Ben bunu aldım muhendisinoglu sayfasında içeriğide paylaşılmıştıBen de losyon almamışım sen söyleyince fark ettim ne alcaz
Çok teşekkür ederim güzel bilgilerin içinBen çalışmayan anneler için de çok gerekli olduğunu düşünüyorum. Şöyle ki bebişi bırakıp eşinle bir sinamaya vs gitmek isteyebilirsin. 1 - 2 saat nasıl beslenecek diye düşünmek zorunda kalmazsın. Yada diyelim hasta oldunuz, ilaç kullanmanız gerekiyor. Bu gibi dönemlerde kurtarıcınız olur dolaptaki süt.
Biberonla kesinlikle vermeyin. Biberon evet meme reddi yapıyor. Ağustos annelerinde bir kaç kişi var 2 günde hemen alıştığını memeyi emmediğini istemediğini söylüyorlar. Kaşık biberon, şırınga ile verebilirsiniz. Sütünüz gelmezse eğer eds yöntemi var. Bana çok mantıklı geliyor.
Genelde yani yendoğan döneminde sağımlar bebek memeyi emdikten sonra, boşaltmak amaçlı yapılıyor. Zaten O dönemde haricen sağım yapayım deme şansımız bence yok. Çünkü hem bebek sık emecek, hem o kadar vaktimiz olmayacak.
Kolostrum çok değerli bebek hemen alabilecek durumdaysa neden saklayalım ki. Ama diyelim ki küvezde o an ulaştırma şansımız yok. Küçük şırıngalara stoklayıp ilk fırsatta vermeliyiz.
Benim şahsi düşüncem emzikte biberonda bebek memeye alışana kadar ( ki bu süre her bebeğe göre özeldir) kesinlikle verilmemesi.
Çocuk polikliniğinde çalışıyorum. Dediğiniz gibi doktorlar bebe yağı önermiyor bende almadım o yüzdenBirçok çocuk doktorundan bebek yağının yenidoğanlarda kullanılmaması gerektiğini duydum canım. Ben mustelanın vücut losyonunu aldım onu kullanmayı düşünüyorum. Bebek yağı hiç almadım almamda muhtemelen
Insulin ignesi benzeri birseylere koymustu. Uyenin adiffestinalente olmasi gerekiyor. Dogru etiketlediysem bulursun diye dusunuyorum.
Ben bunu almıştımKaşık biberon alayim diyorum, kesik uçlu olani tavsiye etmislerdi. Başka dikkat etmem gereken bi sey var mi. Misal marka. Sonucta plastik bi ürün, her marka tercih edilmemeli
kibrisss evet insülin iğnesine çektirdim. Şu şekilde eczaneden aldım. Etiketle de tarih yazıp üzerine yapıştırdım.
Kaşık biberon alayim diyorum, kesik uçlu olani tavsiye etmislerdi. Başka dikkat etmem gereken bi sey var mi. Misal marka. Sonucta plastik bi ürün, her marka tercih edilmemeli
Bi çogu bu kasiklar icin hava yutuyor, gaz yapiyor demis. Kimi ucunu begenmemis kimi memnun. Her bebek farkli.. duydugumuz gördügümüz her ürünü alip deneyimleme şansimiz olsa keşke.. birsz daha arastirip alacagim sanirim, kenarda dursun diyeBen bunu almıştım
Ben bir şey almadım ilk oğlumda da normal masaj yapıyorduk elimizle ya da bisiklet çevirme hareketi. Ama gaz için asıl biogaia damlayı elinizin altında bulundurun zaten doktorlarda onaylıyor ve bio içerikli, bir araştırın derim bütün arkadaşlara çok faydalı gerçektenKızlar bi fikir almak istiyorum bebeğin gazını çıkarmak için vücuduna masaj yaparken ne kullanıcaksınız siz ne aldınız?
Bebek yağı mı
Kremi mi
Losyon mu
Benimle paylaşırsanız bende alayım onu atlamışım
Sagol canim buna da bakacagimMaterni Anne Sütü Emzirme Kaşığı-Flowcup Aç Kullan Kaşıklı Biberon Fiyatı - Trendyol
Burada önerilmişti. Küçük boyunu aldım 50 ml.
Daha uygun olanlarda var aslında. Ben belki akış hızı fazladır riske girmeyeyim diye aldım bunu.
İkiside var elektrikli ablam verdi manuel ben aldımPeki elektrikli mi aldınız manuel mi
Bir arkadaşımdan duydum bende bunu, yenidoğan bebeği kolikti tek iyi gelen şey biogaia olmuşBen bir şey almadım ilk oğlumda da normal masaj yapıyorduk elimizle ya da bisiklet çevirme hareketi. Ama gaz için asıl biogaia damlayı elinizin altında bulundurun zaten doktorlarda onaylıyor ve bio içerikli, bir araştırın derim bütün arkadaşlara çok faydalı gerçekten
Ben bunu aldım canımKaşık biberon alayim diyorum, kesik uçlu olani tavsiye etmislerdi. Başka dikkat etmem gereken bi sey var mi. Misal marka. Sonucta plastik bi ürün, her marka tercih edilmemeli
Bebegim nickin oyle karisik ki, dogru yazabildigime sevindimsen de yardimci olmuşsun sagolasin
eday markayı önerdi hastanedeki yenidoğan hemşiresiKaşık biberon alayim diyorum, kesik uçlu olani tavsiye etmislerdi. Başka dikkat etmem gereken bi sey var mi. Misal marka. Sonucta plastik bi ürün, her marka tercih edilmemeli
ben bunu almıştım yenidoğan hemşiresi önermedi. 6 aydan sonra bu daha rahatmış. Yenidoğanda zormuş. Birden akabiliyormuş. Eday olan (kesik uçlu dediğimiz) önce sıkıp öndeki hazneye doluyormuş sonra kaşığa geliyormuş o nedenle onu önerdi ben de bunu geri yollayıp onu aldımBendeki bu, ama ben siringa kullanmayi tercih etmistim 5ml normal bildiginiz 1 liralik siringa. Hastane temin etmisti hatta.
Bebegim 5 aylikken mr'a girmek zorunda kalip 48 saat emzirememistim o sebeple temin etmistik bunu. Ama sagolsun normal biberonu tercih etti (tommy tippee) sonrasında meme reddi de yasamadi.
ben trendyoldan verdim iva natura siparişini canım. İnş tarihi yakın gelmez.Unibaby 200 ml 90 tl yazıyor
Mustelanın 300 ml 285 tl kararsızım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?