- 11 Ocak 2023
- 448
- 634
- 33
Sağol canım yemeye çalışıyorum bide bütün ev işleri bende hiç oturup dinlenemiyorumBu hafta bende de çıktı aynı durum. protein ağırlıklı beslenmeye başladım. Hergün kırmızı yada beyaz et yiyorum. ceviz badem fıstık muz süt tüketiyorum. Tahin de besliyormuş bebeği. Susam ezmesi ve hibeş yemeğe başladım öğünlerimde. Ben elimden geleni yapıyorum. Benim doktorum da normal karşıladı ben üzülünce uzun uzun ölçümleri anlatmaya çalıştı. Milim oynayınca kiloda ciddi fark yaratıyor.
Ben elimden geleni yapmaya çalışıyorum. Minnakta doğsa doğunca beslerim.
Ben ikizim 2.060 gr birimiz 2.190 diğerimiz doğmuş. Hiçbir sağlık problemimiz olmadı. Bağışıklığım çevremde ki çoğu kişiden çok çok daha iyi.
Bunları düşünün sizde. Ben düşündükçe rahatladım
Benim asıl korkum surekli gezen ben sokakta suyum gelir mi milletin içindeKızlar size yeni bir korkumu soracağım :/ aklıma bugün takıldı daSuyumuz duşta gelirse anlamazsak ??
Ayy bu nasıl bir pot kırmaktırYaa kız olsaydı neysebizimki erkek teyzesi Bi ablası var ablamız 2340 gr doğmuştu 36+5 te
Ya ben yürümüyor değilim ama spor olarak yapmıyorumSon 2 -3 hafta düzenli yapsan bile yararı olur kuzum hiç bi zaman geç değil motivasyonunuz düşünce bana yazin ben sizlere gaz veririm
Ay bunu da düşündüm de doğuruyomm dşye bağırırım herhalde ne utancam onlar utansınBenim asıl korkum surekli gezen ben sokakta suyum gelir mi milletin içinde
HahahahahAy bunu da düşündüm de doğuruyomm dşye bağırırım herhalde ne utancam onlar utansın
Sağol canım benim bide özel gereksinimli kızım var üstelik lösemi tedavisi görüyor o yüzden çok ihmal ettim kendimi ve zaten olmayan iştahım kızımın stresiyle iyice geri kaçtı her gece 2 tane prilam içiyorum gün içinde zofer de içiyorum bulantı için 10 gün sonra kontrole çağırdı İnşaAllah toparlanır
Karninin icinde balon patliyor gibi oluyor suyunun geldigini gormekten ziyade hissediyorsunda sancinda artiyorKızlar size yeni bir korkumu soracağım :/ aklıma bugün takıldı daSuyumuz duşta gelirse anlamazsak ??
Cinsel iliski dogumu kolaylastiriyor. Doguma kadar esinizle sik sik birlikte olun cidden rahat bir doğumunuz olurYa ben yürümüyor değilim ama spor olarak yapmıyorumyoksa öyle ağırlaşmadım yani. Geçen hafta sonları 1 gün 12den gece 10 a kadar ikea gezdim yemek molaları hariç gezdik.. bir gün de yine 2 den 9a kadar avm üstüne birde sahilde dondurmacı ama gel gör ki her gün yürüyecen en az yarım saat dediler ya o yarım saat dolmuyor benim avm gezmem şart
Geçmiş olsun cnm,çok zor bir durum insan ne yapacağını şaşırıyor ağrı kesici almadan geçmedi benimkiTesekkur ederim canimYa araba tuttu ya hava carpti, cok neseliydi ya eve girmek üzereyiz zaten. Bir daha kamp mi, asla...
Ben bildiğiniz yürüyemiyorum yahu, bacagimi surudum arabaya kadar. Hic duymadim boyle bisey, eptesi randevuma kadar bisey olmaz umarim. Hastaneye gidemeyecek kadar yorgunum
Başimiza ne geleceğini bilmek iyi olur bence ,ama herkes aynı şeyleri yaşayacak diye de birşey yok vücut anatomimiz farklı bunu biliyoruz zatenBir konu daha danışcam sizlereyani aslında danışmak değil de grup için hangisi daha iyi olur sizce diye fikir sormak istedim. Ona göre dikkat edelim.. Ben şimdi ağustosu okuyorum da doğumu çok kötü geçen anneler de ayrıntılı anlatıyor acaba o kadar ayrıntılı anlatınca aramızda etkilenen kişiler olabilir mi? Yani mesela normal doğum şöyle kötü böyle kötü öldüm bittim gibi yada sezeryanla ilgili kötü şeyler söylenince doğurmamış anneler çok etkilenir mi acaba?
Katılıyorum cnm ben bebeğimin durumu için tercih ettim şu anda kendimden çok O nun hayatı önemli yoksa niye normal olmasın ki annelik fedakarlıkKatılıyorum arkadaşlarım sizlere; yani hepimiz inşallah kolay- güzel geçen doğum hikayelerimizi yazalımAma Allah korusun kötü de geçse üslup önemli; bende okudum “sezeryan düşünenler bir kez daha düşünsün” vs hoş değil kimse keyfiye bıçak altına yatmıyor sonuçta. Zor bir doğum hikayemiz de olsa (inşallah hiçbirimizin olmaz ) Korkulardan- acılardan ziyade süreçten bahsedersek daha yüzeysel anlatırsak hepimiz için daha iyi olur inşallah
Negatif hikayelerin yazılmadığı bir grup olalım arkadaşlarYani aslında tecrübe paylaşılması güzel ama o arkadaşımız normal diye girmiş suni sancı çekmiş sonunda sezeryan olmuş vs. Okuyan okumuştur bir daha düşünün yazmış mesela ama bebeğin başka şansı yokmuş sonuçta sezaryen sayesinde atlatmış sürecini herkesin süreci kendine göre olacak hayırlısı ile biz hep pozitif düşünelim öyle olsun inşallah mesela temmuz annelerini de takip ediyordum ben pozitif hikayesi olmayanlar yazmadı genelde biraz dikkatli olmak daha iyi olabilir hepimiz aynı gemideyiz arkadaşlar
Geçmiş olsun cnm,çok zor bir durum insan ne yapacağını şaşırıyor ağrı kesici almadan geçmedi benimki
Bu post eşlere kapatılsınCinsel iliski dogumu kolaylastiriyor. Doguma kadar esinizle sik sik birlikte olun cidden rahat bir doğumunuz olur
Ya canımsın sağol evet napalım minyon olaxak demek kiAyy bu nasıl bir pot kırmaktırbir de gidip ilk postan baktım sözde hep hormonlardan oluyor karışıyor. Valla pardon kuzum. Olsun erkekte toraman olmak zorunda değil. Bebekken zayıf istemezsiniz büyüyünce de rejim yap kilo ver. Ablası da öyle kilolu değilmiş demek ki böyle minyon oluyorlar canım niye sıkıyon canını sıkma bol et ye
Ağrı girip çıkıyor mu yoksa kesintisiz mi ağrıyorKızlar sabahtan berı belımın sağ tarafına bellı aralıklarla ağrı gırıyor kasıgıma da vuruyor sankı hareketlerını de kasıgımda hıssedıyorum son haftalarda olabılıyo dedı ablam ıkız olunca alanları kalmadı heralde
Gırıp çıkıyor canım sağ bel tarafım sadeceAğrı girip çıkıyor mu yoksa kesintisiz mi ağrıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?