2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Kuzum benim daha ne olsun. Çok çok iyi. Fazlası zaten ilerleyen dönemlerde çıkacak. Oda bebeğin ihtiyacı kadar olacak zaten. 10 ml onun karnını çok çok rahat doyurur. Bebişe gönder gitsin

Ben epidurale cok yakindim yani az sanci cekerim diye düşünmüştüm ama dr fikrimi değiştirdi cok sanci acı da çeksem hemen bitecek bu dusunceyi soktu kafama insallah sizin gibi geçer doğumum

Kendi dogal sancilarinizla dogurursaniz cokk aci cekmezsiniz. Olay sureci sakin yurutmekte, ben pek sakin kalamamistim :) siz sakin karakterli biriyseniz, rahat rahat atlatirsiniz :)

Ahaha zamanında gelsinler ya benim ki 35 bile beklemedi

tesekkurler kuzum squat yaparken esinizin elleri kalkmaniza destek oluyor 10 tekrardan 4 set yaparsanız oluyo valla ben sicaklarda full gece 11 de ciktim yürüyüşe serin serin guzel oldu

Kuzum benim daha ne olsun. Çok çok iyi. Fazlası zaten ilerleyen dönemlerde çıkacak. Oda bebeğin ihtiyacı kadar olacak zaten. 10 ml onun karnını çok çok rahat doyurur. Bebişe gönder gitsin
Yani bu gün 20 ml kadar ama 3 poşete koydum ilk çok az , ama eşim ilk süt faydalı sakla dedi , iki tanede 10 ml doldurdum

Yani bu gün 20 ml kadar ama 3 poşete koydum ilk çok az , ama eşim ilk süt faydalı sakla dedi , iki tanede 10 ml doldurdum
ohh ohh maşallahhh
Kaşık biberonun varsa eğer hemşirelere sorup 10 ya da 20 ml olacak şekilde ver bence. Yöntemi nasıldır bilemiyorum ama. Biberon derlerse eğer istemediğini söyle.

Alın benden de o kadar, sizin kadar yürüyüş yaptığım tek bir günüm dahi yoktur. Merdivenleri dinlene dinlene çıkarım ona rağmen soluksuz kalırım. Çömelsem geri kalkmam aşırı zor ay napıcam bilmiyorum. Doktorum da normali zorlayacak bundan eminim. Hakkımızda hayırlısı

Yaaa okurken ben bile gaza geldim
Maşallah kolay geçmesine sevindim olumlu şeyler okumak çok iyi geliyor. Doktorunun bu kadar pozitif oluşu da sürecini kolaylaştıracaktır eminim.

Yaaa okurken ben bile gaza geldim
Maşallah kolay geçmesine sevindim olumlu şeyler okumak çok iyi geliyor. Doktorunun bu kadar pozitif oluşu da sürecini kolaylaştıracaktır eminim.
Insallah canim benim evet dr um cok sakinlestiren pozitif bi kadin her muayenemiz kahkahalarla geciyo ona çok guveniyorm gaza gelelim bu gazla güzelce doguralim

Insallah canim benim evet dr um cok sakinlestiren pozitif bi kadin her muayenemiz kahkahalarla geciyo ona çok guveniyorm gaza gelelim bu gazla güzelce doguralim
Lidya Kocaeli’de hangi doktora gidiyorsunn yaa keşke bütün doktorlar böyle olsa
Bu hareketlere kaçıncı haftada başlamak lazım peki. Şuan ben doğumu tetikler diye yürüyüş harici bir şey yapmıyorum.

benim sırta vuruyordu ağrısı nefes aldırmıyordu acillik oldum, ertesi gün dr uma gittiğimde bebeğin başı tam mide önündeymiş ve sıkıştırıyormuş hatta safrana kadar dayanmış dedi, cidden böyle bir ağrı yaşamamştım spazm geçirdim resmen

Kızlar dün asm de kan vermiştim crp 11 çıkmış geçenlerde grip atlatmıştım muhtemelen ondan yükseldi
Sizce buna antibiyotik yazarlarmı ?
Benim de crp 11 çıktı geçen hafta. İdrar yolu enf olmuştur dedi manurol şase verdi. Ayrıca bazen gebeliklerle sebepsiz artar, çok yüksek olmadığı için önemli değil dedi dr um.

her şeyin yolunda olmasına çok sevindim ama ben anlamadım epidural mi 5 6 saat uzatıyor süreci

ben mesela başlamıştım hareketlere ama hata yapmışım benim bebe hala makat geliş, squat falan (tek seferde max 10 tane yapabiliyordum) bebeği kanala ittiriyor ama benimki ters olduğu için hiçbir işe yaramıyor sadece kondisyon olur şimdi bıraktım sadcwe yürüyüş yapıyorum benim gibi hala bebesi ters duranlara duyurulur

Teşekkür ederim bunu direk buzluğa mı atıyordunuz ? Yada tekrar kullanımı nasıl oluyordu
Ben eğer buzluğa süt atacaksam önce buzdolabında bekletip 2-3 saat kadar sonra buzluğa atıyorum. Lipaz enzimi tadı değiştirebiliyormuş bundan en az etkilenmenin yolu da buzdolabında bekletmekmiş. Sizde bir bakın isterseniz. İçinize sinerse öyle yaparsınız. Daha çözdürmedim o kısmı bende bilmiyorum çözdüreceğim zaman araştırırım diye düşündüm

Tamam çok teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…