- 2 Temmuz 2023
- 12.392
- 37.202
- 528
Çok geçmiş olsun canım son haftalardayız ya gitme bi yerehele bi küçük bebeğin daha var yavrum ya acaba sıcak mi çarptı yada arabadan mi midesi bulandı , inşallah geçer , sende uzan bi bak bakalım inşallah dinlenmeyle ağrın geçer , bi parol iç istersen
çok geçmiş olsun sıcak çarpması olduğunu düşünüyorum, çoçuğunuza bol sıvı aldırın tabi sizde aldınKizlar, bugun gereksiz bir aksiyona girisip kampa gittik, hali hazirda bebegi olan bir anne olarak su an pismanliktan ölüyorum.
Hem buyuk bebegime hem bana birsey oldu. Ben gobegimle bu aksiyonu kaldiramadigim icin eve donerken yolda pür neşe oynayan cocugum aniden buyuk bir puskurmeyle kustu. Sonra titremeye basladi, emzirdim sakinlesti su an uyuyor. Bakalim herhalde hava carpti diyorum ama bi an once eve donmek istiyorum. Sinirlerim bozuldu.
Benimde cok enteresan bir sekilde sol bacagimi legen kemigime baglayan yere bir agri saplandi, adeta adim atamiyorum. Ayagimi 10 cm one atamiyorum.
Boyle bir sey yasayan oldu mu??
Geçmiş olsun canım, senin durumun simfizis gevşemesine benziyor. Bunu yaşayan gebelerin sayısı az değil. Tek ayak üzerinde durabiliyor musun?Kizlar, bugun gereksiz bir aksiyona girisip kampa gittik, hali hazirda bebegi olan bir anne olarak su an pismanliktan ölüyorum.
Hem buyuk bebegime hem bana birsey oldu. Ben gobegimle bu aksiyonu kaldiramadigim icin eve donerken yolda pür neşe oynayan cocugum aniden buyuk bir puskurmeyle kustu. Sonra titremeye basladi, emzirdim sakinlesti su an uyuyor. Bakalim herhalde hava carpti diyorum ama bi an once eve donmek istiyorum. Sinirlerim bozuldu.
Benimde cok enteresan bir sekilde sol bacagimi legen kemigime baglayan yere bir agri saplandi, adeta adim atamiyorum. Ayagimi 10 cm one atamiyorum.
çok geçmiş olsun sıcak çarpması olduğunu düşünüyorum, çoçuğunuza bol sıvı aldırın tabi sizde aldın
bahsettiğiniz ağrıyı biliyorum ama sizin gibi çok şiddetli yaşamadım, dün bel kasık ve kalça eklem ağrısı yaşıyorum hatta bacağımı kalçamdan ayırmak istiyorum demiştim, benim kendiliğinden geçti ama sık yaşıyorum bu olayı
Saglam bacagimin ustunde dururken agriyan bacagimdaki agri artiyor. Sorunlu bacagimin ustunde durabiliyorum.Geçmiş olsun canım, senin durumun simfizis gevşemesine benziyor. Bunu yaşayan gebelerin sayısı az değil. Tek ayak üzerinde durabiliyor musun?
Masallah 37 de hala spor37. Haftama giris yapmış bulunmaktayımkizlar hala azimle spora gitmeye devam ediyorum yıkılmadım ayaktayım
Simfizis pubis ağrısı yaşadığın sanırım, doktoruna anlat bu durumu. Bunu yaşayan bazı hamileler hiç kalkamıyor bile, seninki daha hafif çok şükür. İnşaAllah bir an önce geçer. Sıcak duş ve masaj yapBol sivi almaya baslaidk hemen probiyotigini de eve girer girmez verdim, bikac gundur ishaldi zaten
Ya aynen kalcamdan bacagimi ayirasim var. Oyle bi agri.
Saglam bacagimin ustunde dururken agriyan bacagimdaki agri artiyor. Sorunlu bacagimin ustunde durabiliyorum.
Örneğin sol (sorun sol bacakta) bacagimi pantolona sokarken canim yaniyor, sag bacakta hic sorun yok, gayet rahat adim atiyorum, pantolon giyiyorum.
Sol bacagimla adim atamiyorum.
Aa çok değişik ve güzel olmusKızlar merhaba,
Bebitomun hediyelikleri ve kapı süsü geldi. Hepsini ablam yaptı mozaik atölyesinde. Takip etmek isterseniz lapisdomos instagram adı.
Geçmiş olsun. Kızınızı belki sıcaklar etkilemiştir. İki gün önce kedim arkadan bacaklarıma atladı ve istemeden kasıldım sanırım. benim de sol tarafıma bir ağrı girdi. Ertesi günde biraz devam etti. Sonra normale döndüm. Sizinki de belki gerginlikle olmuş olabilir.Kizlar, bugun gereksiz bir aksiyona girisip kampa gittik, hali hazirda bebegi olan bir anne olarak su an pismanliktan ölüyorum.
