Kuzum benim daha ne olsun. Çok çok iyi. Fazlası zaten ilerleyen dönemlerde çıkacak. Oda bebeğin ihtiyacı kadar olacak zaten. 10 ml onun karnını çok çok rahat doyurur. Bebişe gönder gitsinİzin var ama benim süt gelmiyor , galiba biraz biraz gelmeye başladı bu gün göğüslerim taş gibi sürekli sıcak havlu koyuyorum üstüne masaj yapıp sağıyorum ama 10 ml çıkıyor iki göğüsten
Ben epidurale cok yakindim yani az sanci cekerim diye düşünmüştüm ama dr fikrimi değiştirdi cok sanci acı da çeksem hemen bitecek bu dusunceyi soktu kafama insallah sizin gibi geçer doğumum
Ahaha zamanında gelsinler ya benim ki 35 bile beklemediKuzum insallah bebisini görmene cok sevindim doktorum bile kadınlar kulubunde olduğumu biliyo ne zaman gelecek gelsin artık hocam diyorum sen goruyosun kadınlar kulübünde doğuruyorlar 35 de sen de sabirsizlaniyosun az bekle sabret dedi kahkaha attı
Ben susarak burdan uzaklaşıyım en iyisikız sen baya haketmişsin normal doğumu, ben yapmadıklarımla bu çocuğu bile haketmediğimi düşündüm şimdi. Hahahahah
Bende 6kg aldım başlangıç kiloma göre, özel olarak yürüyüşlere başlamadım daha havalar çok sıcak diye. Ama günlük yine 5 6 bin adım atıyordum geçen haftaya kadar. Şimdi evden çalışmaya geçtim. Full yatış
Ben 40 squatı bırak, 1 squat için çömeldiğimde kalkabileceğime emin değilim
Şaka maka azmini takdir ettim ayakta alkışlıyorum
Yani bu gün 20 ml kadar ama 3 poşete koydumKuzum benim daha ne olsun. Çok çok iyi. Fazlası zaten ilerleyen dönemlerde çıkacak. Oda bebeğin ihtiyacı kadar olacak zaten. 10 ml onun karnını çok çok rahat doyurur. Bebişe gönder gitsin
Neyse ki sağlıklı bebisin kuzum çok şükürAhaha zamanında gelsinler ya benim ki 35 bile beklemedi
ohh ohh maşallahhhYani bu gün 20 ml kadar ama 3 poşete koydumilk çok az , ama eşim ilk süt faydalı sakla dedi , iki tanede 10 ml doldurdum
Alın benden de o kadar, sizin kadar yürüyüş yaptığım tek bir günüm dahi yoktur.Ben susarak burdan uzaklaşıyım en iyisikız sen baya haketmişsin normal doğumu, ben yapmadıklarımla bu çocuğu bile haketmediğimi düşündüm şimdi. Hahahahah
Bende 6kg aldım başlangıç kiloma göre, özel olarak yürüyüşlere başlamadım daha havalar çok sıcak diye. Ama günlük yine 5 6 bin adım atıyordum geçen haftaya kadar. Şimdi evden çalışmaya geçtim. Full yatış
Ben 40 squatı bırak, 1 squat için çömeldiğimde kalkabileceğime emin değilim
Şaka maka azmini takdir ettim ayakta alkışlıyorum
Yaaa okurken ben bile gaza geldimKızların aman aman bir acı yok kendinizi kasmayinca acı yok denecek kadar az
Bu arada çatı muayenesi sonrası normal doguma okey verdi
Açıklık yokmus bebek sırtını donmus yüzünü görmek istedim "hiç bozmayalım bu pozisyon kanala girmesi için en iyi pozisyonda şu an " dedi
Bu arada ne durumda acil gelmeliyim diye sordum
Suyun geldiginde veya nisanin geldiginde hemen gel
Fakat suyun gelmemis kanama yok sancin varsa bebeğin hareketleri iyi ise 5 dk bir sancı olana kadar evde geçir dus al squat yap süslengeldiginde 5 -6 cm acikligin olur dedi
Epidural i sordum 7-8 cm Açıklık olduğunda roket atesleniyo 3 saate doğurmak varken neden doğumu uzatalim ki 5 -6 saat daha dedi
Ben merak etme seni psikolojik agri kesici cümleler kurarım eşini de kum torbası olarak kullanirsin rahat dogurursun dedi verdi gazı banaben bu gazla catir catir doğururum insallah kızlar
Bilmiyorum ki nasıl süt veriyolar galiba biberonla veriyorlar , eşim biberon aldım dediohh ohh maşallahhh
Kaşık biberonun varsa eğer hemşirelere sorup 10 ya da 20 ml olacak şekilde ver bence. Yöntemi nasıldır bilemiyorum ama. Biberon derlerse eğer istemediğini söyle.
