2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Çok teşekkür ederim güzel bilgilerin için

Çocuk polikliniğinde çalışıyorum. Dediğiniz gibi doktorlar bebe yağı önermiyor bende almadım o yüzden

Eklentiler

• IMG_0594.webp
    55,5 KB · Görüntüleme: 73
  • IMG_0595.webp
    65,7 KB · Görüntüleme: 62
Bendeki bu, ama ben siringa kullanmayi tercih etmistim 5ml normal bildiginiz 1 liralik siringa. Hastane temin etmisti hatta.

Bebegim 5 aylikken mr'a girmek zorunda kalip 48 saat emzirememistim o sebeple temin etmistik bunu. Ama sagolsun normal biberonu tercih etti (tommy tippee) sonrasında meme reddi de yasamadi.

Eklentiler

• Screenshot_20230809_142006_Opera.webp
    13,5 KB · Görüntüleme: 73
Ben bunu almıştım
Bi çogu bu kasiklar icin hava yutuyor, gaz yapiyor demis. Kimi ucunu begenmemis kimi memnun. Her bebek farkli.. duydugumuz gördügümüz her ürünü alip deneyimleme şansimiz olsa keşke.. birsz daha arastirip alacagim sanirim, kenarda dursun diye
Sagol canim

Ben bir şey almadım ilk oğlumda da normal masaj yapıyorduk elimizle ya da bisiklet çevirme hareketi. Ama gaz için asıl biogaia damlayı elinizin altında bulundurun zaten doktorlarda onaylıyor ve bio içerikli, bir araştırın derim bütün arkadaşlara çok faydalı gerçekten

Bir arkadaşımdan duydum bende bunu, yenidoğan bebeği kolikti tek iyi gelen şey biogaia olmuş

Eklentiler

• 6B4A6174-DF2A-4D9A-BD51-95E26C5FC110.webp
    27,1 KB · Görüntüleme: 65
  • CFE80CC9-00A1-4AF8-ACD8-291843767436.webp
    27,4 KB · Görüntüleme: 63
Bebegim nickin oyle karisik ki, dogru yazabildigime sevindim sen de yardimci olmuşsun sagolasin

Jdjdksk evet biraz karmaşık ama anlamı güzel rica ederim ne demek olursa yine sormak istediğiniz birşey elimden geldiğince yazarım. Bugüne bugün 15 günlük anayım (hdjsjsj sanırsın yılların anası 95 çocuk büyütmüş )

e
Kaşık biberon alayim diyorum, kesik uçlu olani tavsiye etmislerdi. Başka dikkat etmem gereken bi sey var mi. Misal marka. Sonucta plastik bi ürün, her marka tercih edilmemeli
eday markayı önerdi hastanedeki yenidoğan hemşiresi

ben bunu almıştım yenidoğan hemşiresi önermedi. 6 aydan sonra bu daha rahatmış. Yenidoğanda zormuş. Birden akabiliyormuş. Eday olan (kesik uçlu dediğimiz) önce sıkıp öndeki hazneye doluyormuş sonra kaşığa geliyormuş o nedenle onu önerdi ben de bunu geri yollayıp onu aldım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…