Ay kız sen benden daha çok sıkılmış olabilirsinAkşama kadar şarkı müzikyatıyorum
Selam kızlar az önce kontrolden çıktım 34+6 bugün 2280 gr biraz geriden geliyor karın çevresin32. Haftada kalmış çok canım sıkıldı Dr önemli değil deyip rahatlatmaya çalıştı ama nafile sizlerde durumlar nasıl gelişim vs böyle şeyler olabiliyor mu 39 haftada doğsa max 2800 gr doğar dedi 2500 gr üstü normal sayılıyor doğumda dedi
Ablam mozaik hobisi ile ilgileniyor. Yapalım mı bi deneme diyince hemen olur dedim. Ben de beğendim:) teşekkür ederimAa çok değişik ve güzel olmushiç mozaik olarak gormemistim
Maşallahün var kuzum seninBen 17 yaşımdan beri çalışıyorum. Evlendikten sonra iki sene çalışmadım ama okadar geziyordum ve sosyaldim ki işten daha cok yoruluyordumsimdi hem evdeyim hem evden uzaklaşmam yasak eşim araba sürmemi de istemiyor tek zevkim suan market gezmek bugun annemler ablamlar gelicek diye iki gündür hazırlık telaşım vardı yorulmak iyi geldi bi gün kalicaklar bende beni bir hafta götürür o kendime sayılarla boyama tablosu aldım iki uç gün onu boyasam sonra bir makrome avize yapacağım malzemelerini aldim heralde sonra bebeğim doğar
Yavaş yavaş azalmaz o zaman anlarız sanırım. Allahtan muayeneler sıklaştı son durum bilgimiz daha sık olacakBende hep sıvı akıntı var. Son gittiğimde doktora sordum ya anlamazsam çamaşırım normalde de ıslanıyor çünkü diye anlarsın mutlaka dedi. Oturuyorsan altına geçer, ayaktaysqn pantolon vs onu da ıslatır dedi. 1 kaşık su bi anda dök istersen çamaşırına dene dedi. Ama denemedimherkeste çok gelmiyormuş bazıları qz geliyor dedi ya banyoda anlarmıyım bilemedim. Acaba çiş gibi his oluyor mu çıktığını anlar mıyız yani
Çok geçmiş olsun şimdi rahat atıyorsan iyi canım geçmezse doktoruna danış ama ihmal etmeYa benim 3-4 gundur bu agrim vardi ama boyle 30-40 sn girip geciyordu. Bende acikcasi cati kemiginin kendisini hazırlanmasına bagladim umursamadim.
Bugun kampta hep dik pozisyonda oturdum ozellikle dikkat ettim hatta buna, piknik masasindan kalktim, adimimi atmamla duser gibi oldum hemen geri oturdum. Obur bacagimla kalkmayi denedim kalktim ama sol adimimi atarken 10 cm ancak acabildim bacagimi sonra surudum adim atamıyorum diye.
Simdi iyiyim mesela, gayet rahat adim atiyorum.
Yeni fobi yükleniyorKızlar size yeni bir korkumu soracağım :/ aklıma bugün takıldı daSuyumuz duşta gelirse anlamazsak ??
Çok geçmiş olsun şimdi rahat atıyorsan iyi canım geçmezse doktoruna danış ama ihmal etme
Ben de mantıklı düşününce etkilenmem her doğum farklı diye düşünüyorum ama doğururken de böyle mantıklı düşünür müyüm bilmiyorum. Ya da her arkadaş böyle düşünebilir mi bilmiyorum. Biri doğurdum deyince de merak ediyoruz tabiki nasıl olmuş ne olmuş diyebence birazda diğer gebelerin hala doğurmadığını düşünerek anlatılması daha sağlıklı olacaktır.
