2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Sağol canım yemeye çalışıyorum bide bütün ev işleri bende hiç oturup dinlenemiyorum

Yaa kız olsaydı neyse bizimki erkek teyzesi Bi ablası var ablamız 2340 gr doğmuştu 36+5 te
Ayy bu nasıl bir pot kırmaktır bir de gidip ilk postan baktım sözde hep hormonlardan oluyor karışıyor. Valla pardon kuzum. Olsun erkekte toraman olmak zorunda değil. Bebekken zayıf istemezsiniz büyüyünce de rejim yap kilo ver. Ablası da öyle kilolu değilmiş demek ki böyle minyon oluyorlar canım niye sıkıyon canını sıkma bol et ye

Son 2 -3 hafta düzenli yapsan bile yararı olur kuzum hiç bi zaman geç değil motivasyonunuz düşünce bana yazin ben sizlere gaz veririm
Ya ben yürümüyor değilim ama spor olarak yapmıyorum yoksa öyle ağırlaşmadım yani. Geçen hafta sonları 1 gün 12den gece 10 a kadar ikea gezdim yemek molaları hariç gezdik.. bir gün de yine 2 den 9a kadar avm üstüne birde sahilde dondurmacı ama gel gör ki her gün yürüyecen en az yarım saat dediler ya o yarım saat dolmuyor benim avm gezmem şart

Çok geçmiş olsun cnm
Stres ve beslenme çok etkili gerçekten beslenmene dikkat et bence düzelir

Kızlar size yeni bir korkumu soracağım :/ aklıma bugün takıldı da Suyumuz duşta gelirse anlamazsak ??
Karninin icinde balon patliyor gibi oluyor suyunun geldigini gormekten ziyade hissediyorsunda sancinda artiyor

Cinsel iliski dogumu kolaylastiriyor. Doguma kadar esinizle sik sik birlikte olun cidden rahat bir doğumunuz olur

Geçmiş olsun cnm,çok zor bir durum insan ne yapacağını şaşırıyor ağrı kesici almadan geçmedi benimki

Başimiza ne geleceğini bilmek iyi olur bence ,ama herkes aynı şeyleri yaşayacak diye de birşey yok vücut anatomimiz farklı bunu biliyoruz zaten

Katılıyorum cnm ben bebeğimin durumu için tercih ettim şu anda kendimden çok O nun hayatı önemli yoksa niye normal olmasın ki annelik fedakarlık

Negatif hikayelerin yazılmadığı bir grup olalım arkadaşlar

Ahahaha dogum hikayesimi ben ilk dogumumda o kadar pozitif hikayer okudumki negatifleri asla okumadim ve igrenc bir dogum gecirdim. İkincisinde yine ayni olur falan sandim o kadar mukemmel insanlarla karsilastimki hiç problem yasamadim sadece miniğim hala küvezde oda bir çıksaydi

Ya canımsın sağol evet napalım minyon olaxak demek ki

Kızlar sabahtan berı belımın sağ tarafına bellı aralıklarla ağrı gırıyor kasıgıma da vuruyor sankı hareketlerını de kasıgımda hıssedıyorum son haftalarda olabılıyo dedı ablam ıkız olunca alanları kalmadı heralde

Ağrı girip çıkıyor mu yoksa kesintisiz mi ağrıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…