2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Kızlar size yeni bir korkumu soracağım :/ aklıma bugün takıldı da Suyumuz duşta gelirse anlamazsak ??
Bir anda gelirse nerede olursak olalım hissederiz baya geliyormuş çünkü. Ben de yavaş yavaş gelir de hissetmezsem diye endişeliyim. Malum yaz sürekli terliyoruz günde kaç defa çamaşır değiştiğimi saymıyorum artık

Ayy nolmuş kuzu ben şimdi gördüm geçmiş olsun.. aman dikkat et magnezyumdan filan mı acaba

Ay teşekkür ediyorum beybi. Kiz iyi onda bisey yok da, ben bildigin sakatlandim galiba gebelik kaynakli. Umarim dogurunca gecen turden bir aksakliktir. Ptesi randevum var sorcam artik :/

Kızlar size yeni bir korkumu soracağım :/ aklıma bugün takıldı da Suyumuz duşta gelirse anlamazsak ??

Hosgeldin yeni fobi bebek. Ama anlarsin ya, karnin baya rahatliyor cunku.

Yok baya gelmiyor. Benim suzule suzule gelmisti yaklasik yarim saat 45 dk boyunca da suzule suzule devam etti.

Anlamanin ayirt etmenin iki yolu var amnisure testi ve cis tutma testi.

Cis tutma kaslarini sıktıgında su duruyorsa o idrardir, durmuyorsa amniyon sivisidir iste.

Geldigi noktalarda farkli hani ciktigini hissettiyseniz, cikis yaptigi noktayi anlamaya calisin.

Bende hep sıvı akıntı var. Son gittiğimde doktora sordum ya anlamazsam çamaşırım normalde de ıslanıyor çünkü diye anlarsın mutlaka dedi. Oturuyorsan altına geçer, ayaktaysqn pantolon vs onu da ıslatır dedi. 1 kaşık su bi anda dök istersen çamaşırına dene dedi. Ama denemedim herkeste çok gelmiyormuş bazıları qz geliyor dedi ya banyoda anlarmıyım bilemedim. Acaba çiş gibi his oluyor mu çıktığını anlar mıyız yani

Ayyy korkutmak gibi olmasın o zor biraz bana öyle zor geliyor tabi ben olmicam sezeryan
Kısa kollu aldım aslında baya var yani dile gelse dicek ki anne bu kadar zıbın neeee

Duşta çok duramayacağım artık galiba :/ yani şöyle biraz gelip bitmiyordur dimi inş seninki gibi devam eden birşeyse anlarız.

Bir konu daha danışcam sizlere yani aslında danışmak değil de grup için hangisi daha iyi olur sizce diye fikir sormak istedim. Ona göre dikkat edelim.. Ben şimdi ağustosu okuyorum da doğumu çok kötü geçen anneler de ayrıntılı anlatıyor acaba o kadar ayrıntılı anlatınca aramızda etkilenen kişiler olabilir mi? Yani mesela normal doğum şöyle kötü böyle kötü öldüm bittim gibi yada sezeryanla ilgili kötü şeyler söylenince doğurmamış anneler çok etkilenir mi acaba?

Duşta çok duramayacağım artık galiba :/ yani şöyle biraz gelip bitmiyordur dimi inş seninki gibi devam eden birşeyse anlarız.
Bence anlarız hatta hissederiz diye düşünüyorum. Benim de çok akıntım var akıntı gelirken hissediyorum mesela. Birde 4 aylıkken bi anda otururken altım ıslanır gibi olmuştu çok korkmuştum hastaneye gitmiştik hemen amniyon sıvısı testi yapılmıştı. Yani anlaşılan bişey olacağını düşünüyorum Duşta da olsak anlarız bence, hiç öyle şeyler düşünmeyin. Rabbim korktuklarımızdan emin kılsın hepimizi

Ya beni uykumun en derin noktasinda ilk damlasi uyandirdi, oyle hissedilen birsey.

Hani su dizilerde kovadan su dokulurcesine falan boşalır ya oyle olsa mesela kesin, net anlariz. Ama zaten baya yuklu bir miktar sudan bahsediyoruz.

Amiin canım sağolasın. Bunu da kafamdan atmaya çalışayım ben hissederim neden hissetmeyeyim benim bedenim hissederim tabi

Ya beni uykumun en derin noktasinda ilk damlasi uyandirdi, oyle hissedilen birsey.

Hani su dizilerde kovadan su dokulurcesine falan boşalır ya oyle olsa mesela kesin, net anlariz. Ama zaten baya yuklu bir miktar sudan bahsediyoruz.
Ya işte tecrübesiz olunca her şeyden korkuyoruz da korkmayacam tamam hissederim inş.

Ya Agustos ayini bende takipliyorum, orda ciddi kotu şeyler yasayanlar oldu. O hikayeleri anlatmalari beni bazi seylere (iyi kötü) hazirliyor ama geriyor da ayni zamanda.

Tabii etkilenir, hatta onların doğumunun da kötü geçmesine hatta duraklamasına sebep olur. Kimsenin kötü doğum hikayesini dinlemem bu yüzden. Ne kadar korku okadar sancı.
ii

Bende girip okuyorum valla tecrübeleri normalden korkarken, sezeryandan da korkmaya başladım. ( Henüz doğum şeklim belli değil) Ama ben okuduklarımdan bağımsız korkuyorum. Hani herkesin süreci kendisine göre olacağını bildiğimden çok etkilenmiyorum. Hatta tecrübeli anneler daha iyi bilir; ilk çocuk ile ikinci çocuk arasında bile farklı doğum tecrübeleri oluyor. O yüzden iyi/kötü ne yazılsa ben okuduğumda etkilenmemeye çalışıyorum. Grubumuzun kurucusu olarak bu kadar ince düşünceli olmanız çok tatlı

Ya işte tecrübesiz olunca her şeyden korkuyoruz da korkmayacam tamam hissederim inş.

Sakinlik hayat kurtarır:)

2.gebeligim.

Ilkini opup basima koyuyorum o kadar soyluyorum. Bu gebeligimin en basindan bu yana o kadar zor ve stresli ki hersey.

Ya Agustos ayini bende takipliyorum, orda ciddi kotu şeyler yasayanlar oldu. O hikayeleri anlatmalari beni bazi seylere (iyi kötü) hazirliyor ama geriyor da ayni zamanda.

Tabii etkilenir, hatta onların doğumunun da kötü geçmesine hatta duraklamasına sebep olur. Kimsenin kötü doğum hikayesini dinlemem bu yüzden. Ne kadar korku okadar sancı.

ii

Ben de mantıklı düşününce etkilenmem her doğum farklı diye düşünüyorum ama doğururken de böyle mantıklı düşünür müyüm bilmiyorum. Ya da her arkadaş böyle düşünebilir mi bilmiyorum. Biri doğurdum deyince de merak ediyoruz tabiki nasıl olmuş ne olmuş diye bence birazda diğer gebelerin hala doğurmadığını düşünerek anlatılması daha sağlıklı olacaktır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…