hemen kalkıp yaptım canım iyi geldi valla dolaşım devam ediyorDemin bu egzersizi yaptım rahatlattığını hissettim bir bak istersen
Hepimiziz hislerini mesaja dökmüşsün canım. Çok güzel bağlar kurduj burada şanslıyız bir sürü kişi ile paylaşamadığımız şeyleri burada paylaşıyoruz. Dua ediyoruz dua alıyoruz. İnşallah hepimiz sağlıkla bebeğimizi kucağımıza alınca da burdan dertleşiriz :)Kızlar hep guzel seyler olsun guzel haberler alalım inanın buradaki her şeyden okadar etkileniyorum ki sanki hepinizi reelde tanıyor gibiyim iki gün kibrisla uyuduk uyandık resmen cok şükür o bugun iyi bebeği gördü başka başka şeyler konuşabiliyoruz. Buradaki her arkadaşıma gönülden dua ediyorum kendime her ettiğimde sağlıkla bu süreci geçirelim diye
Sen bi teklif et belki kabul eder , ağlamayana mama yok derler belki o hesap yapar bişeylerİşe gidiyorum ya tüm gün oturuyorum az bir iş yapıyorum hem arkadaşlar sağ olsun hem de işler durgun.. müdür de demiyor ki gelme evden bilgisayardan sisteme gir yeterhayır yani nolur dese. Akşama kadar orda oturunca ne geçiyor eline
İşte bende bilmiyorum ki nasıl yapiyimOnu bilemedim işte :s
Bilmiyorum ya istemeye de utanıyorum rapor al o zaman vs der mi demez mi onu da bilemedim :sSen bi teklif et belki kabul eder , ağlamayana mama yok derler belki o hesap yapar bişeyler
Şimdi sana verse diğerleri laf eder canım belki ne bileyim az kaldı sık dişini kaç günün kaldı iyi gittin bu zamana kadar zatenBilmiyorum ya istemeye de utanıyorum rapor al o zaman vs der mi demez mi onu da bilemedim :s
Allah iyi insanlarla karşılaştırsın cidden ya, ben okuldayım öğrenci yok vaka yok esnek çalışıyoruz geç gel erken çık diyorlar sağolsunlar bugünde izin istedim gitmedim daha doğrusu geç gidecektim hiç gelme dedi, ama mesela dönem içi olsa böyle olmazdı, az kaldı son 8 gün sonra izindeyiz inşallahİşe gidiyorum ya tüm gün oturuyorum az bir iş yapıyorum hem arkadaşlar sağ olsun hem de işler durgun.. müdür de demiyor ki gelme evden bilgisayardan sisteme gir yeterhayır yani nolur dese. Akşama kadar orda oturunca ne geçiyor eline
Evet ya oda varBilmiyorum ya istemeye de utanıyorum rapor al o zaman vs der mi demez mi onu da bilemedim :s
Ya kim bilcek benim raporum 37. Hafta ne zamanŞimdi sana verse diğerleri laf eder canım belki ne bileyim az kaldı sık dişini kaç günün kaldı iyi gittin bu zamana kadar zaten
Bence kesinlikte öyle bir belirti olamazŞimdi size sap saçma birşey soracağımsol ayağımın altı bir anda yanmaya başladı alev alev doğum göstergesi değildir dimi
Bizim bebişin ismi belli kuzuKızlar nasılsınız? bebişlere isim bulamadınız mı hala? Tabloya ekleyeyim.. @breezerose senin erkek bebişe isim yazmamışız. @Melikeben @ButimarrMSherry @altnkea @bulut_97 @Canefsanim
@kumarbaz4334 (senin de yarana tuz basmış gibi oldum ama)
Canım inşallah hangisi sizin için güzel olacaksa rahat olucaksa o olsun , ama niye yediklerini çıkardın acaba sitres mi yaptın kendi kendine , güzel yemeğini ye rahat ol , çatı muayenesi nasıl yapılır hiç bir fikrim yok acısa bile bir anlık sonra hemen geçiyorKizlar yarin çatı muayenem ve nst var bakalım ne olacak bu arada dün gece hiç uyuyamadim sifir uyku sanki biri karnimin üstünden bastı bastı bıraktı bebegi asagi itmek için sanırım asagi mi iniyor ne yapıyorsa cok canim yandı suyum geldi gelecek bebek geliyo sandım eşimi uyandirmadim sabah işe gidecek diye bugun sarhoş gibiydim cok kotuydum yediklerimi cikardim bakalim yarin ne olacak normal doğum yapabilirsin mi diyecek sezeryan günü mü vereceksezeryan deseydim haftaya alırdı beni 38. Haftada 1 haftacik beklerdim bugun de heyecandan uyuyamam sanirim çatı muayenesi umarım acisizdir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?