Yani aslında tecrübe paylaşılması güzel ama o arkadaşımız normal diye girmiş suni sancı çekmiş sonunda sezeryan olmuş vs. Okuyan okumuştur bir daha düşünün yazmış mesela ama bebeğin başka şansı yokmuş sonuçta sezaryen sayesinde atlatmış sürecini herkesin süreci kendine göre olacak hayırlısı ile biz hep pozitif düşünelim öyle olsun inşallah mesela temmuz annelerini de takip ediyordum ben pozitif hikayesi olmayanlar yazmadı genelde biraz dikkatli olmak daha iyi olabilir hepimiz aynı gemideyiz arkadaşlar
Ben hiç doğum hikayelerini okumuyorum , çünkü herkesinki farklı oluyor , inaşallah hepimiz rahat geçiririz ama hertürlüsü zor tabiki bunu bilmemiz gerekiyor o kadar da basit değil benceBir konu daha danışcam sizlereyani aslında danışmak değil de grup için hangisi daha iyi olur sizce diye fikir sormak istedim. Ona göre dikkat edelim.. Ben şimdi ağustosu okuyorum da doğumu çok kötü geçen anneler de ayrıntılı anlatıyor acaba o kadar ayrıntılı anlatınca aramızda etkilenen kişiler olabilir mi? Yani mesela normal doğum şöyle kötü böyle kötü öldüm bittim gibi yada sezeryanla ilgili kötü şeyler söylenince doğurmamış anneler çok etkilenir mi acaba?
Etkilenenler mutlaka olacaktır hepimiz diğer gruplardan 3-5 konuda korku edindik.Bir konu daha danışcam sizlereyani aslında danışmak değil de grup için hangisi daha iyi olur sizce diye fikir sormak istedim. Ona göre dikkat edelim.. Ben şimdi ağustosu okuyorum da doğumu çok kötü geçen anneler de ayrıntılı anlatıyor acaba o kadar ayrıntılı anlatınca aramızda etkilenen kişiler olabilir mi? Yani mesela normal doğum şöyle kötü böyle kötü öldüm bittim gibi yada sezeryanla ilgili kötü şeyler söylenince doğurmamış anneler çok etkilenir mi acaba?
Benim sıklaşmadı ya 3 hafta sonra çağırdıYavaş yavaş azalmaz o zaman anlarız sanırım. Allahtan muayeneler sıklaştı son durum bilgimiz daha sık olacakgidince doktora sorarız bence hissederiz gibi geliyor ama bakalım nasıl olacak. Gerçi bazılarının gelmeyedebiliyormuş doğum anında patlatıyorlarmış
Ya şimdi çok merak ettim ne anlatılmış kiYa Agustos ayini bende takipliyorum, orda ciddi kotu şeyler yasayanlar oldu. O hikayeleri anlatmalari beni bazi seylere (iyi kötü) hazirliyor ama geriyor da ayni zamanda.
Çok güzel anlamışsın beniKatılıyorum arkadaşlarım sizlere; yani hepimiz inşallah kolay- güzel geçen doğum hikayelerimizi yazalımAma Allah korusun kötü de geçse üslup önemli; bende okudum “sezeryan düşünenler bir kez daha düşünsün” vs hoş değil kimse keyfiye bıçak altına yatmıyor sonuçta. Zor bir doğum hikayemiz de olsa (inşallah hiçbirimizin olmaz ) Korkulardan- acılardan ziyade süreçten bahsedersek daha yüzeysel anlatırsak hepimiz için daha iyi olur inşallah
Canım beslenmene dikkat et, sola yat, 2350 doğmuştu kızım gayet normaldi, canını sıkma inşallah geçer.Selam kızlar az önce kontrolden çıktım 34+6 bugün 2280 gr biraz geriden geliyor karın çevresin32. Haftada kalmış çok canım sıkıldı Dr önemli değil deyip rahatlatmaya çalıştı ama nafile sizlerde durumlar nasıl gelişim vs böyle şeyler olabiliyor mu 39 haftada doğsa max 2800 gr doğar dedi 2500 gr üstü normal sayılıyor doğumda dedi
Kız ne bileyim hiç doğurmadım ki ne kadar geliyor belki 1 dakka gelip bitiyordur sandım öyle değilmişYeni fobi yükleniyoryok kız yinede anlarsın merak etme , bide ne kadar kalıyorsun ki banyoda
Amiin inşallahKızlar her doğum farklı takılmayın siz.ben 2 sezeryan oldum bu 3. İnşallah.o kadar kötü olsa yaparmıydık bu kadar çocuk.dua edin bol bol güzel geçecek inşallah hepimizinki
Kız dediğin kibar olur annesi toraman olmazSelam kızlar az önce kontrolden çıktım 34+6 bugün 2280 gr biraz geriden geliyor karın çevresin32. Haftada kalmış çok canım sıkıldı Dr önemli değil deyip rahatlatmaya çalıştı ama nafile sizlerde durumlar nasıl gelişim vs böyle şeyler olabiliyor mu 39 haftada doğsa max 2800 gr doğar dedi 2500 gr üstü normal sayılıyor doğumda dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?