Ahahha güldürdün valla beni , 3.yü doğurmayı göze aldığına göre hepimiz doğururuz çatır çatır inşallahKızlar her doğum farklı takılmayın siz.ben 2 sezeryan oldum bu 3. İnşallah.o kadar kötü olsa yaparmıydık bu kadar çocuk.dua edin bol bol güzel geçecek inşallah hepimizinki
Doktordan doktora değişiyorBenim sıklaşmadı ya 3 hafta sonra çağırdı34te gittim 37de gel dedi.. 37 de gidince 40ta çağırmaz inşallah
Bende merak ettim vallaYa şimdi çok merak ettim ne anlatılmış ki
Eşimde doktora soruyor sürekli ya anlamazsak adam en sonunda dedi anlamamak için baygın falan olmanız lazım ikinizinde anlıycakmışız yani kesin benceBu arada kızlar bu su konusu bugün denize gittiğim için aklıma geldi35. Haftada deniz hala neyimeyse
benimde aklıma geliyor ya duştayken ve wc deyken gelirse diyeKızlar size yeni bir korkumu soracağım :/ aklıma bugün takıldı daSuyumuz duşta gelirse anlamazsak ??
Yaaaani ben ki hap yutamayan ağrı eşiğide düşük biriyim.evlat başka doğduğu dk tüm sıkıntıların geçiyor.ağrıyı bile gözün görmüyo.rahat olun stres yapmayınAhahha güldürdün valla beni , 3.yü doğurmayı göze aldığına göre hepimiz doğururuz çatır çatır inşallah
benim eşimin dr u darlama seviyesiEşimde doktora soruyor sürekli ya anlamazsak adam en sonunda dedi anlamamak için baygın falan olmanız lazım ikinizinde anlıycakmışız yani kesin bence
Bence etkilenir insan ister istemez. Olumsuz bir deneyimse çok detay vermeme taraftarıyım benBir konu daha danışcam sizlereyani aslında danışmak değil de grup için hangisi daha iyi olur sizce diye fikir sormak istedim. Ona göre dikkat edelim.. Ben şimdi ağustosu okuyorum da doğumu çok kötü geçen anneler de ayrıntılı anlatıyor acaba o kadar ayrıntılı anlatınca aramızda etkilenen kişiler olabilir mi? Yani mesela normal doğum şöyle kötü böyle kötü öldüm bittim gibi yada sezeryanla ilgili kötü şeyler söylenince doğurmamış anneler çok etkilenir mi acaba?
Hic bırakmadım eşim usenip gitmeyelim dedikçe ben gidelim dedim ama hareket ettikçe insan daha da hafifliyorAyy nasıl 37 ya o kadar büyüdünüz mü çok yaklaşmış hissetim şuanmaaşallah sporu da hiç bırakmadınız tebrikler
Bence pozitif doğum hikayesi paylasilmali normal veya sezeryan farketmeksizinBir konu daha danışcam sizlereyani aslında danışmak değil de grup için hangisi daha iyi olur sizce diye fikir sormak istedim. Ona göre dikkat edelim.. Ben şimdi ağustosu okuyorum da doğumu çok kötü geçen anneler de ayrıntılı anlatıyor acaba o kadar ayrıntılı anlatınca aramızda etkilenen kişiler olabilir mi? Yani mesela normal doğum şöyle kötü böyle kötü öldüm bittim gibi yada sezeryanla ilgili kötü şeyler söylenince doğurmamış anneler çok etkilenir mi acaba?
Etkilenenler mutlaka olacaktır hepimiz diğer gruplardan 3-5 konuda korku edindik.Anne korkarak giriyorsa herşey peri masalı gibi ilerlese bile baştan sona negatif bir hikayeye dönüşüyordur diye düşünüyorum.(Ben şimdiden korkmaya başladımda ) Hikayelerin anlatılırkende kötüyse başına belirtilse anca öyle etkilenme işi çözülebilir ama o kafayla bu düşünülür mü bilmem.
lidyadgn Maşallah hala spor senden pozitif doğum hikayesi bekliyoruz
@kumarbaz4334 Geçmiş olsun kızın ve sen hemen iyileşirsiniz inşallah
Darısı başımıza biz de şu sporu hayatımıza bu kadar sokabilsek.. ben hala tam net başlayamadım bi gün yürüsem diğer gün üşeniyomHic bırakmadım eşim usenip gitmeyelim dedikçe ben gidelim dedim ama hareket ettikçe insan daha da hafifliyoraz kaldi evet heyecanla sanci bekliyorum
Yaa kız olsaydı neyseKız dediğin kibar olur annesi toraman olmazmerak etme sen yemen gerekenleri ye hep sayıldı grupta kaşar muz vs. Gerisini artık hanımefendi bilecek minyon mu olur azcık tombiş mi qrtık sona yaklaştık 1 kaç hafta daha dişimizi sıkıp büyütebildiğimiz kadar büyüteceğiz bebişleri bundan sonra korkmayalım allahın izniyle sağlıkla doğacaklqr kilolara takılma
Son 2 -3 hafta düzenli yapsan bile yararı olur kuzum hiç bi zaman geç değil motivasyonunuz düşünce bana yazin ben sizlere gaz veririmDarısı başımıza biz de şu sporu hayatımıza bu kadar sokabilsek.. ben hala tam net başlayamadım bi gün yürüsem diğer gün üşeniyomönümüzdeki hafta kesin başlıyoruz
Ben onu gebelik eğitiminde sordum bebeğin sıvısı sarimtirak bir renk oluyormuş anlamamamiz mümkün degilmisbenimde aklıma geliyor ya duştayken ve wc deyken gelirse diyekorkudan ziyade paranoyaklık bizimki ya illa anlaşılır bence
Sağol canım benim bide özel gereksinimli kızım var üstelik lösemi tedavisi görüyor o yüzden çok ihmal ettim kendimi ve zaten olmayan iştahım kızımın stresiyle iyice geri kaçtı her gece 2 tane prilam içiyorum gün içinde zofer de içiyorum bulantı için 10 gün sonra kontrole çağırdı İnşaAllah toparlanırCnm bnmde böyle geriden geliyor karın çevresi 30 da 1 hafta geriydi 32 de gttim 2 haftadn fzla geriye düştü
Gelişimi takip etcez dedi doktorda büyüdüğü sürece sorun yok gelişmezse erken doğum olabilir dedi
Ben biraz beslenmeye dikkat etim 1 hafta sonra tekrar çağırdı 33 de gitti hala geri ama kilo almş dahada gerilememiş yani en azından bu şekilde naptıysan devam et işe yaramış dedi doktorda
Beslenmene dikkat et 3 ana 3 ara öğün yapmayı dene muz süt yoğrt ayran ceviz yumurta kaşar bunları tüket kilo alıyo o zmn
Bende çok iştahlı dğlim o yüzden böyle oldu
Sağol canım İnşaAllah sağlıkla doğsunlardaBenim 34te 2500 falandı bence cok da az degil yanı toparlar boyu belki kısadır ondan total ölçümde az çıkmıştır karin çevresinde sadece ona bakılmıyor cunku kalbinizi bozmayın. Siz zor zamanlar geçiriyorsunuz belki o stres de etkilidir. Daha sık takip önerirler bu gibi durumlarda .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?