Benim doktorum söylüyor zaten ölçümlerin çok milimetrik olduğunu doğumdan hemen önce bile ölçülse doğru sonucun olmadığını artı eksi 300 gr oynadığını. Biz elimizden geleni yapalım çok rakamlara da takılmayalım canım
Ay çok güzel canım tanımıştır tabi kokunu almıştır sesinden tanımıştır olsun gelir sütünde hiç endişe etmeYok kucağıma verdilerkonuşunca gülmeye başlıyordu acaba tanıdı mı o yüzden mı !? Ama hiç sütüm yok ya sağıyorum ama acayip acıyor ya
ya bişey söylicem bana bütün bebekler 40 ı çıkana kadar çirkin geliyor yaJahah ben de anneme diyordum anne ya güzel olmazsa ya sevmezsem annem de diyor kızım sen bana güzel geldin ben seni sevdim ya sen de onu seversin sana güzel gelirşaka yapıyor tabi ben çok güzelim zaten
Canım şimdi evdesin değil mi? Durumun nasıl ağrın sızın var mı?Valla banada dr çok küçük dedi 30 haftalık dedi ama öyle çıkmadı yanlış ölçmüş
Doğurduğunda buraya yazarsın ama dünyanın en güzel bebeği kimseyle paylaşmak istemiyorum diyeya bişey söylicem bana bütün bebekler 40 ı çıkana kadar çirkin geliyor yao yüzden diyorum 40 ı çıkana kadar annemler baksın be. sadece emzireyim ajjajaja
Teşekkür ederim , evet kastım büyük ihtimal çünkü ağrılarım da varÇok geçmiş olsun belki kendinizi kastıysanız acıyacak diye ondan da acı hissetmiş olabilirsiniz
Ben de öyle düşündüm de doktor öyle söylediVajinismus olsa çocuğu nasıl yapacaksınızo oyle bir sey degil stres yapıp kendinizi sikmissinizdir ondan öyle olmustur.
Belli değil canım benm. Gidişata bakacağım dedi. Kıpır kıpırımAmanın sancı mikuzum dikkatli gidiyor doktorun ne güzel, zaten rahim ağzına bakma durumu ağrılı bir eylem malesef canım geçmiş ola senin tarihin belli mi sezeryan.icin kuzu?
Yok eliyle baktı. Daha önce perinatolog bakmıştı o da öyleydi ultrasonla değilRahim ağzına ultrasondan bakmıyorlar mı. Benim bugün ölçtü ultrasondan. Karnımın altına doğru biraz daha fazla bastırarak ölçtü
Kızımdan catlaklarım vardı zaten ama yol yapmaya basladı bunlar daNemli tutmaya devam et maalesef cilt müsaitse her türlü çatlıyor o anlaşıldı.
Daha ufak ama ne bilim, biri sevimli halde senin pabucun dama mi atılacak, artık bebek buraya oturacak falan gibi şeyler bile kötü hissettirebiliyor kuzuYa cok iyi huylu, sevgi dolu bir cocuk. Parktaki bebeklere falan sahip cikar, onlari korur kollar vs kendi kardesine kotu olursa cok uzulurum. Ogretecegim bir sekilde olumlu davranis sergilemeyi, bakalim.
kibrisss 22 aylik teyzesi
Mammamia2 bak simdi kafama takildi, bizimki de boyle bir konusmaya mi sahit oldu acaba
Ben varım canım, yalnız değilsin :)) . 35+5 hala gidiyorum:) haftaya çarşamba son inşallahKızlar selam, benim gibi hala işe giden koca yürekliler var mı? Ben galiba daha fazla dayanamayacağım
Ben varım maalesef. Boynumda ve göbek deliğimde ben oluştu. Normal durum sonra dökülür yazıyor internette. Doktorum pek üstünde durmadı ama cildiyeye görün istersen dedi.Kızlar aranızda hamilelik döneminde vücudunda benleri artan var mı? Çok abuk bir soru oldu farkındayımama benim kollarımın heryeri ben oldu resmen.en az 20 tane yeni ben vardır
Ay inşallah bu gün sıcak havlu koyduk sürekli ve zeytin yağlr masaj yapıp sağdım 2 damla birinden 1 damlada birinden geldiAy çok güzel canım tanımıştır tabi kokunu almıştır sesinden tanımıştır olsun gelir sütünde hiç endişe etme
Ay dur sen bir doğur dünyanın en güzeliymiş gibi gelecek sanaya bişey söylicem bana bütün bebekler 40 ı çıkana kadar çirkin geliyor yao yüzden diyorum 40 ı çıkana kadar annemler baksın be. sadece emzireyim ajjajaja
Evde değilim hastanedeyim daha ,iyim ya çok şükür kızlar sadece bir kaç saat ağrı var sonra geçiyorCanım şimdi evdesin değil mi? Durumun nasıl ağrın sızın var mı?
Geçmiş olsun canım , ama ben hep böyleydim yaKızlar benim artık günden güne çatıda baskı, ağrı, acı artmaya başladı. Uyanınca ilk ayağa kalkış anı ve akabinde biraz yürürken zorluyor. Zaten uyurken dönüşlerimde de gözüm açılıyor uf puf demeye başladım. Kendime gıcık oluyorum desem yeridir. Gün içinde otururken bir şeyim olmuyor ama kasığın sol tarafına doğru hep baskı hissediyorum. Uzandığımda da yine kalkma aşamasında çatı ağrısı oluyor. Dışarıda kısa veya uzun farketmez yürüdükten sonrada ağrı sancı gibi rahatsızlık veriyor. Böyle şiddetlenerek giderse ben nanayı yedim. Son günlere kadar harikaydım gelen ağrılar hemen giderdi birden bir şeyler oldu. Neymiş bu çatı ağrısı böyle ya
Bizim ikimizinde burnu estetik eşimle :) diyoruz ki çocuk bunalıma girecek annemin güzel babamın güzel benim burnum neden kötü diye hiç çaktırmayalımEşimin burnu çok güzel estetikli gibi yandan bakınca. Hamileliğimin başından beri önce onun burnunu elleyip karnıma sürüyorum. Büyük totem yaptım. Ultrason da benziyor gibi gözüküyor. Bakalım doğunca ne çıkacak
Bol iyi de ben içine sığmazsam nolcakGüle güle giy canım bende hepsini şok bol aldım
ya bişey söylicem bana bütün bebekler 40 ı çıkana kadar çirkin geliyor yao yüzden diyorum 40 ı çıkana kadar annemler baksın be. sadece emzireyim ajjajaja
evet öyle diyorlarDoğurduğunda buraya yazarsın ama dünyanın en güzel bebeği kimseyle paylaşmak istemiyorum diye
Aayyy ayy çoook sevindim ya 2 gün değil süperCanım şimdi yanından çıktımgün aşırı gele bilirsin dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?