2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Ilk başladığımda cok agirdim elim belimde yürüyordum ağır ağır simdi her gun cikinca bacaklarım açıldı normal tempoda yürüyorum
Evet tavsiye edebilirsin ben kefilim süper dr

Kız ağrı kesici değilmiş anestezikmiş. İnternete baktım da Sezeryandaki gibi. Sadece doz farkı var. Ağrıyı daha az hissetmek içinmiş. Ne zaman yapıldığı önemliymiş açıklık ve ıkınma açısından.

Ben uzak değilim de kadınların isteği üzerine doktorlar "Normal= Doğal" olana müdahale etmek zorunda kalmış bence eskiden ebeler epidural iğne mi yapıyordu
Anne bu cümleleri yazan sen misin? Geçende doktora fırça kaymıştın eskiden biz bu vitaminleri içmiyoduk diye

Emannn son kertede hepsi agri hissetmemek icin sonucta, bosver

Squat da beklemiyorsun canim çök kalk
sadece o alaturka wc de durdugun pozisyona gel topuklara ver yükü 4 sn burundan nefes alllll 8 saniye agizdan nefes ver o pozisyonda bekliyosun kalcani hafif sag sol yapiyosun bu nefes egzersizi sanci kasılma geldiginde nefesine odaklan aynı pozisyon aynı nefes sancıyı azaltiyormus Aynı zamanda bebisini kanala ilerletiyor kasların guclendigi için açılman da kolay olurmus ben onun için yapiyorm

evcarshirak canim bugun sen temiz içerikli markalari atmistin, Hakimsin sanirim bu konuya. Ben bebeklerim icin bi vücut losyonu bir de sirf yüz icin ayri ürün alacagim. Bana ürün bazli marka tavsiyen olur mu

Beynim yandı ama olsundu bana da anlatsanıza normal doğumda neden epidurql diye birşey var o sezeryanda değil mi? Zaten normal demek mudahalesiz normal demek değil mi :) çok cahilim bu çocuk nasıl çıkacak
Spinal anestezi sezeryanda yapılan bel atını uyusturan anestezi türü
Epidural normal doğumda 4 cm açıklık olmadan yapılan sancilari 10 uzerinden 8 hissediyosan
10 uzerinden 4 e düşüren tamamen uyusturmayan bir anestezi türü

Tamamdır squat yapıyorum ben ama 10a kadar sayıp öyle kalkıyordum da ondan bana zor geliyor öyle 40 tane asla yapamam

Çömelme işte bebek kanaldaysa diye korkuyom ya bu hafta geçsin öyle yapayım ben çömelmeyi. Ama alaturkada yapıyorum bende nefesi:)

Benim doktor eğitimde dediki Doğumda ağrı harika bir şeydir. Ağrı varsa doğum kolay geçer ne kadar çok ağrı o kadar hızl doğum. Ama ağrın azsa doğum uzar. Buda anneyi çok yorar. Yorulduk anne ıkınamaz vs. Vs. İnşallqh bizlerinde böyle olurda hemencik biter :)

olsun kuzu bugun 10 tane yaparsin yarin 10 da mola verirsin bi 10 daha yapar 20 ye tamamlarsin diğer gün 30 a cikarirsin yaptıkça level atliyosun vücut alisiyo

Ben inanıyorum pozitif doğum hikayesiyle birbirimize umut olacagimizi

Benim doktor da öyle bir şey soruyorum eskiden kadınlar tarlada çalışıyordu diyor
Soyle dusunun Eski kadınlar spor mu yapiyordu normal doğumu kolay yapmasının sebebi Vileda yok yerleri cokerek elleriyle siliyorlardi + gebeliğin son zamanlari 10 dk bir wc gidiyoruz klozet yok wc de alaturka çök kalk gunde belki en az 20 kez çök kalk yapıp bekliyorlardi tarlada calisiyorlardi aktiflerdi aslında şu an yaptığımız onların yaptığı hareketler ne varsa eskilerde var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…