Allah razı olsun hepinizden çok güzel bir gönül dostluğumuz oldu gerçekten, bende aynı duyguları paylaşıyorum sizinleKızlar hep guzel seyler olsun guzel haberler alalım inanın buradaki her şeyden okadar etkileniyorum ki sanki hepinizi reelde tanıyor gibiyim iki gün kibrisla uyuduk uyandık resmen cok şükür o bugun iyi bebeği gördü başka başka şeyler konuşabiliyoruz. Buradaki her arkadaşıma gönülden dua ediyorum kendime her ettiğimde sağlıkla bu süreci geçirelim diye
Kuzum tam 2 yaş sendromuna denk geliyor, zorlayabilir senigece konuşması yapabilirsin o uyurken, onu çok sevdiğini kardeşinin gelişinin bunu değiştirmeyeceğini, her zaman için onun için çok önemli ve değerli olduğunu içeren güzel cümleler onun bilinç altını rahatlatacaktır. Hatta imkanın varsa oyun grupları kreş, sosyallesebilecegi alan ya da gruplar olabilir.
Başta biraz olur canım illa ki bugün ablamın oğlu var 2 buçuk yaşında görüntülü konuşuyoruz ablamla bahsediyoruz işte şöyle böyle, demesin mi bana sen ağla bebeğinde ağlasın o yürüyemez konuşamaz sen öğretirsin abisi olacaksın diyorum hayır diyor falan bizde ondan gelen eşyalar var mesela onları görünce de benim falan demeye başladı ablam da bizim ki kırıldı o bebeğin olacak falan dedi kandırdı senin evde olacak bir de bebek bence çok normal o da alışacak ama zamanlaYa evet biz 2 yas sendromundayiz zaten aktif sekilde. Karnim buyumeye basladigindan beri surekli her gun konustum, sevdirdim. Emzirmeyi hic birakmadim, anlattim, dertlestik birlikte. Birkac gun oncesine dek hicbir problemi yoktu. Zaten arkadas grubu da farkli yaslardan olusuyor (14-26 ay arasi) yani bebek goruntusune de hakim.
Ama birkac gundur cok agir, gergin bi tepki degil, sinirli bakmiyor ama esyalarini sakinmaya basladi. Anlayamadim.
Sokakta kimle karsilassa elindekini yedirmeye calisan, oyuncaklarini paylasan cocuk, kardesine vermek istemiyor gibi.
Gerci cok.kucuk yanlis mi yorumluyorum acaba diye dusunuyorum.
İnşallahCanım benim bu süreç senin istediğin birşey değildi ki, sen bu süreci verimli geçir, kendini toparla sağlıklı beslen bebişin illaki gelecekzor biliyorum ama şuan yapabileceğin bu bebişin sana gelecek, dinlen uyu ki daha güçlü ol
Maşallah canım ne yediysen devam et aynenBen biraz önce doktordan çıktım. Herşey normal çıktı. Kuzum kilo almış 2090 gr 43 cm gözüküyor. Ya yediklerim yaradı ya da zaten kilo alma dönemiydi emin değilim. Pazartesiden beri 500 grama yakın almış.
Yürürken hareket ederken ağrım olduğu için nst çektik ve idrar tahlili verdim. Sonuçlar çıktı fakat doktorumla henüz tam değerlendiremedik.
Ben biraz önce doktordan çıktım. Herşey normal çıktı. Kuzum kilo almış 2090 gr 43 cm gözüküyor. Ya yediklerim yaradı ya da zaten kilo alma dönemiydi emin değilim. Pazartesiden beri 500 grama yakın almış.
Yürürken hareket ederken ağrım olduğu için nst çektik ve idrar tahlili verdim. Sonuçlar çıktı fakat doktorumla henüz tam değerlendiremedik.
Çok severdi rahmetli ama anneme aşıktıSizi begenmemiş mi
Teşekkür ederim canımSmart up. Ama 60 adetli olanı al canım daha uyguna denk geliyor. Genelde eczanede olmuyor söylüyorsun depodan getiriyorlar. Günde iki tane alıyorum
Ben de bundan aldım
Kızın kaç yaşında ?Kizlar, sanirim buyuk kizim kardesine dunyayi dar etmeye hazirlaniyor olabilir. Bikac gun oncesine dek karnimla konusan, opup koklayan kizim, simdi kardesine esya hazirlandikca esyalari dagitiyor, kendinden kardesine kalanlari alip kendi dolabina atiyor, geri aldigim zaman "bebek ih ih" diye bana parmak sallıyor...
Dun pusetini çıkarttik yuklukten (ki hic sevmezdi) ustune bindi, direkt bagirmaya basladi bebek ih ih diye diye...
Korkuyorumkizim diye söylemiyorum tersi pistir evladimin.
