- 9 Nisan 2021
- 4.956
- 7.049
- 108
- 33
Ah yok canım bana uzak orası Yalova dan git gel zor oluyordu. Burda özel bir hastaneye gidiyorumPendik Medikal parka mı gidiyorsun canım? Bende oraya gidiyorumdw
Yeri var canım 37 ye kadar döner demişti benim doktorumKızlar karnımın bir tarafı acayip sertleşti benim bebek baş aşağı duruyordu döndü mü acaba? Bu haftalarda dönebiliyorlar mı yerleri var mı yani ?
Düz yolda penguenolsun kuzu bugun 10 tane yaparsin yarin 10 da mola verirsin bi 10 daha yapar 20 ye tamamlarsin diğer gün 30 a cikarirsin yaptıkça level atliyosun vücut alisiyo
Anladım canım ben de ağır tempoda yürüyorum bazen farkında olmadan hızlanıyorum eşim durduruyorIlk başladığımda cok agirdimelim belimde yürüyordum ağır ağır simdi her gun cikinca bacaklarım açıldı normal tempoda yürüyorum
Evet tavsiye edebilirsin ben kefilim süper dr
Cnm bizim Kağan Efe olacak eşimle bazen Kerim Efe diye takılıyoruz ama son söz benim diyorumKızlar nasılsınız? Bebişlerinizin ismine karar verdiniz mi? Yoksa söylediniz ben mi kaçırdımTabloya ekleyeyim.. @hiskolikk @martan @derinmavi35 @bzm kz A Aymelek @Dilekkkkkkk @Ela96 @HarikaAlice
Ve tabiki @Melikeben veSalon Kadini Siz karar verene kadar her posta ekleyecem
Benim henüz belli değil doğum şeklim ama doktorum normali zorlayan birisi. Her şey yolunda giderse sanırım normal olacak. İkisinden de korkuyorum açıkçası. Hangisi kolay ve sağlıkla olacaksa o olsun inşallah bakalımKızlar tüp bebekte normal doğum yapacak var mı aranızda
Hadi ya inşallah dönmemiştir o zaman ya da bir tur atıp eski halini almıştır umarımYeri var canım 37 ye kadar döner demişti benim doktorum
Aynen öyle doktor da böyle tarif ediyor. Hadi tarladakini geçtim şehirde yaşayan ev hanımları da robot süpürge vileda dediğin gibi, bulaşık makinesi yok evler sobalı falan filan biz bunları yapmadığımız için squatSoyle dusunun Eski kadınlar spor mu yapiyordu normal doğumu kolay yapmasının sebebi Vileda yok yerleri cokerek elleriyle siliyorlardi + gebeliğin son zamanlari 10 dk bir wc gidiyoruz klozet yok wc de alaturka çök kalk gunde belki en az 20 kez çök kalk yapıp bekliyorlardi tarlada calisiyorlardi aktiflerdi aslında şu an yaptığımız onların yaptığı hareketler ne varsa eskilerde var
Totosu da olabilir canın benimki totoyy bir dikiyor taş gibi bazen. Kafa aşağıda ama totoyu sağa sola yönlendirebilirKızlar karnımın bir tarafı acayip sertleşti benim bebek baş aşağı duruyordu döndü mü acaba? Bu haftalarda dönebiliyorlar mı yerleri var mı yani ?
Abooo kız ne meraklısınızo zaman sen dikkat et bu günlere madem hissediyorsun. Eğilme çömelme vs. Kıbrıs'a önerdiğimiz şeyleri yap sola yat vs vs. En az 1 haftacık daha ertelersen daha iyi olur 36 dolmuş olsun bari. Günlerimiz aynı ya seninle ondan doğurmanı istemiyorum. Sen doğurursan ben de doğururum
Bende korkuyorum aslında inş herşey yolunda gider hepimiz içinBenim henüz belli değil doğum şeklim ama doktorum normali zorlayan birisi. Her şey yolunda giderse sanırım normal olacak. İkisinden de korkuyorum açıkçası. Hangisi kolay ve sağlıkla olacaksa o olsun inşallah bakalım
AmiinBende korkuyorum aslında inş herşey yolunda gider hepimiz içinRabbim sağlıkla kavuştursun yavrularımıza ,ben iki doktor takipliyim ve halen nerde doğum yapacağım belli değil
Spinal anestezi sezeryanda yapılan bel atını uyusturan anestezi türü
Epidural normal doğumda 4 cm açıklık olmadan yapılan sancilari 10 uzerinden 8 hissediyosan
10 uzerinden 4 e düşüren tamamen uyusturmayan bir anestezi türü
Benim doktor eğitimde dediki Doğumda ağrı harika bir şeydir. Ağrı varsa doğum kolay geçer ne kadar çok ağrı o kadar hızl doğum. Ama ağrın azsa doğum uzar. Buda anneyi çok yorar. Yorulduk anne ıkınamaz vs. Vs. İnşallqh bizlerinde böyle olurda hemencik biter :)
O da olabilir sertlik olan kısımda pıt pıt hareket de var çünküTotosu da olabilir canın benimki totoyy bir dikiyor taş gibi bazen. Kafa aşağıda ama totoyu sağa sola yönlendirebilir
Yok kız bende doğurmak istemiyorum ondan korktum Sonbahardagel doğurursa benimki yaklaştı diye korkucamAbooo kız ne meraklısınızzaten haftam sizden geri ben Eylül sonuyum, çok acele etmeyin bak beni erken dogurtmayın, size yetisicem diye zamanında sağlıkla gelsinler öpüyorum
8 saat iyi bence kuzum ya değil mi? 2 gün sürenler var.Demek ben geberecek boyutta agri cektigim icin 8 saat surmus ilk dogumum. Gerci bunun 5 saatinde sanci vermislerdi bana.
8 saat iyi bence kuzum ya değil mi? 2 gün sürenler var.
Neye göre karar vereceksiniz ? Bende de durum aynı daBende korkuyorum aslında inş herşey yolunda gider hepimiz içinRabbim sağlıkla kavuştursun yavrularımıza ,ben iki doktor takipliyim ve halen nerde doğum yapacağım belli değil
Genel olarak losyonlar yüzede uygulanıyor bilgisi verilmiş markalardan bu ürünlerde. Bebekten bebeğe nemlendirme derecesi veya alerjik reaksiyonu değişiyor. Bebeğimizi tanımadan netleştiremeyiz anlaşılan. Ben içeriklerine bakıp, yüze uygulanabilir mi diye yorumlarada bakıp sana yazdım canım ama fiyat gramaj karşılaştırmasıda yaparsın. Benim ilk tercihim iva natura idi kargo sorunlarından alamadım, ikincisi ecowelldi. Mustela temiz olsa düşünmeden alacaktım.evcarshirak canim bugun sen temiz içerikli markalari atmistin, Hakimsin sanirim bu konuya. Ben bebeklerim icin bi vücut losyonu bir de sirf yüz icin ayri ürün alacagim. Bana ürün bazli marka tavsiyen olur mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?