2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257

Valla smg bence ikisi de gereksiz ben buna niye para verdigimi de hic bilmiyorum zaten, toplasan 10 sn kullanmadik biz... evet bu 6 ay + bu arada.

Dedigim gibi ben sutum gelmezken mama ve sagdigim sutu hep siringayla verdim, ucuz ve kolay bir yontem.

15 gunluk kuvoz arti ev anasisin sen. Kuvozluk olursak direkt senin kapini calarim, o kadar diyorum.

15 gunluk kuvoz arti ev anasisin sen. Kuvozluk olursak direkt senin kapini calarim, o kadar diyorum.

Yavrum allahım yaşatmasın o biraz zor bir psikoloji. Hepiniz sağlıkla güzellikle mutlulukla kolaylıkla evlatlarınızı o an kucağınıza alın

Ayyy bende birkaç şey sorsam taze anneye

Islak mendil bebek bezi şampuan ve pişik kremi olarak ne kullanıyorsunuz

İva natura köpük şampuan - devam edecek miyim bilmiyorum biraz saç diplerine iyi gelmemiş olmasından şüpheleniyorum. %100 öneremem. ( kesinlikle köpük öneriyorum. Yayması ve durulaması çok kolay. O kadar sürtemiyorsun çünkü cildini )

İva natura - pişik kremi ( %100 öneremem takipteyim. ) losyon ve bebe yağı (%100 öneririm.)

Pure baby organic - ıslak mendil. ( %100 öneririm. )

Sleepy natural - bebek bezi. (Takipteyim %100 öneremem. )

Eklentiler

• IMG_0726.webp
    71,1 KB · Görüntüleme: 59
Yavrum allahım yaşatmasın o biraz zor bir psikoloji. Hepiniz sağlıkla güzellikle mutlulukla kolaylıkla evlatlarınızı o an kucağınıza alın
Bende sizin grubu gizli ve biraz geriden takip edenlerdenim :)
Bulut'a sağlıklı uzun ömür dilerim
Gaz problemi olduğunu okumuştum. Biz elma yağı deriz (adaçayı çiçeğinin yağıymış aslında) Bebeğin ayaklarının altına sürülür. Aynı şekilde annede ayaklarının altına sürerse gazı alıyor.
Bizlere bebekliğimizden beri kullanılmış. Halen daha karnım ağrırsa parmağımın ucuyla yalarım karın ağrımı geçirir.
7 Aylık yiyenim var o da çok gazlı bebekti. Zorlandığı zaman ayaklarının altına sürüp çorabını giydirdik. Sonrası büyük insan sesi
Yine de siz araştırırsınız

Şırıngayla zor oldumu peki birden fazlalık kaçar mı diye korkuyorum

canımbazı anneler şırıngayla vermeyi başaramıyormuş hızla sıkıyormuş vs.

Ya çok teşekkür ederim, güzel kalbinizden öperim

Bugün bizim grupta da bir anne önerdi o deniyormuş iyi geliyormuş. Vallahi direkt aldım. Beni mahvetti gaz problemi. İçimde acıyor onu öyle görünce. Bugün deneyeceğim

canımbazı anneler şırıngayla vermeyi başaramıyormuş hızla sıkıyormuş vs.
Bir kedim var. İlaçlarını içirirken şırınga kullanıyorum. Bazı enjektörler çok sert oluyor. Ayarlayamıyorsunuz bir anda çıkıyor. O duruma dikkat etmek lazım.
Ben de aslında şırınga ile vermeyi tercih etmem. Kedim Geçenlerde bir ameliyat geçirdi. Akciğer filmi çekildi. Ciğerlerine su kaçırmışsınız dedi veteriner. Halbuki çok dikkat ediyorduk işlemi yaparken. Kedi ile bebek bir değil belki kedi kaçmaya çalışıyor vs o durumda ama yine de ben şahsım adına cesaretim az.

kızlarrr bu arada bir şey soracağım. Bugün çok fena midem ağrıyor. Kalp sıkışması gibi, bildiniz mi o ağrıyıı mide yanması vardı ama bu ağrı çok fena bastırdı. Var mı böyle bir şey yaşayan? acaba bebek iyice büyüyüp mideyi sıkıştırdığı için mi oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…