Henüz ben merkezcide.kim bilir o minnak kafalarından ne geçiyor.herhangi biri birşey söylemiş ondan etkilenmiştir olabilirYa evet biz 2 yas sendromundayiz zaten aktif sekilde. Karnim buyumeye basladigindan beri surekli her gun konustum, sevdirdim. Emzirmeyi hic birakmadim, anlattim, dertlestik birlikte. Birkac gun oncesine dek hicbir problemi yoktu. Zaten arkadas grubu da farkli yaslardan olusuyor (14-26 ay arasi) yani bebek goruntusune de hakim.
Ama birkac gundur cok agir, gergin bi tepki degil, sinirli bakmiyor ama esyalarini sakinmaya basladi. Anlayamadim.
Sokakta kimle karsilassa elindekini yedirmeye calisan, oyuncaklarini paylasan cocuk, kardesine vermek istemiyor gibi.
Gerci cok.kucuk yanlis mi yorumluyorum acaba diye dusunuyorum.
Başta biraz olur canım illa ki bugün ablamın oğlu var 2 buçuk yaşında görüntülü konuşuyoruz ablamla bahsediyoruz işte şöyle böyle, demesin mi bana sen ağla bebeğinde ağlasın o yürüyemez konuşamaz sen öğretirsin abisi olacaksın diyorum hayır diyor falan bizde ondan gelen eşyalar var mesela onları görünce de benim falan demeye başladı ablam da bizim ki kırıldı o bebeğin olacak falan dedi kandırdı senin evde olacak bir de bebek bence çok normal o da alışacak ama zamanla
Rahim ağzına ultrasondan bakmıyorlar mı. Benim bugün ölçtü ultrasondan. Karnımın altına doğru biraz daha fazla bastırarak ölçtüKızlar dün nstye girmiştim bugün doktorum aradı hafif sancı çıkmış tekrar bakıldı bu kez çıkmamış. Artık 3 günde 1 nst ye girecekmişim. Bir de rahim ağzıma baktı açılmaya bişey yoktu. Ama çok can yakıcı ya normalde ağrı eşiğim üst düzeydedir bu neden öyle anlamadım. Vajinusmus var sanırım bende
Benim doktorum söylüyor zaten ölçümlerin çok milimetrik olduğunu doğumdan hemen önce bile ölçülse doğru sonucun olmadığını artı eksi 300 gr oynadığını. Biz elimizden geleni yapalım çok rakamlara da takılmayalım canımBu kilo ve ölçüm işini bende hiç çözemedim
Ya önceki eksik ölçüldü ölçümlere hiç güvenmemek gerkiyo ya
Bende ilk geri dedğinde fazla gerildim gelişmezse her geldiğinde erken doğum olur fln dedi çünkü
Bakalım bende yemeye devam ediyorum ben beslenmeye bağladım durumu çünkü cmt bnimde kontrol var esas değerlendirmeyi 2 hafta okunca yaparım demişti banada 1 haftaya göre benimde 200 gr artış var gibiydi yaklaşık yine öyle alırsa yolunda diycem bende herşey
Ultrason kağıdında kilonun yanında + - 400 gram yazıyor geçen farkettim. Önemli olan gelişimi.Benim doktorum söylüyor zaten ölçümlerin çok milimetrik olduğunu doğumdan hemen önce bile ölçülse doğru sonucun olmadığını artı eksi 300 gr oynadığını. Biz elimizden geleni yapalım çok rakamlara da takılmayalım canım
Nemli tutmaya devam et maalesef cilt müsaitse her türlü çatlıyor o anlaşıldı.Merhaba kızlar, bugün oğlan öyle çok hareket etti ki benim bünye allak bullak olduo çok hareket edince ben yoruluyorum, sanki çok şişmiş gibi hissediyorum şimdiden ki 32. Haftadayız henüz, karnimda ufak ufak çatlaklar olmaya basladı.
Yok kucağıma verdilerKızlar böyle bir bilgi gördüm paylaşıyorumkibrisss canım benim nasıl geçti uzaktan mı gördün dokundun mu bebeğine
Valla banada dr çok küçük dedi 30 haftalık dedi ama öyle çıkmadı yanlış ölçmüşBu kilo ve ölçüm işini bende hiç çözemedim
Ya önceki eksik ölçüldü ölçümlere hiç güvenmemek gerkiyo ya
Bende ilk geri dedğinde fazla gerildim gelişmezse her geldiğinde erken doğum olur fln dedi çünkü
Bakalım bende yemeye devam ediyorum ben beslenmeye bağladım durumu çünkü cmt bnimde kontrol var esas değerlendirmeyi 2 hafta okunca yaparım demişti banada 1 haftaya göre benimde 200 gr artış var gibiydi yaklaşık yine öyle alırsa yolunda diycem bende herşey
Oy yavrum çok küçük ya dahaYa cok iyi huylu, sevgi dolu bir cocuk. Parktaki bebeklere falan sahip cikar, onlari korur kollar vs kendi kardesine kotu olursa cok uzulurum. Ogretecegim bir sekilde olumlu davranis sergilemeyi, bakalim.
kibrisss 22 aylik teyzesi
Mammamia2 bak simdi kafama takildi, bizimki de boyle bir konusmaya mi sahit oldu acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?