- 18 Kasım 2022
- 1.035
- 2.176
- 53
- 38
Canım senin ikiz bir de ağırlaştılar normal bence belini dinlendir geçer geçmezse doktora sorarsınGırıp çıkıyor canım sağ bel tarafım sadece
Uzan bi bak geçiyorum ağrısı uzanmaylaKızlar sabahtan berı belımın sağ tarafına bellı aralıklarla ağrı gırıyor kasıgıma da vuruyor sankı hareketlerını de kasıgımda hıssedıyorum son haftalarda olabılıyo dedı ablam ıkız olunca alanları kalmadı heralde
Sol tarafıma uzanıyorum devamlı yatarken de girip çıkıyorUzan bi bak geçiyorum ağrısı uzanmayla
Magnezyum alıyor musun? Benim sürekli bu tür ağrılarım oluyor magnezyum çok iyi geliyor.Sol tarafıma uzanıyorum devamlı yatarken de girip çıkıyor
Icıyorum canım magnezyum akşamları çok duzenlı kullanmadım ama şimdi içeyım bı taneMagnezyum alıyor musun? Benim sürekli bu tür ağrılarım oluyor magnezyum çok iyi geliyor.
İstersen biraz dozunu arttır, günde maksimum 1000mg içebilirsin. Ben her akşam ağrım olmasa da içiyorum.Icıyorum canım magnezyum akşamları çok duzenlı kullanmadım ama şimdi içeyım bı tane
Ama benim gibi erkek olursa o tütüler pembeler elde kalırAnnem diyor bu elbiseler hepsi max 20 günün sonra hepsi küçülecekdedim yeni olanları saklarım ikinci bebekte kız olursa giyer artık
o da doğru vallaOlur mu kız kız ekmek elden su gölden şuan. Doğunca işin yoksa emmeye çalış em em gelmez, alttan üstten gaz çıkarmaya çalış çişi pişiği oho onların da işi zor
bence detay vermeden zordu denilse yeter.daha çok güzel şeylerden bahsedersek iyi olurBir konu daha danışcam sizlereyani aslında danışmak değil de grup için hangisi daha iyi olur sizce diye fikir sormak istedim. Ona göre dikkat edelim.. Ben şimdi ağustosu okuyorum da doğumu çok kötü geçen anneler de ayrıntılı anlatıyor acaba o kadar ayrıntılı anlatınca aramızda etkilenen kişiler olabilir mi? Yani mesela normal doğum şöyle kötü böyle kötü öldüm bittim gibi yada sezeryanla ilgili kötü şeyler söylenince doğurmamış anneler çok etkilenir mi acaba?
Ağrı harekete bağlı oluyorsa sorun yok dedi benim doktor. Ama durup dururken giriyorsa dakika tut bakalım belirli aralıklarla mı oluyorKızlar sabahtan berı belımın sağ tarafına bellı aralıklarla ağrı gırıyor kasıgıma da vuruyor sankı hareketlerını de kasıgımda hıssedıyorum son haftalarda olabılıyo dedı ablam ıkız olunca alanları kalmadı heralde
Uzandım hep canım yattığım yerden sağ tarafıma bellı aralıklarla gırıp çıkıyorAğrı harekete bağlı oluyorsa sorun yok dedi benim doktor. Ama durup dururken giriyorsa dakika tut bakalım belirli aralıklarla mı oluyor
Dakika tutsana canım bakalım. Mesela 15 dakikada bir mi giriyor hep yoksa alakasız mıUzandım hep canım yattığım yerden sağ tarafıma bellı aralıklarla gırıp çıkıyor
Ben hepsini yıkadım hediyede olmaz artıkAma benim gibi erkek olursa o tütüler pembeler elde kalırgerçi bende hediye götürüyorum iyi oluyor
o da doğru vallao zaman içerde takılmaya devam oğluşum ben mide yanmalarına uyuyamamaya çoktan razıyım iki bebekle hunilenmek biraz daha bekleyebilir
bence detay vermeden zordu denilse yeter.daha çok güzel şeylerden bahsedersek iyi olurben pek etkilenmem ama etkilenebilecek insanları da düşünmek lazım
Canım eğer ağrılar git gide araları daralıyorsa bi dr araUzandım hep canım yattığım yerden sağ tarafıma bellı aralıklarla gırıp çıkıyor
Öyle yapcam canımbreezerose canım su içip biraz yürüyüp soluna uzan dinlenince geçmiyorsa ve sıklığı artıyorsa doktoruna yaz bence
15-20 dk da bır gırıyodu sımdı kısa aralıklarla daha uzun sürüyorDakika tutsana canım bakalım. Mesela 15 dakikada bir mi giriyor hep yoksa alakasız mı
Geçmiş olsun, bence de doktorunuzu bilgilendirin.15-20 dk da bır gırıyodu sımdı kısa aralıklarla daha uzun sürüyor
Evet dra haber verseniz iyi olur15-20 dk da bır gırıyodu sımdı kısa aralıklarla daha uzun sürüyor
Ahhaaha ama cidden öyleBu post eşlere kapatılsın
Sen doktorunu bilgilendir artık canım bir nst falan sokar içiniz rahat etsin15-20 dk da bır gırıyodu sımdı kısa aralıklarla daha uzun sürüyor
Çok geçmiş olsun. Şimdi iyisinizdir umarımYa benim 3-4 gundur bu agrim vardi ama boyle 30-40 sn girip geciyordu. Bende acikcasi cati kemiginin kendisini hazırlanmasına bagladim umursamadim.
Bugun kampta hep dik pozisyonda oturdum ozellikle dikkat ettim hatta buna, piknik masasindan kalktim, adimimi atmamla duser gibi oldum hemen geri oturdum. Obur bacagimla kalkmayi denedim kalktim ama sol adimimi atarken 10 cm ancak acabildim bacagimi sonra surudum adim atamıyorum diye.
Simdi iyiyim mesela, gayet rahat adim atiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?