2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Benim de öyle ya 2 gündür ağrılarım var aynı şekilde. Özellikle de bugün

Bundan sonra dahada iyi olacaksın canım bak sütte damlada olsa gelmiş zamanla artacak çok sevindim
Geçmiş olsun canım , ama ben hep böyleydim ya
Çekilecek dert değilmiş iyi dayanmışsın

Ay inşallah bu gün sıcak havlu koyduk sürekli ve zeytin yağlr masaj yapıp sağdım 2 damla birinden 1 damlada birinden geldi dedim anne şimdi bu hafta sütü kim içecek
Hemşirelere sormadın mı canım kaşık mamaylq verirler belki süt toplama poşetlerine koy sen mutlaka ilk sütler çok kıymetli

valla bende öyleyim, bacaklarım kalça eklemim çok fena hatta bacağım sağ kalçamdan ayrılacak nerdeyse o derece tuhaflaşmış hiç yana açamıyorum, inşallah bunlar hep iyiye güzele cağnıö normal doğuma işarettir ha bi de uzanınca kalkamıyorum kötürüm gbi oluyorum resmen ya

Demin bu egzersizi yaptım rahatlattığını hissettim bir bak istersen

Ay dur sen bir doğur dünyanın en güzeliymiş gibi gelecek sana sanki gök yarınmış bi o düşmüş gibi his edicen

şey dermişim zaten en güzeli benim bebe
canım bu postunu ekran görüntüsü alıp saklayalım da bebiş doğunca okutalım bakalım ne diyeceksin

du bakalım şimdilik kendime 1 aylık izin verdim ajajak doğunca görcez ( yo yoo oğlum annen seni bi dk yanından ayırmayacak merak etme sen )

Ayy kardeş işi zor kuzum. Arkadaşım hamileyken Kardeşle bebeği tanıştırma için yazılar okumuştum sanada aklımda kalanı aktarayım. Hastaneye geliyor ya büyük çocuk görmeye o zaman anne bebek yan yana görünce dışlanmış hissediyormuş. Bu yüzden büyük çocuk geleceği zaman benek odadan çıkarılacak. Anne baba büyük çocuk hastane odasında şimdi bebek gelecek gelme vakti geldi vs diye konuşacak sonra hemşire filan bebeği yeni geliyormuş gibi içeri getircek. Ablayla/ abiyle böyle tanışınca kıskanma filan daha az oluyormuş. Sen de okursun yine internetten de ben bundan etkilenmiştim mqntıklı gelmişti. Bi tiyatro çevirmek lazım

Kız çocuk olmuş nasıl vajinusmus bu

şey dermişim zaten en güzeli benim bebe

du bakalım şimdilik kendime 1 aylık izin verdim ajajak doğunca görcez ( yo yoo oğlum annen seni bi dk yanından ayırmayacak merak etme sen )
Öyle diyeceksin zaten hiç merak etme , şuan benim gözümde en güzel bebek benim bebeğim kim be derse desin

Ya benim 3 kez bakıldı üçündede avazım çıktığı kadar bağırdım acıyor ama ya

O kadar güzel ve doğru yazmışsın ki aramızda bi bağ kuruldu gerçekten iyi ki varsınız bende sürekli hepimize dua ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…