canım sen bi içerikleri araştır da bize de ilet, hangi marka almalıBestlak Süt Arttırıcı Damla - Valens İlaç
Anne sütünü artırmak için etkili çözüm! Bestlak Damla ile bebeğinize en iyi başlangıcı sunun.www.valensilac.com
NURSE HARVEY'S
Nurse Harveys ürünleri ile hamilelik, bebek bakımı ve sağlığı hakkında ihtiyacınız olan tüm bilgi, öneri ve ürünler.nurseharveys.com
Eczaneye sordum nurse harvey yokmuş. Bestlakta internete göre daha pahalıydı ama verim olarak bestlak iyi dedi.
İnternette nurse harveys mom ma 150ml 116tl, bestlak 50ml 210tl. Henüz almadım ben.
Eşlerimiz bize doğum hediyesi mi alcak?? Benim neden bundan haberim yokKızlar dün çok fena taklaya geldim. Telefonumu düşürdüm kırıldı hoparlör bozulmuş sanırım. Eşim telefon söyledi benim de telefon düşkünlüğüm yok 6s kullanıyordum senelerdir bozulmasa 10 sene daha kullanırdım. Neyse telefon aldı eşim doğum hediyen bu dedi yine ucuza gittik ya
Zaten uyuyamadım 5 te gözlerim fal taşı gibi açıldıDur daha 32 olduğundan bebeğin haberi yok bu ne hız annesi :) Günaydın canım. Hadi gör bebişini güzel güzel
Zararlı içeriği yok ama hastalığı olupta yan etki yapan olabilir doktora danışıp kullanmak iyi olur.canım sen bi içerikleri araştır da bize de ilet, hangi marka almalısen çok güzel araştırıyorsun
Gel canım ben tutarım seni bende dayanamıyorumAy bi de mama meselesi var di mi
Nereye bayilayim
Bebelac Gold 1 numara kuzu eksik yazmışım kusura bakma, sindirim i daha kolay oluyor dedi eczacı bakalımGünaydın raporun için tebrikler
Bebelac 1 numara mı gold ile farkı ne oluyor ben hiç bilmiyorumda.
Senin ikiz kuzumAy bi de mama meselesi var di mi
Nereye bayilayim
Kaç gram olanı almak gerekir süt kaç güne çoğalıyorBebelac Gold 1 numara kuzu eksik yazmışım kusura bakma, sindirim i daha kolay oluyor dedi eczacı bakalımteşekkür ederim başardım
Evet ben geçen sey dedim bugun ayaklarım şişmedi görüntü kirliliği olmadığı için de hediye istiyorumEşlerimiz bize doğum hediyesi mi alcak?? Benim neden bundan haberim yokEşimin hiç yoktur
Ay ben özellikle istemedim zira ha eşim ha ben yine birlikte ödeyeceğiz dertsiz başıma dert hiç gerek yokEşlerimiz bize doğum hediyesi mi alcak?? Benim neden bundan haberim yokEşimin hiç yoktur
Bi de benim ikiz. Ne kadar müdahale etsemde kulağima geliyor, ikiz bebek sütün yetmez diyorlar, çok biliyorlarGel canım ben tutarım seni bende dayanamıyorum
Ben öyle bi liste yapmisim ki.. şimartilma ihtiyacindan degil ama 11 yillik evli olunca ihtiyaçtanEşlerimiz bize doğum hediyesi mi alcak?? Benim neden bundan haberim yokEşimin hiç yoktur
Seni düşünüyorlar kötü düşünme.Bi de benim ikiz. Ne kadar müdahale etsemde kulağima geliyor, ikiz bebek sütün yetmez diyorlar, çok biliyorlar
Kuzum tabiki emzirmek en iyisi bende kesinlikle emzirme taraftarıyım ve bebiş doğunca sabaha kadar onu emzirdim mamayı 1 kere verdik sezeryandan sonra sütüm gelmediği için hemen. Hatta biberondan memeye mama damlatıp tutmasını sağladık falanBen mama olayına olumlu bakmıyorum kendimi garantide mama var kenarda diye rahatlatmak istemiyorum açıkçası beynimde tamamen emzirme olsun istiyorum. Ama yine de evde biberonum var. (philips avent.) mama da açıkçası ne alacağımı belirleyeyim hastanede acil lazım olursa hemen eşim gidip alır. İstanbuldayız her yer eczane avm e bebek. Yarım saat geç veririz en kötü diye düşünüyorum. Ama arkadaş yazana kadar hangi mamayı vermeliyim bilmiyordum bunu bilenler aydınlatırsa sevinirim.
Hayır ya öyle düşünme, emzirmek anne ile bebek arasındaki en güzel bağ benceValla beynim yandı artık. Emzirmek gözümde full teçhizat savaşa gitmek gibi oldu artık.
Aynen bende onu okuyordum şimdi sağolkibrisss kız bak süt arttırıcı önerisi verdi arkadaş.
800 gram vardı kuzu aslında az alacaktım ama yoktu. Çok olanı aldım 300 dedi eczacı ama skt falan iyiydi seneye Ekim gibi öyle olunca aldım. Yani 0 6 ay olunca sorun olmaz diye düşündüm. Bebeği evde bırakıp hastaneye falan gitmek durumunda kalırsam da verilir diye düşünüyorum. Lohusayken uyumayı da düşünüyorum bol bolKaç gram olanı almak gerekir süt kaç güne çoğalıyor
Çok güzel ve şıkKızlarrr kapı süsüm hazırlanmış ve kargoya verilmiş
Çok ciciKızlarrr kapı süsüm hazırlanmış ve kargoya verilmiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?