2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Kızlar bu imzayı nasıl değiştire bilirim ? Beneğin doğduğu nasıl göstereyim beceremedim bilen varmı

Canım müdürün senin ne kadar zorlandığını bilmez düşünmemiş olabilir o yüzden en iyisi senin gidip konuşman. Bende gidip kendi müdürümle konuşmuştum 32. Haftamda. Artık çok zorlanıyorum ayaklarım şişiyor son haftalarımdayım havalar sıcak vs tüm sorunlarımı anlattım sağolsun yardımcı oldu. Eğer anlayışlı biri olduğunu düşünüyorsan zaten son haftaların daha fazla yorma kendini işe gidip gelmekle. Direkt git konuş. Bende benimkiyle konuşmasaydım asla gelip de git evden çalış demezdi, iş yerinde doğursam onu bile farketmezdi çünkü çok yoğun kendisi

Canım ben devlette çalışıyorum biraz da onun çekincesi var bende özel olsa sıkıntı olmazdı evden çalış der müdür olur biter devlette öyle bir çalışma şekli yok ya. Qma müdür inisiyatifiyle herşey olur ev zaten 5 10 dakika bir şey olsa gel hemen der gelirim.. ki biz normalde dışarı göreve gidiyoruz zaten bu kız niye yok diye kimse sormaz sorda görevde deseler birşey diyemezler vs . Amq dediğin gibi sormadan o da bir şey demiyordur belki. Ben de aslında pek zorlanmıyorum o yüzden de sormaktan çekindim sadece işe gitme psikolojisi bitsin istiyorum.

Beni gören tüm müdürler gelme artık dedi:) ama ben izinleri doğumdan sonraya bırakmak istiyorum. Bir de ofiste kalabalık ortamda olmak güven veriyor. Evde akşama kadar tek başıma çok sıkılırım bu sıcaklarda

Vallahi çok haklısın 36. Haftadasın birde ben 32de adaya veda ettim devlette olduğunu bilmiyordum ama bence dediğin gibi müdür insiyatif kullanabilir bide bu özel bir durum sonuçta diğerlerinden de biraz seni ayrı tutması gerekiyor diye düşünüyorum. eğer aranız iyiyse ve anlayışlı biriyse bence şansını dene. Eğer ters tepeceğini düşünüyorsan azıcık daha sabret

Günaydın, vallahi ben de öyle diyordum ama işlerimi devralan ve arkamızda bulunan vücut bölgemizle aynı özellikleri taşıyan pasif agresif iş arkadaşım bu sefer de bu sıcaklarda açtığım klimayı kapatmalara başladı. Biraz daha kalırsam ben bunu boğarım diyerek bu hafta 2 gün izin alıyorum :)

ay bilmedim ben dekeyifli bir anına denk gelirsem belki şakayla karışık sorarım

Ayy klima savaşları her yerde desene ben en son birine ben daha fazla soyunamayacağıma göre sen üşüyorsan mont giy dedim

Canım benim bizi de bilgilendir doktordan çıkınca. inş kolay atlatırsın.

Yaa güzelmiş Bu isiim yoktu tablomuzda hemen ekliyorum Tatlıtuğ gibi olsun inşallah
Amin teyzesi eşime konulması düşünülen vazgeçilen isimmiş. Yeğenime de söylediğimiz isimler arasında bu ismi ağzından düşürmüyordu. Kıvanç aslan ismi diyordu Başka isim önerdiğimde uzaylı ismi diyordu bu isimde karar kıldık. Allah hepimize çocuklarımızı sağlıkla mutlulukla büyütmeyi nasip etsin inşallah buarada bu haftalarda nasıl çalışmaya devam edebildiniz? Maşallah diyorum Sabah uyanması, havanın sıcaklığı hepsi dert. 32’de adios diyerek çıktım ben direkt.

Ayy klima savaşları her yerde desene ben en son birine ben daha fazla soyunamayacağıma göre sen üşüyorsan mont giy dedim
Ay biz Aydın'da yaşıyoruz yani klimasız oturma lüksü kesinlikle yok. Mevlana da değilim kusura bakmasın inşallah yaptıklarının acısı çıksın bi yerlerinden aşırı kalpten diliyorum bunu.

Kızlar bu imzayı nasıl değiştire bilirim ? Beneğin doğduğu nasıl göstereyim beceremedim bilen varmı
Kuzu bulamadım. Ama bebeğin tahmini doğum tarihi yazıyor ya hesap detaylarında oraya bebeğin doğduğu tarihi seçersen bugüğn bebek doğalı 3 gün oldu yazıyor o imza kısmında... Profil resmine tıkla sonra hesap detayları kısmına bas aşağılara doğru bak

Ben de beğendim valla güzel isim adıyla yaşasın minnoş. Valla çalışmaya devam. ayaklarımı uzattım kadınlar kulübü okuyorum 3 gündür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…