Günaydın canım
Canım müdürün senin ne kadar zorlandığını bilmez düşünmemiş olabilir o yüzden en iyisi senin gidip konuşman. Bende gidip kendi müdürümle konuşmuştum 32. Haftamda. Artık çok zorlanıyorum ayaklarım şişiyor son haftalarımdayım havalar sıcak vs tüm sorunlarımı anlattım sağolsun yardımcı oldu. Eğer anlayışlı biri olduğunu düşünüyorsan zaten son haftaların daha fazla yorma kendini işe gidip gelmekle. Direkt git konuş. Bende benimkiyle konuşmasaydım asla gelip de git evden çalış demezdi, iş yerinde doğursam onu bile farketmezdi çünkü çok yoğun kendisiİşe gidiyorum ya tüm gün oturuyorum az bir iş yapıyorum hem arkadaşlar sağ olsun hem de işler durgun.. müdür de demiyor ki gelme evden bilgisayardan sisteme gir yeterhayır yani nolur dese. Akşama kadar orda oturunca ne geçiyor eline
Canım ben devlette çalışıyorum biraz da onun çekincesi var bende özel olsa sıkıntı olmazdı evden çalış der müdür olur biter devlette öyle bir çalışma şekli yok ya. Qma müdür inisiyatifiyle herşey olur ev zaten 5 10 dakika bir şey olsa gel hemen der gelirim.. ki biz normalde dışarı göreve gidiyoruz zaten bu kız niye yok diye kimse sormaz sorda görevde deseler birşey diyemezler vs . Amq dediğin gibi sormadan o da bir şey demiyordur belki. Ben de aslında pek zorlanmıyorum o yüzden de sormaktan çekindimCanım müdürün senin ne kadar zorlandığını bilmez düşünmemiş olabilir o yüzden en iyisi senin gidip konuşman. Bende gidip kendi müdürümle konuşmuştum 32. Haftamda. Artık çok zorlanıyorum ayaklarım şişiyor son haftalarımdayım havalar sıcak vs tüm sorunlarımı anlattım sağolsun yardımcı oldu. Eğer anlayışlı biri olduğunu düşünüyorsan zaten son haftaların daha fazla yorma kendini işe gidip gelmekle. Direkt git konuş. Bende benimkiyle konuşmasaydım asla gelip de git evden çalış demezdi, iş yerinde doğursam onu bile farketmezdi çünkü çok yoğun kendisi
Hesap detaylarından bebeğin tahmini doğum tarihi var acaba oraya yazsan kaydetsen olur mu denedin miKızlar bu imzayı nasıl değiştire bilirim ? Beneğin doğduğu nasıl göstereyim beceremedim bilen varmı
Oraya yazdım olmadıHesap detaylarından bebeğin tahmini doğum tarihi var acaba oraya yazsan kaydetsen olur mu denedin mi
Beni gören tüm müdürler gelme artık dedi:) ama ben izinleri doğumdan sonraya bırakmak istiyorum. Bir de ofiste kalabalık ortamda olmak güven veriyor. Evde akşama kadar tek başıma çok sıkılırım bu sıcaklardaİşe gidiyorum ya tüm gün oturuyorum az bir iş yapıyorum hem arkadaşlar sağ olsun hem de işler durgun.. müdür de demiyor ki gelme evden bilgisayardan sisteme gir yeterhayır yani nolur dese. Akşama kadar orda oturunca ne geçiyor eline
Vallahi çok haklısın 36. Haftadasın birde ben 32de adaya veda ettimCanım ben devlette çalışıyorum biraz da onun çekincesi var bende özel olsa sıkıntı olmazdı evden çalış der müdür olur biter devlette öyle bir çalışma şekli yok ya. Qma müdür inisiyatifiyle herşey olur ev zaten 5 10 dakika bir şey olsa gel hemen der gelirim.. ki biz normalde dışarı göreve gidiyoruz zaten bu kız niye yok diye kimse sormaz sorda görevde deseler birşey diyemezler vs . Amq dediğin gibi sormadan o da bir şey demiyordur belki. Ben de aslında pek zorlanmıyorum o yüzden de sormaktan çekindimsadece işe gitme psikolojisi bitsin istiyorum.
