Benim de öyle ya 2 gündür ağrılarım var aynı şekilde. Özellikle de bugünKızlar benim artık günden güne çatıda baskı, ağrı, acı artmaya başladı. Uyanınca ilk ayağa kalkış anı ve akabinde biraz yürürken zorluyor. Zaten uyurken dönüşlerimde de gözüm açılıyor uf puf demeye başladım. Kendime gıcık oluyorum desem yeridir. Gün içinde otururken bir şeyim olmuyor ama kasığın sol tarafına doğru hep baskı hissediyorum. Uzandığımda da yine kalkma aşamasında çatı ağrısı oluyor. Dışarıda kısa veya uzun farketmez yürüdükten sonrada ağrı sancı gibi rahatsızlık veriyor. Böyle şiddetlenerek giderse ben nanayı yedim. Son günlere kadar harikaydım gelen ağrılar hemen giderdi birden bir şeyler oldu. Neymiş bu çatı ağrısı böyle ya
Bundan sonra dahada iyi olacaksın canım bak sütte damlada olsa gelmiş zamanla artacak çok sevindimEvde değilim hastanedeyim daha ,iyim ya çok şükür kızlar sadece bir kaç saat ağrı var sonra geçiyorgüçlü olmamız gerekiyor bebişler için , ne kadar çok yürürseniz o kadar çabuk toparlarsınız , yani ben öyle yaptım zorla yürüdüm ve çok şükür iyim hiç uyumadım hep koridorda adım attım
Çekilecek dert değilmiş iyi dayanmışsınGeçmiş olsun canım , ama ben hep böyleydim ya
Hemşirelere sormadın mı canım kaşık mamaylq verirler belki süt toplama poşetlerine koy sen mutlaka ilk sütler çok kıymetliAy inşallah bu gün sıcak havlu koyduk sürekli ve zeytin yağlr masaj yapıp sağdım 2 damla birinden 1 damlada birinden geldidedim anne şimdi bu hafta sütü kim içecek
valla bende öyleyim, bacaklarım kalça eklemim çok fena hatta bacağım sağ kalçamdan ayrılacak nerdeyse o derece tuhaflaşmış hiç yana açamıyorum, inşallah bunlar hep iyiye güzele cağnıö normal doğuma işarettirKızlar benim artık günden güne çatıda baskı, ağrı, acı artmaya başladı. Uyanınca ilk ayağa kalkış anı ve akabinde biraz yürürken zorluyor. Zaten uyurken dönüşlerimde de gözüm açılıyor uf puf demeye başladım. Kendime gıcık oluyorum desem yeridir. Gün içinde otururken bir şeyim olmuyor ama kasığın sol tarafına doğru hep baskı hissediyorum. Uzandığımda da yine kalkma aşamasında çatı ağrısı oluyor. Dışarıda kısa veya uzun farketmez yürüdükten sonrada ağrı sancı gibi rahatsızlık veriyor. Böyle şiddetlenerek giderse ben nanayı yedim. Son günlere kadar harikaydım gelen ağrılar hemen giderdi birden bir şeyler oldu. Neymiş bu çatı ağrısı böyle ya
Demin şu egzersizi yaptım bir rahatlattı sanki.Benim de öyle ya 2 gündür ağrılarım var aynı şekilde. Özellikle de bugün
Demin bu egzersizi yaptım rahatlattığını hissettim bir bak istersenvalla bende öyleyim, bacaklarım kalça eklemim çok fena hatta bacağım sağ kalçamdan ayrılacak nerdeyse o derece tuhaflaşmış hiç yana açamıyorum, inşallah bunlar hep iyiye güzele cağnıö normal doğuma işarettirha bi de uzanınca kalkamıyorum kötürüm gbi oluyorum resmen ya
Ay dur sen bir doğur dünyanın en güzeliymiş gibi gelecek sanasanki gök yarınmış bi o düşmüş gibi his edicen
canım bu postunu ekran görüntüsü alıp saklayalım da bebiş doğunca okutalım bakalım ne diyeceksin
Ayy kardeş işi zor kuzum. Arkadaşım hamileyken Kardeşle bebeği tanıştırma için yazılar okumuştum sanada aklımda kalanı aktarayım. Hastaneye geliyor ya büyük çocuk görmeye o zaman anne bebek yan yana görünce dışlanmış hissediyormuş. Bu yüzden büyük çocuk geleceği zaman benek odadan çıkarılacak. Anne baba büyük çocuk hastane odasında şimdi bebek gelecek gelme vakti geldi vs diye konuşacak sonra hemşire filan bebeği yeni geliyormuş gibi içeri getircek. Ablayla/ abiyle böyle tanışınca kıskanma filan daha az oluyormuş. Sen de okursun yine internetten de ben bundan etkilenmiştim mqntıklı gelmişti. Bi tiyatro çevirmek lazımKizlar, sanirim buyuk kizim kardesine dunyayi dar etmeye hazirlaniyor olabilir. Bikac gun oncesine dek karnimla konusan, opup koklayan kizim, simdi kardesine esya hazirlandikca esyalari dagitiyor, kendinden kardesine kalanlari alip kendi dolabina atiyor, geri aldigim zaman "bebek ih ih" diye bana parmak sallıyor...
