2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
canım sen bi içerikleri araştır da bize de ilet, hangi marka almalı sen çok güzel araştırıyorsun

Eşlerimiz bize doğum hediyesi mi alcak?? Benim neden bundan haberim yok Eşimin hiç yoktur

Dur daha 32 olduğundan bebeğin haberi yok bu ne hız annesi :) Günaydın canım. Hadi gör bebişini güzel güzel
Zaten uyuyamadım 5 te gözlerim fal taşı gibi açıldı devlette sıra bulmak kolay değil haftaya randevu alabildim napim, bugün gidip ismimi yazdirdım boşluktan aldılar ohhh işlem tamam ben rahatladım ayy ilk defa suratını net gördüm ayyyyynnı ablasına benziyor
Ufak bir isyanla kahvaltı yaptım, eşime diyorum ki, ben sizin sülalenizi kopyalamayamı geldim bu dünyaya ya diye şaka biryana sağlıklı ve iyi olsun temennim bu
Eksikleri de aldım bugün Bebelac Gold 1 numara mama ufak wee biberon

Eşlerimiz bize doğum hediyesi mi alcak?? Benim neden bundan haberim yok Eşimin hiç yoktur
Evet ben geçen sey dedim bugun ayaklarım şişmedi görüntü kirliliği olmadığı için de hediye istiyorum o da demek bugün hiçbir iş yapmadın bütün gün yattın dedi. Off bunlardaki çene de başka bir şeyde yok yanı
İsteyenin bir yüzü kara isteyin

Ben öyle bi liste yapmisim ki.. şimartilma ihtiyacindan degil ama 11 yillik evli olunca ihtiyaçtan
Bulasik makinesi
Firin
Ocak
Davlumbaz
Robot süpürge
Normal süpürge
Telefon
Yeni bi alyans
Yeni bi saat
Son iki tanesi şimartilma ihtiyacimdan diyebilirim, digerleri hep ihtiyaç

Kuzum tabiki emzirmek en iyisi bende kesinlikle emzirme taraftarıyım ve bebiş doğunca sabaha kadar onu emzirdim mamayı 1 kere verdik sezeryandan sonra sütüm gelmediği için hemen. Hatta biberondan memeye mama damlatıp tutmasını sağladık falan kolay erişebileceğim birşey diyorsun. Hiç sorun yok almamanda bence, ben biraz garanticiyim sadece
Valla beynim yandı artık. Emzirmek gözümde full teçhizat savaşa gitmek gibi oldu artık.
Hayır ya öyle düşünme, emzirmek anne ile bebek arasındaki en güzel bağ bence herkesin hikayesi farklı bedeni de öyle, halledersin yavrum analar güçlüdür

Kaç gram olanı almak gerekir süt kaç güne çoğalıyor
800 gram vardı kuzu aslında az alacaktım ama yoktu. Çok olanı aldım 300 dedi eczacı ama skt falan iyiydi seneye Ekim gibi öyle olunca aldım. Yani 0 6 ay olunca sorun olmaz diye düşündüm. Bebeği evde bırakıp hastaneye falan gitmek durumunda kalırsam da verilir diye düşünüyorum. Lohusayken uyumayı da düşünüyorum bol bol yoklugumda verilebilir. Senin durumun değişebilir kuzu belki hiç gerek kalmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…