2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Kuzum böyle birşeydi. Şu an fotoğrafta bir el vs olmadığı için boyut hk bilgi sahibi olamıyoruz. En ufak boy enjektör. Bundan toplaması kolay olmuştur. İğne ucuyla çekip sütü topluyorsun pratik yani
Acaba bunu sonra direk buzluğa mı atıyormuş

Canım benim bizi de bilgilendir doktordan çıkınca. inş kolay atlatırsın.
Kızların aman aman bir acı yok kendinizi kasmayinca acı yok denecek kadar az
Bu arada çatı muayenesi sonrası normal doguma okey verdi
Açıklık yokmus bebek sırtını donmus yüzünü görmek istedim "hiç bozmayalım bu pozisyon kanala girmesi için en iyi pozisyonda şu an " dedi
Bu arada ne durumda acil gelmeliyim diye sordum
Suyun geldiginde veya nisanin geldiginde hemen gel
Fakat suyun gelmemis kanama yok sancin varsa bebeğin hareketleri iyi ise 5 dk bir sancı olana kadar evde geçir dus al squat yap süslen geldiginde 5 -6 cm acikligin olur dedi
Epidural i sordum 7-8 cm Açıklık olduğunda roket atesleniyo 3 saate doğurmak varken neden doğumu uzatalim ki 5 -6 saat daha dedi
Ben merak etme seni psikolojik agri kesici cümleler kurarım eşini de kum torbası olarak kullanirsin rahat dogurursun dedi verdi gazı bana ben bu gazla catir catir doğururum insallah kızlar

İnşallah en rahat bi şekilde kucağına alırsın canım

Ayy çok sevindim canım, darısı normal doğum isteyen herkesin başına (bende dahill)

Normal doğum için ekstra birşey yapıyor musun peki? Squat, perine masajı vs gibi

Ilk dogumum sabah 5te su gelmesiyle basladi, sifir sanci, hic acilmam yokmus.
Saat 14.50de dogum yapmıştım.
Epidural kullanmadigim icin bu kadar kisa surdu.

Ama bu sefer suyum gelmeden sancilarim gelirse eger, epidural kullanacagim. Yine sancim gelmez, suyum gelirse epidural kullanmam. Doktorunuz hakli.

İnşallah en rahat bi şekilde kucağına alırsın canım
Kuzum insallah bebisini görmene cok sevindim doktorum bile kadınlar kulubunde olduğumu biliyo ne zaman gelecek gelsin artık hocam diyorum sen goruyosun kadınlar kulübünde doğuruyorlar 35 de sen de sabirsizlaniyosun az bekle sabret dedi kahkaha attı

Ayy çok sevindim canım, darısı normal doğum isteyen herkesin başına (bende dahill)

Normal doğum için ekstra birşey yapıyor musun peki? Squat, perine masajı vs gibi
Evet canım
Her aksam 1 saat yürüyüş
Gunde 40 squat
Çömelme hareketinde nefes egzersizi
Tek bacağı yatağın ustune koyup esneme hareketi 5 sn kalarak
Bağdaş kurma
Merdiven çıkma
Kaldirimda tek ayagi çıkıp inme
Perine masajı lavanta yağı ile zeytinyağı da olurmus
Hurma gunde 5 tane
Bunlari yapa yapa pozisyona soktum bebisi
Darisi size insallah ben 7 kilo aldım sadece 37 haftada bebek 3 kilo 1 kilo da suyu plesantasi desek ben doğumda 4-5 kilo vericem odem de gittiğinde 1 ayda hamile kalmadan önce ki halime donerim diye dusunuyorm

Senin sağdığın sütü alıyor mı bebeğe vermek için izin var mı kibrisss
İzin var ama benim süt gelmiyor , galiba biraz biraz gelmeye başladı bu gün göğüslerim taş gibi sürekli sıcak havlu koyuyorum üstüne masaj yapıp sağıyorum ama 10 ml çıkıyor iki göğüsten

Ben susarak burdan uzaklaşıyım en iyisi kız sen baya haketmişsin normal doğumu, ben yapmadıklarımla bu çocuğu bile haketmediğimi düşündüm şimdi. Hahahahah

Bende 6kg aldım başlangıç kiloma göre, özel olarak yürüyüşlere başlamadım daha havalar çok sıcak diye. Ama günlük yine 5 6 bin adım atıyordum geçen haftaya kadar. Şimdi evden çalışmaya geçtim. Full yatış

Ben 40 squatı bırak, 1 squat için çömeldiğimde kalkabileceğime emin değilim

Şaka maka azmini takdir ettim ayakta alkışlıyorum

Ben epidurale cok yakindim yani az sanci cekerim diye düşünmüştüm ama dr fikrimi değiştirdi cok sanci acı da çeksem hemen bitecek bu dusunceyi soktu kafama insallah sizin gibi geçer doğumum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…