2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Cnm bnmde böyle geriden geliyor karın çevresi 30 da 1 hafta geriydi 32 de gttim 2 haftadn fzla geriye düştü
Gelişimi takip etcez dedi doktorda büyüdüğü sürece sorun yok gelişmezse erken doğum olabilir dedi
Ben biraz beslenmeye dikkat etim 1 hafta sonra tekrar çağırdı 33 de gitti hala geri ama kilo almş dahada gerilememiş yani en azından bu şekilde naptıysan devam et işe yaramış dedi doktorda
Beslenmene dikkat et 3 ana 3 ara öğün yapmayı dene muz süt yoğrt ayran ceviz yumurta kaşar bunları tüket kilo alıyo o zmn
Bende çok iştahlı dğlim o yüzden böyle oldu

Yani aslında tecrübe paylaşılması güzel ama o arkadaşımız normal diye girmiş suni sancı çekmiş sonunda sezeryan olmuş vs. Okuyan okumuştur bir daha düşünün yazmış mesela ama bebeğin başka şansı yokmuş sonuçta sezaryen sayesinde atlatmış sürecini herkesin süreci kendine göre olacak hayırlısı ile biz hep pozitif düşünelim öyle olsun inşallah mesela temmuz annelerini de takip ediyordum ben pozitif hikayesi olmayanlar yazmadı genelde biraz dikkatli olmak daha iyi olabilir hepimiz aynı gemideyiz arkadaşlar

Maşallahün var kuzum senin bende bugün markete gittim sıkıldım diye iyi geldi oh oh ne güzel uğraşlar bulmuşsun

Yavaş yavaş azalmaz o zaman anlarız sanırım. Allahtan muayeneler sıklaştı son durum bilgimiz daha sık olacak gidince doktora sorarız bence hissederiz gibi geliyor ama bakalım nasıl olacak. Gerçi bazılarının gelmeyedebiliyormuş doğum anında patlatıyorlarmış

Çok geçmiş olsun şimdi rahat atıyorsan iyi canım geçmezse doktoruna danış ama ihmal etme

Katılıyorum arkadaşlarım sizlere; yani hepimiz inşallah kolay- güzel geçen doğum hikayelerimizi yazalım Ama Allah korusun kötü de geçse üslup önemli; bende okudum “sezeryan düşünenler bir kez daha düşünsün” vs hoş değil kimse keyfiye bıçak altına yatmıyor sonuçta. Zor bir doğum hikayemiz de olsa (inşallah hiçbirimizin olmaz) Korkulardan- acılardan ziyade süreçten bahsedersek daha yüzeysel anlatırsak hepimiz için daha iyi olur inşallah

Ben hiç doğum hikayelerini okumuyorum , çünkü herkesinki farklı oluyor , inaşallah hepimiz rahat geçiririz ama hertürlüsü zor tabiki bunu bilmemiz gerekiyor o kadar da basit değil bence ama kötü hikayeleri herkes doğurduktan sonra anlarsak daha iyi sanki ben çok etkilenmiyorum ama Bazıları çok korkuyor ve etkileniyor diye düşünüyorum

Etkilenenler mutlaka olacaktır hepimiz diğer gruplardan 3-5 konuda korku edindik. Anne korkarak giriyorsa herşey peri masalı gibi ilerlese bile baştan sona negatif bir hikayeye dönüşüyordur diye düşünüyorum.(Ben şimdiden korkmaya başladımda ) Hikayelerin anlatılırkende kötüyse başına belirtilse anca öyle etkilenme işi çözülebilir ama o kafayla bu düşünülür mü bilmem.

lidyadgn Maşallah hala spor senden pozitif doğum hikayesi bekliyoruz

Salon Kadini Geçmiş olsun kızın ve sen hemen iyileşirsiniz inşallah

Benim sıklaşmadı ya 3 hafta sonra çağırdı 34te gittim 37de gel dedi.. 37 de gidince 40ta çağırmaz inşallah

Çok güzel anlamışsın beni uslup önemli dediğin gibi. Bir çok kişi doğurdu. Ağrılarım var geçecek vs yazdılar. Biz de biliyoruz sonuçta ağrıyacak biryerler kolay değil doğum bu. Ama bu çocuklar da bir şekilde dışarı çıkmalı umarım herkes anlayışlı olur bu süreçte kalpler kırılmasın kimse kimsenin kötü etkilenmesini istemez zaten umarım o düşüncede kalabiliriz hepimiz.

Canım beslenmene dikkat et, sola yat, 2350 doğmuştu kızım gayet normaldi, canını sıkma inşallah geçer.

Kız dediğin kibar olur annesi toraman olmaz merak etme sen yemen gerekenleri ye hep sayıldı grupta kaşar muz vs. Gerisini artık hanımefendi bilecek minyon mu olur azcık tombiş mi qrtık sona yaklaştık 1 kaç hafta daha dişimizi sıkıp büyütebildiğimiz kadar büyüteceğiz bebişleri bundan sonra korkmayalım allahın izniyle sağlıkla doğacaklqr kilolara takılma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…