2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Ilk başladığımda cok agirdim elim belimde yürüyordum ağır ağır simdi her gun cikinca bacaklarım açıldı normal tempoda yürüyorum
Evet tavsiye edebilirsin ben kefilim süper dr
Anladım canım ben de ağır tempoda yürüyorum bazen farkında olmadan hızlanıyorum eşim durduruyor önceden çok hızlı yürürdüm

Kızlar tüp bebekte normal doğum yapacak var mı aranızda
Benim henüz belli değil doğum şeklim ama doktorum normali zorlayan birisi. Her şey yolunda giderse sanırım normal olacak. İkisinden de korkuyorum açıkçası. Hangisi kolay ve sağlıkla olacaksa o olsun inşallah bakalım

Aynen öyle doktor da böyle tarif ediyor. Hadi tarladakini geçtim şehirde yaşayan ev hanımları da robot süpürge vileda dediğin gibi, bulaşık makinesi yok evler sobalı falan filan biz bunları yapmadığımız için squat

Kızlar karnımın bir tarafı acayip sertleşti benim bebek baş aşağı duruyordu döndü mü acaba? Bu haftalarda dönebiliyorlar mı yerleri var mı yani ?
Totosu da olabilir canın benimki totoyy bir dikiyor taş gibi bazen. Kafa aşağıda ama totoyu sağa sola yönlendirebilir

Abooo kız ne meraklısınız zaten haftam sizden geri ben Eylül sonuyum, çok acele etmeyin bak beni erken dogurtmayın, size yetisicem diye zamanında sağlıkla gelsinler öpüyorum

Bende korkuyorum aslında inş herşey yolunda gider hepimiz için Rabbim sağlıkla kavuştursun yavrularımıza ,ben iki doktor takipliyim ve halen nerde doğum yapacağım belli değil

Bende korkuyorum aslında inş herşey yolunda gider hepimiz için Rabbim sağlıkla kavuştursun yavrularımıza ,ben iki doktor takipliyim ve halen nerde doğum yapacağım belli değil
Amiin İkiz mi neden iki doktor takiplisiniz

Demek ben geberecek boyutta agri cektigim icin 8 saat surmus ilk dogumum. Gerci bunun 5 saatinde sanci vermislerdi bana.

Abooo kız ne meraklısınız zaten haftam sizden geri ben Eylül sonuyum, çok acele etmeyin bak beni erken dogurtmayın, size yetisicem diye zamanında sağlıkla gelsinler öpüyorum
Yok kız bende doğurmak istemiyorum ondan korktum Sonbahardagel doğurursa benimki yaklaştı diye korkucam

evcarshirak canim bugun sen temiz içerikli markalari atmistin, Hakimsin sanirim bu konuya. Ben bebeklerim icin bi vücut losyonu bir de sirf yüz icin ayri ürün alacagim. Bana ürün bazli marka tavsiyen olur mu
Genel olarak losyonlar yüzede uygulanıyor bilgisi verilmiş markalardan bu ürünlerde. Bebekten bebeğe nemlendirme derecesi veya alerjik reaksiyonu değişiyor. Bebeğimizi tanımadan netleştiremeyiz anlaşılan. Ben içeriklerine bakıp, yüze uygulanabilir mi diye yorumlarada bakıp sana yazdım canım ama fiyat gramaj karşılaştırmasıda yaparsın. Benim ilk tercihim iva natura idi kargo sorunlarından alamadım, ikincisi ecowelldi. Mustela temiz olsa düşünmeden alacaktım.

Iva Natura içerik temiz, yüze uygulanıyor ama bitki bazlı olduğu için yüzde alerjik reaksiyon yaşayan olmuş.

Ecowell yüze uygulanıyor, içeriğide iyi.

Badger i özellikle bebeğinin yüzüne kullandığını söyleyen çok anne yorumu var. Ama yapısı yağlı olduğu için içine siner mi bilmem. Fiyatına göre gramajıda düşük.

Minoris içeriği temiz, yüze uygulanabilir, yapısı jel.

Babydream içi tertemiz, fiyatı rossmanda kartla birlikte çok uygun, nemlendirmesini az bulanlar olmuş.

Baby&me yüze uygulanabilir, temiz içerikli, nemlendirmesini veya kokusunu sevmeyen olmuş.

Weleda nın ayrıca yüz kremi var, alerjik ve egzamalı bebek ciltlerine iyi gelmiş ama içeriğinde parfüm var direk eleyelim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…