Dun pusetini çıkarttik yuklukten (ki hic sevmezdi) ustune bindi, direkt bagirmaya basladi bebek ih ih diye diye...
Korkuyorumkizim diye söylemiyorum tersi pistir evladimin.
Kız çocuk olmuş nasıl vajinusmus buKızlar dün nstye girmiştim bugün doktorum aradı hafif sancı çıkmış tekrar bakıldı bu kez çıkmamış. Artık 3 günde 1 nst ye girecekmişim. Bir de rahim ağzıma baktı açılmaya bişey yoktu. Ama çok can yakıcı ya normalde ağrı eşiğim üst düzeydedir bu neden öyle anlamadım. Vajinusmus var sanırım bende
Hemen ekran görüntüleri alınıp eşlere atılsın kızlarKızlar böyle bir bilgi gördüm paylaşıyorumkibrisss canım benim nasıl geçti uzaktan mı gördün dokundun mu bebeğine
Kız çocuk olmuş nasıl vajinusmus bu
Eğer ki esnekliği varsa olurBol iyi de ben içine sığmazsam nolcak
Vallahi benimde bunu dedi ya , kalkıp hemşireye sarılacaktımAayyy ayy çoook sevindim ya 2 gün değil süper
Evet ben hep ağırdım hep of potBundan sonra dahada iyi olacaksın canım bak sütte damlada olsa gelmiş zamanla artacak çok sevindim
Çekilecek dert değilmiş iyi dayanmışsın
Ya eşimde sürekli aynısı söyledi de dedim yani nasıl 3 damla süt şırıngaya bile çekilmez kiHemşirelere sormadın mı canım kaşık mamaylq verirler belki süt toplama poşetlerine koy sen mutlaka ilk sütler çok kıymetli
Öyle diyeceksin zaten hiç merak etme , şuan benim gözümde en güzel bebek benim bebeğim kim be derse desinşey dermişim zaten en güzeli benim bebe
du bakalım şimdilik kendime 1 aylık izin verdim ajajak doğunca görcez( yo yoo oğlum annen seni bi dk yanından ayırmayacak merak etme sen )
Ya benim 3 kez bakıldı üçündede avazım çıktığı kadar bağırdımKızlar dün nstye girmiştim bugün doktorum aradı hafif sancı çıkmış tekrar bakıldı bu kez çıkmamış. Artık 3 günde 1 nst ye girecekmişim. Bir de rahim ağzıma baktı açılmaya bişey yoktu. Ama çok can yakıcı ya normalde ağrı eşiğim üst düzeydedir bu neden öyle anlamadım. Vajinusmus var sanırım bende
O kadar güzel ve doğru yazmışsın ki aramızda bi bağ kuruldu gerçektenKızlar hep guzel seyler olsun guzel haberler alalım inanın buradaki her şeyden okadar etkileniyorum ki sanki hepinizi reelde tanıyor gibiyim iki gün kibrisla uyuduk uyandık resmen cok şükür o bugun iyi bebeği gördü başka başka şeyler konuşabiliyoruz. Buradaki her arkadaşıma gönülden dua ediyorum kendime her ettiğimde sağlıkla bu süreci geçirelim diye
Yok ya acıyor ama hemen geçiyor ağrısı.Çok geçmiş olsun belki kendinizi kastıysanız acıyacak diye ondan da acı hissetmiş olabilirsiniz
Onu bilemedim işte :sYa eşimde sürekli aynısı söyledi de dedim yani nasıl 3 damla süt şırıngaya bile çekilmez ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?