2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Kızlar her doğum farklı takılmayın siz.ben 2 sezeryan oldum bu 3. İnşallah.o kadar kötü olsa yaparmıydık bu kadar çocuk.dua edin bol bol güzel geçecek inşallah hepimizinki
Ahahha güldürdün valla beni , 3.yü doğurmayı göze aldığına göre hepimiz doğururuz çatır çatır inşallah

Bu arada kızlar bu su konusu bugün denize gittiğim için aklıma geldi 35. Haftada deniz hala neyimeyse
Eşimde doktora soruyor sürekli ya anlamazsak adam en sonunda dedi anlamamak için baygın falan olmanız lazım ikinizinde anlıycakmışız yani kesin bence

Ahahha güldürdün valla beni , 3.yü doğurmayı göze aldığına göre hepimiz doğururuz çatır çatır inşallah
Yaaaani ben ki hap yutamayan ağrı eşiğide düşük biriyim.evlat başka doğduğu dk tüm sıkıntıların geçiyor.ağrıyı bile gözün görmüyo.rahat olun stres yapmayın

Eşimde doktora soruyor sürekli ya anlamazsak adam en sonunda dedi anlamamak için baygın falan olmanız lazım ikinizinde anlıycakmışız yani kesin bence
benim eşimin dr u darlama seviyesi oda öyle sorular soruyorki insanın kendini julien julien doğrayası geliyor

Bende suni sancı çektim sonra yoruldum istemiyorum sezeryana alın dedim doktorum aldı sağolsun. Yani önemli olan bebişlerin iyi olması, hiç acısız olmuyor tabi ama abartılacak birşey göremiyorum bende sonuçta bir ameliyat.agrı sancı illa oluyor çabuk geçiyor

Bence etkilenir insan ister istemez. Olumsuz bir deneyimse çok detay vermeme taraftarıyım ben

Benim ilk gebeliğim ama daha önce hamile bir arkadaşım, yanımdayken amniyon sıvısı gelmişti. Aynı idrar gibiydi. Ayağa kalktığı gibi boşaldı.

Uykuda başına gelen bir yakınım ise çok emin olamadığını söylemişti. Kiminin sızıntı şeklinde de gelebiliyor sanırım.

Bu arada nasıl her hamilelik farklı ise, her doğum da farklı olur. O an illa ki korku hissederiz ama şuan düşünüp korkmak anlamsız. Daha zamanım olduğu için rahat hissediyorum herhalde şuan.

Ayy nasıl 37 ya o kadar büyüdünüz mü çok yaklaşmış hissetim şuan maaşallah sporu da hiç bırakmadınız tebrikler
Hic bırakmadım eşim usenip gitmeyelim dedikçe ben gidelim dedim ama hareket ettikçe insan daha da hafifliyor az kaldi evet heyecanla sanci bekliyorum

Bence pozitif doğum hikayesi paylasilmali normal veya sezeryan farketmeksizin

Ay inşallah ben de kolay kolay acilmam olsun diye hiç aksatmadim pozitif olursa paylasirim ama negatif şeyler olsa da söylemem etkilenmeyin diye

Hic bırakmadım eşim usenip gitmeyelim dedikçe ben gidelim dedim ama hareket ettikçe insan daha da hafifliyor az kaldi evet heyecanla sanci bekliyorum
Darısı başımıza biz de şu sporu hayatımıza bu kadar sokabilsek.. ben hala tam net başlayamadım bi gün yürüsem diğer gün üşeniyom önümüzdeki hafta kesin başlıyoruz

Yaa kız olsaydı neyse bizimki erkek teyzesi Bi ablası var ablamız 2340 gr doğmuştu 36+5 te

Darısı başımıza biz de şu sporu hayatımıza bu kadar sokabilsek.. ben hala tam net başlayamadım bi gün yürüsem diğer gün üşeniyom önümüzdeki hafta kesin başlıyoruz
Son 2 -3 hafta düzenli yapsan bile yararı olur kuzum hiç bi zaman geç değil motivasyonunuz düşünce bana yazin ben sizlere gaz veririm

Sağol canım benim bide özel gereksinimli kızım var üstelik lösemi tedavisi görüyor o yüzden çok ihmal ettim kendimi ve zaten olmayan iştahım kızımın stresiyle iyice geri kaçtı her gece 2 tane prilam içiyorum gün içinde zofer de içiyorum bulantı için 10 gün sonra kontrole çağırdı İnşaAllah toparlanır

Sağol canım İnşaAllah sağlıkla doğsunlarda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…