben gobegimle bu aksiyonu kaldiramadigim icin eve donerken yolda pür neşe oynayan cocugum aniden buyuk bir puskurmeyle kustu. Sonra titremeye basladi, emzirdim sakinlesti su an uyuyor. Bakalim herhalde hava carpti diyorum ama bi an once eve donmek istiyorum. Sinirlerim bozuldu.

Benimde cok enteresan bir sekilde sol bacagimi legen kemigime baglayan yere bir agri saplandi, adeta adim atamiyorum. Ayagimi 10 cm one atamiyorum.

Boyle bir sey yasayan oldu mu??

Çok geçmiş olsun canım son haftalardayız ya gitme bi yere hele bi küçük bebeğin daha var yavrum ya acaba sıcak mi çarptı yada arabadan mi midesi bulandı , inşallah geçer , sende uzan bi bak bakalım inşallah dinlenmeyle ağrın geçer , bi parol iç istersen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…