Günaydın, vallahi ben de öyle diyordum ama işlerimi devralan ve arkamızda bulunan vücut bölgemizle aynı özellikleri taşıyan pasif agresif iş arkadaşım bu sefer de bu sıcaklarda açtığım klimayı kapatmalara başladı. Biraz daha kalırsam ben bunu boğarım diyerek bu hafta 2 gün izin alıyorum :)Beni gören tüm müdürler gelme artık dedi:) ama ben izinleri doğumdan sonraya bırakmak istiyorum. Bir de ofiste kalabalık ortamda olmak güven veriyor. Evde akşama kadar tek başıma çok sıkılırım bu sıcaklarda
ay bilmedim ben dekeyifli bir anına denk gelirsem belki şakayla karışık sorarımVallahi çok haklısın 36. Haftadasın birde ben 32de adaya veda ettimdevlette olduğunu bilmiyordum ama bence dediğin gibi müdür insiyatif kullanabilir bide bu özel bir durum sonuçta diğerlerinden de biraz seni ayrı tutması gerekiyor diye düşünüyorum. eğer aranız iyiyse ve anlayışlı biriyse bence şansını dene. Eğer ters tepeceğini düşünüyorsan azıcık daha sabret
Ekledim canım İsim belli mi?Planlanan 25 Ağustos
Ayy klima savaşları her yerde deseneGünaydın, vallahi ben de öyle diyordum ama işlerimi devralan ve arkamızda bulunan vücut bölgemizle aynı özellikleri taşıyan pasif agresif iş arkadaşım bu sefer de bu sıcaklarda açtığım klimayı kapatmalara başladı. Biraz daha kalırsam ben bunu boğarım diyerek bu hafta 2 gün izin alıyorum :)
ellerinize sağlık. İsmi çoook düşündük sonunda karar kıldık. KıvançEkledim canım İsim belli mi?
Canım benim bizi de bilgilendir doktordan çıkınca. inş kolay atlatırsın.Kizlar yarin çatı muayenem ve nst var bakalım ne olacak bu arada dün gece hiç uyuyamadim sifir uyku sanki biri karnimin üstünden bastı bastı bıraktı bebegi asagi itmek için sanırım asagi mi iniyor ne yapıyorsa cok canim yandı suyum geldi gelecek bebek geliyo sandım eşimi uyandirmadim sabah işe gidecek diye bugun sarhoş gibiydim cok kotuydum yediklerimi cikardim bakalim yarin ne olacak normal doğum yapabilirsin mi diyecek sezeryan günü mü vereceksezeryan deseydim haftaya alırdı beni 38. Haftada 1 haftacik beklerdim bugun de heyecandan uyuyamam sanirim çatı muayenesi umarım acisizdir
Yaa güzelmiş Bu isiim yoktu tablomuzda hemen ekliyorum Tatlıtuğ gibi olsun inşallahellerinize sağlık. İsmi çoook düşündük sonunda karar kıldık. Kıvanç
Hemen kurcalıyorum bulayım sana canımKızlar bu imzayı nasıl değiştire bilirim ? Beneğin doğduğu nasıl göstereyim beceremedim bilen varmı
Amin teyzesiYaa güzelmiş Bu isiim yoktu tablomuzda hemen ekliyorum Tatlıtuğ gibi olsun inşallah
Ay biz Aydın'da yaşıyoruz yani klimasız oturma lüksü kesinlikle yok. Mevlana da değilim kusura bakmasın inşallah yaptıklarının acısı çıksın bi yerlerinden aşırı kalpten diliyorum bunu.Ayy klima savaşları her yerde deseneben en son birine ben daha fazla soyunamayacağıma göre sen üşüyorsan mont giy dedim
Kuzu bulamadım. Ama bebeğin tahmini doğum tarihi yazıyor ya hesap detaylarında oraya bebeğin doğduğu tarihi seçersen bugüğn bebek doğalı 3 gün oldu yazıyor o imza kısmında... Profil resmine tıkla sonra hesap detayları kısmına bas aşağılara doğru bakKızlar bu imzayı nasıl değiştire bilirim ? Beneğin doğduğu nasıl göstereyim beceremedim bilen varmı
Ben de beğendim valla güzel isim adıyla yaşasın minnoş. Valla çalışmaya devam. ayaklarımı uzattım kadınlar kulübü okuyorum 3 gündürAmin teyzesieşime konulması düşünülen vazgeçilen isimmiş. Yeğenime de söylediğimiz isimler arasında bu ismi ağzından düşürmüyordu. Kıvanç aslan ismi diyordu Başka isim önerdiğimde uzaylı ismi diyordu bu isimde karar kıldık. Allah hepimize çocuklarımızı sağlıkla mutlulukla büyütmeyi nasip etsin inşallah buarada bu haftalarda nasıl çalışmaya devam edebildiniz? Maşallah diyorum Sabah uyanması, havanın sıcaklığı hepsi dert. 32’de adios diyerek çıktım ben direkt.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?