2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Kesinlikle sağlıklı olsunda

Yok kucağıma verdiler konuşunca gülmeye başlıyordu acaba tanıdı mı o yüzden mı !? Ama hiç sütüm yok ya sağıyorum ama acayip acıyor ya
Ay çok güzel canım tanımıştır tabi kokunu almıştır sesinden tanımıştır olsun gelir sütünde hiç endişe etme

Jahah ben de anneme diyordum anne ya güzel olmazsa ya sevmezsem annem de diyor kızım sen bana güzel geldin ben seni sevdim ya sen de onu seversin sana güzel gelir şaka yapıyor tabi ben çok güzelim zaten
ya bişey söylicem bana bütün bebekler 40 ı çıkana kadar çirkin geliyor ya o yüzden diyorum 40 ı çıkana kadar annemler baksın be. sadece emzireyim ajjajaja

ya bişey söylicem bana bütün bebekler 40 ı çıkana kadar çirkin geliyor ya o yüzden diyorum 40 ı çıkana kadar annemler baksın be. sadece emzireyim ajjajaja
Doğurduğunda buraya yazarsın ama dünyanın en güzel bebeği kimseyle paylaşmak istemiyorum diye

Çok geçmiş olsun belki kendinizi kastıysanız acıyacak diye ondan da acı hissetmiş olabilirsiniz
Teşekkür ederim , evet kastım büyük ihtimal çünkü ağrılarım da var
Vajinismus olsa çocuğu nasıl yapacaksınız o oyle bir sey degil stres yapıp kendinizi sikmissinizdir ondan öyle olmustur.
Ben de öyle düşündüm de doktor öyle söyledi herhalde tıbbi olaylarda vajinusmusum dedim kendi kendime. Eşime karşı değil
Amanın sancı mi kuzum dikkatli gidiyor doktorun ne güzel, zaten rahim ağzına bakma durumu ağrılı bir eylem malesef canım geçmiş ola senin tarihin belli mi sezeryan.icin kuzu?
Belli değil canım benm. Gidişata bakacağım dedi. Kıpır kıpırım
Rahim ağzına ultrasondan bakmıyorlar mı. Benim bugün ölçtü ultrasondan. Karnımın altına doğru biraz daha fazla bastırarak ölçtü
Yok eliyle baktı. Daha önce perinatolog bakmıştı o da öyleydi ultrasonla değil

Daha ufak ama ne bilim, biri sevimli halde senin pabucun dama mi atılacak, artık bebek buraya oturacak falan gibi şeyler bile kötü hissettirebiliyor kuzu

Kızlar aranızda hamilelik döneminde vücudunda benleri artan var mı? Çok abuk bir soru oldu farkındayım ama benim kollarımın heryeri ben oldu resmen.en az 20 tane yeni ben vardır
Ben varım maalesef. Boynumda ve göbek deliğimde ben oluştu. Normal durum sonra dökülür yazıyor internette. Doktorum pek üstünde durmadı ama cildiyeye görün istersen dedi.

Kızlar benim artık günden güne çatıda baskı, ağrı, acı artmaya başladı. Uyanınca ilk ayağa kalkış anı ve akabinde biraz yürürken zorluyor. Zaten uyurken dönüşlerimde de gözüm açılıyor uf puf demeye başladım. Kendime gıcık oluyorum desem yeridir. Gün içinde otururken bir şeyim olmuyor ama kasığın sol tarafına doğru hep baskı hissediyorum. Uzandığımda da yine kalkma aşamasında çatı ağrısı oluyor. Dışarıda kısa veya uzun farketmez yürüdükten sonrada ağrı sancı gibi rahatsızlık veriyor. Böyle şiddetlenerek giderse ben nanayı yedim. Son günlere kadar harikaydım gelen ağrılar hemen giderdi birden bir şeyler oldu. Neymiş bu çatı ağrısı böyle ya

Ay çok güzel canım tanımıştır tabi kokunu almıştır sesinden tanımıştır olsun gelir sütünde hiç endişe etme
Ay inşallah bu gün sıcak havlu koyduk sürekli ve zeytin yağlr masaj yapıp sağdım 2 damla birinden 1 damlada birinden geldi dedim anne şimdi bu hafta sütü kim içecek

Ay dur sen bir doğur dünyanın en güzeliymiş gibi gelecek sana sanki gök yarınmış bi o düşmüş gibi his edicen

Canım şimdi evdesin değil mi? Durumun nasıl ağrın sızın var mı?
Evde değilim hastanedeyim daha ,iyim ya çok şükür kızlar sadece bir kaç saat ağrı var sonra geçiyor güçlü olmamız gerekiyor bebişler için , ne kadar çok yürürseniz o kadar çabuk toparlarsınız , yani ben öyle yaptım zorla yürüdüm ve çok şükür iyim hiç uyumadım hep koridorda adım attım

Geçmiş olsun canım , ama ben hep böyleydim ya

Bizim ikimizinde burnu estetik eşimle :) diyoruz ki çocuk bunalıma girecek annemin güzel babamın güzel benim burnum neden kötü diye hiç çaktırmayalım

canım bu postunu ekran görüntüsü alıp saklayalım da bebiş doğunca okutalım bakalım ne diyeceksin

Doğurduğunda buraya yazarsın ama dünyanın en güzel bebeği kimseyle paylaşmak istemiyorum diye
evet öyle diyorlar bugün eşim işten gelince de başladım yakınmaya , her yerim ağrıyor doğumdan sonra 1 ay dinlenecem bebeğe siz bakın dedim oda diyo ki vermezsin sen bebeği kimseye öyle deme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…