Simfizis pubis ağrısı yaşadığın sanırım, doktoruna anlat bu durumu. Bunu yaşayan bazı hamileler hiç kalkamıyor bile, seninki daha hafif çok şükür. İnşaAllah bir an önce geçer. Sıcak duş ve masaj yap
Geçmiş olsun. Kızınızı belki sıcaklar etkilemiştir. İki gün önce kedim arkadan bacaklarıma atladı ve istemeden kasıldım sanırım. benim de sol tarafıma bir ağrı girdi. Ertesi günde biraz devam etti. Sonra normale döndüm. Sizinki de belki gerginlikle olmuş olabilir.
Hiç bişey olmaz kasların gerilmiş kesin , git hemen uzan bebeğinle eşin ilgilensin biraz iyileşene kadar , inşallah hemen geçer bebeğinde hemen iyileşir , ağır yemek verme bence midesi ağır yoğurt yada peynir ekmek verTesekkur ederim canimYa araba tuttu ya hava carpti, cok neseliydi ya eve girmek üzereyiz zaten. Bir daha kamp mi, asla...
Ben bildiğiniz yürüyemiyorum yahu, bacagimi surudum arabaya kadar. Hic duymadim boyle bisey, ptesi randevuma kadar bisey olmaz umarim. Hastaneye gidemeyecek kadar yorgunum
Hiç bişey olmaz kasların gerilmiş kesin , git hemen uzan bebeğinle eşin ilgilensin biraz iyileşene kadar , inşallah hemen geçer bebeğinde hemen iyileşir , ağır yemek verme bence midesi ağır yoğurt yada peynir ekmek ver
Harika görünüyor, çok farklı çok beğendim. Ablanızdan hediye olması da ayrı güzel, maneviyatlı bir kapı süsüKızlar merhaba,
Bebitomun hediyelikleri ve kapı süsü geldi. Hepsini ablam yaptı mozaik atölyesinde. Takip etmek isterseniz lapisdomos instagram adı.
İyi çok şükür sevindim kızının iyi olmasınaYok beybi kas degil de kemik/eklem sorunu gibi sanki.
Buyuk kiz eve girince kendine geldi hemen, banyo yaptı, kakasini yaptı, nesesi yerine geldi.
Çok güzel ve çok değerli ya bunlar , hediyelikleri değerini bilen insanlara verinKızlar merhaba,
İyi çok şükür sevindim kızının iyi olmasınasende dinlen bakalım inşallah geçer yorgunluktan ola bilir
Ya benim 3-4 gundur bu agrim vardi ama boyle 30-40 sn girip geciyordu. Bende acikcasi cati kemiginin kendisini hazırlanmasına bagladim umursamadim.
Bugun kampta hep dik pozisyonda oturdum ozellikle dikkat ettim hatta buna, piknik masasindan kalktim, adimimi atmamla duser gibi oldum hemen geri oturdum. Obur bacagimla kalkmayi denedim kalktim ama sol adimimi atarken 10 cm ancak acabildim bacagimi sonra surudum adim atamıyorum diye.
Simdi iyiyim mesela, gayet rahat adim atiyorum.
Aynen bendeKızlar beşikleri kurdunuzmu yada ne zaman kurcaksınız
Sadece kurdumnevresimini falan yerleştirmedim. Hatta yatağıda poşetinden çıkarmadım tozlanmasın diye
Olur mu kız kız ekmek elden su gölden şuan. Doğunca işin yoksa emmeye çalış em em gelmez, alttan üstten gaz çıkarmaya çalış çişi pişiği oho onların da işi zorÇok sağolunbirkaç aya 2 yaşında olcak.uykuya dalana kadar sarılıyoruz sonra tek uyuyor çok şükür.iki gün babasıyla uykuya dalsın da sonra yine uyuturum o da küçük bebeğim
Evet yazdı da almadım daha. manurol sanırım
asıl o özgürlüğü biz bulamayacağız ama sonumuz hayrolsunbebelere dışarda hayat güzel iç sütünü yada mamanı dön yat uyu. şimdi içerde mapus hayatı sığamıyor garibim
İlk aylar biz ne giyersek bir kat fazlasını giydirmemiz lazım ordan hesap edersiniz.bizde izmirdeyiz kasımda doğum yapmıştım iki kat giydirip battaniye örtüyordum oda çok sıcaksa örtmüyordum bile.ama eylülün başında yapsam yine iki kat uzun kollu giydirip battaniye örtmezdim (uzun kollu zıbın+pijama altı+altüst takım)
ya da içine kısa zıbın giydirip üstüne uzun giydirip bırakırdım.duruma göre ensesinden göğsünden sıcaklığına bakıp karar veririz artık.biz uzun kolluysak bebeğe iki kat uzun kollu gibi..
Ayy nolmuş kuzu ben şimdi gördüm geçmiş olsun.. aman dikkat et magnezyumdan filan mı acabaYa benim 3-4 gundur bu agrim vardi ama boyle 30-40 sn girip geciyordu. Bende acikcasi cati kemiginin kendisini hazırlanmasına bagladim umursamadim.
Bugun kampta hep dik pozisyonda oturdum ozellikle dikkat ettim hatta buna, piknik masasindan kalktim, adimimi atmamla duser gibi oldum hemen geri oturdum. Obur bacagimla kalkmayi denedim kalktim ama sol adimimi atarken 10 cm ancak acabildim bacagimi sonra surudum adim atamıyorum diye.
Simdi iyiyim mesela, gayet rahat adim atiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?