- 22 Mayıs 2012
- 11.012
- 30.601
- 798
ben trendyoldan verdim iva natura siparişini canım. İnş tarihi yakın gelmez.
ben bunu almıştım yenidoğan hemşiresi önermedi. 6 aydan sonra bu daha rahatmış. Yenidoğanda zormuş. Birden akabiliyormuş. Eday olan (kesik uçlu dediğimiz) önce sıkıp öndeki hazneye doluyormuş sonra kaşığa geliyormuş o nedenle onu önerdi ben de bunu geri yollayıp onu aldım
Jdjdksk evet biraz karmaşık ama anlamı güzelrica ederim ne demek olursa yine sormak istediğiniz birşey elimden geldiğince yazarım. Bugüne bugün 15 günlük anayım (hdjsjsj sanırsın yılların anası 95 çocuk büyütmüş )
Ayyy bende birkaç şey sorsam taze anneyeİva natura çok güzel neyini aldınız bilmiyorum ama birtek pişik kreminden emin değilim ama yağı ve losyonu müthiş
15 gunluk kuvoz arti ev anasisin sen. Kuvozluk olursak direkt senin kapini calarim, o kadar diyorum.
Ayyy bende birkaç şey sorsam taze anneye
Islak mendil bebek bezi şampuan ve pişik kremi olarak ne kullanıyorsunuz
Mesajımı tekrar alıntıladım fotoyu bulamadım çünkü bende eday aldım kaşık biberon olarakKızlar ben bunu aldım kullanımınıda rahat buldum. Sizde almayı düşünüyorsanız fikir olsun.
Yavrum allahım yaşatmasın o biraz zor bir psikoloji. Hepiniz sağlıkla güzellikle mutlulukla kolaylıkla evlatlarınızı o an kucağınıza alın
Bulamadım linki atar mısın bebeğimben trendyoldan verdim iva natura siparişini canım. İnş tarihi yakın gelmez.
Bende sizin grubu gizli ve biraz geriden takip edenlerdenim :)Yavrum allahım yaşatmasın o biraz zor bir psikoloji. Hepiniz sağlıkla güzellikle mutlulukla kolaylıkla evlatlarınızı o an kucağınıza alın
Şırıngayla zor oldumu peki birden fazlalık kaçar mı diye korkuyorumValla smg bence ikisi de gereksizben buna niye para verdigimi de hic bilmiyorum zaten, toplasan 10 sn kullanmadik biz... evet bu 6 ay + bu arada.
Dedigim gibi ben sutum gelmezken mama ve sagdigim sutu hep siringayla verdim, ucuz ve kolay bir yontem.
Yok, aksine cok kolay oluyor. Bir elinizle siringayi sıkarken diger elinizin kucuk parmagiyla ust damaga hafif basitirinca emme refleksi calisiyor.Şırıngayla zor oldumu peki birden fazlalık kaçar mı diye korkuyorum
canımbazı anneler şırıngayla vermeyi başaramıyormuş hızla sıkıyormuş vs.Valla smg bence ikisi de gereksizben buna niye para verdigimi de hic bilmiyorum zaten, toplasan 10 sn kullanmadik biz... evet bu 6 ay + bu arada.
Dedigim gibi ben sutum gelmezken mama ve sagdigim sutu hep siringayla verdim, ucuz ve kolay bir yontem.
Losyonunu aldım ben de.. sevindim memnun kalmanıza iyi seçim yapmışım o zaman :)İva natura çok güzel neyini aldınız bilmiyorum ama birtek pişik kreminden emin değilim ama yağı ve losyonu müthiş
Bende sizin grubu gizli ve biraz geriden takip edenlerdenim :)
Bulut'a sağlıklı uzun ömür dilerim
Gaz problemi olduğunu okumuştum. Biz elma yağı deriz (adaçayı çiçeğinin yağıymış aslında) Bebeğin ayaklarının altına sürülür. Aynı şekilde annede ayaklarının altına sürerse gazı alıyor.
Bizlere bebekliğimizden beri kullanılmış. Halen daha karnım ağrırsa parmağımın ucuyla yalarım karın ağrımı geçirir.
7 Aylık yiyenim var o da çok gazlı bebekti. Zorlandığı zaman ayaklarının altına sürüp çorabını giydirdik. Sonrası büyük insan sesi
Yine de siz araştırırsınız
Bulamadım linki atar mısın bebeğim
canımbazı anneler şırıngayla vermeyi başaramıyormuş hızla sıkıyormuş vs.
Bir kedim var. İlaçlarını içirirken şırınga kullanıyorum. Bazı enjektörler çok sert oluyor. Ayarlayamıyorsunuz bir anda çıkıyor. O duruma dikkat etmek lazım.canımbazı anneler şırıngayla vermeyi başaramıyormuş hızla sıkıyormuş vs.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?