Insallah canim benim evet dr um cok sakinlestiren pozitif bi kadin her muayenemiz kahkahalarla geciyo ona çok guveniyorm gaza gelelimYaaa okurken ben bile gaza geldim
Maşallah kolay geçmesine sevindim olumlu şeyler okumak çok iyi geliyor. Doktorunun bu kadar pozitif oluşu da sürecini kolaylaştıracaktır eminim.
Lidya Kocaeli’de hangi doktora gidiyorsunn yaa keşke bütün doktorlar böyle olsaInsallah canim benim evet dr um cok sakinlestiren pozitif bi kadin her muayenemiz kahkahalarla geciyo ona çok guveniyorm gaza gelelimbu gazla güzelce doguralim
AminnnnInsallah canim benim evet dr um cok sakinlestiren pozitif bi kadin her muayenemiz kahkahalarla geciyo ona çok guveniyorm gaza gelelimbu gazla güzelce doguralim
benim sırta vuruyordu ağrısı nefes aldırmıyordu acillik oldum, ertesi gün dr uma gittiğimde bebeğin başı tam mide önündeymiş ve sıkıştırıyormuş hatta safrana kadar dayanmış dedi, cidden böyle bir ağrı yaşamamştım spazm geçirdim resmenkızlarrr bu arada bir şey soracağım. Bugün çok fena midem ağrıyor. Kalp sıkışması gibi, bildiniz mi o ağrıyıımide yanması vardı ama bu ağrı çok fena bastırdı. Var mı böyle bir şey yaşayan? acaba bebek iyice büyüyüp mideyi sıkıştırdığı için mi oluyor
Benim de crp 11 çıktı geçen hafta. İdrar yolu enf olmuştur dedi manurol şase verdi. Ayrıca bazen gebeliklerle sebepsiz artar, çok yüksek olmadığı için önemli değil dedi dr um.Kızlar dün asm de kan vermiştim crp 11 çıkmış geçenlerde grip atlatmıştım muhtemelen ondan yükseldi
Sizce buna antibiyotik yazarlarmı ?
her şeyin yolunda olmasına çok sevindim ama ben anlamadım epidural mi 5 6 saat uzatıyor süreciKızların aman aman bir acı yok kendinizi kasmayinca acı yok denecek kadar az
Bu arada çatı muayenesi sonrası normal doguma okey verdi
Açıklık yokmus bebek sırtını donmus yüzünü görmek istedim "hiç bozmayalım bu pozisyon kanala girmesi için en iyi pozisyonda şu an " dedi
Bu arada ne durumda acil gelmeliyim diye sordum
Suyun geldiginde veya nisanin geldiginde hemen gel
Fakat suyun gelmemis kanama yok sancin varsa bebeğin hareketleri iyi ise 5 dk bir sancı olana kadar evde geçir dus al squat yap süslengeldiginde 5 -6 cm acikligin olur dedi
Epidural i sordum 7-8 cm Açıklık olduğunda roket atesleniyo 3 saate doğurmak varken neden doğumu uzatalim ki 5 -6 saat daha dedi
Ben merak etme seni psikolojik agri kesici cümleler kurarım eşini de kum torbası olarak kullanirsin rahat dogurursun dedi verdi gazı banaben bu gazla catir catir doğururum insallah kızlar
ben mesela başlamıştım hareketlere ama hata yapmışım benim bebe hala makat geliş, squat falan (tek seferde max 10 tane yapabiliyordum) bebeği kanala ittiriyor ama benimki ters olduğu için hiçbir işe yaramıyor sadece kondisyon olurLidya Kocaeli’de hangi doktora gidiyorsunn yaa keşke bütün doktorlar böyle olsa
Bu hareketlere kaçıncı haftada başlamak lazım peki. Şuan ben doğumu tetikler diye yürüyüş harici bir şey yapmıyorum.
Ben eğer buzluğa süt atacaksam önce buzdolabında bekletip 2-3 saat kadar sonra buzluğa atıyorum. Lipaz enzimi tadı değiştirebiliyormuş bundan en az etkilenmenin yolu da buzdolabında bekletmekmiş. Sizde bir bakın isterseniz. İçinize sinerse öyle yaparsınız. Daha çözdürmedim o kısmı bende bilmiyorum çözdüreceğim zaman araştırırım diye düşündümTeşekkür ederimbunu direk buzluğa mı atıyordunuz ? Yada tekrar kullanımı nasıl oluyordu
Tamam çok teşekkür ederimBen eğer buzluğa süt atacaksam önce buzdolabında bekletip 2-3 saat kadar sonra buzluğa atıyorum. Lipaz enzimi tadı değiştirebiliyormuş bundan en az etkilenmenin yolu da buzdolabında bekletmekmiş. Sizde bir bakın isterseniz. İçinize sinerse öyle yaparsınız. Daha çözdürmedim o kısmı bende bilmiyorum çözdüreceğim zaman araştırırım diye düşündüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?