2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Allah razı olsun hepinizden çok güzel bir gönül dostluğumuz oldu gerçekten, bende aynı duyguları paylaşıyorum sizinle hepinize dua ediyorum, merak ediyorum. Hepimiz iyi olalım

Ya evet biz 2 yas sendromundayiz zaten aktif sekilde. Karnim buyumeye basladigindan beri surekli her gun konustum, sevdirdim. Emzirmeyi hic birakmadim, anlattim, dertlestik birlikte. Birkac gun oncesine dek hicbir problemi yoktu. Zaten arkadas grubu da farkli yaslardan olusuyor (14-26 ay arasi) yani bebek goruntusune de hakim.

Ama birkac gundur cok agir, gergin bi tepki degil, sinirli bakmiyor ama esyalarini sakinmaya basladi. Anlayamadim.

Sokakta kimle karsilassa elindekini yedirmeye calisan, oyuncaklarini paylasan cocuk, kardesine vermek istemiyor gibi.

Gerci cok.kucuk yanlis mi yorumluyorum acaba diye dusunuyorum.

Başta biraz olur canım illa ki bugün ablamın oğlu var 2 buçuk yaşında görüntülü konuşuyoruz ablamla bahsediyoruz işte şöyle böyle, demesin mi bana sen ağla bebeğinde ağlasın o yürüyemez konuşamaz sen öğretirsin abisi olacaksın diyorum hayır diyor falan bizde ondan gelen eşyalar var mesela onları görünce de benim falan demeye başladı ablam da bizim ki kırıldı o bebeğin olacak falan dedi kandırdı senin evde olacak bir de bebek bence çok normal o da alışacak ama zamanla

Maşallah canım ne yediysen devam et aynen

Bu kilo ve ölçüm işini bende hiç çözemedim
Ya önceki eksik ölçüldü ölçümlere hiç güvenmemek gerkiyo ya
Bende ilk geri dedğinde fazla gerildim gelişmezse her geldiğinde erken doğum olur fln dedi çünkü
Bakalım bende yemeye devam ediyorum ben beslenmeye bağladım durumu çünkü cmt bnimde kontrol var esas değerlendirmeyi 2 hafta okunca yaparım demişti banada 1 haftaya göre benimde 200 gr artış var gibiydi yaklaşık yine öyle alırsa yolunda diycem bende herşey

Kızın kaç yaşında ?

Henüz ben merkezcide.kim bilir o minnak kafalarından ne geçiyor.herhangi biri birşey söylemiş ondan etkilenmiştir olabilir benim kızıma biri annenin karnını kesip bebeği cikarticaklar demiş kafasında bunu duzeltene kadar ne çektim. İnsanlar da çok cahil ve çocuk ruhundan anlamıyor malesef sen daha iyi bilirsin yine de onun hareketlerini duygularını

Ya cok iyi huylu, sevgi dolu bir cocuk. Parktaki bebeklere falan sahip cikar, onlari korur kollar vs kendi kardesine kotu olursa cok uzulurum. Ogretecegim bir sekilde olumlu davranis sergilemeyi, bakalim.

kibrisss 22 aylik teyzesi

Mammamia2 bak simdi kafama takildi, bizimki de boyle bir konusmaya mi sahit oldu acaba

Rahim ağzına ultrasondan bakmıyorlar mı. Benim bugün ölçtü ultrasondan. Karnımın altına doğru biraz daha fazla bastırarak ölçtü

Benim doktorum söylüyor zaten ölçümlerin çok milimetrik olduğunu doğumdan hemen önce bile ölçülse doğru sonucun olmadığını artı eksi 300 gr oynadığını. Biz elimizden geleni yapalım çok rakamlara da takılmayalım canım

Ultrason kağıdında kilonun yanında + - 400 gram yazıyor geçen farkettim. Önemli olan gelişimi. Bebişinin kilo aldığına sevindim canım.

Nemli tutmaya devam et maalesef cilt müsaitse her türlü çatlıyor o anlaşıldı.

Kızlar böyle bir bilgi gördüm paylaşıyorum kibrisss canım benim nasıl geçti uzaktan mı gördün dokundun mu bebeğine
Yok kucağıma verdiler konuşunca gülmeye başlıyordu acaba tanıdı mı o yüzden mı !? Ama hiç sütüm yok ya sağıyorum ama acayip acıyor ya

Valla banada dr çok küçük dedi 30 haftalık dedi ama öyle çıkmadı yanlış ölçmüş

Oy yavrum çok küçük ya daha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…