2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257

Yine buzdolabina cikartip cozdurmelisiniz, :)

eyvah eyvah koca memeli olarak kendimi düşünemiyorum , D kalıptım E kalıp bile olmicak anlaşılan

Gebze medikalpark hastanesi mine atlı ya gidiyorum canım bana 35. Haftada yapmaya başla demisti bi hafta sonra başlayabilirsin sanırım 34. Haftandasin

Benim bebede daha doğum pozisyonuna geçmedi ama erken sanırım 33 olduk bugün.
Senin peki dönmez mi ne diyor doktor

Evet kesinlikle benim bebeğin kafası asagida olduğu için yapabilirsin dedi dr unuza sormadan yapmayın

Benim bebede daha doğum pozisyonuna geçmedi ama erken sanırım 33 olduk bugün.
Senin peki dönmez mi ne diyor doktor
suyun güzel yeri geniş %90 ihtlmalle bebekler dönüyor dedi 36.haftaya kadar, 36 dan sonra bebekte kilo alacağı ve yeri daralacağı içim daha zor oluyormuş

Gebze medikalpark hastanesi mine atlı ya gidiyorum canım bana 35. Haftada yapmaya başla demisti bi hafta sonra başlayabilirsin sanırım 34. Haftandasin
Pendik medikalde olmuştu bnm tüp bebe.
Soran olursa öneririm senin doktoru bnm için çok geç artık
33+0 bugün haftaya doktor kontrolüm var sorup başlayabilirim.
Yürüyüşü yavaş mı tempolu mu yapıyorsunuz

Kız iyi gaz vermiş bana da geçti bu gaz , ben de doğurucam banane

Beynim yandı ama olsundu bana da anlatsanıza normal doğumda neden epidurql diye birşey var o sezeryanda değil mi? Zaten normal demek mudahalesiz normal demek değil mi :) çok cahilim bu çocuk nasıl çıkacak

Maaşallah nazar değmesin kuzum azmine bende bunlara başladım ama hergün net yapamıyorum. Çömelme bağdaş kurma vs korkuyorum erken doğuma sebep vermeyeyim diye şu 36 olsun öyle yapayım diyorum. Ya gelesi varsa ben bunları yapınca 35te (şuan 35im) gelirsr diye korkuyom ne dersiniz?

Squatta ne kadar duruyorsunuz? Sadece otur kalk mı 40 tanr yoksa mesela 20 saniye durup mu kalkıyorsunuz?

Çok geçmiş olsun cnm , birkaç gündür giremedim foruma Rabbim sağlıklı ömür versin , anneli babalı büyüsün prenses

.
Beynim yandı ama olsundu bana da anlatsanıza normal doğumda neden epidurql diye birşey var o sezeryanda değil mi? Zaten normal demek mudahalesiz normal demek değil mi :) çok cahilim bu çocuk nasıl çıkacak

Beybi... hepimiz cahiliz bu konuda sakin ol :) bize rağmen icimizden cikiyorlar hic merak etme.

Epidural sadece bir agri kesici turu.

Normal dogum, vajinal yoldan dogum demek. Yani agri kesici alanlarda eger bebisleri normal yoldan (vajinadan dogal yoldan) cikartiyorsa normal dogurmus oluyor. Hepsi bu :)

Sezaryen dogum, abdominal yani karindan dogum demek. Bu dogumunda kendi icinde cesitleri var. Tam anestezi, lokal anestezi vs...

Pendik Medikal parka mı gidiyorsun canım? Bende oraya gidiyorumdw

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…